Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
μεγαλε καπου αρχιζεις το χανεις ....
το τζαμι που φτιαχνεται στο βοτανικο γινεται με εξοδα του ελληνα φορολογουμενου και σε οικοπεδο του ελληνα φορολογουμενου (οι μουσουλμανοι δεν εχουν δωσει ουτε σεντς - εκτος απο αυτους που πληρωνουν φορους στην ελλαδα)
οι μουφτηδες τοσο στη θρακη οπως και στο τζαμι της αθηνας πληρωνονται απο το ελληνικο κρατος - και μαλιστα προσφατα αναγνωριστηκε και το δικαιωμα τους να εχουν μισθο (ή συνταξη - δεν θυμαμαι ακριβως) ισοποσο με το μισθο (/συνταξη) του δικαστη (για τους μουσουλμανους βλεπεις δεν ισχυει το ελληνικο αστικο δικαιο αλλα η σαρια)
τωρα ας μην σου γραψω τι ευχονται για το στομαχι σου - σε οποια μουσουλμανικη χωρα και να πας εισαι πολιτης β' ή γ' διαλογης και αυτο αρκει

ΟΤΑΝ κατασκευαστεί και λειτουργήσει το τζαμί, τα ξαναλέμε. Κι αν φτιάχνεται με λεφτά του Ελληνικού Κράτους, υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Νομίζω η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει να το χρηματοδοτήσει, αλλά το Ελληνικό Κράτος δεν δέχτηκε, και καλά έκανε. Πως θα το έλεγχε; Ο αριθμός των Μουφτήδων, αποκλείεται να είναι κοντινός με τον αριθμό των χριστιανών ιερέων. Αν οι χριστιανοί πλήρωναν μόνοι τους τους ιερείς τους (όπως γίνεται στη Γερμανία) και την συντήρηση των Εκκλησιών τους, δεν θα ασχολιόμουν. Αν έστελναν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό, δεν θα με ένοιαζε. Με ανάγκασαν να αποστηθίσω τις βλακείες τους,κι εμένα και τα παιδιά μου. Κι ακόμα δεν διδάσκεται η εξέλιξη όπως θα έπρεπε στα σχολεία, αφού δεν έχει σχέση με τις αρλούμπες της Βίβλου

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
Εγώ πάντως ως φορολογούμενος Έλληνας πολίτης θέλω τα λεφτά μου να πηγαίνουν σε σχολεία, νοσοκομεία και άλλες κοινωνικές παροχές αντί για τζαμιά και εκκλησίες.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι όταν ένας Χρηστιανός κάνει αμαρτήματα αυτόματα παύει να είναι Χρηστιανός  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ πάντως ως φορολογούμενος Έλληνας πολίτης θέλω τα λεφτά μου να πηγαίνουν σε σχολεία, νοσοκομεία και άλλες κοινωνικές παροχές αντί για τζαμιά και εκκλησίες.
Tότε κι εγω που πληρωνω ιδιωτικη ασφαλιση, δεν θελω να πληρωνω τα νοσοκομεια σας.

Εχετε να κανετε καποιοι κι αλλη επιδειξη αντικοινωνικης συμπεριφορας?
Το κακο ειναι οτι δεν το καταλαβαινετε κιολας

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Tότε κι εγω που πληρωνω ιδιωτικη ασφαλιση, δεν θελω να πληρωνω τα νοσοκομεια σας.

δεν καταλαβαινω, γιατι αυτο που γραφεις ειναι αντικοινωνικη συμπεριφορα ?

η φορολογια που σου επιβαλεται δια της βιας (για να πληρωνονται ενα σωρο (κ)λεφτηδες ...) ειναι η αντικοινωνικη

ρε μπας και εισαι κρυφοκουμουνιστης ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΟΤΑΝ κατασκευαστεί και λειτουργήσει το τζαμί, τα ξαναλέμε. Κι αν φτιάχνεται με λεφτά του Ελληνικού Κράτους, υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Νομίζω η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει να το χρηματοδοτήσει, αλλά το Ελληνικό Κράτος δεν δέχτηκε, και καλά έκανε. Πως θα το έλεγχε; Ο αριθμός των Μουφτήδων, αποκλείεται να είναι κοντινός με τον αριθμό των χριστιανών ιερέων. Αν οι χριστιανοί πλήρωναν μόνοι τους τους ιερείς τους (όπως γίνεται στη Γερμανία) και την συντήρηση των Εκκλησιών τους, δεν θα ασχολιόμουν. Αν έστελναν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό, δεν θα με ένοιαζε. Με ανάγκασαν να αποστηθίσω τις βλακείες τους,κι εμένα και τα παιδιά μου. Κι ακόμα δεν διδάσκεται η εξέλιξη όπως θα έπρεπε στα σχολεία, αφού δεν έχει σχέση με τις αρλούμπες της Βίβλου

στη θρακη σου γραφει ο αλλος οτι υπάρχουν και λειτουργουν τζαμια χρηματοδοτουμενα απο το ελληνικο κρατος. Οπωςκαι το ΚΙΣ ειναι ΝΠΔΔ

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272

Που την είδες την αντικοινωνική συμπεριφορά δεν κατάλαβα. Πολύ χρησιμότερη για την κοινωνία η παιδεία από τη θρησκεία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Που την είδες την αντικοινωνική συμπεριφορά δεν κατάλαβα. Πολύ χρησιμότερη για την κοινωνία η παιδεία από τη θρησκεία.
Ποιος το λεει αυτο?
Εγω διαφωνω ας πουμε.
Θεωρω την θρησκεια σημαντικοτερη.
Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις την αποψη μου κατωτερη?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι όταν ένας Χρηστιανός κάνει αμαρτήματα αυτόματα παύει να είναι Χρηστιανός  :think:

Όταν ένας, κατά δήλωση του χριστιανός, παραβαίνει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τις οδηγίες του θεόπνευστου Αποστόλου, και δεν είναι σχιζοφρενής, μία και μόνο λογική επιλογή υπάρχει. Δεν πιστεύει ότι υπάρχει η Κόλαση στην πραγματικότητα, κι ας δηλώνει το αντίθετο. Αλλιώς, όταν αμάρτανε, θα εξομολογούνταν και δεν θα το ξαναέκανε, αφού ήξερε ότι θα πάει στην Κόλαση. Στο σάιτ ανταλλάσουμε πληροφορίες για πόρνες, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής του. Όσοι τις χρησιμοποιούν, πάνε σούμπιτοι για κόλαση.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α' ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι, 
15 Δεν ξέρετε ότι τα σώματά σας είναι μέλη Χριστού; Να πάρω λοιπόν τα μέλη του Χριστού και να τα κάνω μέλη πόρνης; Είθε να μη γίνει!   
18 Αποφεύγετε την πορνεία. Κάθε αμάρτημα που κάνει ο άνθρωπος είναι εκτός του σώματος. όποιος όμως πορνεύει αμαρτάνει στο ίδιο του το σώμα.  
Πως συνδυάζεις εσύ τα γαμίσια με τις πόρνες, με την ατυτόχρονη χρισιτνική πίστη; τι θα πεις στο Μέγα Κριτή όταν σε ρωτήσει;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
στη θρακη σου γραφει ο αλλος οτι υπάρχουν και λειτουργουν τζαμια χρηματοδοτουμενα απο το ελληνικο κρατος. Οπωςκαι το ΚΙΣ ειναι ΝΠΔΔ

Ναι το κατάλαβα. Κι απάντησα ότι ο αριθμός των Μουφτήδων που μισθοδοτούνται από το Ελληνικό Κράτος, αποκλείεται να είναι ίσος με τον αριθμό των χριστιανών ιερέων

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
Ποιος το λεει αυτο?
Εγω διαφωνω ας πουμε.
Θεωρω την θρησκεια σημαντικοτερη.
Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις την αποψη μου κατωτερη?

Άποψη σου. Δεν είπα εγώ ότι είναι κατώτερη. Απ' την άλλη προτιμώ να ταυτίσω την άποψη μου με τα πιο επιφανή μυαλά της ανθρωπότητας και όχι με έναν τυχαίο τύπο στο διαδίκτυο.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Όταν ένας, κατά δήλωση του χριστιανός, παραβαίνει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τις οδηγίες του θεόπνευστου Αποστόλου, και δεν είναι σχιζοφρενής, μία και μόνο λογική επιλογή υπάρχει. Δεν πιστεύει ότι υπάρχει η Κόλαση στην πραγματικότητα, κι ας δηλώνει το αντίθετο. Αλλιώς, όταν αμάρτανε, θα εξομολογούνταν και δεν θα το ξαναέκανε, αφού ήξερε ότι θα πάει στην Κόλαση. Στο σάιτ ανταλλάσουμε πληροφορίες για πόρνες, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής του. Όσοι τις χρησιμοποιούν, πάνε σούμπιτοι για κόλαση.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α' ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι,
15 Δεν ξέρετε ότι τα σώματά σας είναι μέλη Χριστού; Να πάρω λοιπόν τα μέλη του Χριστού και να τα κάνω μέλη πόρνης; Είθε να μη γίνει! 
18 Αποφεύγετε την πορνεία. Κάθε αμάρτημα που κάνει ο άνθρωπος είναι εκτός του σώματος. όποιος όμως πορνεύει αμαρτάνει στο ίδιο του το σώμα. 
Πως συνδυάζεις εσύ τα γαμίσια με τις πόρνες, με την ατυτόχρονη χρισιτνική πίστη; τι θα πεις στο Μέγα Κριτή όταν σε ρωτήσει;

1ον Αν εξομολογηθείς ένα αμάρτημα δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν θα το ξανακάνεις.

2ον Το εάν κάποιος επαναλάβει ένα αμάρτημα σημαίνει ότι δεν πιστεύει στην κόλαση είναι πολύ παρατραβηγμένη θεωρεία. Εγω παραδείγματος χάρη πιστεύω ότι η αμαρτία επναλαμβάνετε επείδη έχουμε κάποιες αδυναμίες.

3ον Γράφεις αποσπάσματα επιστολών του Αγίου Παύλου για το ποιοι θα πάν στην κόλαση διαφεύγοντας απο το μυαλό σου ότι ένα απο τα βασικότερα χαρακτηριστικά της Χρηστιανικής πίστης είναι η συγχώρεση. 

4ον Αν αναγάγουμε τον τρόπο σκέψης σου σε άλλα παραδείγματα σημαίνει ότι οι οδηγοί που παραβένουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας δεν είναι οδηγοί, μαθηματικοι που κάνουν λάθος εξίσωση δεν είναι μαθηματικοί, δικηγόροι που χάνουν δίκη μετα απο λάθος τους δεν είναι δικηγόροι και άλλα πολλά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άποψη σου. Δεν είπα εγώ ότι είναι κατώτερη. Απ' την άλλη προτιμώ να ταυτίσω την άποψη μου με τα πιο επιφανή μυαλά της ανθρωπότητας και όχι με έναν τυχαίο τύπο στο διαδίκτυο.
Ποιο επιφανες μυαλο της ανθρωποτητας εχει ασχοληθει με το ζητημα? Με ενδιαφερει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α' ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι,
15 Δεν ξέρετε ότι τα σώματά σας είναι μέλη Χριστού; Να πάρω λοιπόν τα μέλη του Χριστού και να τα κάνω μέλη πόρνης; Είθε να μη γίνει! 
18 Αποφεύγετε την πορνεία. Κάθε αμάρτημα που κάνει ο άνθρωπος είναι εκτός του σώματος. όποιος όμως πορνεύει αμαρτάνει στο ίδιο του το σώμα. 
Ωχου αρχισαμε παλι.
Εγω ρε φιλε πιστευω στο Χριστο και πιστευω και στα γαμησια.
Με την αδεια σου παντα βεβαια, επιμενω να θεωρω τον εαυτο μου Χριστιανό. Αυτα που λες, τα λενε κατι φανατικοι.
Και οι αντιχριστοι βεβαια, που λενε οτι εφοσον δεν τηρεις τους κανονες του χριστιανισμου, δεν εισαι χριστιανος. Μπα? Τι μας λες?

Επισης σε καποιες δίκες εχω κανει λαθη και εχασα.
Δεν ειμαι δικηγορος πια δηλαδη?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Ωχου αρχισαμε παλι.
Εγω ρε φιλε πιστευω στο Χριστο και πιστευω και στα γαμησια.
Με την αδεια σου παντα βεβαια, επιμενω να θεωρω τον εαυτο μου Χριστιανό. Αυτα που λες, τα λενε κατι φανατικοι.
Και οι αντιχριστοι βεβαια, που λενε οτι εφοσον δεν τηρεις τους κανονες του χριστιανισμου, δεν εισαι χριστιανος. Μπα? Τι μας λες?

Επισης σε καποιες δίκες εχω κανει λαθη και εχασα.
Δεν ειμαι δικηγορος πια δηλαδη?

εξηγησε μου σε παρακαλω  : τι σοι χριστιανος ειναι καποιος που δεν τηρει τους κανονες του χριστιανισμου ? υπαρχει και επιλογη στους κανονες που θα τηρησει καποιος ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εξηγησε μου σε παρακαλω  : τι σοι χριστιανος ειναι καποιος που δεν τηρει τους κανονες του χριστιανισμου ? υπαρχει και επιλογη στους κανονες που θα τηρησει καποιος ?
Και στα σχολεια υπαρχουν κανονες. Δεν τους τηρουν ολοι οι μαθητες. Παύουν να ειναι μαθητες?

Και στις φυλακες υπαρχουν κανονες. δεν τους τηρουν ολοι οι φυλακισμενοι. Παυουν να ειναι φυλακισμενοι?

Τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια? Θα τρελαθουμε δηλαδη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Και στα σχολεια υπαρχουν κανονες. Δεν τους τηρουν ολοι οι μαθητες. Παύουν να ειναι μαθητες?

Και στις φυλακες υπαρχουν κανονες. δεν τους τηρουν ολοι οι φυλακισμενοι. Παυουν να ειναι φυλακισμενοι?

Ο μπρόκολος προσπαθεί να μας πείσει για το "σκοταδισμό" του Χριστιανισμού και την αυστηρότητά του χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα αυστηρά και "σκοταδιστικά" λέξη προς λέξη τις διδαχές του.

Παράνοια.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96

αυτο αναρωτιεμαι και εγω

οι μαθητες που δεν τηρουν τους κανονες καταληγουν να αποβαλλονται και στη χειροτερη περιπτωση τους διωχνουν απο ολα τα σχολεια και παυουν να ειναι μαθητες

οι φυλακισμενοι που δεν τηρουν τους κανονες καταληγουν σε χειροτερες ποινες και στη χειροτερη περιπτωση σε φυλακες τυπου γ (παυει ο σωφρονισμος και μενουν με καποιες φορες ισοβια - πληρως απομονωμενοι απο την υπολοιπη κοινωνια)

στο δικο σου το παραδειγμα (χασοδικη :2funny: :2funny: :2funny: ) θα σταματησεις να εχεις πελατες και θα παψεις να εισαι δικηγορος (:thebigfinger:)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτο αναρωτιεμαι και εγω

οι μαθητες που δεν τηρουν τους κανονες καταληγουν να αποβαλλονται και στη χειροτερη περιπτωση τους διωχνουν απο ολα τα σχολεια και παυουν να ειναι μαθητες

οι φυλακισμενοι που δεν τηρουν τους κανονες καταληγουν σε χειροτερες ποινες και στη χειροτερη περιπτωση σε φυλακες τυπου γ (παυει ο σωφρονισμος και μενουν με καποιες φορες ισοβια - πληρως απομονωμενοι απο την υπολοιπη κοινωνια)

στο δικο σου το παραδειγμα (χασοδικη :2funny: :2funny: :2funny: ) θα σταματησεις να εχεις πελατες και θα παψεις να εισαι δικηγορος (:thebigfinger:)
Σε τι αναιρεσες το παραδειγμα μου?
Ενας μαθητης που δεν διαβαζει (αρα δεν τηρει τον κανονα) αποβαλλεται?
Ενας φυλακισμενος που σκοτωνει τον συγκρατουμενο αποβαλλεται απο την φυλακη?
Ρε τύπε για ποιο λογο πασχιζεις?

Στο κατω κατω ας με αφορισει η Εκκλησια

Μεχρι τοτε χριστιανος ειμαι
Οσο με δεχεται εκεινη παρ' ότι δεν τηρω τους κανονες, εσενα τι λογος σου πεφτει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom