το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
μηπως φοραγες στολη με καπελο πιλοτου τυπε γιατι δεν εξηγουνται τοσες διαχυτικοτητεςΤυπε αν θυμαμαι καλα δεν ειχα προλαβει να πω ουτε λεξη. :S :S :S
μηπως φοραγες στολη με καπελο πιλοτου τυπε γιατι δεν εξηγουνται τοσες διαχυτικοτητεςΤυπε αν θυμαμαι καλα δεν ειχα προλαβει να πω ουτε λεξη. :S :S :S
επι φεισμπουκ εχει βγαλει καμια γκομενα η μονο με τις στριπτιτζουδες που τους λεει οτι ειναι πιλοτος τη βγαζει;δεν ειχε φεαησμπουκ τοτε , μιλαμε για 2002-5
με το φεησμπουκ ακομη πιο συχνα γιατι τσιμπανε από την στολη και τα ταξίδια που μετρανε πολύ στις γκομενες.επι φεισμπουκ εχει βγαλει καμια γκομενα η μονο με τις στριπτιτζουδες που τους λεει οτι ειναι πιλοτος τη βγαζει;
μηπως φοραγες στολη με καπελο πιλοτου τυπε γιατι δεν εξηγουνται τοσες διαχυτικοτητες
με το φεησμπουκ ακομη πιο συχνα γιατι τσιμπανε από την στολη και τα ταξίδια που μετρανε πολύ στις γκομενες.
παλιοτερα χωρις φεησμπουκ να εβγαζε 1 το χρονο τωρα του κανουν προταση για γνωριμια καμμια δεκαρια τον μηνα.
ρε ακαποερα δειξτου λινκ με το φεησμπουκ σου να τελειώνουμε. ή βαλε καμμια φωτο με γκομενα με μαυρισμένα τα κεφαλια σαν αυτές που ανεβαζε ο μιντριντερ
στο φεισμπουκ εχει βαλει προφιλ φωτο με τη στολη καμαρωτος;με το φεησμπουκ ακομη πιο συχνα γιατι τσιμπανε από την στολη
φυσικα κοροιδο είναι? αφου ετσι πουλαει πολύ στις γκομενες.στο φεισμπουκ εχει βαλει προφιλ φωτο με τη στολη καμαρωτος;
αμα εβαζες και τη στολη θα γαμαγατε τσαμπαΠροσπαθεις να πεισεις το αρρωστακι ?
Τσαμπα ξενυχτησαμε με το ψυχακι καλύτερα να πηγαιναμε blue iguana
εχεις παει σε Στριπ?-κερασει πουτο μουρο μο;
-φυσικα. και ειμαι και πιλοτος
το γελιο που εχω κανει με το μαλακα σημερα εχω να το κανω απο εποχης λοπεζ που τραμπουκιζαμε χοντρες
τυπε οταν βγαινετε παρεακι μπλου ιγκουανα να βαζεις κι εσυ μπλουζακι "ειμαι με τον πιλοτο --->" να γαμας κι εσυ τσαμπαφυσικα κοροιδο είναι? αφου ετσι πουλαει πολύ στις γκομενες.
Κ ΕΓΩ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΣΕ ΧΟΤΕΛ ΕΊΜΑΙ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 11_7 ΠΡΩΙ Κ ΣΕΖΩΝ ΡΙΧΝΩ 5-6 Η ΣΤΟΛΗ ΤΡΆΒΑ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣαμα εβαζες και τη στολη θα γαμαγατε τσαμπα
κριμα...
καλα δεν κυκλοφορει κανεις για ξενυχτι με την στολη.αμα εβαζες και τη στολη θα γαμαγατε τσαμπα
κριμα...
εγω δεν εχω γαμησει στριπτιτζου ποτε, ουτε με ενδιαφερε να γινω πιλοτος,τυπε οταν βγαινετε παρεακι μπλου ιγκουανα να βαζεις κι εσυ μπλουζακι "ειμαι με τον πιλοτο --->" να γαμας κι εσυ τσαμπα
Κ ΕΓΩ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΣΕ ΧΟΤΕΛ ΕΊΜΑΙ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 11_7 ΠΡΩΙ Κ ΣΕΖΩΝ ΡΙΧΝΩ 5-6 Η ΣΤΟΛΗ ΤΡΆΒΑ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ
τυπε κατι τετοια εκανε και ο βουτσας για να ριξει γκομενακια
τυπε κατι τετοια εκανε και ο βουτσας για να ριξει γκομενακιακαλα δεν κυκλοφορει κανεις για ξενυχτι με την στολη.
αλλα μολις δειξεις φωτο στο κινητο γινεται δουλεια τσιμπανε που τον βλεπουν στο πιλοτηριο με την στολη, εδώ ειμαστε σου λεει, λεφτα και ταξίδια , τι άλλο θελει μια γκομενα??
τυπε θα μου δανεισεις κανα σαββατοκυριακο τη στολη να με φιλησει κι εμενα εκτος δουλειας καμια στριπτιτζου;Ολοι γαμανε εκτος απο τον πουλι
Εχει καει, η αυτοκτονια φανταζει μια λογική λύση για εκεινον
εκτός αν σε πάρει μαζί του να κοιτάςτυπε θα μου δανεισεις κανα σαββατοκυριακο τη στολη να με φιλησει κι εμενα εκτος δουλειας καμια στριπτιτζου;