Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Ξανά. Σύμφωνα με την ορθόδοξη σελίδα που ποστάρησα, γράψω αλήθεια ή όχι; επιτρέπεται το σεξ στις ημερομηνίες που ανάφερα, ή όχι; εσύ τηρείς αυτές τις απαγορεύεις ή όχι; κι αν όχι, τι δικαιολογία έχεις;

Ξανα. Σου απαντησα ηδη. Μην εισαι τυφλωμενος απο το μισος σου?

Θες να ζητησουμε τι προβλημα εχεις? Θα σε βοηθησουμε να το ξεπερασεις. Βγαλτο απο μεσα σου.

Σαν καλός χριστιανός, δεν ακολουθείς τα λόγια του Ιησού. Αν σε ρωτάνε πρέπει να απαντάς Ναι, όταν η απάντηση είναι Ναι. Να απαντάς Όχι, όταν η απάντηση είναι Όχι. Τα περισσότερα, προέρχονται από τον Διάβολο. Άλλη μια φορά. Η Ορθόδοξη Εκκλησία επιτρέπει το σεξ (μόνο με τη γυναίκα σου) κάθε Δευτέρα ή Τρίτη. ΑΝ δεν έχει περίοδο ή δεν είναι έγκυος ή αν δεν έχει ακόμα σαραντήσει και απογαλακτήσει. ΑΝ δεν είναι 40 μέρες πριν το Πάσχα, 40 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τον 15Αύγουστο (15 μέρες) και των Αγίων Αποστόλων. Τι σου είπε ο πνευματικός σους; Να νηστεύεις και από ψητό και από ωμό κρέας ΟΛΕΣ αυτές τις ημερομηνίες, Ναι ή Όχι; Γιατί δεν απαντάς ευθέως; Τι θα πεις στον μέγιστο κριτή όταν στη Β΄ Παρουσία σε ρωτήσει γιατί δεν τήρησες τα λόγια του, τουλάχιστον στην ευθεία απάντηση

Εχω ηδη απαντησει αλλα το ταπεινο μυαλο σου δεν σου επιτρεπει να καταλαβεις την απαντηση μου.

Η ορθοδοξη εκκλησια δεν ειναι το site που παρεθεσες. Συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια θα πρεπει να συμβουλευτεις τον πνευματικο σου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αρα εσυ γιατι ασχολεισαι με το Θεο αφου δε σε ενδιαφερει? Μήπως δεν εισαι λογικος?

ΧΑΧΑΧΑ. Μαρτυρας χωρις ξυλο
κανεις δεν κανει επιμονη και αγωνιωδη προσπαθεια να αποδειξει οτι δεν υπαρχει κατι που οντως δεν υπαρχει
π.χ. κανεις δεν ενδιαφερεται να αποδειξει οτι δεν υπαρχουν φτερωτοι μονοκεροι η γοργονες
το αγωνιωδες και επιμονο της προσπαθειας ειναι ενδειξη υπαρξης αυτου που επιχειρειται να αποδειχθει οτι δεν υπαρχει

Υ.Γ: ο μποκολης θα κανει κανα 2ωρο να αποκωδικοποιησει τι εγραψα αλλα με σαλιο και υπομονη πιστευω θα τα καταφερει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
Εχω ηδη απαντησει αλλα το ταπεινο μυαλο σου δεν σου επιτρεπει να καταλαβεις την απαντηση μου.

Η ορθοδοξη εκκλησια δεν ειναι το site που παρεθεσες. Συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια θα πρεπει να συμβουλευτεις τον πνευματικο σου.

Αφού η σελίδα που ποστάρησα είναι ψευδεπίγραφη, γιατί η Εκκλησία της Ελλάδας δεν κάνει έκκληση ώστε να κατεβεί; Παραθέτω κατάλογο αμαρτημάτων, όπου θεωρεί ως αμάρτημα τη μη σαρκική εγκράτεια στις γιορτές. Τι σημαίνει αυτό; Και στο κάτω - κάτω γιατί δεν ρωτάς ένα Πνευματικό να σου πει αν έχω δίκιο; Πληροφόρησέ μας λοιπόν αν ο ισχυρισμός της σελίδας είναι ψευδής, ώστε να μάθουμε και μεις. Και κυρίως γιατί η Εκκλησία επιτρέπει την ύπαρξη ψευδεπίγραφων σελίδων

Συνημμένα

• ΑΜΑΡΤΙΕΣ.jpg
    ΑΜΑΡΤΙΕΣ.jpg
    89 KB · Εμφανίσεις: 21
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656

Κι επίσης πληροφόρησέ μας αν διαπράττεις τα αμαρτήματα της Πορνείας κατά φύση και Παρά φύση, αν έχεις Ερωτικές σχέσεις εκτός γάμου ή αν έχεις δει τσόντες η τις φωτογραφίες από τις κοπέλες οι οποίες (φορώντας ελάχιστα ρούχα) κσμούν τη σελίδα αυτή. Αν ναι, διαπράττεις το αμάρτημα της Οφθαλμοπορνείας. Εξομολογείσαι και ζητάς συγχώρεση κάθε φορά;

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Γιατι να ζητησει η Εκκλησια της Ελλαδας να ζητησει να κατεβει?

Υπαρχει ελευθερια του λογου.

Θα σου προτεινα να ρωτησεις εσυ τον πνευματικο. Βεβαια εσυ που εισαι "λογικος" (αν και αυτοαναιρεθηκες γιατι ασχολεισαι με κατι που δεν σε ενδιαφερεις) θα επρεπε να ξερεις ότι όλοι οι "ασθενεις" δεν γινονται καλα με το ιδιο φαρμακο και δοση.

Αλλα αυτα ειναι λεπτα γραμματα για σενα.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6

Θα σου προτεινα να ρωτησεις εσυ τον πνευματικο. Βεβαια εσυ που εισαι "λογικος" (αν και αυτοαναιρεθηκες γιατι ασχολεισαι με κατι που δεν σε ενδιαφερεις) θα επρεπε να ξερεις ότι όλοι οι "ασθενεις" δεν γινονται καλα με το ιδιο φαρμακο και δοση.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656

Βεβαίως, φάρμακο και εξομολόγηση είναι το ίδιο. Δεν ρωτάω πνευματικό, γιατί δεν έχω πνευματικό. Θεωρείς τον κατάλογο των αμαρτημάτων που επισύναψα ψεύτικο; Αν όχι λέγε, είσαι αμαρτωλός ή όχι; πως το αντιμετωπίζεις;

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Κι επίσης πληροφόρησέ μας αν διαπράττεις τα αμαρτήματα της Πορνείας κατά φύση και Παρά φύση, αν έχεις Ερωτικές σχέσεις εκτός γάμου ή αν έχεις δει τσόντες η τις φωτογραφίες από τις κοπέλες οι οποίες (φορώντας ελάχιστα ρούχα) κσμούν τη σελίδα αυτή. Αν ναι, διαπράττεις το αμάρτημα της Οφθαλμοπορνείας. Εξομολογείσαι και ζητάς συγχώρεση κάθε φορά;

Σε αφορα τι κανω?

Ενδιαφερεσαι για μενα? Αν οχι τοτε δεν εισαι λογικος συμφωνα με τα γραφομενα σου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Σε αφορα τι κανω?

Ενδιαφερεσαι για μενα? Αν οχι τοτε δεν εισαι λογικος συμφωνα με τα γραφομενα σου
υπαρχει μια πολυ σπανια σεξουαλικη παρεκκλιση που λεγεται holy paraphilia
μπορει ο τυπος να ρωταει τοσες λεπτομερειες για να την παιζει με ολα αυτα
δεν ξερεις τι ανωμαλια κυκλοφορει εκει εξω

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
υπαρχει μια πολυ σπανια σεξουαλικη παρεκκλιση που λεγεται holy paraphilia
μπορει ο τυπος να ρωταει τοσες λεπτομερειες για να την παιζει με ολα αυτα
δεν ξερεις τι ανωμαλια κυκλοφορει εκει εξω

Μπα. Πιστευω οτι απλα ειναι περιεργος. Θεωρω οτι εχει καποιο προβλημα ψυχολογικο και ψαχνει τροπους να εξυψωσει το ειναι του.

Μονο ο Θεος ξερει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οταν μας πεις γιατι εσυ που εξυμνεις την ανθρωπινη λογικη, την επιστημη και τη μελετη των πηγων, οταν επρεπε να στρωθεις να διαβασεις, πηγαινες σε παρτυ και επαιζες κιθαρα, και τωρα υποκριτικα διδασκεις απο καθεδρας, τοτε θα σου απαντησουν και οι χριστιανοι μπουρδελιαρηδες γιατι γαμανε πουτανες
τα ειπαμε αυτα μην τα ξαναλεμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
Σε αφορα τι κανω?

Όχι. Ισχυρίζομαι ότι τα μέλη του σάιτ που ψωνίζουν πόρνες και τις γαμούν από όλες τις τρύπες τους, που έχουν σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου και βλέπουν ημίγυμνες πόρνες είτε σε τσόντες είτε στο σάιτ αυτό, είναι Υποκριτές μέχρι το μεδούλι. Κι ανοίγουν νήματα ισχυριζόμενοι ότι προκαλούμε την πίστη τους. Την πίστη που οι ίδιοι καταπατούν, αμαρτάνωντας συνεχώς. Και θεωρούν ότι είναι λογικοί

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
οταν μας πεις γιατι εσυ που εξυμνεις την ανθρωπινη λογικη, την επιστημη και τη μελετη των πηγων, οταν επρεπε να στρωθεις να διαβασεις, πηγαινες σε παρτυ και επαιζες κιθαρα, και τωρα υποκριτικα διδασκεις απο καθεδρας, τοτε θα σου απαντησουν και οι χριστιανοι μπουρδελιαρηδες γιατι γαμανε πουτανες
τα ειπαμε αυτα μην τα ξαναλεμε

Να είσαι καλά άνθρωπέ μου, έκανα καινούριο συκώτι από τα γέλια. Τι θα πεις στον μέγιστο κριτή όταν στη Β΄ Παρουσία σε ρωτήσει γιατί εξασκούσες τα αμαρτήματα της πορνείας κατά φύσην και παρά φύσην, γιατί είχες σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου και γιατί υπέπεσες στο αμάρτημα της Οφθαλμοπορνείας; ότι το έκανες επειδή όταν ο Μπόκολος έπρεπε να στρωθεί να διαβάσει, πήγαινε σε πάρτυ και έπαιζε κιθάρα; Θα σε συγχωρήσει, σίγουρα. Αλληλούια 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Να είσαι καλά άνθρωπέ μου, έκανα καινούριο συκώτι από τα γέλια. Τι θα πεις στον μέγιστο κριτή όταν στη Β΄ Παρουσία σε ρωτήσει γιατί εξασκούσες τα αμαρτήματα της πορνείας κατά φύσην και παρά φύσην, γιατί είχες σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου και γιατί υπέπεσες στο αμάρτημα της Οφθαλμοπορνείας; ότι το έκανες επειδή όταν ο Μπόκολος έπρεπε να στρωθεί να διαβάσει, πήγαινε σε πάρτυ και έπαιζε κιθάρα; Θα σε συγχωρήσει, σίγουρα. Αλληλούια  
προσεξε πως θα σε γαμησω τωρα, κρατηστε και οι υπολοιποι σημειωσεις
1) εαν δεν υπαρχει θεος δεν θα του πω τιποτα αφου οταν πεθανω δεν θα υπαρχω ουτε εγω ουτε αυτος
2) εαν υπαρχει θεος θα του πω την ιδια δικαιολογια που θα του εχεις ηδη πει κι εσυ. αφου ως πιο κωλογερος θα πας κοντα του πρωτος υπο φυσιολογικες συνθηκες, και μαλιστα η δικαιολογια η δικη σου θα πρεπει να ειναι καλυτερη απο τη δικη μου γιατι εγω ημουν μονο πορνος, εσυ ησουν και πορνος και απιστος και μαλακας
3) στον θεο σε καθε περιπτωση θα πω αυτο που πρεπει να πω, σε εσενα ομως που ρωτας περι υποκρισιας σου λεω οτι θα σου απαντησω οταν μου πεις εσυ γιατι ενω οταν επρεπε επαιζες το πουλακι σου, τωρα υποκριτικα κηρυττεις περι λογικης και επιστημης απο καθεδρας.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Όχι. Ισχυρίζομαι ότι τα μέλη του σάιτ που ψωνίζουν πόρνες και τις γαμούν από όλες τις τρύπες τους, που έχουν σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου και βλέπουν ημίγυμνες πόρνες είτε σε τσόντες είτε στο σάιτ αυτό, είναι Υποκριτές μέχρι το μεδούλι. Κι ανοίγουν νήματα ισχυριζόμενοι ότι προκαλούμε την πίστη τους. Την πίστη που οι ίδιοι καταπατούν, αμαρτάνωντας συνεχώς. Και θεωρούν ότι είναι λογικοί

Ρε φιλε. Που ξερεις τι κανουν ολα τα μελη τα site? Εισαι μαζι τους και τους παιρνεις ματι?

Και αμα την καταπατουν ποιο ειναι το προβλημα σου.

Τραβα να μαθεις τι πιστευεις και μετα ζαλισε μας τα αρχιδια.

Εσυ δεν πιστευεις και πηγες στην εκκλησια για να κανεις το γαμο και τα βαφτισια των παιδιων σου.

Εσυ δεν εισαι υποκριτης? Μονο των αλλων βρωμανε τα σκατα? Τα δικα σου μυριζουν γιασεμι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
προσεξε πως θα σε γαμησω τωρα, κρατηστε και οι υπολοιποι σημειωσεις
1) εαν δεν υπαρχει θεος δεν θα του πω τιποτα αφου οταν πεθανω δεν θα υπαρχω ουτε εγω ουτε αυτος
2) εαν υπαρχει θεος θα του πω την ιδια δικαιολογια που θα του εχεις ηδη πει κι εσυ. αφου ως πιο κωλογερος θα πας κοντα του πρωτος υπο φυσιολογικες συνθηκες, και μαλιστα η δικαιολογια η δικη σου θα πρεπει να ειναι καλυτερη απο τη δικη μου γιατι εγω ημουν μονο πορνος, εσυ ησουν και πορνος και απιστος και μαλακας
3) στον θεο σε καθε περιπτωση θα πω αυτο που πρεπει να πω, σε εσενα ομως που ρωτας περι υποκρισιας σου λεω οτι θα σου απαντησω οταν μου πεις εσυ γιατι ενω οταν επρεπε επαιζες το πουλακι σου, τωρα υποκριτικα κηρυττεις περι λογικης και επιστημης απο καθεδρας.

Μα εγώ δεν προσποιήθηκα ότι πιστεύω στην ύπαρξη του θεού της Βίβλου. Όμως αν εσύ πίστευες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην ύπαρξη του θεού, δεν θα έκανες όσα κάνεις. Γιατί προσποιείσαι τον θρήσκο, εσύ ξέρεις. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος Υποκριτής που δηλώνει χριστιανός. Κι ο Ρασπούτιν ήταν καλόγερος και είχε ξεσκίσει τις μισές Αριστοκράτισσες, αμέτρητες γυναίκες και τεράστιο αριθμό πορνών. Βαριά η Καλογερική    

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μα εγώ δεν προσποιήθηκα ότι πιστεύω στην ύπαρξη του θεού της Βίβλου. Όμως αν εσύ πίστευες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην ύπαρξη του θεού, δεν θα έκανες όσα κάνεις. Γιατί προσποιείσαι τον θρήσκο, εσύ ξέρεις. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος Υποκριτής που δηλώνει χριστιανός. Κι ο Ρασπούτιν ήταν καλόγερος και είχε ξεσκίσει τις μισές Αριστοκράτισσες, αμέτρητες γυναίκες και τεράστιο αριθμό πορνών. Βαριά η Καλογερική    
προσποιουμαι τον θρησκο για τον ιδιο λογο που κι εσυ προσποιεισαι τον ορθολογιστη
αν ησουν ορθολογιστης θα διαβαζες περισσοτερο οταν επρεπε για να γινεις κατι πιο σημαντικο στη ζωη σου, δεν θα τα φορτωνες στον κοκκορα για να γινεις μια μετριοτητα
βαρια η καλογερικη
θελει να στρωσεις κωλο οταν πρεπει για να γινεις επιστημονας οχι να παιζεις το πουλι σου και μετα να παριστανεις τον ψευδοεπιστημονα στο μπου.κομ

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
προσποιουμαι τον θρησκο για τον ιδιο λογο που κι εσυ προσποιεισαι τον ορθολογιστη
αν ησουν ορθολογιστης θα διαβαζες περισσοτερο οταν επρεπε για να γινεις κατι πιο σημαντικο στη ζωη σου, δεν θα τα φορτωνες στον κοκκορα για να γινεις μια μετριοτητ

Το ότι παραδέχτηκες ότι προσποιείσαι το θρήσκο, είναι μια καλή αρχή

Συνημμένα

• ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ.jpg
    ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom