Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
να γιατι φωνάζουμε να μπουν οι φυσικες επιστημες από τις μικρες ταξεις του δημοτικου και να βγουν τα θρησκευτικα.
τοση αγραμματοσυνη σε μια σελιδα ζαλιστικα.
παμε ένα ενα

Εισαι οντως βιολογος?

Και ισχυριζεσαι οτι το πειραμα του Μιλερ εδωσε κυτταρα?

Δεν εχω λογια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτο πιστευω χωρις να ζηταω αποδειξεις γιατι αλλιως δεν θα ηταν πιστη.

ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Θεωρω λιγο εγωιστικο να θεωρω οτι ζω τωρα γιατι καποια στιγμη πριν εκατομμυρια χρονια κατι συγκρουστηκε με κατι αλλο και απλα προεκυψαμε

ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ  Ο ΜΟΝΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΝΥΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΘΗΚΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΛΕΤΑΣ

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Και κατέληξες στα βάσιμα και μη αυθαίρετα ότι υπάρχει Θεός, ότι ο Αβραάμ έζησε καμιά 200ριά χρόνια, ότι υπάρχουν άγγελοι και χερουβείμ και σεραφείμ και αόρατοι μοναχοί στο Άγιο Όρος ξέρω γω, κι ότι τη Δευτέρα Παρουσία θα αναστηθούν τα σώματά μας. Εντάξει λογικό μου ακούγεται.

(Οι επιστημονικές απαντήσεις κάθε άλλο παρά αυθαίρετες είναι.)

Αυτο πιστευω χωρις να ζηταω αποδειξεις γιατι αλλιως δεν θα ηταν πιστη.

Θεωρω λιγο εγωιστικο να θεωρω οτι ζω τωρα γιατι καποια στιγμη πριν εκατομμυρια χρονια κατι συγκρουστηκε με κατι αλλο και απλα προεκυψαμε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
παλι ο Θεος εκανε το θαυμα του :huh:
εκρηξη ηφαιστειου στην Γουατεμαλα,κατι εκατονταδες καμμενοι απο την λαβα.δοκιμαζει τους συγγενεις τους να δει αν ειναι πιστοι και μερικους τους ηθελε αγγελους κοντα του :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παλι ο Θεος εκανε το θαυμα του :huh:
εκρηξη ηφαιστειου στην Γουατεμαλα,κατι εκατονταδες καμμενοι απο την λαβα.δοκιμαζει τους συγγενεις τους να δει αν ειναι πιστοι και μερικους τους ηθελε αγγελους κοντα του :S :S :S
ετσι ντε. όταν ο όμως ο σακης πλησιασε τον πατερα παησιο ο θεος αποκαλυψε στον παησιο ότι ο αγνωστος που πλησιασε λεγοταν σακης, ηταν πιο σημαντικο για τον καλο και παντοδυναμο θεο να κανει ένα τετοιο θαυμα παρα να σωσει καποιες ζωες.

και εγω αμα γινω πατερας το χτενισμα των παιδιων μου θα προσεχω, αν πνηγουν στην θαλασσα θα μεινω απραγος δεν θα τα βοηθαω γιατι θα είμαι πανσοφος και παναγαθος

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Έγραψες ...οσο μαλακια ειναι ειναι το να ισχυριζεται καποιος οτι υπαρχει θεος, αλλο τοσο μαλακια ειναι και το αναποδο... Απάντησέ μου λοιπόν, αλλά με στοιχεία σε παρακαλώ, Ποιος Θεός / Θεά/ Θεοί από όλους είναι ο πραγματικός; Ο Βάαλ; Η Ιστάρ; Ο Μίθρας; Ο Σέραπις; Ο Θεός της Βίβλου; Ο Αλλάχ; Ο Σίβα; Ο Βράχμα; Ο Βισνού; Η Κάλι; Ο Δίας; Ο Θώρ; Ο Όντιν; Η Φρέγια; Ο Μεγάλος Μανιτού;  Κάποιος άλλος / άλλη /άλλοι Θεός / Θεά / Θεοί που αγνοώ; Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος για να μάθω κι εγώ αυτό που εσύ ξέρεις με σιγουριά;
ειπα εγω οτι ξερω κατι με σιγουρια;

αντιθετως ειπα οτι δεν ξερω

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.035
Πόντοι
24.596
ετσι ντε. όταν ο όμως ο σακης πλησιασε τον πατερα παησιο ο θεος αποκαλυψε στον παησιο ότι ο αγνωστος που πλησιασε λεγοταν σακης, ηταν πιο σημαντικο για τον καλο και παντοδυναμο θεο να κανει ένα τετοιο θαυμα παρα να σωσει καποιες ζωες.

και εγω αμα γινω πατερας το χτενισμα των παιδιων μου θα προσεχω, αν πνηγουν στην θαλασσα θα μεινω απραγος δεν θα τα βοηθαω γιατι θα είμαι πανσοφος και παναγαθος
γινεται δυστηχημα με αυτοκινητο πχ τυπε,σκοτωνονται 3,σωνεται ενας-βγαινει και λεει 'με εσωσε ο θεος' :jerking:
:S :S :S

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Κανεις μεγαλο λαθος φιλε μου αν διδασκεις ετσι σε σχολειο.

Σκοπος ειναι η αναπτυξη της εθνικης και θρησκευτικης παιδειας και οχι της αρλουμπολογιας σου. Αν δεν σου αρεσει σπιτακι σου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Σκοπος ειναι η αναπτυξη της εθνικης και θρησκευτικης παιδειας και οχι της αρλουμπολογιας σου. Αν δεν σου αρεσει σπιτακι σου
εσυ κανεις λαθος.
ανοιξε το βιβλιο της βιολογιας της 3ης γυμνασιου και της 3ης λυκειου και διαβασε το κεφαλαιο της εξέλιξης.
αν αρνηθω να διδαξω κεφαλαιο που εξεταζεται στις πανελλαδικες στην 3η λυκειου απλα θα πεσει καταγγελια από καποιον γονιο και λογικα απολυομαι.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Ποιός το λέει ότι αυτοί που αναφέρεις ήταν γιατροί; Τί γιατροί; Έγραψαν κάτι; Υπάρχει κάποιο ιατρικό τους κείμενο;

Δηλαδη ολοι οι γιατροι αφηνουν πισω τους καποιο επιστημονικο εργο? Σοβαρα μιλας?

Για ρωτα το μικροβιολογο της γειτονιας σου πιο ειναι το ιατρικο του κειμενο που αφηνει στην επιστημονικη κοινοτητα

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Όχι δε θα έπρεπε. Τί ασυναρτησίες είναι αυτές;

Ασυναρτησια ειναι να πιστευεις οτι δημιουργηθηκε και εξελιχθηκε ο ανθρωπος επειδη τυχαια συγκρουστηκαν δυο πετρες. Και σε ρωταω γιατι δεν εχουν εξελιχθει τα υπολοιπα ειδη. Γιατι δημιορυγηθηκε μονο ο ανθρωπος?
Δεν μου απαντας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
γινεται δυστηχημα με αυτοκινητο πχ τυπε,σκοτωνονται 3,σωνεται ενας-βγαινει και λεει 'με εσωσε ο θεος' :jerking:
:S :S :S
Βγαινει τετ α τετ ο τζουρτζεβιτς και το στελνει στα περιστερια...προσευχεσαι στον θεο να τον παρει κοντα του μια ωρα γρηγοροτερα γιατι κοντευουμε να βγαλουμε τον καρκινο και ο καλος θεουλης σε γραφει στα αρχιδια του... :S
Γυρνα σπιτι και κατουρας το εικονοστασι...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Χαλαρωσε δεν ειμαστε στο Ιραν..
Ο νικ ειναι αγαπητος στους μαθητες και στις μαθητριες του, το βλέπω οποτε πεφτουμε επανω τους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ασυναρτησια ειναι να πιστευεις οτι δημιουργηθηκε και εξελιχθηκε ο ανθρωπος επειδη τυχαια συγκρουστηκαν δυο πετρες. Και σε ρωταω γιατι δεν εχουν εξελιχθει τα υπολοιπα ειδη. Γιατι δημιορυγηθηκε μονο ο ανθρωπος?
Δεν μου απαντας.
σου απανταω ξανα μπουφο.
εξελικτηκαν ολοι οι οργανισμοι.
και το κακο για σενα είναι ότι εξελίσσονται και ΤΩΡΑ.
παλια μπορουσες να το αρνηθείς τωρα το βλέπουμε με τα ματια μας γιατι εχουμε τεχνολογια και δεν είναι πια θεωρια. θεωρια λεγεται η εξελιξη από παραδοση , επιστημονικα εχει αποδειχτεί. όταν την εκανε διασημη πριν 150 χρονια ο δαρβινος ηταν θεωρια.
ο ανθρωπος ως τελειοτερο δημιούργημα γιατι είναι πιο αργος από το αλογο?
γιατι δεν πεταει όπως ο αητος?
γιατι δεν ειναι τοσο εξυπνος στο να ξεχωριζει μυρωδιες οσο ο σκυλος?

στσματα τα θρησκευτικα ψεματα ΞΥΠΝΑ δεν υπαρχουν τελειοτερα και πιο αγαπημενα παιδια του θεου.
οι καρχαριες υποφερουν απο λιγοτερες αρρωστιες .
τι εγινε?
μηπως ο θεος αγαπαει περισσοτερο τους καρχαριες απο τους ανθρωπους?
ενα ειδος στο βασιλειο των ζωων ειμαστε.
ουτε καν το πιο εξυπνο σε ολους τους τομεις της νοημοσυνης.
οι πεστροφες ζευγαρωνουν πιο εξυπνα απο εμας δεν εχει γεροντοκορες και πικερ εκει.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
εσυ κανεις λαθος.
ανοιξε το βιβλιο της βιολογιας της 3ης γυμνασιου και της 3ης λυκειου και διαβασε το κεφαλαιο της εξέλιξης.
αν αρνηθω να διδαξω κεφαλαιο που εξεταζεται στις πανελλαδικες στην 3η λυκειου απλα θα πεσει καταγγελια από καποιον γονιο και λογικα απολυομαι.

Ελπιζω μονο να μην τους διδασκεις το πειραμα του Μιλερ γιατι μαλλον δεν το εμαθες καλα στο πανεπιστημιο.

Μια χαρα την εχω διαβασει τη βιολογια. Αυτα που ισχυριζεσαι παντως δεν τα γραφει

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Δηλαδη ολοι οι γιατροι αφηνουν πισω τους καποιο επιστημονικο εργο? Σοβαρα μιλας?

Για ρωτα το μικροβιολογο της γειτονιας σου πιο ειναι το ιατρικο του κειμενο που αφηνει στην επιστημονικη κοινοτητα

τουλαχιστον αφηνει ο καθενας τους την διδακτορικη του διατριβη - χωρις αυτη (που πρεπει να ειναι πρωτοτυπη) γιατρος δεν γινεσαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ελπιζω μονο να μην τους διδασκεις το πειραμα του Μιλερ γιατι μαλλον δεν το εμαθες καλα στο πανεπιστημιο.

Μια χαρα την εχω διαβασει τη βιολογια. Αυτα που ισχυριζεσαι παντως δεν τα γραφει
για τα πολύ απλα , διαβασε το κεφ 3 στο σχολικο βιβλιο τριτης λυκειου γενικης παιδειας. το λινκ στο εδωσα να το ξανα
[URL unfurl="true"]http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C106/151/1088,3999/[/url]
και μη πουλας άλλο τρελλα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τουλαχιστον αφηνει ο καθενας τους την διδακτορικη του διατριβη - χωρις αυτη (που πρεπει να ειναι πρωτοτυπη) γιατρος δεν γινεσαι.

αυτό πόθεν προκύπτει ? επειδή φωνάζουν τον γιατρό ντόκτορ ???

ελάχιστοι γιατροί είναι διδάκτορες και από αυτούς ελάχιστοι έχουν πρωτότυπες (και όχι βιβλιογραφικές) διατριβές (δεν μιλάμε για πανεπιστημιακούς )

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6

Τι ειπες τωρα? Διδακτορικη διατριβη αφηνει αυτος που κανει διδακτορικο.

Ο γιατρος που δεν κανει διδακτορικο, τελειωνει το πανεπιστημιο, κανει την ειδικοτητα και ανοιγει ιατρειο. Ουτε διατριβες ουτε τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom