Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αφου ασχολεισαι πες μας και εσυ απο που τρως γαλαζιε νικολακη
εμενα θα μου μιλας με σεβασμο
θα με ρωτας στον πληθυντικο και αναλογως της διαθεσης μου θα σε γαμαω η θα σου απανταω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι ειναι ξεχωριστοι τυποι και απευθυνονται σε airlines.
Προτιμω το corporate, καλύτερα λεφτα καλυτερο operation και μενεις κιολας στους προορισμους
Στο τελευταίο roster εμεινα 2 μερες Κίεβο και δεν με χαλασε

Βασικα για καπτεν ειναι ποτε θα χρειαστει η εταιρεία να σε κανει, μην πληρωνει τσάμπα

Ok τυπε! Αντε καλες πτησεις ! και ολα να πανε καλα. Μη βγαινουμε αλλο εκτος θεματος τσαμπουκα με πουλι...εεε... για τους αθεους θελω να πω :grin:
Aν ειναι να ανοιξουμε κανα αλλο θρεντ για αεροπορικα θεματα και να μπορουμε να πουμε εκει, πολυ ενδιαφερον θεμα !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ok τυπε! Αντε καλες πτησεις ! και ολα να πανε καλα. Μη βγαινουμε αλλο εκτος θεματος τσαμπουκα με πουλι...εεε... για τους αθεους θελω να πω :grin:
Aν ειναι να ανοιξουμε κανα αλλο θρεντ για αεροπορικα θεματα και να μπορουμε να πουμε εκει, πολυ ενδιαφερον θεμα !

Ευχαριστώ Μυστη!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αφού τον βλέπω συνέχεια μπροστά μου και έχω απορία ! Να ούμε !

Αφού τον βλέπω συνέχεια μπροστά μου και έχω απορία ! Να ούμε !

Μη πεσεις σε πτηση του μονο !  :2funny: Για να ξερεις αν θα χεις γκαντεμια! Αν κατεβω πιατσα θα τα πουμε θηριο! Αντε καλα να περνας! Καντα πουτανα ολα τυπε ! :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Στο Διάολο να πάνε οι παλιοάθεοι, που προκαλούν τρώγοντας κοψίδια. Ευτυχώς που υπάρχει η αντίδραση των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Πιστών. Που δείχνουν πόση αγάπη, όμορφα συναισθήματα και συγχώρεση έχουν για όσους δεν συμμερίζονται την πίστη τους.  Ο ιερέας Χρήστος Σιανάς, από το ιερό του ναού του Αγίου Παντελεήμονος στη Ρόδο, κήρυξε  τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά της αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τους πολιτικούς ως «ρεμάλια» και «άθεους» που «βυζαίνουν» τον ελληνικό λαό πλουτίζοντας στην πλάτη του. Μάλιστα ο παπάς δε δίστασε να ανακοινώσει πως «θα τους έβγαζε το λαρύγγι» ο ίδιος. πηγή

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Συνημμένα

• ccd.jpg
    ccd.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 21

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν απαγόρευσε κανείς να τρώμε Μεγάλη Παρασκευή κρέας. Εγώ νηστεύω συνήθως αλλά όχι πάντα. Το να το κάνει κάποιος για πρόκληση είναι απλά γελοίο πάντως και δείχνει μικροπρέπεια και χαμηλό επίπεδο. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η σαλμονέλλα που παραμονεύει κυρίως σε περιόδους χαμηλής κατανάλωσης κρέατος, οπότε μπορεί η πρόκληση να βγει ξυνή.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν απαγόρευσε κανείς να τρώμε Μεγάλη Παρασκευή κρέας. Εγώ νηστεύω συνήθως αλλά όχι πάντα. Το να το κάνει κάποιος για πρόκληση είναι απλά γελοίο πάντως και δείχνει μικροπρέπεια και χαμηλό επίπεδο.

Θέλουν κι αυτοί να τραβάνε την προσοχή προκαλώντας, όπως οι αδερφές με τα gay pride ή οι μπαχαλάκηδες αναρχικοί με τις καταστροφές. όλοι κομπλεξικοί.

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Να κάνουνε "ντου" οι χορτοφάγοι στην ταβέρνα να πέσει μαλλιοτράβηγμα  :2funny:

Συνημμένα

• f46ff501e4bd1449c875bd6d2bf6fe0a_XL.jpg
    f46ff501e4bd1449c875bd6d2bf6fe0a_XL.jpg
    89,1 KB · Εμφανίσεις: 19

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ειναι μερος και αυτη η ιστορια στη γραφικοτητα της εποχης

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Οι άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα ή κάποια υπαρξιακά κενά, οι οποίοι αυτοτοποθετούνται στο περιθώριο, είναι λογικό να προκαλούν το υγιές κοινωνικό σύνολο. Μια ακριβώς τέτοια περίπτωση είναι και αυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom