Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Άνθρωπος λοιπόν που ΕΠΕΛΕΞΕ να πεθάνει από ασιτία, ώστε να μην τον δηλητηριάσουν, πίστευε στο Θεό. ΟΚ. Τι άλλο μπορώ να πω; Δεν είμαι τόσο καλός Μαθηματικός, αλλά ΜΑΛΛΟΝ ο Γκέντελ ήταν ψυχασθενής, βάσει της επιλογής του. Επιλέγω να μην ακολουθήσω την πίστη του, είδα που τον οδήγησε. Στην τρέλα
Για τον διασημο μαθηματικο Νας, που ηταν αθεος και σχιζοφρενης με διπλωμα, ισχυει το ιδιο?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Αρα ειναι μια μπουρδολογία.

Αρα εγω που σου λεω οτι δεν υπηρχε το big bang καθως απο το τιποτα δεν μπορει να δημιουργηθει κατι θα πρεπει εσυ να μου αποδειξεις το πως εγινε.

Σε ακουω μπετοβλακα

ρε γαμωτο προχτες τα ξαναγραψα - παλι τα ιδια ? καποιες σελιδες πιο πισω ειναι

λοιπον

το big bang ειναι ακομη θεωρια - οχι θεσφατο οτι εγινε, μεχρι αποδειξεως του εναντιου

(οπως και η θεωρια της εξελιξης ειναι θεωρια ακομα - με ισχυροτατα αποδεικτικα στοιχεια ωστε να θεωρειται η επικρατεστερη αυτη τη στιγμη, αλλα ακομα θεωρια - αν βρεθει πχ ανθρωπινο απολιθωμα απο το πλειοκαινο ανατρεπεται και γεια σας παμε για αλλα - τελος παρενθεσης)

εντελως απλοικα (μπορει να χρησιμοποιω και λαθος λεξεις αν εχεις απορια ρωτας) η θεωρια λοιπον του big bang σου λεει οτι σε ενα απειροελαχιστο σημειο (οχι απο το μηδεν) ηταν συγκεντρωμενη τεραστια ποσοτητα ενεργειας (οχι παλι μηδεν) η οποια εκανε ενα ωραιο μπουμ και εφτιαξε το συμπαν σε μορφη φουσκας που μεγαλωνει

χρησιμοποιωντας αυτη τη θεωρια και τα μαθηματικα της μπορεσαμε να εξηγησουμε καποια πραγματα που ειχαν παρατηρηθει (πχ  αλλαγη του χρωματος των απομακρυσμενων αστρων λογω της επιταχυσνης τους προς ακομα πιο απομακρυσμενα σημεια - πραγμα που δειχνει οτι ειμαστε σε μια φουσκα που μεγαλωνει επιταχυνομενα)

επισης καποιες απο τις προβλεψεις αυτης της θεωριας εχουν αποδειχτει πειραματικα (πχ αν ειμαστε σε μια φουσκα που μεγαλωνει και μαλιστα επιταχυνομενα θα πρεπει να δουμε καποια σημαδια/υπολειμματα αυτης της αρχικης εκρηξης και αυτο δεν ειναι αλλο απο την ακτινοβολια υποβαθρου που εχει αποδειχτει πειραματικα)

εχει και κενα που μενουν αναπαντητα (το αν υπαρχει και τι γινεται πιο πριν, το "σημειο μηδεν" - μην μπερδευεσαι απλα το ονομαζουμε ετσι - δεν ειναι μηδεν, τις ανωμαλιες στο χωροχρονο κλπ)

η απαντηση σε αυτα ειναι "δεν γνωριζουμε ακομα"

η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια (το φως των ασττρων) δεν μας επιτρεπει να "δουμε" τοσο κοντα στο "σημειο μηδεν" - ελπιζουμε με τα βαρυτικα κυματα που αποδειχτηκαν πειραματικα προσφατα (μεσα στην τελευταια 5ετια) να καταφερουμε να "δουμε" και μεσα στα πρωτα 500000 χρονια απο το "σημειο μηδεν"

μην ξεχνας οτι η επιστημη δεν εχει προβλημα να πει ωπα εκανα λαθος παμε σε κατι πιο σωστο
αν βρεθει καλυτερη θεωρια κοσμολογιας αποχαιρεταμε το big bang και παμε στην επομενη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οντως χριστιανοταλιμπαν ή τρολαρεις?
Τον εαυτο μου τον θεωρω μαλλον χλιαρο χριστιανο αλλά θερμο θιασωτη της υπαρξης του θεου.

Δεν ξερω γιατι στη συζητηση μπλεκουμε τον χριστιανισμο με την υπαρξη του θεου. Ειναι διαφορετικα πραγματα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τοτε γιατι το μενος κατά των Ελληνων που αρνούταν την εβραική θρησκεια?
τυπε μου
παιζει να εισαι λιγο χρυσαυγιτης;
επισης παιζει να εισαι κατω των 30;
αν θες μου λες

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Ξερεις ποιο ειναι το θεμα? Αν πηδαμε συνεχεια απο τη μια θεωρια στην αλλη αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι κανουμε φιλοτιμε προσπαθειες αλλα μπουρδολογουμε.

Η αποψη μου ειναι οτι ποτε δεν θα βρουμε τι συνεβη πριν το "σημειο μηδεν". Γιατι εκει μπαινει η Θεικη δημιουργια.

Πιστευε οτι θελεις. Ασε με να εχω τη δικη μου θεωρια και πιστη

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
μου φαινεται οτι πολλοι αντιχριστοι μαζευτηκαμε εδω μεσα και αρχισε παλι να κολλαει το site

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Απο αυτα που γραφεις δεν βλεπω καποια επιβολη της ορθοδοξιας.

Επισης καταλαβαινω το προβλημα σου ειναι με την πολιτεια και οχι με την εκκλησια.

Μην ξαναψηφισεις Τσιπρα τυπε.

το προβλημα ειναι η αγγαλιτσες εκκλησιας - πολιτειας

στα λαικα κρατη αυτα ειναι λυμενα - η πιστη περιοριζεται στους ναους

δυστυχως οπως κοροιδευουμε ζουμε στο ελλαδισταν

αντιστοιχο προβλημα θα ειχα και με την πολιτεια του ιραν που την διαφεντευουν μουλαδες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τοτε γιατι το μενος κατά των Ελληνων που αρνούταν την εβραική θρησκεια?
τυπε μου
αν θες μου λες

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
η αρχαια θρησκεια οχι μονο δεν ηταν δυνατη αλλα 2 αιωνες πριν γεννηθει ο Χριστος ειχε παρακμασει πληρως και στον ελλαδικο χωρο λατρευονταν θεοτητες των αιγυπτιων και των περσων

ξερεις οτι στη φιλοσοφια υποστηριζουν οτι μαλλον αρχισαν να γινονται αθεοι και να μην πολυπιστευουν στο δωδεκαθεο και τα ιερατεια ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το προβλημα ειναι η αγγαλιτσες εκκλησιας - πολιτειας

στα λαικα κρατη αυτα ειναι λυμενα - η πιστη περιοριζεται στους ναους

δυστυχως οπως κοροιδευουμε ζουμε στο ελλαδισταν

αντιστοιχο προβλημα θα ειχα και με την πολιτεια του ιραν που την διαφεντευουν μουλαδες
η ανεξαρτησια, η γεννηση, η υπαρξη και η ταυτοτητα αυτου του κρατους ειναι συνυφασμενη με την ορθοδοξια
και να μπουν 2 αραδες στο συνταγμα υπο της πιεση των μοντερνων κουφιοκεφαλακηδων ο χωρισμος εκκλησιας και κρατους στην πραξη δεν θα γινει ποτε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τυπε μου
αν θες μου λες

Tύπε μου γιατι μιλάς σαν αριστερός?
Οποιος δεν συμφωνει με την θρησκεια/Μαρξ ειναι φασιστας και αγραμματος ανωριμος?
Ασε τις καραμελες πουλι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Tύπε μου γιατι μιλάς σαν αριστερός?
Οποιος δεν συμφωνει με την θρησκεια/Μαρξ ειναι φασιστας και αγραμματος ανωριμος?
Ασε τις καραμελες πουλι
νταξει δε θες να απαντησεις, το σεβομαι
απλα επειδη η ορολογια ελληνες και εβραικη θρησκεια χρησιμοποιειται πολυ απο τα παιδια λεω μπας και εισαι κι εσυ κατα κει
που και τα 2 ειναι λαθος δηλαδη ελληνας τοτε δε σημαινε εθνικα ελληνας αλλα ειδωλολατρης και ο χριστιανισμος δεν ειναι εβραικη θρησκεια

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Επιστήμονας που να λέει ότι η θεωρία του Big Bang δεν έχει αποδειχτεί και πως ο Χώκινγκ ήταν μυρωδιάς είναι σα να λέμε ποδοσφαιρόφιλος που πιστεύει πως ο Μέσι είναι άμπαλος.
Άντε πιες λίγο αγιασμό μπας και έρθεις στα συγκαλά σου και σταμάτα να μας σπας τα αρχίδια στο μεταξύ.

Μυρωδιας ηταν φιλε μου.

Αντε και εσυ να ασχοληθεις με τιποτα αλλο και ασε το Θεο στην ησυχια του

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
νταξει δε θες να απαντησεις, το σεβομαι
απλα επειδη η ορολογια ελληνες και εβραικη θρησκεια χρησιμοποιειται πολυ απο τα παιδια λεω μπας και εισαι κι εσυ κατα κει
που και τα 2 ειναι λαθος δηλαδη ελληνας τοτε δε σημαινε εθνικα ελληνας αλλα ειδωλολατρης και ο χριστιανισμος δεν ειναι εβραικη θρησκεια
:o :o :o

Η βιβλος ειναι η εβραική μυθολογια, εκτος αν πιστευεις τα σχετικά με τον Νωε κλπ
Ο Χριστος οι Αποστολοι, κλπ ολοι Εβραιοι
Πως εξηγεις οτι δεν ειναι εβραικη θρησκεια

Εχω απαντησει σε αλλα θρεντ, αλλά πολύ κλασικη αριστερη η ερωτηση σου περι ΧΑ και ηλικιας αισθανθηκα σαν να με ρωταει ο μουνοβαγονος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
:o :o :o

Η βιβλος ειναι η εβραική μυθολογια, εκτος αν πιστευεις τα σχετικά με τον Νωε κλπ
Ο Χριστος οι Αποστολοι, κλπ ολοι Εβραιοι
Πως εξηγεις οτι δεν ειναι εβραικη θρησκεια

Εχω απαντησει σε αλλα θρεντ, αλλά πολύ κλασικη αριστερη η ερωτηση σου περι ΧΑ και ηλικιας αισθανθηκα σαν να με ρωταει ο μουνοβαγονος
ο ιουδαισμος ειναι εβραικη θρησκεια
ο χριστιανισμος ειναι παγκοσμια θρησκεια
αποδειξη οτι οι εβραιοι δεν το καταλαβαν και σταυρωσαν το χριστο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο ιουδαισμος ειναι εβραικη θρησκεια
ο χριστιανισμος ειναι παγκοσμια θρησκεια
αποδειξη οτι οι εβραιοι δεν το καταλαβαν και σταυρωσαν το χριστο

Και ο Χριστος Εβραιος δεν ηταν?
Τουλαχιστον η μανα του..
Εβραιοι σταυρωσαν Εβραιο, τι θα σταυρωναν Σουηδο?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Η Παλαια διαθήκη ειναι κοινή στον ιουδαισμο και στον χριστιανισμο :think:

Πουλι εσενα ρωταω

Stories

Νέο!