Ορατος με τι?
Με το οπτικο νευρο?
Θεο ορατό με το οπτικο νευρο δεν θα τον πιστευα ποτέ.
Ο Θεος ειναι ορατος με την ψυχη, οχι με τα ματια.
Οσο για το αν ζητουν λεφτα οι θρησκειες, δεν σε υποχρεωνει κανενας να δωσεις. Το κρατος σε υποχρεωνει αλλά εκει δεν βλεπω αντισταση.
το κρατος με υποχρεωνει να δινω στις θρησκείες.
σε άλλες χωρες προοδευμένες όχι στην ελλαδα ακομη δυστυχως πληρωνω για να εχει ασφαλιση και μισθο αυτός που διαβαζει την βιβλο σε σχολειο ή σε ναο. και αυτος ο τυπος μου κανει πολεμο όταν εκτος από τα παραιατρικα μαθαίνω ως οφειλω και τα αποτελέσματα των ερευνων στην εξελιξη.
σοφιστειες από θρηκευομενους εχω χορτασει.
παπας μου ειπε ο ανθρωπος είναι διαφορετικος από τους πιθηκους γιατι ο αντίχειρας του στρεφεται αντίθετα από τα αλλα δάκτυλα. και αυτό λεει μας κανει πολύ διαφορετικούς από τους πιθηκους!!!
όταν το ρωτησα αν καποιος χανει τον ανθρωπισμο του αμα χασει τους αντίχειρες σε ατύχημα και γινεται τοτε παρομοιος με τους πιθηκους σταματησε.
κατι μαθητες μου λεγαν δεν υπαρχουν ενδιάμεσοι κρικοι, δεν προηλθαμε από ψαρια, τα ψαρια οσο και αν αλλαξαν δεν βαγλανε ποδια….
...και τους εδειξα φωτογραφιες με απολίθωμα του κοιλακανθου που ειχε μικρα οστα και ποδια ουσιατικα στα πτερυγια ως ενδιάμεσος κρικος ειπαν εεε δεν είναι αληθινο είναι απατη, δεν υπαρχει…
...και τους την εφερα τους εδειξα και βιντεο του ειδους Latimeria να κολυμπάει διπλα σε ένα δυτη που είναι σημερινος κοιλάκανθος και εκει δεν μπορουσαν να πουν τιποτα. ότι είναι απατη εκει. αυτό που ακουσαν στο κατηχητικο ότι τα ψαρια δεν εχουν ποδια, ουτε μπορουν να βγαλουν ποδια, και αυτά που λενε οι βιολογοι είναι θεωριες και σχηματα που φανταστηκαν κατερευσαν ειδαν με ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ. κατι που η βιβλος "ξεχνα" όπως και ολους τους ενδιαμεσους κρικους.
πιστευετε εσεις σε ότι φανταζεται η ψυχη σας.
και δεν μπορειτε να παραδεχτητε αυτό που σας δειχνουμε χειροπιαστο οτι υπαρχει.
γελοίοι.