acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Τύπε πουλί γιατι τραμπουκιζεις τον κοσμο?
Οσο τραμπουκιζει ο Picker τραμπουκιζει και ο πουλις
Τύπε πουλί γιατι τραμπουκιζεις τον κοσμο?
εγω αδερφε περα απο την πλακα σε ευχαριστω σημερα γιατι εχω κανει καινουργιο συκωτιΕσυ ακολουθεις τακτική Picker?
σωστο πρεπει πρωτα να μου δειξει πως γινεταιεκτός αν σε πάρει μαζί του να κοιτάς
σωστο πρεπει πρωτα να μου δειξει πως γινεται
Ολοι γαμανε εκτος απο τον πουλι
Εχει καει, η αυτοκτονια φανταζει μια λογική λύση για εκεινον
συνέρχεται!!!!!!!!!!!!!οχι ρε τυπε
πλακα κανω
το ξερω οτι γραφουν στο μπου και σημαντικα προσωπα ακομα και πιλοτοι
οχι ρε τυπεπουλι πραγματικα σου φαινεται τοσο φανταστικο και εξωπραγματικο η 25χρονη χορευτρια από τους 50 πελατες αυτόν που θα διαλεξει να βγει να είναι ο πιλοτος και όχι ο ταξιτζής ή ο μπακαλης???????
ή σου φαινεται εξωπραγματικο ότι στο μπου γραφουν και γιατροι, οδοντιατροι και 1 πιλοτος?
ολοι υδραυλικοι και ηλεκτρολογοι δεν ειμαστε.
συνελθε.
σημαντικος δεν το λες, απλα σπανιος. ενώ γιατρους μπορει να εχουμε 5-6.οχι ρε τυπε
πλακα κανω
το ξερω οτι γραφουν στο μπου και σημαντικα προσωπα ακομα και πιλοτοι
Την ημερα του μπλακ αουτ πηγες?Το πουλί έχει βγάλει γκόμενα νέα μουνάρα μετανάστρια από
αραβική χώρα, που όμως ανήκει σε χριστιανική μειονότητα,
και έχει κάνει σεξομαραθώνιο.
Προηγουμένως ασχολιόταν με ρωσίδες.
Μάγκες, εγώ πήγα προχτές στα Ποσειδώνια 2018
στο Ble , με ένα φίλο μου που εργάζεται σε
ναυτιλιακή, και είχε μουνοθύελλα 9 μποφώρ και
με 2000 και πλέον συνδαιτημόνες, χορό, μπουφέ κτλ.
και εντόπισα όλες τις ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ στο χώρο και έκανα
γνωριμίες με τα μέτρια ρωσικά που γνωρίζω.
ναι τυπε νταξει κανουμε την πλακα μας που και που αλλα ολοι ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι να σε φιλαει στριπτιτζουσυνέρχεται!!!!!!!!!!!!!
δεν της λες οτι εισαι πιλοτος μηπως γλιτωσεις το 20αρικο;τρομπα ακαποερα, αφου δεν κοιμάσαι και στο σαητ χαβαλεδιαζεις κάθε μερα, ευκαιρια ηταν σημερα για πλατινουμ , και εκανες τον ψοφιο κοριο ταχα ταχα νυσταζες 4 ωρες εδώ εισαι. η αδυνατη η λεπτη απέναντι από την σελ η ξανθια με τα μπυτακια 20 ζητησε και αυτή, εκανα και άλλη γυρα εγω.
κοιτα να δεις τωρα μου είναι αδιαφορο,ναι τυπε νταξει κανουμε την πλακα μας που και που αλλα ολοι ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι να σε φιλαει στριπτιτζου
και μαλιστα εκτος μαγαζιου
κουρασες. ξες και εμενα από τις 300 πουτανες που γαμησα νομιζω οι 5 με γουσταραν.δεν της λες οτι εισαι πιλοτος μηπως γλιτωσεις το 20αρικο;
το δικιο σου βουνοκουρασες. ξες και εμενα από τις 300 πουτανες που γαμησα νομιζω οι 5 με γουσταραν.
ε καποιον με ωραια στολη, ταξίδια, χρημα κλπ κλπ τα ποσοστα επιτυχιας είναι καλυτερα μη ζηλευεις.
Την ημερα του μπλακ αουτ πηγες?
Εχω διδακτορικο σε θετικες επιστημες