acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Θα συνεχισεις να ξευτιλιζεσαι η θα αυτοδιαγραφεις?
Μητσοτάκης: Σφάλμα μας αν επιτρέψαμε να φανεί η ΝΔ δεξιό κόμμα
τι ωρα μπορεις τυπε μου να κλεισετε ενα ραντεβου;
μη χαιρεσαι γιατι δεν βρηκες κατι σημαντικοΘα συνεχισεις να ξευτιλιζεσαι η θα αυτοδιαγραφεις?
Πανταχου παρων και τα παντα πληρων ... Αρα ξερει καλυτερα απο σενα και μενα :-)
Μα αυτη δεν ειναι η υποθεση που κανουμε? Να εμφανιστει μπροστα μου ... Πριν 2,000 χρονια και σε καποιους αλλους δε μου κανει ...
δεξιος σημαινει 3 πραγματα
α) πατρις θρησκεια οικογενεια στα εθνοκοινωνικα
β) φιλελευθερισμος στα οικονομικα
γ) ευρωατλαντισμος στα γεωπολιτικα
αμα ακους να πουμε τωρα για κεντρικο σχεδιασμο οικονομιας, για ειδωλολατρειες, για ρωσιες, για διεθνεις τοκογλυφους και για αρχιδια καλαυρεζικα ΣΙΓΟΥΡΑ δε μιλαμε για δεξιους
καμια παραλλαγηνομιζω θα υπαρχουν και παραλλαγες (ειδικα στο θεμα της θρησκειας ... για να μη πω σε αυτο το site και στο θεμα της οικογενειας .... :-))
σαουλ σε βλεπω να γινεσαι μετα ...
και εμεις οι υπολοιποι ? τι ατρανταχτο επιχειρημα θα βρουμε για να σε πιστεψουμε ?
καμια παραλλαγη
αυτα τα 3 ειναι ο δεξιος
οποιος δεν πιστευει κατι απο αυτα τα 3 δεν ειναι δεξιος
μη χαιρεσαι γιατι δεν βρηκες κατι σημαντικο
η δηλωση αυτη εγινε στο πλαισιο της προεκλογικης εκστρατειας προκειμενου να προσεγγισει ο κουλης κεντρωους ψηφοφορους - απογοητευμενους του συριζα γιατι η αυτοδυναμια παιζεται στα δεκατα
η ΝΔ ειναι κεντροδεξιο κομμα (το μονο σοβαρο απο το κεντρο και προς τα δεξια στην ελλαδα) κατι που σημαινει οτι εχει και κεντρωους οπως πχ ο νικητας κακλαμανης και η ντορα μπακογιαννη, εχει και δεξιους οπως ο τασουλας και ο βοριδης
λεει λοιπον οτι αν δωσαμε την εντυπωση οτι ειμαστε μονο δεξιο κομμα και οχι κεντροδεξιο ειναι λαθος γιατι ετσι αποκλειουμε τους κεντρωους απο το να μας εμπιστευτουν
ειμαι πολιτικα ενηλικιωμενος για να κανω πολιτικη αντιπαραθεση με ορους θυρας 7 και θυρας 13 και με τσιταταΑκομα να βρεις δηλωση του αρχηγου σου που να χαραχτηριζει την ΝΔ δεξιο κομμα???
Ε πουλι, μπορεις να ζητησεις συγγνωμη που κανεις ψευδη προπαγανδα υπερ της ΝΔ γιατι εχεις ενα μπαρμπα που σου εταξε διορισμο οταν βγει
Αν το κανεις αυτο δεν χρειαζεται να αυτοδιαγραφεις
τυπε μου
παιζει να εισαι λιγο χρυσαυγιτης;
επισης παιζει να εισαι κατω των 30;
αν θες μου λες
ειμαι πολιτικα ενηλικιωμενος για να κανω πολιτικη αντιπαραθεση με ορους θυρας 7 και θυρας 13 και με τσιτατα
σου εξηγησα το νοημα των δηλωσεων μητσοτακη και ειναι 100% σωστες
η ΝΔ δεν ειναι δεξιο κομμα ειναι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ κομμα
την ψηφιζουν κεντρωοι την ψηφιζουν και δεξιοι
οταν η ΧΑ ηταν στα πανω της, πριν τη γαμησει ακαποτα ο αντουαν ηταν εδω μεσα 3-4 πονηροι σαν κι εσενα και εκαναν το μπρουκλη
εφαγαν φιστινγκ ομως με φωτο και κειμενα και σταδιακα λουφαξαν
δεν τα εχω προχειρα τωρα για ρεποστ αλλα και να τα ειχα βαριεμαι να σου πω την αληθεια γιατι εχω βγαλει το συμπερασμα οτι η πολιτικη αντιπαραθεση με χρυσαυγιτη ειναι σαν να προσπαθεις να εξηγησεις ανωτερα μαθηματικα σε μια κοτα
απλως περιμενω να περασει η περιοδος της κρισης και να ξεθωριασει αυτη η μοδα
ηδη πολλοι εχουν ξυπνησει καποιοι παραμενουν ακομα
ειναι και θεμα ταχυτητας αντιληψης
ακριβως
δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα
αν δεν ψηφιζεις κουλη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εισαι δεξιος
μπορει να αυτοαποκαλεισαι, να νομιζεις οτι εισαι αλλα ΔΕΝ εισαι
φίλε μου εγώ δεν το είχα δει τώρα μένω σε χειρότερη σκέψη!!!Θα συνεχισεις να ξευτιλιζεσαι η θα αυτοδιαγραφεις?
ΔΕΞΙΟΣ λεβεντης ακαποειρας
δώσε πόνο δώσε!!!Δηλωση του μητσοτακη που να χαραχτηριζει την ΝΔ δεξιο κομμα δεν βρηκες?
Ελεγες οτι τις εχεις ολες χαζοαπατεωνα