Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εχω ηδη απαντησει αλλα το ταπεινο μυαλο σου δεν σου επιτρεπει να καταλαβεις την απαντηση μου.

Η ορθοδοξη εκκλησια δεν ειναι το site που παρεθεσες. Συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια θα πρεπει να συμβουλευτεις τον πνευματικο σου.

Περάστε απο το καταστημα για επιπλέον κατηχηση

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Μπροκολε χαρά στο κουράγιο σου!
Εγώ έχω κουραστεί από τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, αν κάποιος ψάχνεται τότε του μιλάω για τέτοια θέματα.
Αν είναι σίγουρος για την πίστη του γαμισέτα, μακριά!
Όποιος καταφέρει να βρει τρόπο για να διορθώσει τέτοια μυαλά θα πρέπει να πάρει ένα εκατομμύριο βραβεία νόμπελ.

Επισκέπτης
Μα εγώ δεν προσποιήθηκα ότι πιστεύω στην ύπαρξη του θεού της Βίβλου. Όμως αν εσύ πίστευες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην ύπαρξη του θεού, δεν θα έκανες όσα κάνεις. Γιατί προσποιείσαι τον θρήσκο, εσύ ξέρεις. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος Υποκριτής που δηλώνει χριστιανός. Κι ο Ρασπούτιν ήταν καλόγερος και είχε ξεσκίσει τις μισές Αριστοκράτισσες, αμέτρητες γυναίκες και τεράστιο αριθμό πορνών. Βαριά η Καλογερική   

Με απογοητεύεις ! Ο Ρασπούτιν ήταν κοτζάμ πράκτορας ! Τέτοιο γυφταριό δεν προκύπτει τυχαία στη Μόσχα !

Επισκέπτης
Αφού η σελίδα που ποστάρησα είναι ψευδεπίγραφη, γιατί η Εκκλησία της Ελλάδας δεν κάνει έκκληση ώστε να κατεβεί; Παραθέτω κατάλογο αμαρτημάτων, όπου θεωρεί ως αμάρτημα τη μη σαρκική εγκράτεια στις γιορτές. Τι σημαίνει αυτό; Και στο κάτω - κάτω γιατί δεν ρωτάς ένα Πνευματικό να σου πει αν έχω δίκιο; Πληροφόρησέ μας λοιπόν αν ο ισχυρισμός της σελίδας είναι ψευδής, ώστε να μάθουμε και μεις. Και κυρίως γιατί η Εκκλησία επιτρέπει την ύπαρξη ψευδεπίγραφων σελίδων

Μπόκολε , μην ασχολείσαι με παπα-Τούρκους ! Άμα ποτέ φύγει το Πατριαρχείο από Τουρκία, το συζητάμε τι λέει το σωματείο των ρασοφόρων !
Μέχρι τότε άφες αυτοίς !

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Περάστε απο το καταστημα για επιπλέον κατηχηση
acapoeirouli χρυσαυγιτουλη δε μας σχολιασες τους παληκαραδες της ΧΑ που εκαναν δηλωσεισ και χειροκροτουσαν για πραξικοπημα απο το στρατο και οταν εκανε παρεμβαση ο αντεισαγγελεας του αρειου παγου για εσχατη προδοσια κανουν ολοι οτι δεν ξερουν τιποτα;
καλα εκανε ο μιχαλολιακος και διεγραψε τον καραισκακη και μετα βγηκε χεσμενος στο περιστηλιο της βουλης να δηλωσει οτι δεν τον ξερει η οχι;
ακαποειρουλη μικρε πανηλιθιουλη για πες μας παληκαρι της φακης

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
acapoeirouli χρυσαυγιτουλη δε μας σχολιασες τους παληκαραδες της ΧΑ που εκαναν δηλωσεισ και χειροκροτουσαν για πραξικοπημα απο το στρατο και οταν εκανε παρεμβαση ο αντεισαγγελεας του αρειου παγου για εσχατη προδοσια κανουν ολοι οτι δεν ξερουν τιποτα;
καλα εκανε ο μιχαλολιακος και διεγραψε τον καραισκακη και μετα βγηκε χεσμενος στο περιστηλιο της βουλης να δηλωσει οτι δεν τον ξερει η οχι;
ακαποειρουλη μικρε πανηλιθιουλη για πες μας παληκαρι της φακης

Δεν ειμαι κομματοσκυλο σαν εσενα να με κοφτει για το κομμα που ψηφιζω

Εσύ πες μας πως σε γαμανε για να σε διορισουν οι μπαρμπαδες

Κατεχουν την τεχνη να στον χώνουν μελάτο ή πας με butt plug στην κωλοτρυπιδα?

Πουλι, εισαι καθόλου πούστης η απλά κλείνεις τα μάτια και σφίγγεις τα δοντια?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν ειμαι κομματοσκυλο σαν εσενα να με κοφτει για το κομμα που ψηφιζω

Εσύ πες μας πως σε γαμανε για να σε διορισουν οι μπαρμπαδες

Κατεχουν την τεχνη να στον χώνουν μελάτο ή πας με butt plug στην κωλοτρυπιδα?

Πουλι, εισαι καθόλου πούστης η απλά κλείνεις τα μάτια και σφίγγεις τα δοντια?
πιλοτε απο τα λιντλ που σε κανουν μακια στα μαγουλακια οι στριπτιτζουδες επειδη εισαι πιλοτος ακουσε με καλα
για να καταλαβεις ποσο πανηλιθιος εισαι, ποσο συγκλονιστικα μπετοβλακας και αλαφροισκιωτος, στηριζεις ενα κομμα για να αντιμετωπισει τους τουρκους, την πτωχευση και το μεταναστευτικο, που δεν μπορει να διαχειριστει μια μινι κοινοβουλευτικη κριση και γινεται ρεζιλι των σκυλιων στο πανελληνιο με το παραμικρο
κανουν τους καμποσους μεσα στη βουλη, ο ενας απο το βημα και οι λοιποι χειροκροτητες απο κατω, οταν παρεμβαινει ο εισαγγελεας μετατρεπονται σε ανηξερες παρθενες και διαγραφουν τον μακρυμαλλη και μουστακαλη μπαστουνοβλαχο σε χρονο dt και κανουν οτι δεν τον ξερουν κιολας
καλα τον μακρυμαλλη και μουστακαλη μπαστουνοβλαχο που τρεχει με 180 στις εθνικες για να μη συλληφθει δεν τον σχολιαζω καν
που ειναι ο μιχαλολιακος ο εθνικιστης να βαλει τα στηθια του μπροστα για τον δικο του;
που ειναι ο κασιδιαρης ο παλικαρας να κανει δηλωσεις στηριξης και να πει, ναι ρε, αυτα πιστευουμε και αμα θελετε βαλτε μας φυλακη;
ΑΡΧΙΔΙΑ σκατομυαλε
ο ενας μετα τον αλλον κανουν δηλωσεις μετανοιας και πανε για σερβιετες με φτερα στο σουπερμαρκετ
αυτους τους παληκαραδες της φακης, αυτους τους σκληρους εθνικιστες απο τα λιντλ ψηφιζεις κακομοιρη αυνανα
αλλα ενας τοσο γιγαντιος στοκος σαν κι εσενα, ενας τελεμες, ενας κρετινος, ενας γελοιος καραγκιοζης που κορδωνεται στα στριπτιτζαδικα οτι ειναι πιλοτος για να γαμησει τι αλλο κομμα θα μπορουσε να ψηφιζει;
τα σκατα με τα σκατα που λενε

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
πιλοτε απο τα λιντλ που σε κανουν μακια στα μαγουλακια οι στριπτιτζουδες επειδη εισαι πιλοτος ακουσε με καλα
για να καταλαβεις ποσο πανηλιθιος εισαι, ποσο συγκλονιστικα μπετοβλακας και αλαφροισκιωτος, στηριζεις ενα κομμα για να αντιμετωπισει τους τουρκους, την πτωχευση και το μεταναστευτικο, που δεν μπορει να διαχειριστει μια μινι κοινοβουλευτικη κριση και γινεται ρεζιλι των σκυλιων στο πανελληνιο με το παραμικρο
κανουν τους καμποσους μεσα στη βουλη, ο ενας απο το βημα και οι λοιποι χειροκροτητες απο κατω, οταν παρεμβαινει ο εισαγγελεας μετατρεπονται σε ανηξερες παρθενες και διαγραφουν τον μακρυμαλλη μπαστουνοβλαχο σε χρονο dt και κανουν οτι δεν τον ξερουν
που ειναι ο μιχαλολιακος ο εθνικιστης να βαλει τα στηθια του μπροστα για τον δικο του;
που ειναι ο κασιδιαρης ο παλικαρας να κανει δηλωσεις στηριξης και να πει, ναι ρε, αυτα πιστευουμε και αμα θελετε βαλτε μας φυλακη;
ΑΡΧΙΔΙΑ σκατομυαλε
ο ενας μετα τον αλλον κανουν δηλωσεις μετανοιας και πανε για σερβιετες με φτερα στο σουπερμαρκετ
αυτους τους παληκαραδες της φακης, αυτους τους σκληρους εθνικιστες απο τα λιντλ ψηφιζεις κακομοιρη αυνανα
αλλα ενας τοσο γιγαντιος στοκος σαν κι εσενα, ενας τελεμες, ενας κρετινος, ενας γελοιος καραγκιοζης που κορδωνεται στα στριπτιτζαδικα οτι ειναι πιλοτος για να γαμησει τι αλλο κομμα θα μπορουσε να ψηφιζει;
μην βιάζεσαι λίγο υπομονή!!! Πουλακι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μην βιάζεσαι λίγο υπομονή!!! Πουλακι
βρωμιζετε και το ονομα του εθνικισμου
αμα αυτες οι κοτες ειναι εθνικιστες, εγω ειμαι ο γιουρι γκαγκαριν
ενα ματσο χεσμενες αδερφαρες που τους ακολουθαει ενα ματσο σκατομυαλων ψηφοφορων

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
ΥΠΟΜΟΝΉ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΝΟΜΊΖΩ ΑΚΟΥς ΤΗΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ!!!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΥΠΟΜΟΝΉ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΝΟΜΊΖΩ ΑΚΟΥς ΤΗΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ!!!!!
δεν ειναι οι μποτες τους αυτο που ακουγεται
ειναι τα γκουντγιαρ του μπαρμπαρουση που ακομα τρεχει με 180 στην εθνικη

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
δεν ειναι οι μποτες τους αυτο που ακουγεται
ειναι τα γκουντγιαρ του μπαρμπαρουση που ακομα τρεχει με 180 στην εθνικη
έχει εργαλείο ρε τυπε δεν το χουν όλοι οι λυγουριδες!!!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
κανουν τους καμποσους μεσα στη βουλη, ο ενας απο το βημα και οι λοιποι χειροκροτητες απο κατω, οταν παρεμβαινει ο εισαγγελεας μετατρεπονται σε ανηξερες παρθενες και διαγραφουν τον μακρυμαλλη και μουστακαλη μπαστουνοβλαχο σε χρονο dt και κανουν οτι δεν τον ξερουν κιολας
καλα τον μακρυμαλλη και μουστακαλη μπαστουνοβλαχο που τρεχει με 180 στις εθνικες για να μη συλληφθει δεν τον σχολιαζω καν
ΑΡΧΙΔΙΑ σκατομυαλε

Eχεις πάθει παράκρουση απο το πολύ γαμήσι
Μάλλον δεν εισαι πούστης αλλά στηνεις κώλο απο ανάγκη
Σταμάτα να γαμιέσαι γιατι σου δημιουργει ψυχολογικά
Δεν ειναι μονο το Δημοσιο για το οποιο στηνεις κώλο στο βύσμα σου, υπάρχουν και αλλες δουλειες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Eχεις πάθει παράκρουση απο το πολύ γαμήσι
Μάλλον δεν εισαι πούστης αλλά στηνεις κώλο απο ανάγκη
Σταμάτα να γαμιέσαι γιατι σου δημιουργει ψυχολογικά
Δεν ειναι μονο το Δημοσιο για το οποιο στηνεις κώλο στο βύσμα σου, υπάρχουν και αλλες δουλειες
θα σε γαμουσα κι αλλο μωρη λεχωνα, θα σε πηγαινα κωλοφερατζα ολη μερα να γελαει το μισο σαη με την παρτη σου αλλα θα σου πω μονο αυτο
εγω σε κραζω για τα 2 πραγματα που ΙΣΧΥΟΥΝ: 1) οτι ψηφιζεις το πιο γελοιο κομμα της μεταπολιτευσης μετα τους Ανεξαρτητους Ανθελληνες, τη ΧΑ, που αποδεδειγμενα ειναι γελοιο και φανηκε πεντακαθαρα στο πανελληνιο με την υποθεση μπαρμπαρουση και 2) οτι κορδωνεσαι στα στριπτιτζαδικα οτι εισαι πιλοτος για να γαμησεις.
το πρωτο, δηλαδη οτι ψηφιζεις χρυσαυγουλους, το μαρτυρησες απο μονος σου χωρις ξυλο, ενω το δευτερο το ξερασε σαν αγαθιαρης που ειναι ο φιλαρακος σου και ουτε καν το διεψευσες αλλα εμμεσως το επιβεβαιωσες
εσυ αντιθετως σαν ανιατο μογγολακι που εισαι, σαν ανεγκεφαλος φιογκος, σαν ανεπαναληπτος μπετοβλακας εχεις πλασει μια ιστορια στο μυαλο σου που εχει μεγεθος μπιζελιου οτι εγω και καλα εχω μπαρμπα στο δημοσιο που μου εχει ταξει διορισμο και με κραζεις για κατι που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και το εχεις βγαλει απο το κουραδι αρουραιου που εχεις για μυαλο
κοιτα να συνελεθεις, να σταματησεις να τριγυρνας στα στριπτιτζαδικα και να κορδωνεσαι οτι εισαι πιλοτος, κοιτα να σοβαρευτεις και να ψηφισεις κανενα κανονικο κομμα που δε θα σε ρεζιλευει και να γινεις ανθρωπος γιατι προς το παρον εισαι ενας μυαλοφυγοδικος και αχρηστος στην κοινωνια κονιορδος
ενας αρχιμαλαξ για να στο πω στη γλωσσα σου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΑΡΧΙΔΙΑ σκατομυαλε

δεν τους εχουν βαλει ηδη φυλακη???

την υποθεση ρουπακια την ξεχασες????

εκει γιατι τους εβαλαν???

στην υποθεση τεμπονερα βαλανε κανενα στελεχος-βουλευτη της νεας δημοκρατιας φυλακη???

αντιστοιχη δεν ηταν???

δεν είναι 2 μετρα και 2 σταθμα???

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
θα σε γαμουσα κι αλλο μωρη λεχωνα, θα σε πηγαινα κωλοφερατζα ολη μερα να γελαει το μισο σαη με την παρτη σου αλλα θα σου πω μονο αυτο
εγω σε κραζω για τα 2 πραγματα που ΙΣΧΥΟΥΝ: 1) οτι ψηφιζεις το πιο γελοιο κομμα της μεταπολιτευσης μετα τους Ανεξαρτητους Ανθελληνες, τη ΧΑ, που αποδεδειγμενα ειναι γελοιο και φανηκε πεντακαθαρα στο πανελληνιο με την υποθεση μπαρμπαρουση και 2) οτι κορδωνεσαι στα στριπτιτζαδικα οτι εισαι πιλοτος για να γαμησεις.
το πρωτο, δηλαδη οτι ψηφιζεις χρυσαυγουλους, το μαρτυρησες απο μονος σου χωρις ξυλο, ενω το δευτερο το ξερασε σαν αγαθιαρης που ειναι ο φιλαρακος σου και ουτε καν το διεψευσες αλλα εμμεσως το επιβεβαιωσες
εσυ αντιθετως σαν ανιατο μογγολακι που εισαι, σαν ανεγκεφαλος φιογκος, σαν ανεπαναληπτος μπετοβλακας εχεις πλασει μια ιστορια στο μυαλο σου που εχει μεγεθος μπιζελιου οτι εγω και καλα εχω μπαρμπα στο δημοσιο που μου εχει ταξει διορισμο και με κραζεις για κατι που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και το εχεις βγαλει απο το κουραδι αρουραιου που εχεις για μυαλο
κοιτα να συνελεθεις, να σταματησεις να τριγυρνας στα στριπτιτζαδικα και να κορδωνεσαι οτι εισαι πιλοτος, κοιτα να σοβαρευτεις και να ψηφισεις κανενα κανονικο κομμα που δε θα σε ρεζιλευει και να γινεις ανθρωπος γιατι προς το παρον εισαι ενας μυαλοφυγοδικος και αχρηστος στην κοινωνια κονιορδος
ενας αρχιμαλαξ για να στο πω στη γλωσσα σου

Σταματα να καταπινεις σπερμα σε χαλαει
Σαν την μελαγχολική Ντορίτα στο μεταξι που την γαμας και ειναι ετοιμη να κλάψει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σταματα να καταπινεις σπερμα σε χαλαει
Σαν την μελαγχολική Ντορίτα στο μεταξι που την γαμας και ειναι ετοιμη να κλάψει
η πυραμιδα του συμπαντος:

ανθρωπος
ζωα
φυτα
μικροοργανισμοι
οργανικη υλη
ανοργανη υλη
κενο
περιοδος καλογριας
σκατα
αποσκατα
ευκοιλια αρρωστου ρινοκερου
acapoeira

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

ανθρωπος
ζωα
φυτα
μικροοργανισμοι
οργανικη υλη
ανοργανη υλη
κενο
περιοδος καλογριας
σκατα
αποσκατα
acapoeira

ξεφτυλισμένο κομματοσκυλο εχεις συνηθισει τοσο το σκουπιδιασμα που παρακαλας συνεχεια για λιγο κατούρημα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

ανθρωπος
ζωα
φυτα
μικροοργανισμοι
οργανικη υλη
ανοργανη υλη
κενο
περιοδος καλογριας
σκατα
αποσκατα
acapoeira
ο ανθρωπος δεν είναι ξεχωριστος από τα ζωα. είναι ζωο όπως η παπαρουνα είναι φυτο. τα παραμυθια τερμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom