Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τιμη και δοξα στους βαλτικους που επεσαν τελευταιοι

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
ΟΤΑΝ κατασκευαστεί και λειτουργήσει το τζαμί, τα ξαναλέμε. Κι αν φτιάχνεται με λεφτά του Ελληνικού Κράτους, υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Νομίζω η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει να το χρηματοδοτήσει, αλλά το Ελληνικό Κράτος δεν δέχτηκε, και καλά έκανε. Πως θα το έλεγχε; Ο αριθμός των Μουφτήδων, αποκλείεται να είναι κοντινός με τον αριθμό των χριστιανών ιερέων. Αν οι χριστιανοί πλήρωναν μόνοι τους τους ιερείς τους (όπως γίνεται στη Γερμανία) και την συντήρηση των Εκκλησιών τους, δεν θα ασχολιόμουν. Αν έστελναν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό, δεν θα με ένοιαζε. Με ανάγκασαν να αποστηθίσω τις βλακείες τους,κι εμένα και τα παιδιά μου. Κι ακόμα δεν διδάσκεται η εξέλιξη όπως θα έπρεπε στα σχολεία, αφού δεν έχει σχέση με τις αρλούμπες της Βίβλου
και για όλα αυτά κανεις παρτι με κοψιδια την μεγαλη παρασκευη;τι εχεις να κερδισεις;σχολιαζεις συνεχεια αν καποιοι είναι καλοι χριστιανοι η όχι.τι σε νοιαζει;διαβασα κατι που εγραψε ενας αθεος ελεγε γιατι δεν πιστευει,εξηγουσε γιατι δεν θελει να εχει  καμια σχεση με τον χριστιανισμο αλλα ελεγε ότι  θεωρει  γελοιο να κανει μια εκδηλωση και  να τρωει κρεας επειδη περνα ο επιτάφιος.προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι θα  φαει καποιος την μεγαλη παρασκευη το τι κανει ο καθενας είναι δικια του δουλεια.το θεμα δεν είναι αν καποιος που γραφει στο bourdela είναι καλος χριστιανος.ειναι αν σεβεσαι μια εκδηλωση καποιων ανθρωπων που για αυτους είναι σημαντικη και αντικειμενικα δεν ενοχλει.να το πω διαφορετικα αν καποιος κανει απεργια πεινας για ένα θεμα  που εσυ θεωρεις βλακεια πας διπλα με την παρεα σου να φας σουβλάκια;αυριο στην ακολουθια του επιταφιου συμμετεχουν καποιοι ανθρωποι με κατανυξη.καλη ανασταση!

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Σε τι αναιρεσες το παραδειγμα μου?
Ενας μαθητης που δεν διαβαζει (αρα δεν τηρει τον κανονα) αποβαλλεται?
Ενας φυλακισμενος που σκοτωνει τον συγκρατουμενο αποβαλλεται απο την φυλακη?
Ρε τύπε για ποιο λογο πασχιζεις?

Στο κατω κατω ας με αφορισει η Εκκλησια

Μεχρι τοτε χριστιανος ειμαι
Οσο με δεχεται εκεινη παρ' ότι δεν τηρω τους κανονες, εσενα τι λογος σου πεφτει?

ετσι οπως τα λες προσπαθω να καταλαβω αν η εκκλησια σου προσφερει επιλογη ποιους κανονες θα τηρησεις αν θες να αποκαλεισαι χριστιανος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ετσι οπως τα λες προσπαθω να καταλαβω αν η εκκλησια σου προσφερει επιλογη ποιους κανονες θα τηρησεις αν θες να αποκαλεισαι χριστιανος
Βαρεθηκα ρε τύπε

Πες μου σε τι θελεις να συμφωνησουμε για να τελειωνουμε
Ειναι κουραστικο ολο αυτο
Να συμφωνησουμε οτι ΔΕΝ ειμαι χριστιανος? Να συμφωνησουμε οτι ειμαι κακος χριστιανος? να συμφωνησουμε οτι ειμαι υποκριτης χριστιανος? Ό,τι θελεις. Βαρεθηκα ομως αυτη τη συζητηση

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
και για όλα αυτά κανεις παρτι με κοψιδια την μεγαλη παρασκευη;τι εχεις να κερδισεις;σχολιαζεις συνεχεια αν καποιοι είναι καλοι χριστιανοι η όχι.τι σε νοιαζει;διαβασα κατι που εγραψε ενας αθεος ελεγε γιατι δεν πιστευει,εξηγουσε γιατι δεν θελει να εχει  καμια σχεση με τον χριστιανισμο αλλα ελεγε ότι  θεωρει  γελοιο να κανει μια εκδηλωση και  να τρωει κρεας επειδη περνα ο επιτάφιος.προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι θα  φαει καποιος την μεγαλη παρασκευη το τι κανει ο καθενας είναι δικια του δουλεια.το θεμα δεν είναι αν καποιος που γραφει στο bourdela είναι καλος χριστιανος.ειναι αν σεβεσαι μια εκδηλωση καποιων ανθρωπων που για αυτους είναι σημαντικη και αντικειμενικα δεν ενοχλει.να το πω διαφορετικα αν καποιος κανει απεργια πεινας για ένα θεμα  που εσυ θεωρεις βλακεια πας διπλα με την παρεα σου να φας σουβλάκια;αυριο στην ακολουθια του επιταφιου συμμετεχουν καποιοι ανθρωποι με κατανυξη.καλη ανασταση!

οπως κανεις δεν παει διπλα σε απεργο πεινας να φαει σουβλακια, ετσι και κανεις δεν παει εξω απο τις εκκλησιες ή διπλα σε επιταφιο να ψησει και να φαει κοψιδια - ηρεμηστε

οπως κανουμε οι περισσοτεροι παρτι με μπολικο αλκοολ και κοψιδια την εποχη του ραμαζανιου (και τους γραφουμε κανονικοτατα - δεν παμε να το κανουμε διπλα τους ομως)  ή την ωρα που καποιος αλλος πενθει - ετσι εχουμε και καθε δικαιωμα να τρωμε κοψιδια την μεγαλη (για καποιους - γιατι καποιοι δεν τα ασπαζονται αυτα) παρασκευη - δεν σας πεφτει κανενας λογος τι θα κανουμε - εσεις θα πατε με κατανυξη στον επιταφιο σας και εμεις στις κοψιδοταβερνες μας

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οι μεσανατολικες θρησκειες απο εδω

4023.jpg

μας εφεραν εδω

https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/horizontal_rectangle_mob/public/archive-files/kalogries-660.jpg?itok=y32oByix[/img[/URL]]

μας πηρε πολλους αιωνες να συνελθουμε

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Το ότι όλοι αυτοί  που αυτοαποκαλούνται “άθεοι” και τρώνε κρέας την μεγάλη Παρασκευή καποια στιγμή θα θαφτούν,θα διαβαστούν από παπά, θα θαφτούν σε χριστιανικό νεκροταφείο και θα φάμε κόλυβα εις την μνήμη τους με ξεπερνάει!

υπαρχει και η καυση εδω και χρονια ξερεις, ουτε θαψιματα και σκουληκια, ουτε παπαδες, ουτε νεκροταφεια

οσο για τα κολυβα, λες να νοιαζομαστε αν πεθανουμε τι θα τρωνε οι ζωντανοι ?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Βαρεθηκα ρε τύπε

Πες μου σε τι θελεις να συμφωνησουμε για να τελειωνουμε
Ειναι κουραστικο ολο αυτο
Να συμφωνησουμε οτι ΔΕΝ ειμαι χριστιανος? Να συμφωνησουμε οτι ειμαι κακος χριστιανος? να συμφωνησουμε οτι ειμαι υποκριτης χριστιανος? Ό,τι θελεις. Βαρεθηκα ομως αυτη τη συζητηση

να συμφωνησουμε για αρχη οτι εισαι χασοδικης ?  :2funny:

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
οπως κανεις δεν παει διπλα σε απεργο πεινας να φαει σουβλακια, ετσι και κανεις δεν παει εξω απο τις εκκλησιες ή διπλα σε επιταφιο να ψησει και να φαει κοψιδια - ηρεμηστε

οπως κανουμε οι περισσοτεροι παρτι με μπολικο αλκοολ και κοψιδια την εποχη του ραμαζανιου (και τους γραφουμε κανονικοτατα - δεν παμε να το κανουμε διπλα τους ομως)  ή την ωρα που καποιος αλλος πενθει - ετσι εχουμε και καθε δικαιωμα να τρωμε κοψιδια την μεγαλη (για καποιους - γιατι καποιοι δεν τα ασπαζονται αυτα) παρασκευη - δεν σας πεφτει κανενας λογος τι θα κανουμε - εσεις θα πατε με κατανυξη στον επιταφιο σας και εμεις στις κοψιδοταβερνες μας
συμφωνω με αυτό που λες δεν μου πεφτει λογος.αλλα πες μου ειλικρινα  θα φας κοψιδια την μεγαλη παρασκευη, παρασκευη για σενα για να περασεις καλα μια παρασκευη για σενα, η επειδή είναι μεγαλη παρασκευη για μενα;

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Άρα τύπε μου το παραδέχεσαι ότι όλοι αυτοί που αποφασίζουν να φάνε κοψίδια την μεγάλη Παρασκευή και βγαίνουν να το διαφημίσουν και να το κάνουν επιδεικτικά δίπλα σε άτομα που ασπάζονται το θρησκευτικό πένθος είναι ζώα αμόρφωτα.Δεν έχουν κανένα δείγμα μόρφωσης,ηθικής και σεβασμού για την διαφορετικότητα.Θελουν όλοι να είναι σαν αυτούς και αποφασίζουν να το πουν δημοσίως την μεγάλη Παρασκευή.Λες και οι υπόλοιπες μέρες δεν είναι κατάλληλες για να αμφισβητηθεί μια θρησκεία.

αν δεν κανω λαθος ο φανερος δειπνος διοργανωνεται σε καποια ταβερνα - ουτε εξω απο εκκλησια ουτε διπλα σε επιταφιο

οποτε καλα κανουν και τρωνε και καλα κανουν και το διαφημιζουν κιολας - δεν πεφτει λογος σε κανεναν - οποιος θελει παει στον επιταφιο και οποιος θελει παει για κοψιδια (κανενας δεν σου επιβαλει να πας να φας)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
συμφωνω με αυτό που λες δεν μου πεφτει λογος.αλλα πες μου ειλικρινα  θα φας κοψιδια την μεγαλη παρασκευη, παρασκευη για σενα για να περασεις καλα μια παρασκευη για σενα, η επειδή είναι μεγαλη παρασκευη για μενα;

οπως το λες - δεν σου πεφτει λογος τι ακριβως και γιατι θα το φαω και αν θα το διαφημισω κιολας - οπως ακριβως δεν μου πεφτει λογος αν για σενα ειναι μεγαλη παρασκευη και γιατι πας στον επιταφιο

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Τύπε αλήθεια..;
Ακόμα και ο τίτλος που έχουν δώσει είναι ειρωνικός ως προς την θρησκεία και το πήραν από τον μυστικό δείπνο.
Εσυ δλδ συμφωνείς;;;

ας ειναι ειρωνικος - και λοιπον ?

εμενα μου ειναι αδιαφορος ο τιτλος οπως θα επρεπε να ειναι και σε ολους

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
καληνύχτα σε ολους!καλο πασχα η να περασετε καλα ότι θελει ο καθενας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οι μεσανατολικες θρησκειες απο εδω

4023.jpg

μας εφεραν εδω

https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/horizontal_rectangle_mob/public/archive-files/kalogries-660.jpg?itok=y32oByix[/img[/URL]]

μας πηρε πολλους αιωνες να συνελθουμε
[/quote]τυπε προτεινεις να κανουμε κυκλους στα ξεφωτα ξεβρακωτοι και να σφαζουμε αρνια στο δια και στον απολλωνα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε προτεινεις να κανουμε κυκλους στα ξεφωτα ξεβρακωτοι και να σφαζουμε αρνια στο δια και στον απολλωνα;
προφανως χιλιες φορες καλυτερα απο το να μην κανουν γυμνισμο και τοπλες στην παραλια και να σου λενε παπαριες οχι σεξ την μεγαλη εβδομαδα ή οχι σεξ πριν τον γαμο.

εγω γαμαω μεγαλη εβδομαδα και ειμαι 1000 φορες καλυτερα απο οτι αν απευφεγα την αμαρτια κατα τον χριστιανισμο.

παλια θρησκεια - χριστιανισμος σημειωσατε 1 με τόνο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

μια χαρα τα κανουμε και διπλα τους,

εκτος αν σεβομαστε και συμφωνουμε με τον αγωνα τους και θελουμε να τους συμπαρασταθουμε.

αν πχ διαμαρτυρονται για την κυπρο δεν θα παω να φαω διπλα τους οταν κανουν απεργια πεινας, αν κανουν απεργια πεινας για να ελευθερωθει κανενας χουλιγκαν αναρχικος εγκληματιας μια χαρα τρωω διπλα τους και μη πω τι αλλο θελω να τους κανω.

εν προκειμενω οι χριστιανοι δεν κανουν κανεναν αγωνα ουτε φυσικα δικαιο αγωνα, οταν τρωνε νοστιμα καλαμαρακια αντι νοστιμο σουβλακι, μια υποκρισια και μιση κανουν κατα την αποψη μου, διαφωνω μαζι τους και θα φαω μπροστα τους κρεας

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τις άγιες τούτες μέρες, που όλο και περισσότεροι μαστίζονται λόγω κρίσης, θα βγούνε οι ιερείς φορώντας χιλιάδων ευρώ πετραχήλια, σταυρούς, άμφια κυρητωντας μας τα πάθη του απλού μας Χριστουλη!

Οπότε θα μεταφέρουν το πρόβλημα στο τι θα φαγωθεί σήμερα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
μια χαρα τα κανουμε και διπλα τους,

εκτος αν σεβομαστε και συμφωνουμε με τον αγωνα τους και θελουμε να τους συμπαρασταθουμε.

αν πχ διαμαρτυρονται για την κυπρο δεν θα παω να φαω διπλα τους οταν κανουν απεργια πεινας, αν κανουν απεργια πεινας για να ελευθερωθει κανενας χουλιγκαν αναρχικος εγκληματιας μια χαρα τρωω διπλα τους και μη πω τι αλλο θελω να τους κανω.

εν προκειμενω οι χριστιανοι δεν κανουν κανεναν αγωνα ουτε φυσικα δικαιο αγωνα, οταν τρωνε νοστιμα καλαμαρακια αντι νοστιμο σουβλακι, μια υποκρισια και μιση κανουν κατα την αποψη μου, διαφωνω μαζι τους και θα φαω μπροστα τους κρεας
Τύπε έχεις πολλή οργή μέσα σου  :S :S :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
1ον Αν εξομολογηθείς ένα αμάρτημα δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν θα το ξανακάνεις.
2ον Το εάν κάποιος επαναλάβει ένα αμάρτημα σημαίνει ότι δεν πιστεύει στην κόλαση είναι πολύ παρατραβηγμένη θεωρεία. Εγω παραδείγματος χάρη πιστεύω ότι η αμαρτία επναλαμβάνετε επείδη έχουμε κάποιες αδυναμίες.
3ον Γράφεις αποσπάσματα επιστολών του Αγίου Παύλου για το ποιοι θα πάν στην κόλαση διαφεύγοντας απο το μυαλό σου ότι ένα απο τα βασικότερα χαρακτηριστικά της Χρηστιανικής πίστης είναι η συγχώρεση. 
4ον Αν αναγάγουμε τον τρόπο σκέψης σου σε άλλα παραδείγματα σημαίνει ότι οι οδηγοί που παραβένουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας δεν είναι οδηγοί, μαθηματικοι που κάνουν λάθος εξίσωση δεν είναι μαθηματικοί, δικηγόροι που χάνουν δίκη μετα απο λάθος τους δεν είναι δικηγόροι και άλλα πολλά.

Με λίγα λόγια. ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι ένας Χριστιανός που πηγαίνει με πόρνες, δεν θα πάει στην κόλαση, γιατί θα συγχωρεθεί. Η δικιά μου άποψη, είναι ότι το άτομο αυτό θα πάει κόλαση. Υπάρχει ένας απλούστατος τρόπος να επιβεβαιώσεις την άποψή σου. Ρώτα κάποιο πνευματικό. Αν ισχυριστείς ότι δεν σε ενδιαφέρει η άποψή του, τότε είσαι αιρετικός και έχεις αποκόψει τον εαυτό σου από την Εκκλησία. Πληροφόρησέ μας την άποψη του πνευματικού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom