Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
σου απανταω ξανα μπουφο.
εξελικτηκαν ολοι οι οργανισμοι.
ο ανθρωπος ως τελειοτερο δημιούργημα γιατι είναι πιο αργος από το αλογο?
γιατι δεν πεταει όπως ο αητος?
γιατι δεν ειναι τοσο εξυπνος στο να ξεχωριζει μυρωδιες οσο ο σκυλος?

στσματα τα θρησκευτικα ψεματα ΞΥΠΝΑ δεν υπαρχουν τελειοτερα και πιο αγαπημενα παιδια του θεου.
οι καρχαριες υποφερουν απο λιγοτερες αρρωστιες .
τι εγινε?
μηπως ο θεος αγαπαει περισσοτερο τους καρχαριες απο τους ανθρωπους?
ενα ειδος στο βασιλειο των ζωων ειμαστε.
ουτε καν το πιο εξυπνο σε ολους τους τομεις της νοημοσυνης.
οι πεστροφες ζευγαρωνουν πιο εξυπνα απο εμας δεν εχει γεροντοκορες και πικερ εκει.
με nigas και γεροντια πανε τυπε οι πεστροφες :think: :S :S :S

Επισκέπτης
Στο ερώτημα "ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος έπλασε τον Θεό;" τι απαντάτε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καποιοι ανθρωποι επλασαν τον θεο.
καποιοι εξυπνοι δεν εφαγαν το κουτοχορτο για να την βγαζει τεμπελικα ο μαγος της φυλης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
με nigas και γεροντια πανε τυπε οι πεστροφες :think: :S :S :S
οι πεστροφες ζευγαρωνουν με οποιον βρεθει διπλα τους.
δεν εχει μου μιλησες ασχημα,
δεν πηρα τα χαπια μου και παω μονο με προφυλακτικο με πουτανες και γουστα με παππουδια αλα πικερ

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
597
Πόντοι
5.845
Ήθελα να ξερα γιατί ασχολείστε ακόμα με τους κομπλεξικούς. Ελεύθερη χώρα είμαστε, άστε τους να κάνουν τη μαλακία τους. Εγώ ως χριστιανός ορθόδοξος δεν καίγομαι να πείσω κανέναν. Οι άθεοι τώρα γιατί προκαλούν, δικό τους κόμπλεξ δε θα ασχολούμαι με τη βλακεία του καθενός σ αυτή τη χώρα. Άντε και του χρόνου βρίστε τους μουσουλμάνους να δείτε τη γλύκα, όπως την είδαν και στο Charlie Hebdo που τόλμησαν.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.387
Πόντοι
6.256
Ο άνθρωπος έπλασε το θεό

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
για τα πολύ απλα , διαβασε το κεφ 3 στο σχολικο βιβλιο τριτης λυκειου γενικης παιδειας. το λινκ στο εδωσα να το ξανα
[URL unfurl="true"]http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C106/151/1088,3999/[/url]
και μη πουλας άλλο τρελλα

Μαλλον εσυ κανεις τον μπουφο που δεν ξερεις τι εδειξε το πειραμα του Μιλερ.

Τα ιδια βιβλια διδασκω και εγω σε παιδια οποτε πιστεψε με οτι ξερω πολυ καλα τι γραφουν μεσα. Αρκει να διαβασεις λιγο την εισαγωγη που εχεις παραθεσει.

Τωρα το οτι διδασκεται στο σχολειο δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
οι πεστροφες ζευγαρωνουν με οποιον βρεθει διπλα τους.
δεν εχει μου μιλησες ασχημα,
δεν πηρα τα χαπια μου και παω μονο με προφυλακτικο με πουτανες και γουστα με παππουδια αλα πικερ
τυπε καποιοι βαζουν τις πεστροφες στον κωλο τους,σαν την Ανναλ Βισσυ :- :S :S :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο ερώτημα "ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος έπλασε τον Θεό;" τι απαντάτε;

το ζητημα ειναι οτι καθαρα δια μεσω της δυνατοτητας που δινει η λογικη στον ανθρωπο το ερωτημα αν υπαρχει η οχι Θεος, δηλαδη εαν υπαρχει μια υπερβατικη εξωκοσμικη ταξη λογικη και διανοια που μπορει να συνδεθει με τον ανθρωπο συνειδητα, ειναι εκτος των οριων αυτης της δυνατοτητας να απαντηθει.
Οσο εγκυρη ειναι η διατυπωση του να ισχυριστει καποιος οτι υπαρχει ο Θεος, το ιδιο εγκυρη ειναι και το να ισχυριστει οτι δεν υπαρχει, καθαρα απο λογικης και διανοητικης αποψεως.
Το πως θεολογει βεβαια ο καθενας ειναι θεμα δικο του (ακομη και η αθεια η ο αγνωστικισμος ειναι μια μορφη θεολογιας, καθως λαμβανει μια σταση εναντι του ζητηματος του θεου).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τωρα το οτι διδασκεται στο σχολειο δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο
δικιο εχεις τα θρησκευτικα επρεπε να ειχαν καταργηθεί όπως σε προοδευμένες χωρες τυπου γαλλιας, σουηδιας, φινλανδιας.

κατω τα χερια από τις φυσικες επιστημες είναι ότι πιο σωστο διδάσκεται  στα παιδια, λογικη και όχι συμφέρον και παραμυθια.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
αυτό πόθεν προκύπτει ? επειδή φωνάζουν τον γιατρό ντόκτορ ???

ελάχιστοι γιατροί είναι διδάκτορες και από αυτούς ελάχιστοι έχουν πρωτότυπες (και όχι βιβλιογραφικές) διατριβές (δεν μιλάμε για πανεπιστημιακούς )

Τι ειπες τωρα? Διδακτορικη διατριβη αφηνει αυτος που κανει διδακτορικο.

Ο γιατρος που δεν κανει διδακτορικο, τελειωνει το πανεπιστημιο, κανει την ειδικοτητα και ανοιγει ιατρειο. Ουτε διατριβες ουτε τιποτα

λετε να κανω λαθος ? το dr.med που εχουν ολοι κοτσαρισμενο δεν ειναι διδακτορικο ?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Τα αλογα ομως εμοιαζαν με αλογα χιλιαδες χρονια πριν. Και η καμηλοπαρδαλη δεν εφτανε να φαει τα φυλλα και μεγαλωσε ο λαιμος της. Συμφωνω με αυτη τη θεωρηση ασχετα αν εγραψες οτι δεν συμφωνω.

Δεν μπορει ομως απο εναν μονοκυτταρο να εχουν δημιουργηθει τοσα διαφορετικα ειδη με ανωτερο ολων των ανθρωπων.
Γιατι δεν δημιουργηθηκε και δευτερο η τριτο ανωτερο ειδος παρομοιο με τον ανθρωπο?
Ειμασταν πιο κωλοφαρδοι?
Το προιστορικο μαμουθ τωρα εχει εξελιχθει σε ελεφαντα. Δεν εχω δει κανεναν ελεφαντα να εχει γινει επιστημονας ουτε να περπατει στα δυο ποδια. Δεν θα επρεπε να γινει εξελικτικα?
Παντως για τους ελέφαντες που γράφεις , υπήρχε εξέλιξη σε μερικούς ελέφαντες που ζουσαν σε νησιά με αποτέλεσμα να μειωθεί το μέγεθός τους , τωρα αυτά τα είδη αν υπήρχαν ακόμα ίσως να περπατούσαν και στα δυο πόδια ποιός ξέρει , για επιστήμονες λίγο δύσκολο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ήθελα να ξερα γιατί ασχολείστε ακόμα με τους κομπλεξικούς. Ελεύθερη χώρα είμαστε, άστε τους να κάνουν τη μαλακία τους. Εγώ ως χριστιανός ορθόδοξος δεν καίγομαι να πείσω κανέναν. Οι άθεοι τώρα γιατί προκαλούν, δικό τους κόμπλεξ δε θα ασχολούμαι με τη βλακεία του καθενός σ αυτή τη χώρα. Άντε και του χρόνου βρίστε τους μουσουλμάνους να δείτε τη γλύκα, όπως την είδαν και στο Charlie Hebdo που τόλμησαν.

Aπο τον βοθρο της Μ. Ανατολής προερχονται οι θρησκειες που σου λενε να ζεις αθλια
για να απολαυσεις οταν πεθανεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λετε να κανω λαθος ? το dr.med που εχουν ολοι κοτσαρισμενο δεν ειναι διδακτορικο ?
είναι λαθος μεταφραση από τα αγγλικα.
άλλο doctor στα αγγλικα και αλλα διδακτορ στα ελληνικα.
η παρανοηση γινεται γιατι βγαινουν από την ιδια ριζα.
doctor γινεσαι με 6 χρονια σπουδες στην ιατρικη.
διδακτορικο θελει επιπλεον μια πρωτοτυπη ερευνα, εστω και βιβλιογραφικου τυπου δηλαδη απλα να παραθετεις και να σχολιαζεις γραπτα αλλων.

ΔΕΝ εχουν ολοι οι ιατροι διδακτορικο, εχουν αυτοι που κυνηγαν ακαδημαικη καριερα οπως και σε αλλες επιστημες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
δικιο εχεις τα θρησκευτικα επρεπε να ειχαν καταργηθεί όπως σε προοδευμένες χωρες τυπου γαλλιας, σουηδιας, φινλανδιας.

κατω τα χερια από τις φυσικες επιστημες είναι ότι πιο σωστο διδάσκεται  στα παιδια, λογικη και όχι συμφέρον και παραμυθια.

Σωστα γιατι αλλιως δεν θα εχεις δουλεια για να φας

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Παντως για τους ελέφαντες που γράφεις , υπήρχε εξέλιξη σε μερικούς ελέφαντες που ζουσαν σε νησιά με αποτέλεσμα να μειωθεί το μέγεθός τους , τωρα αυτά τα είδη αν υπήρχαν ακόμα ίσως να περπατούσαν και στα δυο πόδια ποιός ξέρει , για επιστήμονες λίγο δύσκολο.

Δεν εχω πει οτι ειμαι αντιθετος στη φυσικη εξελιξη. Σε λογικα πλαισια. Οχι οτι ο ελεφαντας καποια στιγμη θα γινει ανθρωπος

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
όχι γιατι αλλιως θα ησουν χωρις εμβολια και θα ειχες πεθανει από τα 5 σου από πολυομυελιτιδα που ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ

Τοτε για δεν ανακαλυπτεις κανενα εμβολιο να σωθουμε και εχεις αραξει στο σχολειο να λες τα παραμυθια σου?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν εχω πει οτι ειμαι αντιθετος στη φυσικη εξελιξη. Σε λογικα πλαισια. Οχι οτι ο ελεφαντας καποια στιγμη θα γινει ανθρωπος
ποιος σου ειπε ρε ότι η εξελιξη λεει ότι ένα ειδος γινεται ΙΔΙΟ με ένα άλλο που ηδη υπαρχει????
όλα τα ειδη αλλαζουν σταδιακα σ αρεσει δεν σ αρεσει.
και η πιθανοτητα ανθρωπος που υπαρχει σημερα και αλογο που υπαρχει σημερα να γινουν αετοι είναι πρακτικα ΜΗΔΕΝ.
το ότι εξελίσσονται και αλλαζουν δεν μπορεις να το αρνησαι όμως εχει αποδειχθεί και ΤΩΡΑ αλλαζουμε και στο απρελθον αλλαζαμε και εχουμε κοινους προγονους με όλα τα ειδη πριν από 4 δις χρονια κοντα, με τα θηλαστικα 200 εκατομυρια τοτε πρωτοδημιοουργηθηκαν κλπ κλπ

δεν είναι αρλούμπες που φανταστικαμε αυτές.

είναι αποτελέσματα ερευνων σε απολυθωματα και σε dna

μπορει να εισαι ασχετος και από ηλκετρονικα αλλα αφου τα χρησιμοποιείς να εχεις το θαρρος να παραδεχτείς ότι ισχυουν και όχι ότι είναι μαγεια ή θαυματα επειδή εσυ εισαι ασχετος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom