Επισκέπτης
Που ειναι η φωτο με την φάτσα σου ρε πουστακι
Και ο Picker εγραφε τις ιδιες μαλακιες αλλά μας εβαζε και την οργισμενη (η στραπονιασμενη) φατσα του
Τι ΄ζωδιο είναι ο μελλοντικός νονός του παιδιού μου ;;;;;;;;
Που ειναι η φωτο με την φάτσα σου ρε πουστακι
Και ο Picker εγραφε τις ιδιες μαλακιες αλλά μας εβαζε και την οργισμενη (η στραπονιασμενη) φατσα του
τελος η γερμανια 1-0Που ειναι η φωτο με την φάτσα σου ρε πουστακι
τελος η γερμανια 1-0
εντωμεταξυ 9/10 μηνυματα του πορδοναζι μυθομανη αεροταριφα ειναι στρακι, σουφρα, πουτσα, δακτυλιασμα, κωλογαμησι, αραπαδες, μερεντα, κλπ
και η ψυχολογια λεει οτι αυτα που λες πιο συχνα ειναι αυτα που σκεφτεσαι :S
δε λεω για μενα ρε πουτσοζητιανεΠως περιμενες να σου μιλανε ρε ξευτιλισμενο στρακι?
δε λεω για μενα ρε πουτσοζητιανε
γενικα μιλαω και στον πικερ και στο μουνοβαγονη και στον μπεκιαρη οποτε απανταγες για πουτσες, δαχτυλιασματα, πουστηδες, αραπηδες και χυσια ελεγες
μηπως την παιζεις οταν τα γραφεις ολα αυτα;
φτιαχνεσαι;
γι αυτο μας λες ποσο πολυ γαμας; μπας και μας πεισεις οτι δεν εισαι πουσταρδελλα;
μπας και θες να πεισεις και τον εαυτο σου οτι δεν εισαι πουσταρδελλα;
πολιτικα επιχειρηματα αρχιηλιθιου για να πεισει να ψηφισουμε ολοι χρυση αυγηTα στρακια θα σας ξευτιλιζουμε οπως σας αξιζει
Οι λεξεις σε πληγώνουν, οι πουτσες που τρως δεν σε πληγωνουν?
Oι αυτοκινητοδρομοι ειναι δημιούργημα των ναζι
Οπως και η θαυματουργη φάντα
Επιστροφή απο μινι διακοπές με το ''αισθημα''
Το μονο της παράπονο ηταν οτι την ξεμούνιασα και πονούσε
Δεν θυμάμαι καν ποσες φορές την γάμησα σε 4 μέρες
Είμαι μοντελάκιας. Για αυτο την βγάζω συνήθως
πολιτικα επιχειρηματα αρχιηλιθιου για να πεισει να ψηφισουμε ολοι χρυση αυγη
καταναλωστε υπευθυνα
Γυρίζω Ευρώπη Φεβρουάριο για μια εκπαίδευση στην Ζυρίχη με έξοδα της εταιρείας φυσικά. Θα κλείσω σαλέ στις Άλπεις με συνοδεία μοντέλογκομενας. Θα γαμαω την μέρα περισσότερες φορές από ότι γαμάει ο Πίκερ την εβδομάδα.
Bαλκάνιε τα σέβη μου
Εχεις να προτεινεις καποιο online προγραμμα εκμαθησης γερμανικών;
Ρε τυπε ποιος σου λέει ότι οι παντρεμένες δεν γαμιουνται?
Τις προτιμώ λόγω το ότι κάθονται αμέσως κ ρίχνεις ξεγνοιαστους κρεμπιεδες λόγω του ότι φροντίζουν για την αντισύλληψη ενώ δεν έχουν καμία σκοτούρα να σε τυλιξουν.
Άσε τον πικεροδακτυλιακια να τις βλέπει σαν θύματα.
Αυτά παθαίνει οποίος βγαίνει από το σπίτι του μόνο για μεταξι
Δεν γαμώ κώλο που χέζει
μουνί που κατουρεί
την επαίζω με το χέρι
και την έχω καθαρή
τα εβαλες με το πουλι;Ρε μαλακακο τοτε δουλευα Αφρική
Γουσταρεις να πεφτεις χαμηλα ξεφτιλισμενε
τα εβαλες με το πουλι;
την πουτσισες
αυτοδιαγραψου οσο ειναι καιρος
ερχεται τραμπουκα
οταν γραφεις φανταστικες ιστοριες οτι εισαι πετυχημενος λεφτας που γυρναει με μοντελες στις ελβετιες, στις αυστριες, στις, σλοβενιες, στις μυκονους και στις σαντορινες και οτι εχεις χαλασει χιλιαδες ευρω για τις διακοπες σου με μουναρες (ολα τα ποστ ειναι στη διαθεση της ομαδας τραμπουκας)...Ελα με τον κώλο ναυαγιο
Σε ενα σπίτι που νοίκιαζα, κλάπηκαν οι σωλήνες του φυσικού αεριου απο την πυλωτή.
Προχθες πήρα στα 159 το sony xperia L1
Πολύ ευχαριστημένος
τσιγγούνης είναι ο ακαποερα.
κερναει σαμπανιες και αστακούς 200 ευρω την γκομενα που μπορει να τον κερατωνει αλλα όταν χανει στο ταβλι δεν πληρωνει 2 ευρω τον καφε του νικητη
κλαιω με το διδυμο της clown fiesta
προκειται για φιλαρακια που γνωριστηκαν εδω μεσα και οταν βγαινουν για καφε ο μυθομανης ακαποειρας δειχνει σε αυτον τον δυστυχη φωτο απο το κινητο του και τον εχει φλομωσει στην παπαρια
του κακομοιρη του εχει πει οτι κερναει τις γκομενες αστακους 200 ευρω αλλα δεν του πληρωνει 2 ευρω τον καφε απο το στοιχημα
clown fiesta
υπαρχει και άλλος εδώ μεσα που πληρωνει 2000 ευρω ταξιδι στην αμερικη για να γαμησει.
κλαιω με το διδυμο της clown fiesta
προκειται για φιλαρακια που γνωριστηκαν εδω μεσα και οταν βγαινουν για καφε ο μυθομανης ακαποειρας δειχνει σε αυτον τον δυστυχη φωτο απο το κινητο του και τον εχει φλομωσει στην παπαρια
του κακομοιρη του εχει πει οτι κερναει τις γκομενες αστακους 200 ευρω αλλα δεν του πληρωνει 2 ευρω τον καφε απο το στοιχημα
clown fiesta
Είμαι πιλότος και ομορφοπαιδο πικυ, μου την πέφτουν και ωραίες γκόμενές..
Αλλά πάλι καμακωνω μόνος μου και πάω και σε μπούρδελα, παίρνω εσκορτς κλπ
Ο μόνος κανόνας είναι να γαμάμε πολλά κ δυνατά μουνια
μιλαμε για υποψηφιο μιστερ μαλακα οχι αστειαΛίγες μέρες στην Ελλάδα και είπα να δουλέψω κ εδώ tinder. Επιασα εχθες κουβέντα με μια αλλάξαμε κινητά μιλούσαμε καμία ώρα + μηνύματα. Θα βρισκομασταν σήμερα.. Αρχιδια
Έτσι να θυμάμαι να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά με ελλεηνιδα