Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Και τοτε γιατι δεν εξελιχθηκε όπου δεν υπηρχε χριστιανισμος?

Αστο ρε φιλε, δεν βγαινει...

ποιος σου το ειπε αυτο ?

τα αραβικα νουμερα σου λενε κατι ? ή προτιμας τα MDXXIV ?

οι κινεζικες ανακαλυψεις ? πχ πυριτιδα ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ποιος σου το ειπε αυτο ?

τα αραβικα νουμερα σου λενε κατι ? ή προτιμας τα MDXXIV ?

οι κινεζικες ανακαλυψεις ? πχ πυριτιδα ?
Για εξηγησε μου, γιατι ειναι πιο κατανοητο και ευχρηστο το "5" απο το "V". Ή το "10" από το "Χ".
Επειδη το συνηθισες?
Σιγα τ αβγα.

Υ.Γ. Αντε, ανακαλυψαν οι κινεζοι την πυριτιδα επειδη δεν ειχαν χριστιανισμο να μπλοκαρει τις επιστημες?
Ωχ μανα μου...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ποια επιστρατευση?
Μηπως εστειλε ο Παλαιολογος και φυλλα πορειας?
Μηπως θα μου πεις κι εσυ εκεινη την ωραια ιστορια με τους 300.000 μοναχους στο βυζαντιο?
Οι μοναχοί της Κωνσταντινούπολης παντως μια χαρα πολεμησαν κατα την τουρκικη επιθεση. Ή μηπως οι γνωσεις σου κυρ δασκαλε ειναι ελλιπεις στο ζητημα αυτο? Σε παραπεμπω στον Φραντζη.

Δεν μας ειπες για την αρνηση των ορων των καθολικών ωστε να ερθει προς βοηθεια χριστιανικος στρατος εναντι των τουρκων..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αλεξ παπια σου αποαντησα πολες φορες απαντησε επιτελους.

ΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ, ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑ, ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ποιος και γιατι σοφος, τελειος , παντοδυναμος, σχεδιαστης ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, εκανε το λαθος να μην σε σχεδιασει καλα και να παθαινεις καρκινους?????
Ρε μια καΐλα με τον καρκινο.
Αρα ο σχεδιαστης ειναι κακος? Σαδιστής?
Τι θελεις να πεις δεν καταλαβαινω.
Οτι επειδη παθαινουμε καρκινο, δεν υπαρχει θεος?
Αν δεν παθαιναμε θα υπηρχε?
Ωραια, ΔΕΝ υπαρχουν και αλλες εκατο αρρωστιες. Ποιες? Δεν ξερω, δεν υπαρχουν. Ο σχεδιαστης φροντισε να μην υπαρχουν.
Τι ειναι αυτα ρε?

Βρε μπας και εχασες κανεναν δικο σου απο καρκινο και σου βγηκε σε αθεΐα?

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
σου εξηγω απλα το μπιγκ μπανγκ.

στο διάστημα πλεον εχουμε καλα τηλεσκοπια και καλους υπολογιστες οπτε τα παραμυθια των θρησκειων περι σταθερου αμεταβλητου συμπαντος ΚΑΠΟΥΤ.

απομακρύνονται λοιπον όλα τα σωματα , γαλαξιες κλπ οποτε το συμπαν διαστελεται όπως απλωνει η σκονη σε μια εκρηξη.

γυριζοντας πισω το χρονο λοιπον , κανοντας αναγωγη αφου αυτά σημερα απεχουν 100 και απομακρύνονται κάθε μερα κατά 1.

ε πριν 100 μερες ηταν στο ιδιο σημειο-αφετηρια.

ΤΟ ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΝΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ξεκινησε λοιπον με ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ή ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

πριν 13,7 δις χρονια,.

ελπιζω να το εκανα αρκετα λιανα για να το καταλαβεις αλεξ.

και περιμενω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δικη σου απαντηση. 3η φορα το ρωταω μην κανεις την παπια αλεξ.

ποιος και γιατι σοφος, τελειος , παντοδυναμος, σχεδιαστης ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, εκανε το λαθος να μην σε σχεδιασει καλα και να παθαινεις καρκινους?????

Καντο μας λιγο πιο λιανα ρε επιστημονα.

Τι ηταν αυτο που ξεκινησε και απο που ξεκινησε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν μας ειπες για την αρνηση των ορων των καθολικών ωστε να ερθει προς βοηθεια χριστιανικος στρατος εναντι των τουρκων..
Ποια αρνηση των ορων και ποια βοηθεια, πλακα κανουμε?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.163
Πόντοι
2.356
@ alex71 Ξανα μηπως και το εμπεδωσεις ...

Αυτοδημιουργητο ειναι το συμπαν(κοσμος) οπως το ιδιο ισχυριζεστε τοσο φανατικα για τον θεο σας ... ποια η διαφορα? καμια απολυτως εκτος του οτι το συμπαν βεβαια δεν υποσχεται μετα θανατον ζωη ...
Τον ανθρωπο φυσικα και δεν χρειαζεται να τον δημιουργησει καποιος , προιον της εξελιξης ειναι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καντο μας λιγο πιο λιανα ρε επιστημονα.

Τι ηταν αυτο που ξεκινησε και απο που ξεκινησε?
αυτό που βλέπεις και τωρα να γινεται.
να απομακρύνονται οι γαλαξιες και ότι υπαρχει στο συμπαν.
ε όταν ηταν πολύ κοντα και ηταν πολύ πυκνη η υλη, κανανε και πειραμα στο σερν να δουν αμα πυκνοσουμε πολύ την υλη με συγκρουση της υλης τι γινεται. ….και εκει ενας επιστήμονας ο χιγκς επεσε μεσα με του υπολογισμούς τοθυ και εμφανιστηκε ένα σπανιο σωματιδιο που δεν ξαναειχαμε δει.

ε τι άλλο θελετε για να καταλάβετε την διαφορα των υπολογισμων, λογικης, αποδείξεων,

από το πιστευω σε ότι φανταζεται η ψυχη μου ακομη και αν αυτό τελειο, καλο, παντοδυναμο, ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, εκανε λαθος και παθαινουμε καρκινους!!!!! κατά τα αλλα ολο αγαπη , ο παντοδύναμος. που μας εχει εκλεκτούς αλλα εκανε τους καρχαριες να μην παθαινουν καρκινους και όχι εμας!!!

ελεος ρε!!!!

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Ο σεισμος απαιτει εδαφος που πρεπει να κουνηθει. Το εδαφος ποιος το εφτιαξε?
Τον αερα ποιος τον εφτιαξε?
Ποια ειναι η επιστημονικη αποψη του Χωκινγκ για το "εκ του μηδενος, ενα", που ειναι ό,τι πιο παραλογο υπαρχει?

Αν θελετε να αποδειξετε μεσω της επιστημης την ανυπαρξια της ανωτερης Δύναμης, να μας αποδειξετε πώς γινεται απο το μηδεν να γινει ενα.
Πώς δημιουργηθηκε η υλη. Απο το ΤΙΠΟΤΑ. Και γιατι δεν δημιουργειται και ΣΗΜΕΡΑ υλη απο το τιποτα. Μια φορα μονο εγινε και τελος?
Ανοησιες τύπου big bang που δεν λενε τιποτα, να τις εξηγησετε.

ειπε ο χωκινγκ τετοιο ακριβως πραγμα ? το "εκ του μηδενος ενα" ? για δειξτο μου σε παρακαλω - αν γινεται και το πρωτοτυπο ακομα καλυτερα

γιατι το μονο που ξερω να ειπε ειναι οτι απο ενα ελαχιστο σημειο με τεραστια ενεργεια εγινε ενα big bang και με τον τροπο αυτο (την θεωρια αυτη δηλαδη) εξηγησε καποια απο τα τοτε ανεξηγητα που παρατηρουμε - στην ερωτηση σου τι υπηρχε πιο πριν και πως δημιουργηθηκε το πιο πριν η απαντηση ειναι δεν ξερω - και ακομα και σημερα το ψαχνουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αρα λοιπον, αποδειξη Θεου θα ηταν να πεθαινουμε ολοι στα 120 στον υπνο μας, χωρις να υπαρχουν αρρωστιες, καρκινοι, εγκεφαλικα, καρδιοπαθειες κλπ κλπ. Ενδιαφερουσα αποψη.
Μετα θα λεγαμε γιατι να ποναμε οταν χτυπαμε το χερι ή το ποδι μας και να υποφερουμε? Ελαττωματικοι ειμαστε παλι. Δεν υπαρχει θεος. Αν ημασταν ατρομητοι και αφθαρτοι μεχρι να πεθανουμε στον υπνο μας, αναρωτιεμαι τι νοημα θα ειχε η ζωη. Τι θα εκτιμουσαμε ακριβως. Αλλά ψιλά γραμματα.

Τρωει ας πουμε ο αλλος πεντε μπεργκερ στην καθισια του, φραζουν οι αρτηριες και υποφερει στα 40 απο τις καταχρησεις εχοντας γινει 150 κιλα, αλλά φταιει ο σχεδιαστης που ηταν σαδιστης.

Καπνιζω εγω πεντε πακετα τη μερα, αλλά ο σχεδιαστης ηταν κακος επειδη επαθα καρκινο και ειμαι ελαττωματικος.

Ρε δεν πατε ΚΑΘΟΛΟΥ καλα.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
αλεξ παπια σου αποαντησα πολες φορες απαντησε επιτελους.

ΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ, ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑ, ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ?

Μηπως ο παντοδυναμος εδωσε και το AIDS?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Για τον τζόρτζ κάρλιν που είπαν πριν , είχα δει κανα δυο βίντεο του μόνο, ενα που θυμάμαι ηταν για την εκπαίδευση , δεν ήξερα οτι είχε και για την θρησκεία , το βίντεο που έβαλε ένα απόσπασμα ο τυπος πριν το βρήκα και το είδα , το βάζω για όποιον θέλει να το δει.

Ναι, τι ειναι αυτος? Τι ιδιοτητα εχει? βιολογος? παπάς? Φιλοσοφος? τι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μηπως ο παντοδυναμος εδωσε και το AIDS?
αυτό εσυ πες μου.
το αιητζ οφείλεται σε ιο και μπορεις να πεις το αγαπάει και αυτό σαν δημιούργημα του.
το διαολεμενο τον καρκινο που είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ελατωματικα κυτταρα που πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα, γιατι να κανει λαθος ο κατασκεαυστης και να υποφέρουμε τοσο?
αντε πες απευθυνθηκα 4 φορες στον αλεξ και ακομη απαντηση γαργαρα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
Ρε μια καΐλα με τον καρκινο.
Αρα ο σχεδιαστης ειναι κακος? Σαδιστής?
Τι θελεις να πεις δεν καταλαβαινω.
Οτι επειδη παθαινουμε καρκινο, δεν υπαρχει θεος?
Αν δεν παθαιναμε θα υπηρχε?
Ωραια, ΔΕΝ υπαρχουν και αλλες εκατο αρρωστιες. Ποιες? Δεν ξερω, δεν υπαρχουν. Ο σχεδιαστης φροντισε να μην υπαρχουν.
Τι ειναι αυτα ρε?

Βρε μπας και εχασες κανεναν δικο σου απο καρκινο και σου βγηκε σε αθεΐα?
τυπε εχει λογικη,αφου τα ελεγχει ολα,και ποιος θα πεθανει προωρα κλπ,αρα ελεγχει και τις αρρωστιες.
γιατι μοιραζει ανιατες σε βρεφη;επειδη τα θελει αγγελους κοντα του.σαν πολλα δισεκατομμυρια αγγελους δεν εχει στα δεξια του; :S :S :S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Για τον τζόρτζ κάρλιν που είπαν πριν , είχα δει κανα δυο βίντεο του μόνο, ενα που θυμάμαι ηταν για την εκπαίδευση , δεν ήξερα οτι είχε και για την θρησκεία , το βίντεο που έβαλε ένα απόσπασμα ο τυπος πριν το βρήκα και το είδα , το βάζω για όποιον θέλει να το δει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
εγω που ειμαι δωδεκαθειστης δεν μπορω ουτε καν να μπω στους ναους των προγονων μου και να κανω λειτουργιες στο ονομα των θεων μου

ειτε μου απαγορευεται δια ροπαλου ειτε μου τους εχουν γκρεμισει για να χτισουν στη θεση τους χριστιανικους ναους

:2funny: :2funny: :2funny:

και μου λες οτι δεν επιβαλλεται ?

Βρες αλλους δεκα δικους σου και χτιστε εναν ναο. Δεν σας το απαγορευει κανενας. Γιατι δηλαδη να πρεπει να πας στην Ακροπολη? Οι χριστιανοι πανε σε εκκλησιες του 100 μ.Χ? Σε καινουργιες πανε. Φτιαξε κι εσυ εναν ναο καινουργιο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι, τι ειναι αυτος? Τι ιδιοτητα εχει? βιολογος? παπάς? Φιλοσοφος? τι?
αλεξ πες μου ποιος παντοδύναμος, απενξυπνος, που σε αγαπα, σε εκανε να παθαινεις εσυ καρκινο ενώ σχεδιασε καλυτερα τους καρχαροιες να μην παθαινουν?

πετς την μπαλα στην κερκιδα. 6η φορα στο ρωταω. εσυ ρώτησες για το μπιγκ μπανκ στο εκανα λιανα, ρωτησε ο άλλος για πιθανότητες στην εξελιξη και του απαντησα.

αντε βρε

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Ποιος σου επιβαλλει ποιο πραγμα? Εχεις καποια νομικη συνεπεια αν φας κρεας την Μεγαλη Παρασκευη? Τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια?

εγω που ειμαι δωδεκαθειστης δεν μπορω ουτε καν να μπω στους ναους των προγονων μου και να κανω λειτουργιες στο ονομα των θεων μου

ειτε μου απαγορευεται δια ροπαλου ειτε μου τους εχουν γκρεμισει για να χτισουν στη θεση τους χριστιανικους ναους

:2funny: :2funny: :2funny:

και μου λες οτι δεν επιβαλλεται ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
αυτό εσυ πες μου.
το αιητζ οφείλεται σε ιο και μπορεις να πεις το αγαπάει και αυτό σαν δημιούργημα του.
το διαολεμενο τον καρκινο που είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ελατωματικα κυτταρα που πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα, γιατι να κανει λαθος ο κατασκεαυστης και να υποφέρουμε τοσο?
αντε πες απευθυνθηκα 4 φορες στον αλεξ και ακομη απαντηση γαργαρα
Τρεις φορες απαντησα, εχεις σοβαρο προβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom