ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
μεγαλε καπου αρχιζεις το χανεις ....
το τζαμι που φτιαχνεται στο βοτανικο γινεται με εξοδα του ελληνα φορολογουμενου και σε οικοπεδο του ελληνα φορολογουμενου (οι μουσουλμανοι δεν εχουν δωσει ουτε σεντς - εκτος απο αυτους που πληρωνουν φορους στην ελλαδα)
οι μουφτηδες τοσο στη θρακη οπως και στο τζαμι της αθηνας πληρωνονται απο το ελληνικο κρατος - και μαλιστα προσφατα αναγνωριστηκε και το δικαιωμα τους να εχουν μισθο (ή συνταξη - δεν θυμαμαι ακριβως) ισοποσο με το μισθο (/συνταξη) του δικαστη (για τους μουσουλμανους βλεπεις δεν ισχυει το ελληνικο αστικο δικαιο αλλα η σαρια)
τωρα ας μην σου γραψω τι ευχονται για το στομαχι σου - σε οποια μουσουλμανικη χωρα και να πας εισαι πολιτης β' ή γ' διαλογης και αυτο αρκει
ΟΤΑΝ κατασκευαστεί και λειτουργήσει το τζαμί, τα ξαναλέμε. Κι αν φτιάχνεται με λεφτά του Ελληνικού Κράτους, υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Νομίζω η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει να το χρηματοδοτήσει, αλλά το Ελληνικό Κράτος δεν δέχτηκε, και καλά έκανε. Πως θα το έλεγχε; Ο αριθμός των Μουφτήδων, αποκλείεται να είναι κοντινός με τον αριθμό των χριστιανών ιερέων. Αν οι χριστιανοί πλήρωναν μόνοι τους τους ιερείς τους (όπως γίνεται στη Γερμανία) και την συντήρηση των Εκκλησιών τους, δεν θα ασχολιόμουν. Αν έστελναν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό, δεν θα με ένοιαζε. Με ανάγκασαν να αποστηθίσω τις βλακείες τους,κι εμένα και τα παιδιά μου. Κι ακόμα δεν διδάσκεται η εξέλιξη όπως θα έπρεπε στα σχολεία, αφού δεν έχει σχέση με τις αρλούμπες της Βίβλου