Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Αυτο το μενος ειναι αστικος μυθος.

καθολου

διαβασε το "ες εδαφος φερειν" (κοινως ισοπεδωσα τα παντα) του ρασια - θα το βρεις στο ysee.gr - γραφει για τους διωγμους τεκμηριωμενα

δεν ειναι ευκολο να ξεριζωσεις μια θρησκεια αιωνων και να την αντικαταστησεις με μια καινουργια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εχω απαντησει σε αλλα θρεντ, αλλά πολύ κλασικη αριστερη η ερωτηση σου περι ΧΑ και ηλικιας αισθανθηκα σαν να με ρωταει ο μουνοβαγονος
οσο γι αυτο που λες
τα τελευταια 7-8 χρονια υπαρχει η μοδα του χρυσαυγιτη - ειδωλολατρη
αυτο το φρουτο δεν υπηρχε προηγουμενως και θα παψει να υπαρχει σε καμια 3ετια - 4ετια
μοδα ειναι και θα περασει. οπως ο φεμινισμος, οι τρεντυ, οι emo και το ποκεμον γκο
ενας πυρηνας παντελως βλαμμενων νεοναζι καβαλησε τη λαικη οργη του αντιμνημονιου και της οικονομικης κρισης και μαζι σερβιρε σε αποχαυνωμενους πιτσιρικαδες τη θεωρια της πατρωας θρησκειας των ελληνων - τα αρχιδια μας κουνιουνται - κινητοποιουμενοι απο το μισος τους κατα οτιδηποτε εβραικου
μεσα στην αγνοια τους εχουν ταυτισει την αρχαιοελληνικη θρησκεια με τον ελληνισμο και τον χριστιανισμο με τους εβραιους
επειδη εχω συναντησει 2-3 τετοια παλικαρακια και μου εχουν αναπτυξει τις θεωριες τους οι οποιες βεβαια δεν αντεχουν σε σοβαρη κριτικη, γι αυτο σε ρωτησα

ΥΓ: δεν υπαρχει πιο δεξιος σε αυτο το σαιτ απο μενα

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Προσωπικα δεν δινω στην υποκρισια τον ορισμο που εδωσες. Θεωρω οτι απλα ειναι μια αποκρυψη ιδεων ή αισθηματων χωρις να ειναι απαραιτητο να γινεται για κακους/πονηρους σκοπους.

Για μενα ειναι περισσοτερο ενα εσωτερικο μπερδεμα που νιωθεις οταν καμια φορα συγκρουεσαι με αυτη την εσωτερικη φωνη που σου υπενθυμιζει καθε φορα τι ειναι καλο και τι ειναι κακο και θες να το αποκρυψεις.

Δεν ειχα σκοπο να σε πεισω για την υπαρξη του Θεου γιατι αν ο ιδιος δεν το θελεις ακομα και ο Θεος να σου παρουσιαστει δεν θα το πιστεψεις.

Αντε να σπασω και παλι τη σιωπη μου (καλα, κοντευω να γινω serial ...) αλλα νομιζω εχει γινει μια παρανοηση ...

Εγω δεν ειπα οτι δε πιστευω στο Θεο γιατι ετσι μου αρεσει, ο λογος ειναι γιατι δεν εχω πειστει για την υπαρξη του (οι μυθοπλασιες και τα μεταφυσικα δε μου κανουν), αν βρεθει καποιο αντραντακτο επιχειρημα (οπως πχ να εμφανιστει μπροστα μου ο ιδιος ο Θεος), τοτε δεν εχω κανενα προβλημα να πιστεψω.

Ομως πολυ θα ηθελα να μου πεις εσυ και οι υπολοιποι πιστοι αν οντως αποδειχθει το bing bang ειστε ετοιμοι να δεχθειτε οτι δεν υπαρχει Θεος? Ή θα πειτε "μα προφανως και το bing bang το δημιουργησε ο Θεος για να φτιαξει το συμπαν, και μετα απο αυτο επλασε κουλουρακια κοκ"

ΥΓ Και να εισαι σιγουρος οτι με τοσο δινα που εχει ο κοσμος σιγουρα δεν ειναι παντοδυναμος και σιγουρα δεν ειναι καλοκαγαθος ...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οσο γι αυτο που λες
τα τελευταια 7-8 χρονια υπαρχει η μοδα του χρυσαυγιτη - ειδωλολατρη
αυτο το φρουτο δεν υπηρχε προηγουμενως και θα παψει να υπαρχει σε καμια 3ετια - 4ετια
μοδα ειναι και θα περασει. οπως ο φεμινισμος, οι τρεντυ, οι emo και το ποκεμον γκο
ενας πυρηνας παντελως βλαμμενων νεοναζι καβαλησε τη λαικη οργη του αντιμνημονιου και της οικονομικης κρισης και μαζι σερβιρε σε αποχαυνωμενους πιτσιρικαδες τη θεωρια της πατρωας θρησκειας των ελληνων - τα αρχιδια μας κουνιουνται - κινητοποιουμενοι απο το μισος τους κατα οτιδηποτε εβραικου
μεσα στην αγνοια τους εχουν ταυτισει την αρχαιοελληνικη θρησκεια με τον ελληνισμο και τον χριστιανισμο με τους εβραιους
επειδη εχω συναντησει 2-3 τετοια παλικαρακια και μου εχουν αναπτυξει τις θεωριες τους οι οποιες βεβαια δεν αντεχουν σε σοβαρη κριτικη, γι αυτο σε ρωτησα

ΥΓ: δεν υπαρχει πιο δεξιος σε αυτο το σαιτ απο μενα

Πες οτι θα ψηφισεις Κουλη να ξερασω απο τα γέλια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πες οτι θα ψηφισεις Κουλη να ξερασω απο τα γέλια
οχι απλως θα ψηφισω κουλη
θα ψηφισω κουλη, θα το σταυρωσω, θα το δαγκωσω και θα το καρφωσω στην καλπη σαν τον βινς καρτερ στο αλλ σταρ γκειμ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αν βρεθει καποιο αντραντακτο επιχειρημα (οπως πχ να εμφανιστει μπροστα μου ο ιδιος ο Θεος)

ΥΓ Και να εισαι σιγουρος οτι με τοσο δινα που εχει ο κοσμος σιγουρα δεν ειναι παντοδυναμος και σιγουρα δεν ειναι καλοκαγαθος ...
1) Και να εμφανισθει, παλι δεν θα τον πιστεψεις. Οπως και εμφανισθηκε στελνοντας τον Χριστο στη γη αλλά δεν τον πιστεψες.
2) Αρα υπαρχει και ειναι κακος ή δεν υπαρχει?

Τα δεινα οφειλονται επομενως στην απουσια του θεου ή στην παρουσια του?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Ξερεις ποιο ειναι το θεμα? Αν πηδαμε συνεχεια απο τη μια θεωρια στην αλλη αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι κανουμε φιλοτιμε προσπαθειες αλλα μπουρδολογουμε.

Η αποψη μου ειναι οτι ποτε δεν θα βρουμε τι συνεβη πριν το "σημειο μηδεν". Γιατι εκει μπαινει η Θεικη δημιουργια.

Πιστευε οτι θελεις. Ασε με να εχω τη δικη μου θεωρια και πιστη

το τι πιστευεις μου ειναι αδιαφορο οσο το κρατας για τον εαυτο σου και μεσα στους ναους σου

οταν το βγαζεις δημοσια - ε θα φας την κριτικη σου

για να αρχισω και εγω τωρα τις σοφιστειες :

τι εκανε ο θεος πριν την δημιουργια ? το ειχε ριξει στο μπαρμπουτι οπως δεν πιστευε ο αινσταιν ? ή ηταν σε κανενα απο τα φημισμενα τσιμπουσια στον ολυμπο μαζι με τους δικους μου 12 ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οι δεξιοι μονο Κουλη ψηφιζουν. Αυτοι που νομιζουν οτι ειναι δεξιοι ψηφιζουν άλλα πραγματα.
ακριβως
δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα
αν δεν ψηφιζεις κουλη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εισαι δεξιος
μπορει να αυτοαποκαλεισαι, να νομιζεις οτι εισαι αλλα ΔΕΝ εισαι

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
1) Και να εμφανισθει, παλι δεν θα τον πιστεψεις. Οπως και εμφανισθηκε στελνοντας τον Χριστο στη γη αλλά δεν τον πιστεψες.
2) Αρα υπαρχει και ειναι κακος ή δεν υπαρχει?

Τα δεινα οφειλονται επομενως στην απουσια του θεου ή στην παρουσια του?

καλα ... εχουμε ξεφυγει ... Συγνωμη αλλα εγω δεν τον ειδα γιατι δε ζουσα πριν 2,000 χρονια, και λυπαμει αλλα δε μπορω να πιστεψω τις αρλουμπες της εποχης με τα αγραμματα βοδια (δε το λεω με τη κακη ενοια :-)).

Για το αλλο τι δε καταλαβαινεις? ΑΝ υπαρχει (αν εμφανιστει μποστα μου) σιγουρα δεν ειναι παντοδυναμος και καλοκαγαθος ...

Εκτος βεβαια και αν ο διαβολος ειναι πιο δυνατος και τα δεινα οφειλονται σε αυτον ...

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
αν βρεθει καποιο αντραντακτο επιχειρημα (οπως πχ να εμφανιστει μπροστα μου ο ιδιος ο Θεος)

αυτο δεν ειναι ατρανταχτο επιχειρημα - ειναι προσωπικη μαρτυρια που δεν αποδεικνυει τιποτα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δεξιος σημαινει 3 πραγματα
α) πατρις θρησκεια οικογενεια στα εθνοκοινωνικα
β) φιλελευθερισμος στα οικονομικα
γ) ευρωατλαντισμος στα γεωπολιτικα

αμα ακους να πουμε τωρα για κεντρικο σχεδιασμο οικονομιας, για ειδωλολατρειες, για ρωσιες, για διεθνεις τοκογλυφους και για αρχιδια καλαυρεζικα ΣΙΓΟΥΡΑ δε μιλαμε για δεξιους

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ακριβως
δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα
αν δεν ψηφιζεις κουλη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εισαι δεξιος
μπορει να αυτοαποκαλεισαι, να νομιζεις οτι εισαι αλλα ΔΕΝ εισαι

Mπορεις να μου βρεις καμια δηλωση του Κουλη που να χαραχτηριζει τη ΝΔ δεξιο κομμα?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καλα ... εχουμε ξεφυγει ... Συγνωμη αλλα εγω δεν τον ειδα γιατι δε ζουσα πριν 2,000 χρονια, και λυπαμει αλλα δε μπορω να πιστεψω τις αρλουμπες της εποχης με τα αγραμματα βοδια (δε το λεω με τη κακη ενοια :-)).
τι ωρα μπορεις τυπε μου να κλεισετε ενα ραντεβου;

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Ξερεις ποιο ειναι το θεμα? Αν πηδαμε συνεχεια απο τη μια θεωρια στην αλλη αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι κανουμε φιλοτιμε προσπαθειες αλλα μπουρδολογουμε.

την επομενη φορα που θα παρεις το αεροπλανο για υπερατλαντικη πτηση ή για πτηση πανω απο το βορειο πολο (να δουλευει και η βαρυτητα και η κινηση της γης στο φουλ) ξανασκεψου αυτα που εγραψες

αν επιτρεπεται τι εχεις σπουδασει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom