Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Άσε μας ρε ΜΠΟΚΟΛΕ...

FC42QQm.jpg

H επιχειρηματολογια κατά του ΜΠΟΚΟΛΟΥ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εντελώς ασχετο αλλά καιρο εχει να εμφανιστει καινούρια ''ανεξαρτητη''

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να γιατι φωνάζουμε να μπουν οι φυσικες επιστημες από τις μικρες ταξεις του δημοτικου και να βγουν τα θρησκευτικα.
τοση αγραμματοσυνη σε μια σελιδα ζαλιστικα.
παμε ένα ενα
Τυχαία δημιουργήθηκε η ζωή και ο άνθρωπος ;
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΣ
Μέχρι στιγμής σε κανένα εργαστήριο δεν έχουν
δημιουργήσει ζωή

ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΕΡ ΛΕΓΕΤΑΙ , ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Άρα είναι υπόθεση ότι δημιουργήθηκε
τυχαία.

ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ...ΠΟΥ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ  40-50% ΜΕ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΧ ΕΙΝΑΙ 1/4[sup]10.000.000[/sup] ΠΕΡΙΠΟΥ

Επίσης , όσον αφορά τη θεωρία της εξέλιξης,
υποτίθεται ότι υπάρχουν ενδιάμεσοι κρίκοι, που όμως
δεν έχουν βρεθεί, και έτσι είναι θεωρία.

ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΟΥ ΠΡΙΝ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΝ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΠΡΙΝ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Με βάση το νόμο των πιθανοτήτων είναι απίθανο να
δημιουργήθηκε τυχαία ο άνθρωπος.

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΗΔΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΦΤΙΑ.

Βέβαια, αν δεχτούμε ότι το Ισλάμ και γενικά οι θρησκείες
λένε βλακείες ,

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΧ "ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΦΟΝΟΥΣ"

αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει θεός.

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΘΕΪΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ "ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΚΙΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ?? ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ,  'Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ 'Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ-ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ"

Φυσικά, αν υπάρχει, γιατί να μας ενδιαφέρει;
Μπορούμε , αν υπάρχει, να κάνουμε κάτι ώστε
να έχουμε όφελος;

Τι μας ενδιαφέρει αν υπάρχει θεός ή όχι ;

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΧ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΧ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ. ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΛΕΤΟΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
συνηθως παντως με αθεια και αποδομηση των γραφων ασχολουνται ανθρωποι α) με πολυ ελευθερο χρονο και β) που δεν αισθανονται σημαντικοι σε αλλους τομεις και προσπαθουν μεσα απο αυτο το πραμα να γινουν επικεντρο της προσοχης
μαζευονται ολοι εκει στη σελιδα του φεισμπουκ βρισκουν κατι που δεν ισχυει επιστημονικα, σημειωνουν βιβλιο και στιχο και πανε στο παρεακι να το παιξουν ιστορια
δικιο εχεις οντως
α)είμαι δημοσιος υπάλληλος
β)ο συγχωρεμένος ο χοκινγκ πχ

www.tanea.gr/news/world/article/4592211/?iid=2]http://www.tanea.gr/news/world/article/4592211/?iid=2[/url]

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Δεν εξελίχθηκε μόνο το ανθρώπινο είδος. Αυτά που ρωτάς με τρόπο αφελή θα μπορούσε να στα εξηγήσει κάλλιστα ένας επιστήμονας με βασικές γνώσεις. Θα μπορούσες να βρεις και μόνος σου απαντήσεις ψάχνοντας σε βιβλία ή στο διαδίκτυο. Αλλά είναι προφανές ότι δεν θέλεις να μάθεις. Άλλοι δε μπορούνε κιόλας. Ρώτα λοιπόν τον παπά της ενορίας σου για όλα τα θέματα και θα πάρεις την απάντηση που θες που σε γεμίζει με τη σιγουριά που αναζητάς. Ο θεούλης τα έφτιαξε όλα, η γη έχει ηλικία 6000 ετών και στην τελική τί σημασία έχει;

Εγω το εχω ψαξει και εχω παρει τις απαντησεις οι οποιες δεν με καλυπτουν γιατι ειναι εντελως αβασιμες και αυθαιρετες.

Εγω ρωταω εσας που πιστευετε σε αυτη τη θεωρηση αλλα δυστυχως αντι να μου απαντησετε επιστημονικα με παροτρυνετε να παω να διαβασω και να ρωτησω.

Μας σας ρωταω και δεν μου απαντατε. Τελικα μηπως και εσεις βρισκετε κενα στην πιστη σας και δεν μπορειτε να μου απαντησετε? (επιστημονικα παντα)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγω το εχω ψαξει και εχω παρει τις απαντησεις οι οποιες δεν με καλυπτουν γιατι ειναι εντελως αβασιμες και αυθαιρετες.

Εγω ρωταω εσας που πιστευετε σε αυτη τη θεωρηση αλλα δυστυχως αντι να μου απαντησετε επιστημονικα με παροτρυνετε να παω να διαβασω και να ρωτησω.

Μας σας ρωταω και δεν μου απαντατε. Τελικα μηπως και εσεις βρισκετε κενα στην πιστη σας και δεν μπορειτε να μου απαντησετε? (επιστημονικα παντα)
σου απαντησα ως βιολογος 2 ποστ παραπανω σε 5-6 μαλακιες που εγραψε ο άλλος ο λαδακης.

...α και με γνωσεις όχι με πιστη αν καταλαβαίνεις την διαφορα.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Ισχυρίστηκα ότι η Επιστήμη έχει αποδείξει ότι η Βίβλος είναι γεμάτη ανοησίες και αυτό είναι πολύ φυσικό, γιατί γράφτηκε από νομάδες της ύστερης εποχής του χαλκού που ισχυρίστηκαν ότι είναι θεόπνευστοι. Απο αυτά που έγραφαν αποδείχτηκε ότι έλεγαν ψέμματα. Ζήτησες αποδείξεις και δήλωσες ότι δεν πιστεύεις την εξέλιξη. Ποστάρησα εδάφια και φωτογραφία από απολιθώματα ζώων που δεν υπάρχουν πια και φυσικά το διαδίκτυο έχει αμέτρητες παρόμοιες. Αν λοιπόν ήταν θεόπνευστη δεν θα έγραφαν για την επίπεδη Γη και τον ήλιο που γυρνάει γύρω της, τουλάχιστον. Οι Έλληνες γνώριζαν ότι η Γη είναι σφαιρική και είχαν μετρήσει και την περίμετρό της. ΦΥΣΙΚΑ και η Βίβλος δεν είναι Επιστημονικό Βιβλίο. Είναι φαντασιώσεις ημίτρελων Ιερέων που την πέρασαν χωρίς να δουλεύουν, αφού τους έθρεφαν τα τετράποδα. Γι αυτό και τους ονομάζουν ποίμνιο, σε πρόβατα τους μετέτρεψαν και μπουσουλάνε στα τέσσερα.  Και οι Φονταμενταλιστές Χριστιανοί πιστεύουν ότι είναι Επιστημονικό Βιβλίο, ότι   ο Κατακλυσμός του Νώε έγινε, ότι η Εξέλιξη είναι παραμύθι και για το λόγο αυτό καταδίκασαν τον δάσκαλο που τη δίδαξε. Αυτά για τους πιστούς που από τη μια απλώνουν το ξερό τους και παίρνουν όσα τους δίνει απλόχερτα η Επιστήμη κι από την άλλη την κατηγορούν

Αντι η επιστημη να εξηγησει το πως δημιουργηθηκε ο κοσμος ασχολειται με το αν γραφει βλακειες η Βιβλος?

Η επιστημη δεν εχει δωσει καμια επιστημονικα τεκμηριωμενη απαντηση για τη δημιουργια. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι αυτη ειναι η αληθεια. Προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο.

Η θρησκεια σου δινει μια εξηγηση η οποια καποιους καλυπτει και καποιους οχι. Εδω μπαινει η πιστη. Αν εσυ δεν πιστευεις μην μας πρηζεις τα συκωτια. Πιστευε στην επιστημη και κοιτα τη δουλεια σου.

Ουτε αν χριστιανοι εφαγαν κρεας τη Μ. Παρασκευη, ουτε τι κανουν οι παπαδες. Κοιτας τη δουλεια σου.

Εκτος αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι σημαντικος οποτε θα σου προτεινα να απευθυνθεις στην επιστημη για να λυσει το κενο που εχεις.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
σου απαντησα ως βιολογος 2 ποστ παραπανω σε 5-6 μαλακιες που εγραψε ο άλλος ο λαδακης.

...α και με γνωσεις όχι με πιστη αν καταλαβαίνεις την διαφορα.
Νικ απλός και κατανοητός και για μας που δεν έχουμε ειδικές γνώσεις.
Όποιος δεν θέλει να καταλάβει δεν θα καταλάβει.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
ΟΛΑ τα είδη εξελίχτηκαν. Κανένα είδος δεν μοιάζει με τους προγόνους του εδώ και 10.000 χρόνια. Έλεγξε ας πούμε τα άλογα, κοίτα τι μεταλλάξεις έγιναν από την εποχή που ήταν πενταδάχτυλα μέχρι τη σημερινή. Η νυχτοπεταλούδα στην Αγγλία εδώ και 100 χρόνια μαύρισε γιατί οι τοίχοι των σπιτιών ήταν κατάμαυροι από την αιθάλη. Τώρα που η ατμόσφαιρα καθάρισε και είναι άσπρη, ξαναάσπρισε. Το πόσο θα μεταλλαχτεί κάποιο είδος εξαρτάται από τις συνθήκες. Όσο για τα πόσα είναι τα μέλη της ένωσης των άθεων, δεν έχει σχέση. Ούτε εγώ είμαι γραμμένος στην ένωση, άσχετα αν είμαι ένας από τα χιλιάδες μέλη της στη σελίδα του Φέιςμπουκ.  Και όχι οι άθεοι δεν είναι το 50%, μην διαστρέφεις τα λόγια μου. Στην πραγματικότητα βέβαια, οι κατά δήλωσή τους χριστιανοί χρησιμοποιούν τη θρησκεία σαν φολκλόρ. Και μόνο ότι γεμίζουν τα μπουρδέλα, ότι το κέρατο πάει σύννεφο κι ότι οι μισοί χωρίζουν, αποδεικνύει την υποκρισία τους  

Τα αλογα ομως εμοιαζαν με αλογα χιλιαδες χρονια πριν. Και η καμηλοπαρδαλη δεν εφτανε να φαει τα φυλλα και μεγαλωσε ο λαιμος της. Συμφωνω με αυτη τη θεωρηση ασχετα αν εγραψες οτι δεν συμφωνω.

Δεν μπορει ομως απο εναν μονοκυτταρο να εχουν δημιουργηθει τοσα διαφορετικα ειδη με ανωτερο ολων των ανθρωπων.
Γιατι δεν δημιουργηθηκε και δευτερο η τριτο ανωτερο ειδος παρομοιο με τον ανθρωπο?
Ειμασταν πιο κωλοφαρδοι?
Το προιστορικο μαμουθ τωρα εχει εξελιχθει σε ελεφαντα. Δεν εχω δει κανεναν ελεφαντα να εχει γινει επιστημονας ουτε να περπατει στα δυο ποδια. Δεν θα επρεπε να γινει εξελικτικα?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.176
Πόντοι
17.085
Και κατέληξες στα βάσιμα και μη αυθαίρετα ότι υπάρχει Θεός, ότι ο Αβραάμ έζησε καμιά 200ριά χρόνια, ότι υπάρχουν άγγελοι και χερουβείμ και σεραφείμ και αόρατοι μοναχοί στο Άγιο Όρος ξέρω γω, κι ότι τη Δευτέρα Παρουσία θα αναστηθούν τα σώματά μας. Εντάξει λογικό μου ακούγεται.

(Οι επιστημονικές απαντήσεις κάθε άλλο παρά αυθαίρετες είναι.)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν μπορει ομως απο εναν μονοκυτταρο να εχουν δημιουργηθει τοσα διαφορετικα ειδη με ανωτερο ολων των ανθρωπων.
ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3,7 ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΛΙΞΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ

Γιατι δεν δημιουργηθηκε και δευτερο η τριτο ανωτερο ειδος παρομοιο με τον ανθρωπο?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΥπΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ Ή ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.
Ειμασταν πιο κωλοφαρδοι?
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑΙ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ. ΠΡΙΝ 10.000.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 10.000.000 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.

Το προιστορικο μαμουθ τωρα εχει εξελιχθει σε ελεφαντα

ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ, ΠΧ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΗΔΟΥΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ

. Δεν εχω δει κανεναν ελεφαντα να εχει γινει επιστημονας ουτε να περπατει στα δυο ποδια. Δεν θα επρεπε να γινει εξελικτικα?
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΑΓΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ.

ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΕΝΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, Όπως ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΟΝΤΩς ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ

άλλη ερωτηση?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.176
Πόντοι
17.085
Το προιστορικο μαμουθ τωρα εχει εξελιχθει σε ελεφαντα. Δεν εχω δει κανεναν ελεφαντα να εχει γινει επιστημονας ουτε να περπατει στα δυο ποδια. Δεν θα επρεπε να γινει εξελικτικα?
Όχι δε θα έπρεπε. Τί ασυναρτησίες είναι αυτές;

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Ναι, αλλά αναφέρει τη θεραπεία της λέπρας, μεγάλη η χάρη του.  Θα σας πληροφορήσω λοιπόν, με ποιο τρόπο καθαρίζεται η Λέπρα, σύμφωνα με τα λόγια του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Με πουλιά και αποτρίχωση. Λευτικό Κεφάλαιο 14, στίχος 1   Ωμίλησεν ο Κυριος προς τον Μωϋσήν λέγων· Λευ. 14,2   “αυτή είναι η νομική διάταξις δια τον λεπρόν, η οποία θα τηρηθή κατά την ημέραν που αυτός θα έχη θεραπευθή από την λέπραν· θα οδηγηθή αυτός προς τον ιερέα, Λευ. 14,3  ο οποίος θα εξέλθη από την κατασκήνωσιν προς το μέρος, στο οποίον ευρίσκεται ο λεπρός. Θα εξετάση αυτόν και θα πεισθή ότι έχει θεραπευθή πλέον η λέπρα.
Λευ. 14,4  Θα διατάξη κατόπιν ο ιερεύς να φέρουν δια τον θεραπευθέντα λεπρόν δύο μικρά ζωντανά πτηνά, από τα καθαρά, δηλ. από εκείνα των οποίων επιτρέπεται η βρώσις, ένα κέδρινον ξύλον, ταινίαν από στριμμένον κόκκινον νήμα και κλωναράκι υσσώπου. Λευ. 14,5  Θα διατάξη έπειτα ο ιερεύς να σφάξουν το ένα μικρόν πτηνόν εις πήλινον δοχείον, εντός του οποίου υπάρχει ύδωρ πηγαίον. Λευ. 14,6 Θα λάβη κατόπιν το ζωντανόν πτηνόν, το κέδρινον ξύλον, την ερυθράν κλωστήν και τον ύσσωπον, θα βυθίση αυτά και το ζων πτηνόν στο αίμα του σφαγέντος πτηνού επάνω από το πηγαίον ύδωρ.
Λευ. 14,7  Με αυτό θα ραντίση τον θεραπευθέντα λεπρόν επτά φοράς και αυτός θα είναι τότε καθαρός. Ο ιερεύς θα αφήση κατόπιν ελεύθερον το ζωντανόν πτηνόν να πετάξη εις την πεδιάδα. Λευ. 14,8  Ο θεραπευθείς λεπρός θα πλύνη τα ενδύματά του, θα ξυρίση όλας τας τρίχας του σώματός του, θα λουσθή στο νερό και θα είναι πλέον καθαρός από την λέπραν. Κατόπιν θα εισέλθη εις την κατασκήνωσιν, αλλά επί επτά ημέρας θα ζη έξω από το σπίτι του. Λευ. 14,9 Κατά την εβδόμην ημέραν θα ξυρίση και πάλιν ο θεραπευθείς όλας τας τρίχας του σώματός του, την κεφαλήν, τον πώγωνά του, τα φρύδια του και κάθε τρίχα που υπάρχει στο σώμα του, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λούση το σώμα του με νερό και θα είναι πλέον καθαρός ενώπιον όλων με το δικαίωμα της ελευθέρας πλέον επικοινωνίας. Λευ. 14,10  Κατά την ογδόην ημέραν θα πάρη ο θεραπευθείς δύο αμνούς ενός έτους χωρίς κανένα σωματικόν ελάττωμα, ένα πρόβατον ενός έτους, αρτιμελές και τρία δέκατα (εξ περίπου κιλά) σημιγδάλι ζυμωμένο με λάδι δι' αναίμακτον θυσίαν και μίαν κοτύλην (διακόσια ογδόντα περίπου γραμ.) λάδι. Λευ. 14,11 Ο ιερεύς, ο οποίος θα επιτελέση τον νομικόν καθαρισμόν, θα θέση τον άνθρωπον αυτόν και αυτάς τας προσφοράς απέναντι του Κυρίου εις την θύραν της Σκηνής του Μαρτυρίου. Λευ. 14,12  Θα λάβη τον ένα αμνόν, τον οποίον θα θυσιάση εις εξάλειψιν αμαρτίας και την κοτύλην του ελαίου. Θα προσφέρη δε αυτά ως θυσίαν αναφερομένην στον Κυριον.
Δεν συνεχίζω παρακάτω, έχει άλλες λεπτομέριες που θα σας κάνουν να καραφλιάσετε. Πηγή  

Η Βιβλος δεν ειναι βιβλιο για ματζουνια.

Αν ηταν ετσι οπως γραφικα περιγραφεις τοτε Αγιοι της εκκλησιας δεν θα ηταν γιατροι. Θες να σου αναφερω μερικους?

Αγιοι Αναργυροι, Αγιος Λουκας (Ευαγγελιστης), Αγιος Λουκας ο ιατρος (Συμφερουπολεως), Αγιος Παντελεημονας, Αγιος Αντυπας, Αγιος Βασιλειος, Αγιος Βλασιος (και αλλοι πολλοι).

Θρηκεια και επιστημη συμβαδιζουν προς οφελος του ανθρωπου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αντι η επιστημη να εξηγησει το πως δημιουργηθηκε ο κοσμος ασχολειται με το αν γραφει βλακειες η Βιβλος?

Η επιστημη δεν εχει δωσει καμια επιστημονικα τεκμηριωμενη απαντηση για τη δημιουργια ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι αυτη ειναι η αληθεια ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ . Προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο.

Η θρησκεια σου δινει μια εξηγηση η οποια καποιους καλυπτει και καποιους οχι. Εδω μπαινει η πιστη. Αν εσυ δεν πιστευεις μην μας πρηζεις τα συκωτια. Πιστευε στην επιστημη ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΖΑΡΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 6, ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ 7 ΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΓΚΗ και κοιτα τη δουλεια σου. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
Ουτε αν χριστιανοι εφαγαν κρεας τη Μ. Παρασκευη, ουτε τι κανουν οι παπαδες. Κοιτας τη δουλεια σου.

Εκτος αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι σημαντικος οποτε θα σου προτεινα να απευθυνθεις στην επιστημη για να λυσει το κενο που εχεις.
ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΡΕΠΤΙΚΟ?????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η Βιβλος δεν ειναι βιβλιο για ματζουνια.

Αν ηταν ετσι οπως γραφικα περιγραφεις τοτε Αγιοι της εκκλησιας δεν θα ηταν γιατροι. Θες να σου αναφερω μερικους?

Αγιοι Αναργυροι, Αγιος Λουκας (Ευαγγελιστης), Αγιος Λουκας ο ιατρος (Συμφερουπολεως), Αγιος Παντελεημονας, Αγιος Αντυπας, Αγιος Βασιλειος, Αγιος Βλασιος (και αλλοι πολλοι).

Θρηκεια και επιστημη συμβαδιζουν προς οφελος του ανθρωπου
τι λες ρε καψανε οι θρησκευομενοι το 99% των αρχαιω ν κειμενων και πηγαμε 1000 χορνια πισω και μας λες για 10 θρησκευομενους που ηταν γιατροι????
χιλιες φορες να μην εκαιγαν τα εργα του ηρακλειτου και του δημοκριτου και μπορει να είχαμε θεραπευσει τον καρκινο 1000 χρονια πριν.

εγκληματιες κατά της ανθρωπότητας που καίγατε επιστημονιικα βιβλια ντροπη σας

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.176
Πόντοι
17.085
Ποιός το λέει ότι αυτοί που αναφέρεις ήταν γιατροί; Τί γιατροί; Έγραψαν κάτι; Υπάρχει κάποιο ιατρικό τους κείμενο;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποιός το λέει ότι αυτοί που αναφέρεις ήταν γιατροί; Τί γιατροί; Έγραψαν κάτι; Υπάρχει κάποιο ιατρικό τους κείμενο;
ναι αφου πετσοκοψαν τον γιατρο που εδινε την ασπιρινη της εποχης, μετα δινανε χαμομηλακι για τον πονοκεφαλο
και αν ηθελε ο πονεμενος ασθενης ας ελεγε ότι δεν του περασε. κομματακια θα καταληγε και αυτος χαχαχα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Πραγματικα αξιζει να την δουν ολοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Πραγματικα αξιζει να την δουν ολοι
μα τι λες οι καλοι οι χριστιναοι σωσανε το 1% της γραμματειας που δεν.... καψανε.
καλα που είχαμε του καλογερους αντιγραφεις λενε στα βιβλια για την βυζαντινη ιστορια και δεν ντρεπονται. που η γνωση γιγαντωνονταν και στην κλασσικη και στην ελληνιστικη ελλαδα. και ο χριστιανισμος τα εκαψε κρατώντας μονο το 1%.

από ηρακλειτο αφησαν 0

από δημοκριτο 0

από λευκιππο 0

από υπατια 0

επιστημες στην φωτια

ααα μη ξεχασω από τα 300 εργα των μεγαλων τραγικων αφησαν τα... 50

τουλαχιστον στις καλες τεχνες ηταν πιο φιλεσπλαχνοι

να είναι καλα που εσωσαν λοιπον 50 καλλιτεχνικα εργα και εξαφανισαν τα επιστημονικα και πηγαμε μεσαιωνα γιουπιιιιιι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom