Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.024
Πόντοι
5.506
Δεν ειναι ετσι και το ξερεις

Θα πας εσυ να ξεβρακωθεις πλάι σε μια καλογρια?
Και αν προσβληθει, θα φταιει εκεινη?
δεν το πιανω το παραδειγμα...αστο ομως μερες που ειναι με τα θρησκευτικα γενικα δεν τα παω πολυ καλα ουτε με την υποκρισια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
To οτι επιλεγουν να το κανουν Μεγαλη Παρασκευη, δειχνει εξ ορισμου οτι στοχος τους ειναι μονο να προκαλεσουν.
Αρα και κομπλεξικοι και σκατοψυχοι.
Αυτο που θελουν ειναι να προσβαλλουν.
Οχι να εκφρασθουν. Και αυτο ειναι απαραδεκτο.
Δεν θα ευχηθω σαλμονελα, απλως ενα κοψιμο.
Ουστ νούμερα, γελοίοι κομπλεξικοι.

Το ότι τρώμε κρέας την Παρασκευή που ΚΑΠΟΙΟΙ δεν τρώνε, είναι θέμα δικό μας, σκασίλα μας αν κάποιοι προσβάλλονται, κι άσε μας να πάμε στην κόλαση. Ας κάνουμε λοιπόν μια λογική ανάλυση από την Ορθόδοξη γωνιά (τι λέω κι εγώ, λογική). Τη Μεγάλη Παρασκευή δεν τρώνε κρέας οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δηλ. λιγότερο από το 3% του Παγκόσμιου πληθυσμού (υπενθυμίζω ότι οι Καθολικοί έχουν άλλο Πάσχα). Αλλά και στην Ελλάδα, υπάρχουν Έλληνες Άθεοι, Εθνικοί, Ισραηλίτες, Μουσουλμάνοι. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ δεν αναγνωρίζουν ότι δεν πρέπει να φάνε κρέας. Αυτή είναι η πραγματικότητα, ότι οι Ορθόδοξοι εκφράζουν ένα ελάχιστο τμήμα της ανθρωπότητας. Για αυτό και λυσσάνε, όταν κάποιος τους υπενθυμίζει ότι είναι μια μικρή και ασήμαντη σέχτα, σε Παγκόσμιο Επίπεδο. Και βγαίνουν με κατάρες και προσεύχονται στο Θεό τους να τρυπήσουν τα στομάχια όσων θα φάνε κρέας, ανατριχιάζω από την αγάπη. Έλα όμως που  ανύπαρκτος Ιησούς δεν τρύπησε τα στομάχια μας, όπως ευχήθηκε αυτός ο καλός Ιεράρχης  

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Πόσο σε στεναχωρεί που δεν μπορείς να μας σκοτώσεις όπως τα ομογάλακτα αδέλφια σου, το Ισλάμ. Σε καταλαβαίνω. Έλα όμως που ο Διαφωτισμός έκοψε το βήχα και τα κεφάλια των παπάδων και δεν μπορούν να μας κάψουν ζωντανούς. Το πιο επίκαιρο ανέκδοτο. Χριστιανός μπουρδελιάρης που τη Μ. Παρασκευή δεν τρώει κρέας

πές μας τι παίρνεις όμως ....!

ΥΓ. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχουν κάψει ζωντανούς αμαρτωλούς στην Ανατολική Ορθ. εκκλησία .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν το πιανω το παραδειγμα...αστο ομως μερες που ειναι με τα θρησκευτικα γενικα δεν τα παω πολυ καλα ουτε με την υποκρισια
Ούτε εγω μιλαω για θρησκευτικα θεματα, χεστηκα.
Μιλαω για την προκληση ενος ανθρωπου προς εναν συνανθρωπο και σε αυτα που πιστευει.
Δεν γινεται να βαπτιζεται "εκφραση" η καθε αντικοινωνικη και προκλητικη για τον πλησιον συμπεριφορα.
Υπαρχει και κατι που λεγεται "σεβασμος".
Εκτος αν ολα στ' αρχιδια μας πλεον. Ε δεν ειναι ετσι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Γιατι ρε Γιαννη, τωρα δηλαδη τρομοκρατηθηκατε και δεν θα πατε?

Αλίμονο Άλεξ. Είναι σαν κάποιος να μας απειλεί με τις κατάρες του Χάρυ Πότερ. Την ίδια αξία έχουν οι απειλές οποιουδήποτε δηλώνει πιστός κάποιας θρησκείας με μεταθανάτιες τιμωρίες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.024
Πόντοι
5.506
Ούτε εγω μιλαω για θρησκευτικα θεματα, χεστηκα.
Μιλαω για την προκληση ενος ανθρωπου προς εναν συνανθρωπο και σε αυτα που πιστευει.
Δεν γινεται να βαπτιζεται "εκφραση" η καθε αντικοινωνικη και προκλητικη για τον πλησιον συμπεριφορα.
Υπαρχει και κατι που λεγεται "σεβασμος".
Εκτος αν ολα στ' αρχιδια μας πλεον. Ε δεν ειναι ετσι.
οχι οκ...πρεπει να σεβεσε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τη σημερον ημερα και ιδιως οποιος εχει λεφτα να τρωει απ εξω, εγω βλεπω οτι ο κοσμος Μεγαλη Εβδομαδα τρωει πιο πολυ. Νηστησιμα γλυκα, σουβλακια χωρις κρεας με ενα σωρο πραγματα μεσα που χορταινεις, σαντουιτς νηστισιμα και νοστιμα. Σε ενα σουπερ μαρκετ πας και βρισκεις, σε βενετη, σε ενα εβερεστ, οι επιλογες πολλες. Απορω πως θα φανε  μετα τα πατροπαραδοτα κατσικακια, αρνακια, τσουρεκια, πασχαλιατικα κουλουρια, σοκολατενια αυγα, σιγα τη πεινα που πεφτει Μεγαλη Εβδομαδα. Αρα οι κρεατοφαφοι που το διαφημιζουν κιολας και το διατυμπανιζουν, εκ του πονηρου το κανουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
To οτι επιλεγουν να το κανουν Μεγαλη Παρασκευη, δειχνει εξ ορισμου οτι στοχος τους ειναι μονο να προκαλεσουν.
Αρα και κομπλεξικοι και σκατοψυχοι.
Αυτο που θελουν ειναι να προσβαλλουν.
Οχι να εκφρασθουν. Και αυτο ειναι απαραδεκτο.
Δεν θα ευχηθω σαλμονελα, απλως ενα κοψιμο.
Ουστ νούμερα, γελοίοι κομπλεξικοι.

Άλεξ, αν πραγματικά υπάρχει ο Ιησούς των Ευαγγελίων, την έβαψες. Έχεις μαύρη άγνοια για τη θρησκεία που ΔΗΛΩΝΕΙΣ ότι ακολουθάς. Μας αποκάλεσες κομπλεξικούς και σκατόψυχους. Όποιος όμως αποκαλεί κάποιους συνανθρώπους απλά ανόητους, αγνοεί ότι παραβαίνει την εντολή του ίδιου του Ιησού. Όποιος αποκαλέσει τον αδελφό του ανόητο, πάει σούμπιτος για την κόλαση, φαντάσου για τους δικούς σου χαρακτηρισμούς. Παραθέτω το εδάφιο.  Κατά Ματθαίο κεφάλαιο 5, στίχος 22 Εγώ όμως σας λέγω ότι καθένας που οργίζεται αδίκως και χωρίς σοβαρόν πνευματικόν λόγον ενάντιον του αδελφού του, έχει την ιδίαν ενόχην, όπως εκείνος που δικάζεται δια φόνον στο επταμελές συνέδριον. Εκείνος δε που θα υβρίση τον αδελφόν του και θα του είπη με περιφρόνησιν “ανόητε, τιποτένιε”, είναι ένοχος εγκλήματος βαρυτέρου, από εκείνά που δικάζει το μεγάλο συνέδριον, το ανώτατον δηλαδή δικαστήριον των Εβραίων. Εκείνος δε που θα είπη με μίσος στον αδελφόν του “αμυαλε, τρελλέ”, είναι βαρύτατα ένοχος και άξιος να τιμωρηθή με την στον Αδην γέενναν του πυρός. Ίδρωσες λιγάκι, ή δεν πιστεύεις στην πραγματικότητα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Φαε ό,τι θελεις ρε μεγαλε
Αλλά μην προσβαλλεις τον συνανθρωπο σου
Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?

Εγώ απλά θα φάω ότι μου αρέσει. Οι συνάνθρωποι με προσβάλλουν και με βρίζουν, ενώ οι περισσότεροι θα φάνε κρυφά κρέας. Κάθε Μ. Παρασκευή που κατεβαίνω Μοναστηράκι αμέτρητοι άνθρωποι τρώνε κρεατικά στα μαγαζιά, άσε πόσοι σουλατσάρουν με σουβλάκια στα χέρια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
πές μας τι παίρνεις όμως ....!

ΥΓ. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχουν κάψει ζωντανούς αμαρτωλούς στην Ανατολική Ορθ. εκκλησία .

Δεν θυμάσαι 1ον. γιατί στο σχολείο δεν σε έμαθαν ότι η πρώτη καύση αιρετικών έγινε από την Ορθόδοξη Εκκλησία, κι εσύ ΦΥΣΙΚΑ δεν έψαξες να μάθεις, όπως όλοι οι πιστοί βέβαια. 2ον. Την εποχή που γινόταν στην Ευρώπη το πάρτυ της Ιεράς Εξέτασης η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν υπήκοος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Σε ενημερώνω λοιπόν. Η πρώτη καύση αιρετικών έγινε από τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ Αυτοκράτορα Αλέξιο, ενάντια στους Βογόμιλους. Ο αυτοκράτορας Αλέξιος Α΄ Κομνηνός (1081-1118) αποκάλυψε με τέχνασμα την οργανωμένη δράση του τότε αρχηγού τους Βασιλείου, ο οποίος εξαπατημένος από τον αυτοκράτορα, του αποκάλυψε τα περί των θέσεων που πρέσβευε και κάηκε ζωντανός στο Ιπποδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από τα χέρια του Αυτοκράτορα Αλεξίου το 1118. Στη συνέχεια πέτυχε τη συνοδική καταδίκη της αίρεσης και των οπαδών της και εξαπέλυσε σκληρούς διωγμούς εναντίον των φανατικών οπαδών της (πηγή wikipedia). Συνεχίζω. Η Χριστιανική εκκλησία σπαράχτηκε από την αρχή από αιρέσεις, τα μέλη των οποίων κυνηγήθηκαν με κάθε βίαιο τρόπο. Αν κάνεις μια έρευνα θα δεις ότι πολλοί Παυλικιανοί, Κόπτες, Αρειανοί, Νεστοριανοί, κυνηγιόντουσαν, βασανίζονταν ακρωτηριαζόντουσαν, από την υπέροχη Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτά για αρχή

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.024
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
ολες τυπε...κουλαρε μην μου απαντησεις αγρια γιατι θα σκιαχτω....

οκ λοιπόν. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που κόβουν κλειτορίδες, γιατί έτσι ισχυρίζονται ότι λέει το Κοράνι, κι ας είναι ψέματα;  Πρέπει να σεβόμαστε τούς Ινδούς που έκαιγαν τις χήρες ζωντανές μαζί με το πτώμα του νεκρού άντρα τους μέχρι που το απαγόρεψαν επί ποινή θανάτου οι Εγγλέζοι κατακτητές;  Πρέπει να σεβόμαστε το δικαίωμα των Ιεχωβάδων να μην επιτρέπουν μετάγγιση στα παιδιά τους, κι ας πεθάνουν; και πρέπει να σεβόμαστε αυτούς τους Χριστιανούς στις Φιλιππίνες;

Συνημμένα

• ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ_ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ1.jpg
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ_ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ1.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 16

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.024
Πόντοι
5.506
γαμα μας μερα πουναι ρε μποκολε εξυπνακια....ουτε ξερεις τι λες...
αντε κοιμησου αγορι μου και το πρωι να πλυθεις να ξενερωσεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
γαμα μας μερα πουναι ρε μποκολε εξυπνακια....ουτε ξερεις τι λες...
αντε κοιμησου αγορι μου και το πρωι να πλυθεις να ξενερωσεις

είδες πόσο σε τυφλώνει η πίστη σου; αντί να απαντήσεις ΕΥΘΕΩΣ σε ότι ρώτησα, απλά με βρίζεις. Πόση χριστιανική αγάπη να αντέξω πιά; και βέβαια, όπως ανάλυσα στον Άλεξ, είτε πας κόλαση σούμπιτος επειδή με βρίζεις, είτε στην πραγματικότητα δεν πιστεύεις. Άραγε, τι θα πεις στο Μέγιστο Κριτή τη μέρα της Β'  Παρουσίας όταν σε ρωτήσει γιατί με έβρισες, αντί να απαντήσεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Όταν λες να σεβόμαστε εννοείς ότι πρέπει να σεβόμαστε ΟΛΕΣ τις θρησκείες ή ΜΟΝΟ τη δικιά σου θρησκεία; για να ξέρω πως θα απαντήσω

Ρε μπρόκολε, έχει κολλήσει η κασίδα σου, να σέβεσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τους συμπολίτες, ομοεθνείς, συνΈλληνές και υποτίθεται ομόθρησκούς σου.

Πω ρε πούστη κόλλημα στα βασικά.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.024
Πόντοι
5.506
είδες πόσο σε τυφλώνει η πίστη σου; αντί να απαντήσεις ΕΥΘΕΩΣ σε ότι ρώτησα, απλά με βρίζεις. Πόση χριστιανική αγάπη να αντέξω πιά; και βέβαια, όπως ανάλυσα στον Άλεξ, είτε πας κόλαση σούμπιτος επειδή με βρίζεις, είτε στην πραγματικότητα δεν πιστεύεις. Άραγε, τι θα πεις στο Μέγιστο Κριτή τη μέρα της Β'  Παρουσίας όταν σε ρωτήσει γιατί με έβρισες, αντί να απαντήσεις;
εγω το μονο που πιστευω τυφλα μποκολε ειναι τον θρυλο...
στον μεγιστο κριτη βαγγελα ηδη εχω πει της αποψεις μου οτι θελουμε ενα σεντρε μπακ και ενα σεντρε φορ και ειμαστε κομπλε....
δεν σε εβρισα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
οκ λοιπόν. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που κόβουν κλειτορίδες, γιατί έτσι ισχυρίζονται ότι λέει το Κοράνι, κι ας είναι ψέματα;  Πρέπει να σεβόμαστε τούς Ινδούς που έκαιγαν τις χήρες ζωντανές μαζί με το πτώμα του νεκρού άντρα τους μέχρι που το απαγόρεψαν επί ποινή θανάτου οι Εγγλέζοι κατακτητές;  Πρέπει να σεβόμαστε το δικαίωμα των Ιεχωβάδων να μην επιτρέπουν μετάγγιση στα παιδιά τους, κι ας πεθάνουν; και πρέπει να σεβόμαστε αυτούς τους Χριστιανούς στις Φιλιππίνες;

Κι αμα είστε τόσο αντιδραστικοί και κάνετε ότι γουστάρετε, καλά είπε ο άλλος, διοργανώστε μια ένα τσιμπούσι και οινοποσία έξω από το τζαμί την περίοδο του ραμαζανιού να δω τι μάγκες είστε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ρε μπρόκολε, έχει κολλήσει η κασίδα σου, να σέβεσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τους συμπολίτες, ομοεθνείς, συνΈλληνές και υποτίθεται ομόθρησκούς σου.
Πω ρε πούστη κόλλημα στα βασικά.

Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται. Και όχι, δεν σέβομαι τους Διπλανούς μου, γιατί η υποκρισία τους δεν έχει όρια. Η Πλειονοψηφία του Ελληνικού Λαού δηλώνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί (βέβαια υπάρχει το σχίσμα με τους Παλαιοημερολογίτες, αλλά ας κάνουμε ότι δεν το ξέρουμε). Η μέγιστη πλειονοψηφία είναι Υποκριτές με Μεταπτυχιακό και χρησιμοποιούν τη θρησκεία σαν φολκλόρ, δηλώνοντας ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Υπάρχουν και οι Ταλιμπάν, αλλά αυτοί είναι μια μικρή μειοψηφία. Από τους κατά δήλωση πιστούς, αν και δηλώνουν ότι θέλουν να πάνε στον Παράδεισο, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει διαβάσει ποτέ ένα εδάφιο της Βίβλου. Προτιμούν οι άνδρες να ξεκοκαλίζουν κάθε Δευτέρα 2 – 3 αθλητικές εφημερίδες κι οι γυναίκες τα σκουπίδια των λεγόμενων Life style περιοδικών. Όλοι έχουν κάνει προγαμιαίο σεξ και τα μισά ζευγάρια χωρίζουν, άσε που το κέρατο πάει σύννεφο και σε αυτούς που επιλέγουν να μην χωρίσουν, ξεχνώντας τη λεπτομέρεια ότι η Μοιχεία σε στέλνει Κόλαση. Οι φυλακές είναι γεμάτες από ανθρώπους, που απλά είχαν την ατυχία να πιαστούν, υπερδιπλάσιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Χαφιεδισμός και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στους επαγγελματικούς χώρους και Διευθυντές με πλαστά πτυχία, όσοι έχουν αποκαλυφθεί. Τη Μεγάλη Παρασκευή τίγκα τα μεζεδοπωλεία με ανθρώπους που μπουκώνουν ψάρια, χταποδάκια, καλαμαράκια, επειδή πενθούν, με μπόλικο τσίπουρο για να γλιστρήσουν. Τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, γεμάτα με πένθιμο μαύρο και μωβ ταγιεράκι, από πιστές που πάνε κατά τη διάρκεια του Επιτάφιου. Στην Ανάσταση, 12 παρά 5 στην Εκκλησία, 12 ρίχνουν βαρελότα, 12 και 5 ξεσκίζονται στη μαγειρίτσα. Χριστιανοί από τα Lidl, το άκρων άωτον της υποκρισίας. Κατά τα άλλα νηστεύουν (!!!!!!) τη Μεγάλη Βδομάδα, κάνουν γονυκλισίες και μετάνοιες και ανάβουν κεράκια και κάνουν το σταυρό τους (!!!!!!!) όταν περνούν έξω από Ναό. Αυτοί είναι η πλειονοψηφία του Ελληνικού Λαού. Αρκούν, ή να συνεχίσω;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
εγω το μονο που πιστευω τυφλα μποκολε ειναι τον θρυλο...
στον μεγιστο κριτη βαγγελα ηδη εχω πει της αποψεις μου οτι θελουμε ενα σεντρε μπακ και ενα σεντρε φορ και ειμαστε κομπλε....
δεν σε εβρισα

Αλίμονο να απαντούσες επί της ουσίας. Κι όχι, δεν σέβομαι τα άτομα που μπουσουλάνε στα τέσσερα, δείχνοντας την πραγματική τους φύση και πιστεύουν ότι τα ταριχευμένα πτώματα έχουν θεραπευτικές ιδιότητες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom