Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τον ακαποειρα τον εχεις δει εσυ με τα ματια σου να πιλοταρει αεροπλανο και να γαμαει τις γκομενες απο τα τεφαα 3-3 η απο οτι σου λεει αυτος τα ξερεις;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μαλάκα πηγαινε σε γιατρο
σαν κι εσενα ειχα στο στρατο 10
ο καθενας ειχε απο ενα Impreza WRX και μολις εβγαινε τον περιμενε θεση σε πολυεθνικη
στο επισκεπτηριο ερχοταν η φαμιλια να τον δει με παπακι τρικαβαλο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τον ακαποειρα τον εχεις δει εσυ με τα ματια σου να πιλοταρει αεροπλανο και να γαμαει τις γκομενες απο τα τεφαα 3-3 η απο οτι σου λεει αυτος τα ξερεις;
από τεφαα 1 ειχε.
φοιτητριες γενικα εβγαζε γιατι πηγαινε για καμακι σε βιβλιοθήκες.
και από περσι το σεπτεμβριο δουλευει πλεον ως πιλοτος επαγγελματικα στο εξωτερικο.

εσυ τι ζορι τραβας δεν μας ειπες. εχεις καλυτερη δουλεια ή περισσοτερες γκομενες? να τις χαιρεσαι, ποσο χρονων εισαι? πες και εσυ αμα θες τι δουλεια κανεις ή τι σπουδασες αν σπουδασες, ξερουμε και αλλους πχ στο σαητ που είναι μαθηματικοι, οδοντιατροι, μηχανικοι με καλες δουλειες και συζυγους ή γκομενες.

δεν είναι ολη ελλαδα ανεργοι χωρις γκομενα, αν και περασαμε από αυτά τα σταδια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
από τεφαα 1 ειχε.
φοιτητριες γενικα εβγαζε γιατι πηγαινε για καμακι σε βιβλιοθήκες.
και από περσι το σεπτεμβριο δουλευει πλεον ως πιλοτος επαγγελματικα στο εξωτερικο.

εσυ τι ζορι τραβας δεν μας ειπες. εχεις καλυτερη δουλεια ή περισσοτερες γκομενες? να τις χαιρεσαι, ποσο χρονων εισαι? πες και εσυ αμα θες τι δουλεια κανεις ή τι σπουδασες αν σπουδασες, ξερουμε και αλλους πχ στο σαητ που είναι μαθηματικοι, οδοντιατροι, μηχανικοι με καλες δουλειες και συζυγους ή γκομενες.

δεν είναι ολη ελλαδα ανεργοι χωρις γκομενα, αν και περασαμε από αυτά τα σταδια.
ρε ασε τις σαλτσες
τα εχεις δει με τα ματια σου αυτα η απο περιγραφες του ιδιου;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε ασε τις σαλτσες
τα εχεις δει με τα ματια σου αυτα η απο περιγραφες του ιδιου;
ζητα του να σου δειξει καμμια φωτογραφια.

γκομενες πχ ππου εριξε από στριπτιτζαδικο ως πιλοτος ναι τους εχω δει με τα ματια μου. όπως και με την τεφατζου που βγηκαμε παρεα αρκετες φορες. καποιες άλλες φοιτητριες που εριξε Αθήνα πχ ή εξωτερικο εχει φωτογραφιες αγκαλια στο φβ του ή στο κινητο του, όπως και εγω του γνωριζα τις δικες μου.

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
για τις γκομενες που δεν εχεις δει με τα ματια θα σου πω σε λιγο
για αυτο που εχεις δει με τα ματια σου μια ερωτηση:
δηλαδη ο ακαποειρας γυριζει στα στριπτιτζαδικα και λεει οτι ειναι πιλοτος;
ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ!!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ζητα του να σου δειξει καμμια φωτογραφια.

γκομενες πχ ππου εριξε από στριπτιτζαδικο ως πιλοτος ναι τους εχω δει με τα ματια μου. όπως και με την τεφατζου που βγηκαμε παρεα αρκετες φορες. καποιες άλλες φοιτητριες που εριξε Αθήνα πχ ή εξωτερικο εχει φωτογραφιες αγκαλια στο φβ του ή στο κινητο του, όπως και εγω του γνωριζα τις δικες μου.
για τις γκομενες που δεν εχεις δει με τα ματια θα σου πω σε λιγο
για αυτο που εχεις δει με τα ματια σου μια ερωτηση:
δηλαδη ο ακαποειρας γυριζει στα στριπτιτζαδικα και λεει οτι ειναι πιλοτος;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για τις γκομενες θα σου πω σε λιγο
δηλαδη ο ακαποειρας γυριζει στα στριπτιτζαδικα και λεει στις στριπτιτζουδες οτι ειναι πιλοτος;
δεν γυριζει συχνα όπως παλια , αλλα οποτε το κανει ναι στις στριπτιτζουδες εχει περασει το επαγγελμα, ξερω 3 που του εκατσαν, δυο τον φιλησαν μπροστα μου και μια άλλη μου εδειξε σε φωτο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δεν γυριζει συχνα όπως παλια , αλλα οποτε το κανει ναι στις στριπτιτζουδες εχει περασει το επαγγελμα, ξερω 3 που του εκατσαν, δυο τον φιλησαν μπροστα μου και μια άλλη μου εδειξε σε φωτο.
κλαιω... :2funny:
εχω χρονια να περασω ετσι στο μπου

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Τυπε παπαριες λες.  :S :S :S
Tυπε στο Ελιζε αν θυμαμαι καλα στριπτιτζαδικο Λευκωσια οταν ημουνα φανταρος μπαινουμε μεσα με αλλα 4-5 ατομα και ερχεται μια τυπισσα καθεται πανω και αρχισε να με φιλαει...χαιρω πολυ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
σαλεμενος εισαι?
το ότι φιλιόντουσαν στο στομα εκτος δουλειας δεν αποδυκνυει για σενα οτι ηταν ζευγαρι?
ναι ναι το αποδεικνυει
αλλη μια ερωτηση
οταν ειχε την φοιτητρια γκομενα απο τα τεφαα ειχε στο φεισμπουκ και τις φωτο με τις αλλες γκομενες του απο το εξωτερικο κλπ;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σαλεμενος εισαι?
το ότι φιλιόντουσαν στο στομα εκτος δουλειας δεν αποδυκνυει για σενα οτι ηταν ζευγαρι?

Μπορει να πιστεψει ευκολοτερα οτι ο Χριστος ειπε να κανει καναδυο θαυματα για να ταισει τους καλεσμενους στο γαμο της Κανα, παρα να πιστεψει οτι μια στριπτητζου που σε γλωσοφιλαει εκτος στριπτητζαδικου την γαμας κιολας

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τυπε παπαριες λες.  :S :S :S
Tυπε στο Ελιζε αν θυμαμαι καλα στριπτιτζαδικο Λευκωσια οταν ημουνα φανταρος μπαινουμε μεσα με αλλα 4-5 ατομα και ερχεται μια τυπισσα καθεται πανω και αρχισε να με φιλαει...χαιρω πολυ.
τυπε μηπως της ειπες οτι ησουν πιλοτος;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τυπε παπαριες λες.  :S :S :S
στο πλατινουμ της θεσσαλονικης και σε κανενα άλλο Στριπ της θεσσαλονικης δεν επεφταν γλωσσοφιλα πριν 10 - 20 χρονια που πηγαίναμε.
και το κυριοτερο ΕΚΤΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι ναι το αποδεικνυει
αλλη μια ερωτηση
οταν ειχε την φοιτητρια γκομενα απο τα τεφαα ειχε στο φεισμπουκ και τις φωτο με τις αλλες γκομενες του απο το εξωτερικο κλπ;
δεν ειχε φεαησμπουκ τοτε , μιλαμε για 2002-5

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom