Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Εντάξει, όταν όμως θα τρως φάπες κανόνισε να τα έχεις αποστηθίσει καλά για να προλαβαίνεις να τους τα λες.

Γιατί όσο υποκριτές είναι αυτοί άλλο τόσο εσύ που το κάνεις ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.017
Πόντοι
5.506
Αλίμονο να απαντούσες επί της ουσίας. Κι όχι, δεν σέβομαι τα άτομα που μπουσουλάνε στα τέσσερα, δείχνοντας την πραγματική τους φύση και πιστεύουν ότι τα ταριχευμένα πτώματα έχουν θεραπευτικές ιδιότητες
ενταξει φωστηρα εσωσες τον κοσμο....αντε για υπνο τωρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Κι αμα είστε τόσο αντιδραστικοί και κάνετε ότι γουστάρετε, καλά είπε ο άλλος, διοργανώστε μια ένα τσιμπούσι και οινοποσία έξω από το τζαμί την περίοδο του ραμαζανιού να δω τι μάγκες είστε.

Κανένας Ισλαμιστής δεν με ανάγκασε να πληρώνω τους παπάδες του, να μάθω το Κοράνι εγώ και τα παιδιά μου και δεν με καταράστηκε να τρυπήσει το στομάχι μου, επειδή μια Παρασκευή τρώω κρέας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Εντάξει, όταν όμως θα τρως φάπες κανόνισε να τα έχεις αποστηθίσει καλά για να προλαβαίνεις να τους τα λες.
Γιατί όσο υποκριτές είναι αυτοί άλλο τόσο εσύ που το κάνεις ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ.

Πάλι χριστιανική αγάπη. Κι είσαι πάρα πολύ σίγουρος ότι κάποιοι μπορούν να με καταφέρουν. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Κανένας Ισλαμιστής δεν με ανάγκασε να πληρώνω τους παπάδες του, να μάθω το Κοράνι εγώ και τα παιδιά μου και δεν με καταράστηκε να τρυπήσει το στομάχι μου, επειδή μια Παρασκευή τρώω κρέας

Ποιός σε ανάγκασε να μάθεις το "Κοράνι" και σε καταράστηκε; Μήπως ακούς και φωνές στον ύπνο σου; Τους Ισλαμιστές μια χαρά όμως τους πληρώνεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Πάλι χριστιανική αγάπη. Κι είσαι πάρα πολύ σίγουρος ότι κάποιοι μπορούν να με καταφέρουν. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις

Εντάξει Χουλκ, μπορεί να μη σε καταφέρουν. Δε μου λες, αυτές τις πίπες τις διαδίδεις και σε άλλους ή θα κάνεις το τσιμπούσι στο σπίτι σου;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
να φαω γεμιστα,γιγαντες η μακαροναδα με σαλτσα?  :spam:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ποιός σε ανάγκασε να μάθεις το "Κοράνι" και σε καταράστηκε; Μήπως ακούς και φωνές στον ύπνο σου; Τους Ισλαμιστές μια χαρά όμως τους πληρώνεις.

εννοώ ότι οι χριστιανοί ιερείς πληρώνονται από τους φόρους μου, όχι οι Ισλαμιστές ιερείς. Στο σχολείο αναγκάστηκα να μάθω τη Βίβλο στο μάθημα των θρησκευτικών, όχι το Κοράνι. Χριστιανός Ιερέας προσευχήθηκε στον Ιησού να τρυπήσει το στομάχι μου, όχι Ισλαμιστής Ιερέας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Εντάξει Χουλκ, μπορεί να μη σε καταφέρουν. Δε μου λες, αυτές τις πίπες τις διαδίδεις και σε άλλους ή θα κάνεις το τσιμπούσι στο σπίτι σου;

φυσικά και θα πάω στο φανερό δείπνο. Δεν είμαι χουλκ. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι απέναντί σου, αν έχει κάποιου είδους όπλο  και αν είναι ικανός στη χρήση του

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ουτε θρησκοληπτος ειμαι,ουτε φανατικος χριστιανος,αλλα ειναι τουλαχιστον προκλητικο και ανηθικο προς τα πιστευω πολλων ανθρωπων αυτη η κρεατοφαγια των "προοδευτικων" αθεων (και η διαφημιση της κυριως) την συγκεκριμενη μερα.Δικαιωμα του καθενος το να πιστευει η οχι,αλλα αυτο ειναι προκληση και ελλειψη σεβασμου οπως ειπωθηκε πιο πανω.Αν εχετε αρχιδια πηγαινετε να φατε και χοιρινο εξω απο τζαμι σε περιοδο ραμαζανιου (οπως επισης ειπωθηκε σωστα πιο πανω).Το κανετε εκει που σας παιρνει φυσικα.Γι αυτο λοιπον αφηστε τις ακατασχετες μπουρδολογιες οι... αθεοι "προοδευτικοι" προσπαθωντας να δικαιολογησετε τα κομπλεξ σας.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.187
Πόντοι
2.606
Οι αθεοι τρωνε κρεας Μεγαλη Παρασκευη.
Οι αναρχικοι vegans καταστρεφουν κρεοπωλεια ως "πτωματοπωλεια".
Οι οπαδοι του Σωρρα ειναι στα διοδια και μοιραζουν φυλλαδια.

Ποσους βλαμμενους αντεχει μια χωρα?

Απ' ότι φαίνεται, πάρα πολλούς...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
Οι αθεοι τρωνε κρεας Μεγαλη Παρασκευη.
Οι αναρχικοι vegans καταστρεφουν κρεοπωλεια ως "πτωματοπωλεια".
Οι οπαδοι του Σωρρα ειναι στα διοδια και μοιραζουν φυλλαδια.

Ποσους βλαμμενους αντεχει μια χωρα?
τα χουν παιξει εντελως  :uglystupid:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ουτε θρησκοληπτος ειμαι,ουτε φανατικος χριστιανος,αλλα ειναι τουλαχιστον προκλητικο και ανηθικο προς τα πιστευω πολλων ανθρωπων αυτη η κρεατοφαγια των "προοδευτικων" αθεων (και η διαφημιση της κυριως) την συγκεκριμενη μερα.Δικαιωμα του καθενος το να πιστευει η οχι,αλλα αυτο ειναι προκληση και ελλειψη σεβασμου οπως ειπωθηκε πιο πανω.Αν εχετε αρχιδια πηγαινετε να φατε και χοιρινο εξω απο τζαμι σε περιοδο ραμαζανιου (οπως επισης ειπωθηκε σωστα πιο πανω).Το κανετε εκει που σας παιρνει φυσικα.Γι αυτο λοιπον αφηστε τις ακατασχετες μπουρδολογιες οι... αθεοι "προοδευτικοι" προσπαθωντας να δικαιολογησετε τα κομπλεξ σας.

δεν το διαφημίζουμε. Προσκαλούμε τα μέλη μας και τους φίλους μας από την σελίδα μας. Τα μέσα το παίρνουν και το διαδίδουν. Αφού δεν είσαι μέλος μας ή φίλος μας, μην έρχεσαι και ΚΥΡΙΩΣ μην ασχολείσαι με το τι κάνουμε και το τι τρ'ωμε, όπως δεν το κάνουμε εμείς. Κι όσο για το τζαμί, για άλλη μια φορά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΑΜΙ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
δεν το διαφημίζουμε. Προσκαλούμε τα μέλη μας και τους φίλους μας από την σελίδα μας. Τα μέσα το παίρνουν και το διαδίδουν. Αφού δεν είσαι μέλος μας ή φίλος μας, μην έρχεσαι και ΚΥΡΙΩΣ μην ασχολείσαι με το τι κάνουμε και το τι τρ'ωμε, όπως δεν το κάνουμε εμείς. Κι όσο για το τζαμί, για άλλη μια φορά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΑΜΙ
Τη Κυριακη του Πασχα θα εχετε προσκληση να μαζευτειτε να φατε μαρουλια; Αντιδραση κι ετσι;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Δε το διαφημιζετε και δεν προκαλειτε?Και τοτε γιατι το κανετε μονο για τη συγκεκριμενη μερα;Ασε μας ρε μεγαλε,δε μιλας σε τιποτε παιδακια που μολις βγηκαν απ το αυγο..Και οσο για το αν υπαρχουν τζαμια,ασε να το ξερω καλυτερα εδω που ζω και καταγομαι (Θρακη) εδω και 40 χρονια.Εκ του ασφαλους παπαρολογιες πουλα τες αλλου..

Επισκέπτης
Ρε χριστιανοπουλα, ποτε θα καταλαβετε οτι δεν ειστε το κεντρο του συμπαντος; Ελεος με αυτην την καραμελα "το κανουν για να μας προκαλεσουν-ουγκ". Το κανουμε για να δειξουμε την αντιθεση μας σε αυτο το ανουσιο εθιμο της νηστειας. Για να μην πω για το υποκριτικο του να εισαι σε αυτο σαιτ και να μας το παιζεις αμεμπτου ηθικης. Δεν ειναι αντιθετο με τις χριστιανικες διδαχες το αγοραιο σεξ; Ουσταποδω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δε το διαφημιζετε και δεν προκαλειτε?Και τοτε γιατι το κανετε μονο για τη συγκεκριμενη μερα;Ασε μας ρε μεγαλε,δε μιλας σε τιποτε παιδακια που μολις βγηκαν απ το αυγο..Και οσο για το αν υπαρχουν τζαμια,ασε να το ξερω καλυτερα εδω που ζω και καταγομαι (Θρακη) εδω και 40 χρονια.Εκ του ασφαλους παπαρολογιες πουλα τες αλλου..

1ον. Δεν το διαφημίζουμε. Το γράφουμε στη σελίδα μας. Από εκεί το παίρνουν για τους σκοπούς τους. Και το κάνουμε τη συγκεκριμένη μέρα γιατί εμάς δεν μας δεσμεύει. Εγώ τρώω κρέας όταν μου αρέσει. Στην Αθήνα δεν υπάρχει τζαμί, σίγουρα υπάρχει στη Θράκη, αφού εκεί υπάρχει Μουσουλμανική Κοινότητα. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σε Αστικά Κέντρα. Στην επαρχία δηλώνουν χριστιανοί και πηδάνε τις γυναίκες των γειτόνων, τους καταπατάνε τα χτήματα και πηδάνε και τις κατσίκες τους. Πιστοί άνθρωποι, δεν λέω

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
1ον. Δεν το διαφημίζουμε. Το γράφουμε στη σελίδα μας. Από εκεί το παίρνουν για τους σκοπούς τους. Και το κάνουμε τη συγκεκριμένη μέρα γιατί εμάς δεν μας δεσμεύει. Εγώ τρώω κρέας όταν μου αρέσει. Στην Αθήνα δεν υπάρχει τζαμί, σίγουρα υπάρχει στη Θράκη, αφού εκεί υπάρχει Μουσουλμανική Κοινότητα. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σε Αστικά Κέντρα. Στην επαρχία δηλώνουν χριστιανοί και πηδάνε τις γυναίκες των γειτόνων, τους καταπατάνε τα χτήματα και πηδάνε και τις κατσίκες τους. Πιστοί άνθρωποι, δεν λέω
Κατ αρχην μαθε πως ειναι μουσουλμανικη μειονοτητα και οχι κοινοτητα.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Ψαξτο λιγο πριν πεταξεις την "εξυπναδα" σου.Κατα δευτερον θιγεις τους ανθρωπους της επαρχιας λεγοντας τους ανωμαλους και απατεωνες,λες και εσυ καταγεσαι απο αστικο κεντρο και εισαι προοδευτικος πρωτευουσιανος,η οτι αυτα που ανεφερες δεν γινονται στα αστικα κεντρα.Εχει και η μαλακια τα ορια της.Και τι σχεση εχει η πιστη ενος ανθρωπου με την απατεωνια και την ανωμαλια.Μονο εσυ καταφερες να τα μπερδεψεις ολα αυτα μαζι.Σταματαω εδω την κουβεντα γιατι δεν εχει κανενα νοημα.Εκτιθεσαι ολο και πιο πολυ μ αυτα που γραφεις,κι οποιος εχει στοιχειωδη λογικη το καταλαβαινει..

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96

εννοώ ότι οι χριστιανοί ιερείς πληρώνονται από τους φόρους μου, όχι οι Ισλαμιστές ιερείς. Στο σχολείο αναγκάστηκα να μάθω τη Βίβλο στο μάθημα των θρησκευτικών, όχι το Κοράνι. Χριστιανός Ιερέας προσευχήθηκε στον Ιησού να τρυπήσει το στομάχι μου, όχι Ισλαμιστής Ιερέας

μεγαλε καπου αρχιζεις το χανεις ....

το τζαμι που φτιαχνεται στο βοτανικο γινεται με εξοδα του ελληνα φορολογουμενου και σε οικοπεδο του ελληνα φορολογουμενου (οι μουσουλμανοι δεν εχουν δωσει ουτε σεντς - εκτος απο αυτους που πληρωνουν φορους στην ελλαδα)

οι μουφτηδες τοσο στη θρακη οπως και στο τζαμι της αθηνας πληρωνονται απο το ελληνικο κρατος - και μαλιστα προσφατα αναγνωριστηκε και το δικαιωμα τους να εχουν μισθο (ή συνταξη - δεν θυμαμαι ακριβως) ισοποσο με το μισθο (/συνταξη) του δικαστη (για τους μουσουλμανους βλεπεις δεν ισχυει το ελληνικο αστικο δικαιο αλλα η σαρια)

τωρα ας μην σου γραψω τι ευχονται για το στομαχι σου - σε οποια μουσουλμανικη χωρα και να πας εισαι πολιτης β' ή γ' διαλογης και αυτο αρκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom