Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
έγραψα κάποια εδάφια από τη Βίβλο. Αντί να απαντήσεις, μου βάζεις μεμ ότι την παίζω. Το επίπεδο αντίληψής σου, είναι φανερό. Και θα σε πληροφορήσω ότι αυτό ονομάζεται έργω εξύβριση. Εξύβριση με πράξη. Και κάτι λέει ο Ιησούς για όσους οργίζονται και βρίζουν συνανθρώπους τους. Σούμπιτος για κόλαση κι εσύ

1) δεν δήλωσα ότι την παίζεις, εσύ, ως πρόσωπο. δεν σε ξέρω και δεν θέλω να κάνω υποθέσεις για το τι κάνεις - και δικαίωμά σου ότι κάνεις και δεν με ενδιαφέρει. εγώ ναι, σπάνια, αλλά την παίζω και το δηλώνω για να μην νοιώθεις άβολα και να πάμε παρακάτω
2) με το εμο που έβαλα απλοικά εννόησα μαλακίες τα παραπάνω, δλδ ότι τα συμπεράσματα που διάβασα βγήκαν με την αρωγή μεθόδου παρόμοια του αυνανισμού (φαντασιώση-αυτοσυγκέντρωση κτλπ)
3) απευθύνομαι σε αυτά που διαβάζω, όχι στο πρόσωπο-άνθρωπο, δλδ όχι σε εσένα - εσύ (προσωπικά) δεν με ενδιαφέρεις
4) δεν δήλωσα κάπου χριστιανός, οπότε έχεις ήδη φαουλ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
1) δεν δήλωσα ότι την παίζεις, εσύ, ως πρόσωπο. δεν σε ξέρω και δεν θέλω να κάνω υποθέσεις για το τι κάνεις - και δικαίωμά σου ότι κάνεις και δεν με ενδιαφέρει. εγώ ναι, σπάνια, αλλά την παίζω και το δηλώνω για να μην νοιώθεις άβολα και να πάμε παρακάτω
2) με το εμο που έβαλα απλοικά εννόησα μαλακίες τα παραπάνω, δλδ ότι τα συμπεράσματα που διάβασα βγήκαν με την αρωγή μεθόδου παρόμοια του αυνανισμού (φαντασιώση-αυτοσυγκέντρωση κτλπ)
3) απευθύνομαι σε αυτά που διαβάζω, όχι στο πρόσωπο-άνθρωπο, δλδ όχι σε εσένα - εσύ (προσωπικά) δεν με ενδιαφέρεις
4) δεν δήλωσα κάπου χριστιανός, οπότε έχεις ήδη φαουλ

Αφού δεν δηλώνεις χριστιανός, γιατί προσβάλλεσαι; αν εγώ έβλεπα μια συζήτηση μεταξύ ας πούμε Ινδουιστή και μη Ινδουιστή δεν θα ενδιαφερόμουν και θα προχωρούσα πάρα κάτω. Αν όμως έχεις διαφορετική άποψη για τα εδάφια που αναφέρω, μπορείς να κάνεις τη δική σου ανάλυση, αντί να υπονοείς ότι γράφω μαλακίες. Η συζήτηση είναι δημόσια, κάτι σαν ηλεκτρονική αγορά (με την έννοια που έδιναν οι πρόγονοι) και ο καθένας γράφει την άποψή του. Υπάρχει ελευθερία του λόγου, τουλάχιστον ακόμα 

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Είναι σαφές ότι δεν κατάλαβες τίποτα από αυτό που έγραψα, πάμε πάλι. Τύποι σαν τον Στάλιν, σαν τον Χίτλερ, σαν τον Τσενγκίς Χαν ή σαν το απόλυτο κάθαρμα τον Μέγα Κωνσταντίνο έχουν ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟ. ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. Θα υποστηρίξουν ή θα καταδιώξουν μια θρησκεία με μόνο κριτήριο το να θα νομίσουν ότι θα στηρίξει την εξουσία τους. Ο Στάλιν θα δήλωνε άθεος, δωδεκαθειστής, ακόμα και βουδιστής αν έκρινε ότι αυτό τον βόλευε. Δεν έβαλαν οι χριστιανοί φωτοστέφανο στον Στάλιν.  Ο Στάλιν το φόρεσε, επειδή ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ.
Άρα λοιπόν παραδέχεσαι και εσύ ότι όλοι αυτοί που ανέφερες δεν πιστεύουν σε καμιά θρησκεία, παρα μόνο στο τί τους βουλεύει κάθε στιγμή. Ε, αθεοι είναι κι αυτοί. Δεν έχουν το θεό τους που λέμε, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Άρα λοιπόν παραδέχεσαι και εσύ ότι όλοι αυτοί που ανέφερες δεν πιστεύουν σε καμιά θρησκεία, παρα μόνο στο τί τους βουλεύει κάθε στιγμή. Ε, αθεοι είναι κι αυτοί. Δεν έχουν το θεό τους που λέμε, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Εγραψα το εξής. Ότι τέτοιοι άνθρωποι ότι κάνουν (και πραγματοποιούν φρικτά εγκλήματα προκειμένου να πάρουν και να διατηρήσουν την εξουσία) το κάνουν για τον εαυτό τους. Δεν το κάνουν επειδή είναι άθεοι, ή προκειμένου να προωθήσουν την αθεία. Οι θρησκευτικό πόλεμοι γίνονται προκειμένου να επιβληθεί με φρικτή βία μια θρησκεία σε βάρος της άλλης. Αυτή είναι η διαφορά

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Γιάννη μου δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα. Η αθεία δεν είναι θρησκεία.
Είναι κάτι αόριστο χωρίς κάποιο σημείο αναφοράς
Η καλοσύνη και η κακία είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση
Το έγκλημα θα γίνει και όλες οι θρησκείες, ιδεολογίες, πολιτικές παρατάξεις , χώρες, ακόμα και ποδοσφαιρικές ομάδες κλπ έχουν μαύρες και αιματοβαμένες σελίδες στην ιστορία τους.
Εσύ όμως τα εγκλήματα που θα κάνουν αυτοί τα αποδίδεις κατευθείαν στην ίδια τη θρησκεία , ιδεολογία κλπ ενώ αυτά που θα γίνουν από άθεους ανάγονται έτσι αόριστα στην προσωπικότητα του εκάστοτε φονιά.
Αυτή η θεώρηση είναι εντελώς λανθασμένη και δείχνει ότι κάνεις το λάθος που κάνουν πάρα πολλοί. Κάνεις στοχευμένη έρευνα.  Ψάχνεις στοιχεία για να καταλήξεις στα συμπεράσματα που έχεις ήδη βγάλει.
Εγώ θα στο πω κι αλλιώς. Δεν έχουν υπάρξει χριστιανοί που έδωσαν και τη ζωή τους για το συνάνθρωπό τους ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Γιάννη μου δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα. Η αθεία δεν είναι θρησκεία.
Είναι κάτι αόριστο χωρίς κάποιο σημείο αναφοράς
Η καλοσύνη και η κακία είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση
Το έγκλημα θα γίνει και όλες οι θρησκείες, ιδεολογίες, πολιτικές παρατάξεις , χώρες, ακόμα και ποδοσφαιρικές ομάδες κλπ έχουν μαύρες και αιματοβαμένες σελίδες στην ιστορία τους.
Εσύ όμως τα εγκλήματα που θα κάνουν αυτοί τα αποδίδεις κατευθείαν στην ίδια τη θρησκεία , ιδεολογία κλπ ενώ αυτά που θα γίνουν από άθεους ανάγονται έτσι αόριστα στην προσωπικότητα του εκάστοτε φονιά.
Αυτή η θεώρηση είναι εντελώς λανθασμένη και δείχνει ότι κάνεις το λάθος που κάνουν πάρα πολλοί. Κάνεις στοχευμένη έρευνα.  Ψάχνεις στοιχεία για να καταλήξεις στα συμπεράσματα που έχεις ήδη βγάλει.
Εγώ θα στο πω κι αλλιώς. Δεν έχουν υπάρξει χριστιανοί που έδωσαν και τη ζωή τους για το συνάνθρωπό τους ;

Φυσικά και η Αθεία δεν είναι θρησκεία. Η Έλλειψη Δόγματος, δεν μπορεί να είναι δόγμα. Το πρόβλημα με τους Χριστιανούς είναι ότι προσπαθούν αν κοροιδέψουν τον κόσμο λέγοντας ότι η θρησκεία τους κηρύττει την αγάπη και την αλήθεια. Το Ισλάμ δεν έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει ότι θέλουν να επεκταθούν με πόλεμο. Το Ισλάμ δεν έχει πρόβλημα να πει ότι ο Μουσουλμάνος που θα σκοτώσει δεκάδες άπιστους θα γίνει Άγιος. Οι χριστιανοί ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι δεν διδάσκουν αυτά. Και ναι, υπάρχουν πολλοί καλοί χριστιανοί. Είναι αυτοί που μέσα τους δεν πιστεύουν ότι τα Ιερά τους βιβλία είναι πραγματικά θεόπνευστα και δεν ακολουθούν τις οδηγίες τους. Οι άλλοι που τα ακολουθούν, δημιουργούν φόνους, μίσος, βασανιστήρια.

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
Αφού δεν δηλώνεις χριστιανός, γιατί προσβάλλεσαι; αν εγώ έβλεπα μια συζήτηση μεταξύ ας πούμε Ινδουιστή και μη Ινδουιστή δεν θα ενδιαφερόμουν και θα προχωρούσα πάρα κάτω. Αν όμως έχεις διαφορετική άποψη για τα εδάφια που αναφέρω, μπορείς να κάνεις τη δική σου ανάλυση, αντί να υπονοείς ότι γράφω μαλακίες. Η συζήτηση είναι δημόσια, κάτι σαν ηλεκτρονική αγορά (με την έννοια που έδιναν οι πρόγονοι) και ο καθένας γράφει την άποψή του. Υπάρχει ελευθερία του λόγου, τουλάχιστον ακόμα  
εγώ, αντίθετα μάλλον με εσένα, αν έβλεπα μια συζήτηση ινδουιστή και μη ινδουιστή, ή μάλλον αντιινδουιστή, και διάβαζα και πάλι τραγελαφικά επιχειρήματα από τον αντιινδουιστή για να καταλήξει πως ο ινδουισμός είναι θρησκεία εντελώς άλλο από αυτό που είναι, ίσως πάλι να έβαζα το εμο που αυνανίζεται

δεν προσβάλλομαι και, μάλλον αντιφατικά, μειδιώ και λυπούμαι ταυτόχρονα για την ομορφωσιά που υπάρχει γύρω μου. υποθέτω πως αυτά θα τα λένε μεταξύ τους και άλλοι ''άθεοι'' που περήφανα θα χαρακτηρίζουν τους χριστιανούς καθυστερημένους-κλειστόμυαλους-αμόρφωτους κτλπ. τραγικό
ξεκίνησα να δακτυλογραφώ την ''άποψή μου και την ανάλυσή μου'' αλλά στη μέση μετάνιωσα γιατί το βρήκα ανούσιο.
κατέληξα πως δεν με ενδιαφέρει να πείσω οποιονδήποτε υιοθετήσει τέτοια συμπεράσματα άθεων ή μη (όχι εσένα φυσικά, εσύ κατέχεις ήδη την γνώση, διάβασες εξάλλου καινή και παλαιά διαθήκη εκείνο το καλοκαίρι)
όποιος τα ασπαστεί με γεια του με χαρά του ' και εσένα μαζί, θα είσαστε πολλοί
ίσως τελικά όποιοι οδηγούνται κάπου, να μην φταίει αυτό το κάπου που υπάρχει ήδη εκεί από πριν, αλλά η ποιότητά τους να ήταν φτωχή και δεν μπορούσε να οδηγηθεί αλλού, αυτό ήταν το ταβάνι τους που λένε. έκαστος εφ’ ω ετάχθη
όποιος θέλει (και του αξίζει) να μάθει θα πρέπει να ψάξει, να καταβάλλει κόπο και να διαβάσει, να ξαναδιαβάσει
ΝΙΚΗΣΕΣ (εσύ αυτό κράτα)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
εγώ, αντίθετα μάλλον με εσένα, αν έβλεπα μια συζήτηση ινδουιστή και μη ινδουιστή, ή μάλλον αντιινδουιστή, και διάβαζα και πάλι τραγελαφικά επιχειρήματα από τον αντιινδουιστή για να καταλήξει πως ο ινδουισμός είναι θρησκεία εντελώς άλλο από αυτό που είναι, ίσως πάλι να έβαζα το εμο που αυνανίζεται
δεν προσβάλλομαι και, μάλλον αντιφατικά, μειδιώ και λυπούμαι ταυτόχρονα για την ομορφωσιά που υπάρχει γύρω μου. υποθέτω πως αυτά θα τα λένε μεταξύ τους και άλλοι ''άθεοι'' που περήφανα θα χαρακτηρίζουν τους χριστιανούς καθυστερημένους-κλειστόμυαλους-αμόρφωτους κτλπ. τραγικό
ξεκίνησα να δακτυλογραφώ την ''άποψή μου και την ανάλυσή μου'' αλλά στη μέση μετάνιωσα γιατί το βρήκα ανούσιο.
κατέληξα πως δεν με ενδιαφέρει να πείσω οποιονδήποτε υιοθετήσει τέτοια συμπεράσματα άθεων ή μη (όχι εσένα φυσικά, εσύ κατέχεις ήδη την γνώση, διάβασες εξάλλου καινή και παλαιά διαθήκη εκείνο το καλοκαίρι)
ίσως τελικά όποιοι οδηγούνται κάπου, να μην φταίει αυτό το κάπου που υπάρχει ήδη εκεί από πριν, αλλά η ποιότητά τους να ήταν φτωχή και δεν μπορούσε να οδηγηθεί αλλού, αυτό ήταν το ταβάνι τους που λένε. έκαστος εφ’ ω ετάχθη
όποιος θέλει (και του αξίζει) να μάθει θα πρέπει να ψάξει, να καταβάλλει κόπο και να διαβάσει, να ξαναδιαβάσει
ΝΙΚΗΣΕΣ (εσύ αυτό κράτα)

Με λίγα λόγια θεωρείς ότι οι χριστιανοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ τα παρακάτω δεν είναι καθυστερημένοι;
1. Τα φυτά φτιάχτηκαν την τρίτη μέρα, ενώ ο ήλιος την τέταρτη (Όλα τα παιδάκια του Δημοτικού θα σου πουν ότι αφού τα φυτά στηρίζονται στη φωτοσύνθεση, είναι σίγουρο ότι τα φυτά εμφανίστηκαν ύστερα από τον ήλιο).
2.  Η Νυχτερίδα είναι πουλί (και μάλιστα απαγορευμένο).
3.  Η Γάτα και ο Ποντικός είναι ερπετά, μαζί με τη σαύρα και τον κροκόδειλο
4.  Η Γη και τα βουνά στηρίζονται σε θεμέλια και η θάλασσα έχει γύρω της φράγματα για να μην χυθεί στο διάστημα
5.  Υπάρχουν Δράκοι, Μονόκεροι, Σειρήνες, Ονοκένταυροι, Λεβιάθαν
6.  Ο Ήλιος γυρίζει γύρω από τη Γη, κι όχι η Γη γύρω από τον ήλιο.
7.  Η Γη είναι επίπεδη και τετράπλευρη
8.  Το σύμπαν δημιουργήθηκε εδώ και 6.000 χρόνια
Θα ήθελα να μου πεις πως χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους που πιστεύουν όλα αυτά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Οι άθεοι:
προκαλούν, επειδή οργάνωσαν Φανερό δείπνο κρεατοφαγίας τη Μ. Παρασκευή.
Οι θρήσκοι:
Στον απόηχο του θανάτου του εικονολήπτη στην Καλαμάτα από σαΐτα και του τραυματισμού του 8χρονου κοριτσιού στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα, το δελτίου ειδήσεων του OpenTv μετέδωσε εικόνες από άλλα πασχαλινά έθιμα που προκαλούν αποτροπιασμό, όπως το υπαίθριο σφαγείο στην Κέρκυρα, αλλά και η ρίψη μολότοφ στην Άνω Γλυφάδα το βράδυ της Ανάστασης. πηγή
Διαφορά, ολοφάνερη

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Είδες λοιπόν που κανένας άθεος δεν σκότωσε προκειμένου να προωθήσει την αθεία; ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι άθεοι, για δικούς τους λόγους, έχουν σίγουρα δολοφονήσει ανθρώπους. Με τη διαφορά ότι δεν ισχυρίστηκαν ότι το κάνουν από αγάπη, ή για να προωθήσουν τη μόνη αληθινή θρησκεία, όπως όλοι οι Μονοθειστές ισχυρίζονται συνεχώς
Διερωτώμαι αν καταλαβαίνεις τι γράφεις ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
Είδες λοιπόν που κανένας άθεος δεν σκότωσε προκειμένου να προωθήσει την αθεία; ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι άθεοι, για δικούς τους λόγους, έχουν σίγουρα δολοφονήσει ανθρώπους. Με τη διαφορά ότι δεν ισχυρίστηκαν ότι το κάνουν από αγάπη, ή για να προωθήσουν τη μόνη αληθινή θρησκεία, όπως όλοι οι Μονοθειστές ισχυρίζονται συνεχώς
τώρα αυτά τα γράφεις σοβαρά;
κομμουνισμός=αθεία, ναι ή όχι; συμφωνείς ή να φέρω τα αποσπάσματα από την αντίστοιχη ''βίβλο'' του κομμουνισμού όπως επιλεκτικά φέρνεις και εσύ από τη βίβλο;
στην εσσδ, αλλά και εδώ οι κομμουνιστές, πόσους εκτέλεσαν για να προωθήσουν τον κομμουνισμό (δλδ την αναγκαστική αθεία) ; πόσες εκκλησίες έκαψαν; πόσους ιερείς σταύρωσαν;
είσαι τόσο πορωμένος;

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
Μαρξ-Μωυσής των κομμουνιστών:
Στην διδακτορική του διατριβή έγραψε ως προμετωπίδα: «Με ένα λόγο: προς όλους τους θεούς τρέφω μίσος»

«Η θρησκεία (...) είναι το πνεύμα ενός κόσμου απ' όπου το πνεύμα έχει λείψει. Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού». Κριτική της Εγελιανής Φιλοσοφίας του Κράτους και του Δικαίου (μετάφραση: Μπάμπης Λυκούδης), Εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 1978.

Λενιν-Παύλος των κομμουνιστών:
''Atheistic propaganda was considered to be of essential importance to Lenin's party from its early pre-revolutionary days.''
[URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-religious_campaign_during_the_Russian_Civil_War[/url]

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μποκολε δικαιωμα σου και η αθεια και η αποκρουση μετα βδελυγμιας εκ  μερους σου της Ελληνορθοδοξιας. Και να σου πω και κατι; Εσυ με την αθεια σου μπορει να εισαι ο σωστος και εμεις οι Χριστιανοι οι λαθος. Μονο ο Θεος το ξερει αυτο, εαν υπαρχει. Ως εκει καλα. Αλλα γιατι χρειαζεται να μιλας σαν Ιαχωβας η σαν κανενας Αμερικανος παστορας που αναλυει εαν ειναι κακο να ακους μουσικη και να παιζεις κιθαρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μποκολε δικαιωμα σου και η αθεια και η αποκρουση μετα βδελυγμιας εκ  μερους σου της Ελληνορθοδοξιας. Και να σου πω και κατι; Εσυ με την αθεια σου μπορει να εισαι ο σωστος και εμεις οι Χριστιανοι οι λαθος. Μονο ο Θεος το ξερει αυτο, εαν υπαρχει. Ως εκει καλα. Αλλα γιατι χρειαζεται να μιλας σαν Ιαχωβας η σαν κανενας Αμερικανος παστορας που αναλυει εαν ειναι κακο να ακους μουσικη και να παιζεις κιθαρα.
Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςς

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
οτιδήποτε γίνεται από φανατισμένους ανθρώπους (είτε ορθόδοξων-χριστιανών τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες, είτε καθολικών-χριστιανών το μεσαίωνα, είτε άθεων-κομμουνιστών τον 20ο αιώνα, είτε μουσουλμάνων στο παρών) γίνεται από φανατισμένους ανθρώπους.
Η ίδια θρησκεία (με τα ίδια βιβλία) που άλλοτε χρησιμοποίησαν οι εντολείς των εγκλημάτων και των μαζικών σφαγών, η ίδια θρησκεία τώρα παντρεύει σε εκκλησίες ομοφυλλόφιλους.
Η ίδια αθεία-κομμουνισμός που άλλοτε έκαιγε εκκλησίες και σταύρωνε ιερείς, τώρα ωρίμασε, διαλέγεται και διεκδικεί δικαιώματα για τους θρήσκους (τέμενος στο βοτανικό κτλπ).

Το θέμα με τον μουσουλμανισμό είναι κάπως πιο περίπλοκο, καθώς αναφέρει ρητά-ξεκάθαρα στις σούρες του για δικαίωμα στην θανάτωση αλλόδοξων και διάφορα άλλα εγκληματικά. Και πάλι όμως δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ισις και τζιχαντιστές που δέρνουν τις γυναίκες τους.

Η θρησκεία που σίγουρα σώζει (σε αυτή τη ζωή) είναι η μόρφωση και η παιδεία. Αυτή πρέπει να προωθηθεί.

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
2vwixxj.jpg

[URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians_in_the_Soviet_Union[/url]

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.656
κομμουνισμός=αθεία, ναι ή όχι; συμφωνείς ή να φέρω τα αποσπάσματα από την αντίστοιχη ''βίβλο'' του κομμουνισμού όπως επιλεκτικά φέρνεις και εσύ από τη βίβλο;
στην εσσδ, αλλά και εδώ οι κομμουνιστές, πόσους εκτέλεσαν για να προωθήσουν τον κομμουνισμό (δλδ την αναγκαστική αθεία) ; πόσες εκκλησίες έκαψαν; πόσους ιερείς σταύρωσαν;
είσαι τόσο πορωμένος;
μαλακας είναι η σωστή απάντηση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
είσαι τόσο πορωμένος;

Ογκώδης Άγνοια αποδεικνύουν τα όσα γράφεις. 1ον. το πολίτευμα που εφαρμόστηκε στη Σοβιετική Ένωση  ονομάστηκε Σοσιαλισμός, όχι Κομμουνισμός. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι μετά από λίγες γενιές Σοσιαλιστικού Μετασχηματισμού, θα έφταναν στην Κομμουνιστική Κοινωνία. Τα μέλη της Κομμουνιστικής Κοινωνίας θα είχαν αποκτήσει τέτοια αυτοσυνείδηση, ώστε κάθε άτομο θα παρήγαγε όσο μπορούσε και θα κατανάλωνε ανάλογα με τις ανάγκες του. Αυτό δεν είναι λογική, Πολιτική Σκέψη, είναι η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. Μήπως, λέω μήπως σου θυμίζει τη Χριστιανική Υπόσχεση;  2ον. Δεν πρέπει να ακούμε τα λόγια οποιουδήποτε προσώπου / κόμματος / μηχανισμού, αλλά να κοιτάμε τις πράξεις του. Δηλαδή τι νομίζεις ότι ευαγγελίστηκε η προπαγάνδα του Κομουνισμού στη Σοβιετική Ένωση; Υπήρξε η Παλαιά Διαθήκη (Μαρξισμός), η Καινή Διαθήκη (Λενινισμός) και φυσικά οι Αιρετικοί (Αριστεριστές). Οι Άγιοι, όσοι σκοτώθηκαν / φυλακίστηκαν / καταδιώχτηκαν στην προσπάθεια για την Επανάσταση. Οι κήρυκες του Ευαγγελίου, όσοι ασχολήθηκαν με την προπαγάνδα. Δουλεύουμε για να ζήσουν τα παιδιά μας σε μια καλύτερη Κοινωνία (υπόσχεση Παράδεισου). Όπως ήδη ανάφερα (και ποστάρησα και ανάλογες Αγιογραφίες) ο Στάλιν εκπαιδεύτηκε σε Ιερατική Σχολή, για Ορθόδοξος παπάς πήγαινε, αλλά όπως και ο Ρασπούτιν βρήκε κάτι καλύτερο για να κυριαρχήσει στη χώρα του. Πως αλλιώς θα στέριωνε στη βαθιά θρησκευόμενη Ρωσία, αν δεν δανειζόταν τα κομμάτια της θρησκείας που τον βόλευαν; Πραγματικά βλέπεις το προσκύνημα της μούμιας του Λένιν και δεν βλέπεις ότι είναι η καρικατούρα της προσκύνησης ενός χριστιανού Αγίου;  Το υβρίδιο που εφαρμόστηκε στη Ρωσία ήταν μια καρικατούρα του χριστιανισμού

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
ΝΙΚΗΣΕΣ (εσύ αυτό κράτα)

Ακόμα περιμένω απάντηση για τα παρακάτω.

Με λίγα λόγια θεωρείς ότι οι χριστιανοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ τα παρακάτω δεν είναι καθυστερημένοι;
1. Τα φυτά φτιάχτηκαν την τρίτη μέρα, ενώ ο ήλιος την τέταρτη (Όλα τα παιδάκια του Δημοτικού θα σου πουν ότι αφού τα φυτά στηρίζονται στη φωτοσύνθεση, είναι σίγουρο ότι τα φυτά εμφανίστηκαν ύστερα από τον ήλιο).
2.  Η Νυχτερίδα είναι πουλί (και μάλιστα απαγορευμένο).
3.  Η Γάτα και ο Ποντικός είναι ερπετά, μαζί με τη σαύρα και τον κροκόδειλο
4.  Η Γη και τα βουνά στηρίζονται σε θεμέλια και η θάλασσα έχει γύρω της φράγματα για να μην χυθεί στο διάστημα
5.  Υπάρχουν Δράκοι, Μονόκεροι, Σειρήνες, Ονοκένταυροι, Λεβιάθαν
6.  Ο Ήλιος γυρίζει γύρω από τη Γη, κι όχι η Γη γύρω από τον ήλιο.
7.  Η Γη είναι επίπεδη και τετράπλευρη
8.  Το σύμπαν δημιουργήθηκε εδώ και 6.000 χρόνια
Θα ήθελα να μου πεις πως χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους που πιστεύουν όλα αυτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom