Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Η μετά θάνατον ζωή πάντως, αν και βιολογικά αποκλείεται 100% να υπάρχει, είναι μεγάλη ελπίδα. Πιστεύω πως όλοι θα ήθελαν να μην τελειώνουν όλα με τον θάνατο αλλά να υπάρχει κάτι άλλο μετά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τυπε εχει λογικη,αφου τα ελεγχει ολα,και ποιος θα πεθανει προωρα κλπ,αρα ελεγχει και τις αρρωστιες.
γιατι μοιραζει ανιατες σε βρεφη;επειδη τα θελει αγγελους κοντα του.σαν πολλα δισεκατομμυρια αγγελους δεν εχει στα δεξια του; :S :S :S
Ναι αλλά αποφασιστε ομως ρε τύπε, υπαρχει και ειναι κακος και σαδιστής ή δεν υπαρχει αρα κλαιν?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παμε παλι απο την αρχη επιστημονα μου.

Για ποια πυκνη υλη μας μιλας? Που βρηθηκε αυτην η υλη?

Οσο για το CERN δεν νομιζω οτι βρηκαν αυτο που περιμεναν να βρουν.

Δυο φυσικοι του CERN αλλωστε δηλωσαν οτι η αποτυχια μπορει να οφειλεται ειτε στο ταξιδι στο χρονοειτε στον Θεο
εισαι ψυχοπαθης δεν καταλαβαίνεις που ζεις. αντε πηγαινε βολτα τον μονοκερω σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Η μετά θάνατον ζωή πάντως, αν και βιολογικά αποκλείεται 100% να υπάρχει, είναι μεγάλη ελπίδα. Πιστεύω πως όλοι θα ήθελαν να μην τελειώνουν όλα με τον θάνατο αλλά να υπάρχει κάτι άλλο μετά.
Το βασικο τύπε ειναι να υπαρχει ζωη πριν το θανατο.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
αυτό που βλέπεις και τωρα να γινεται.
να απομακρύνονται οι γαλαξιες και ότι υπαρχει στο συμπαν.
ε όταν ηταν πολύ κοντα και ηταν πολύ πυκνη η υλη, κανανε και πειραμα στο σερν να δουν αμα πυκνοσουμε πολύ την υλη με συγκρουση της υλης τι γινεται. ….και εκει ενας επιστήμονας ο χιγκς επεσε μεσα με του υπολογισμούς τοθυ και εμφανιστηκε ένα σπανιο σωματιδιο που δεν ξαναειχαμε δει.

ε τι άλλο θελετε για να καταλάβετε την διαφορα των υπολογισμων, λογικης, αποδείξεων,

από το πιστευω σε ότι φανταζεται η ψυχη μου ακομη και αν αυτό τελειο, καλο, παντοδυναμο, ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, εκανε λαθος και παθαινουμε καρκινους!!!!! κατά τα αλλα ολο αγαπη , ο παντοδύναμος. που μας εχει εκλεκτούς αλλα εκανε τους καρχαριες να μην παθαινουν καρκινους και όχι εμας!!!

ελεος ρε!!!!

Παμε παλι απο την αρχη επιστημονα μου.

Για ποια πυκνη υλη μας μιλας? Που βρηθηκε αυτην η υλη?

Οσο για το CERN δεν νομιζω οτι βρηκαν αυτο που περιμεναν να βρουν.

Δυο φυσικοι του CERN αλλωστε δηλωσαν οτι η αποτυχια μπορει να οφειλεται ειτε στο ταξιδι στο χρονοειτε στον Θεο

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Ποιοι ειστε δηλαδη "εσεις" που πρεπει να αγχωθω αν θα με παρετε στα σοβαρα?

ολοι εμεις που χλευαζουμε τους διαφορους θρησκειοταλιμπαν

(οσο τα πιστευω σου τα κρατας για τον εαυτο σου με γεια σου και χαρα σου)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ολοι εμεις που χλευαζουμε τους διαφορους θρησκειοταλιμπαν

(οσο τα πιστευω σου τα κρατας για τον εαυτο σου με γεια σου και χαρα σου)
Καλα κανετε και τους χλευαζετε. Μαζι σου. Τι σχεση εχει ομως ο θρησκειοταλιμπανισμος με το αν υπαρχει ανωτερη δυναμη ή οχι?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Για εξηγησε μου, γιατι ειναι πιο κατανοητο και ευχρηστο το "5" απο το "V". Ή το "10" από το "Χ".
Επειδη το συνηθισες?
Σιγα τ αβγα.

Υ.Γ. Αντε, ανακαλυψαν οι κινεζοι την πυριτιδα επειδη δεν ειχαν χριστιανισμο να μπλοκαρει τις επιστημες?
Ωχ μανα μου...

καλα - οταν κανεις πραξεις με τα ρωμαικα νουμερα φεξε μου

και δεν ειναι συνηθεια - η εννοια του μηδενος μπηκε απο αραβες / μουσουλμανους μαθηματικους και μας αλλαξε τα μαθηματικα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
Αρα λοιπον, αποδειξη Θεου θα ηταν να πεθαινουμε ολοι στα 120 στον υπνο μας, χωρις να υπαρχουν αρρωστιες, καρκινοι, εγκεφαλικα, καρδιοπαθειες κλπ κλπ. Ενδιαφερουσα αποψη.
Μετα θα λεγαμε γιατι να ποναμε οταν χτυπαμε το χερι ή το ποδι μας και να υποφερουμε? Ελαττωματικοι ειμαστε παλι. Δεν υπαρχει θεος. Αν ημασταν ατρομητοι και αφθαρτοι μεχρι να πεθανουμε στον υπνο μας, αναρωτιεμαι τι νοημα θα ειχε η ζωη. Τι θα εκτιμουσαμε ακριβως. Αλλά ψιλά γραμματα.

Τρωει ας πουμε ο αλλος πεντε μπεργκερ στην καθισια του, φραζουν οι αρτηριες και υποφερει στα 40 απο τις καταχρησεις εχοντας γινει 150 κιλα, αλλά φταιει ο σχεδιαστης που ηταν σαδιστης.

Καπνιζω εγω πεντε πακετα τη μερα, αλλά ο σχεδιαστης ηταν κακος επειδη επαθα καρκινο και ειμαι ελαττωματικος.

Ρε δεν πατε ΚΑΘΟΛΟΥ καλα.
τυπε το 70 τοις εκατο των καρκινων ειναι τρελα των κυτταρων.
η θρησκεια λεει πεντακαθαρα οτι το ποιος θα πεθανει και ποιος θα ζησει το αποφασιζει ο θεος.
η λοιπον υπαρχει και μοιραζει καρκινους,πολεμους,τρακαρισματα ,σεισμους η υπαρχει και δεν παρεμβαινει η..δεν υπαρχει.
αν δεν παρεμβαινει αλλα υπαρχει καλα θα κανουν οι πιστοι να σταματησουν να τον επικαλουνται οτι τους εσωσε απο ενα δυστηχημα πχ :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τυπε το 70 τοις εκατο των καρκινων ειναι τρελα των κυτταρων.
η θρησκεια λεει πεντακαθαρα οτι το ποιος θα πεθανει και ποιος θα ζησει το αποφασιζει ο θεος.
η λοιπον υπαρχει και μοιραζει καρκινους,πολεμους,τρακαρισματα ,σεισμους η υπαρχει και δεν παρεμβαινει η..δεν υπαρχει.
αν δεν παρεμβαινει αλλα υπαρχει καλα θα κανουν οι πιστοι να σταματησουν να τον επικαλουνται οτι τους εσωσε απο ενα δυστηχημα πχ :S :S :S
Γιατι θα επρεπε να παρεμβαινει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αρα λοιπον, αποδειξη Θεου θα ηταν να πεθαινουμε ολοι στα 120 στον υπνο μας, χωρις να υπαρχουν αρρωστιες, καρκινοι, εγκεφαλικα, καρδιοπαθειες κλπ κλπ. Ενδιαφερουσα αποψη.
Μετα θα λεγαμε γιατι να ποναμε οταν χτυπαμε το χερι ή το ποδι μας και να υποφερουμε? Ελαττωματικοι ειμαστε παλι. Δεν υπαρχει θεος. Αν ημασταν ατρομητοι και αφθαρτοι μεχρι να πεθανουμε στον υπνο μας, αναρωτιεμαι τι νοημα θα ειχε η ζωη. Τι θα εκτιμουσαμε ακριβως. Αλλά ψιλά γραμματα.

Τρωει ας πουμε ο αλλος πεντε μπεργκερ στην καθισια του, φραζουν οι αρτηριες και υποφερει στα 40 απο τις καταχρησεις εχοντας γινει 150 κιλα, αλλά φταιει ο σχεδιαστης που ηταν σαδιστης.

Καπνιζω εγω πεντε πακετα τη μερα, αλλά ο σχεδιαστης ηταν κακος επειδη επαθα καρκινο και ειμαι ελαττωματικος.

όχι δεν θα ηταν αποδειξη του θεου.
αλλα ετσι πως είναι τωρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

ποιος αλεξ εβαλε τις καρκινογονες ουσιες στον καπνο????

ποιος ηταν και ο δημιουργος του καπνου???

ολη η δυναμη και η καλοσυνη στον δημιουργο αλλα για τα κακα δεν ευθυνεται καθολου???
άλλος τα εφτιαξε????

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
καλα - οταν κανεις πραξεις με τα ρωμαικα νουμερα φεξε μου

και δεν ειναι συνηθεια - η εννοια του μηδενος μπηκε απο αραβες / μουσουλμανους μαθηματικους και μας αλλαξε τα μαθηματικα

Η συμβολή των Αράβων στις επιστήμες είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλη. Ενημερωτικά μόνο, οι λέξεις αλγόριθμος, άλγεβρα κλπ είναι αραβικές, από ανθρώπους που πήγαν ένα βήμα παραπέρα την επιστήμη των μαθηματικών. Αντίστοιχα υψηλή είναι και η συμβολή Αιγυπτίων, Ινδών και Κινέζων.

Πολύ πιθανό να έβαλε φρένο το Ισλάμ σε αυτά, γιατί από όταν πήραν μπρος οι ευρωπαίοι και αργότερα οι αμερικανοί το πήραν σχεδόν μονοπώλιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
όχι δεν θα ηταν αποδειξη του θεου.
αλλα ετσι πως είναι τωρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

ποιος αλεξ εβαλε τις καρκινογονες ουσιες στον καπνο????

ποιος ηταν και ο δημιουργος του καπνου???

ολη η δυναμη και η καλοσυνη στον δημιουργο αλλα για τα κακα δεν ευθυνεται καθολου???
άλλος τα εφτιαξε????
Ο καπνος τι κακο εχει ακριβως?
Και νερο πολυ αν πιεις, θα σκασεις. Ειναι κακο το νερο?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96

το μανουαλ φταιει που ειναι ακαταλαβιστικο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736