το άκουσα κ το διάβασα κ εγώ . Αλλά θα τους ψηφίσω κ εγώ!!!!πρώτη φορά οικογένειακοςαμα ακουσει κανενας σοβαρος ανθρωπος οτι ψηφιζεις ποινικους νεοναζι θα καταλαβει αμεσως τι μυαλο κουβαλας και τι αρχιηλιθιος εισαι
δε χρειαζεται να ανοιξεις το στοματακι σου να πεις κι αλλα
αμα το γυρισεις δε και στα γκομενικα και πεις οτι γαμας και φοιτητριες 3-3 και πας διακοπες στη μυκονο θα δεσει η εικονα του ανεγκεφαλου αγραμματου σαλιαρη κλαρινογαμπρου
εισαι κλασικη περιπτωση πιτσιρικα που ηταν στην απεξω, σε καθε διαλειμμα ετρωγε τραμπουκα και κατεληγε στον σκουπιδοτενεκε και τωρα που μεγαλωσε του φταινε οι πολιτικοι, οι αλλοδαποι, οι παπαδες, ολοι
και ψηφιζει ΧΑ γιατι εχει μικρο πουλι και ειναι loser στην πραγματικη ζωη
για λυπηση εισαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 85K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ναι ξερωΕχεις εγκεφαλική βλάβη
Πιλοτος και looser στην πραγματική ζωή μονο στην προπαγανδα του πουλι μπορει να υπαρξει
πιλοτος με BMW M3 και κοτερο, ερασιτεχνης κυνηγος που εχει χτυπησει μαμουθ στον παρνασσο και παλια ειχες ενα ξαδερφο στην αμερικη που ηταν κολλητος του μαικλ τζακσον
ορσε
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
μιλησε και το πορδοβουλωματο άκουσα κ το διάβασα κ εγώ . Αλλά θα τους ψηφίσω κ εγώ!!!!πρώτη φορά οικογένειακος
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
ναι ξερω
πιλοτος με BMW M3 και κοτερο, ερασιτεχνης κυνηγος που εχει χτυπησει μαμουθ στον παρνασσο και παλια ειχες ενα ξαδερφο στην αμερικη που ηταν κολλητος του μαικλ τζακσον
ορσε
Μαλάκα μου εισαι τοσο μιζερος που το θλιβερό μυαλό σου δεν μπορει να επεξεργαστει οτι υπαρχουν πετυχημενοι ανθρωποι
Εισαι για λύπηση
φίλε εδώ είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν οτι πρόβλημα κ αν έχεις δεν είναι κακό ίσως βρεις κάποιον να σε βοηθήση χώρους ηρωνια θες υποστηρίξει. Ευχαρηστωμιλησε και το πορδοβουλωμα
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
α εκτος απο βλακας εισαι και πετυχημενος;Μαλάκα μου εισαι τοσο μιζερος που το θλιβερό μυαλό σου δεν μπορει να επεξεργαστει οτι υπαρχουν πετυχημενοι ανθρωποι
Εισαι για λύπηση
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
εφχαρηστο φηλε, να ησε καλλαφίλε εδώ είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν οτι πρόβλημα κ αν έχεις δεν είναι κακό ίσως βρεις κάποιον να σε βοηθήση χώρους ηρωνια θες υποστηρίξει. Ευχαρηστω
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
α εκτος απο βλακας εισαι και πετυχημενος;
Ανήκω στην κατηγορια των ανθρώπων που κανουν αυτα που πραγματικά γουσταρουν
Προφανώς ανήκεις στην κατηγορια ανθρώπων που ζουν στην μιζερια, με μονη ελπιδα τον διορισμο με βύσμα
Μην φθονεις, διαταρασεις περαιτερω την ψυχική σου υγεια
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ναι ναι ξερω εισαι πετυχημενος γαμας αβερτα φοιτητριες και ζεις ζωαραΑνήκω στην κατηγορια των ανθρώπων που κανουν αυτα που πραγματικά γουσταρουν
Προφανώς ανήκεις στην κατηγορια ανθρώπων που ζουν στην μιζερια, με μονη ελπιδα τον διορισμο με βύσμα
Μην φθονεις, διαταρασεις περαιτερω την ψυχική σου υγεια
αντε τωρα να ρωτησεις σε ποιο μπουρδελακι κανουν αναλ
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
εφχαρηστο φηλε, να ησε καλλα
Βάλε την ορθογραφια στον κωλο σου βλάκα, δουλεια με πολιτικο βύσμα ψαχνεις ρε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γιατι ρε τυπε το σαητ ειναι μονο για ανεργους, που ζουν με την μαμα τους και δεν εχουν ουτε γκομενα ουτε συζυγο?α εκτος απο βλακας εισαι και πετυχημενος;
οι μισοι αντρες παντρεμενοι ειναι.
οι αλλοι μισοι μετα απο την εφηβεια ή και μες την εφηβεια γκομενιζουν.
τωρα οι κατω των 30 λογω κρισης οι μισοι ειναι ανεργοι.
καποιοι ομως 30-40-50 δεν ειναι και μπορει ν αβγαζουν καλα φραγκα.
πχ ο λακης33 ηταν οδοντιατρος με καλο εισοδημα, το τερας-οτραμουντανας επισης ως επιστημονικο προσωπικο στο εξωτερικο και μιντριντερ επισης.
δεν ειναι το σαητ μονο για μπατιριδες και αποτυχημενους στο φλερτ. οι περισσοτεροι που γραφουν ή παντρεμενοι ειναι σαν τον αλεξ, τον στεκα ή εχουν γκομενα οπως εγω και ο ακαποερας.
τι ζορι εχεις να τα ισοπεδωσες ολα ρε πουλι?
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
ναι ναι ξερω εισαι πετυχημενος γαμας αβερτα φοιτητριες και ζεις ζωαρα
αντε τωρα να ρωτησεις σε ποιο μπουρδελακι κανουν αναλ
Τυπε οι γκομενες δεν κοβουν το μπουρδελιασμα
Αλλά που να ξερεις..
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
καλα εχει καμια σχεση ο τραμυς και ο αλεξ και ο λακης με αυτον τον μπετοβλακα;γιατι ρε τυπε το σαητ ειναι μονο για ανεργους, που ζουν με την μαμα τους και δεν εχουν ουτε γκομενα ουτε συζυγο?
πχ ο λακης33 ηταν οδοντιατρος με καλο εισοδημα, το τερας-οτραμουντανας επισης ως επιστημονικο προσωπικο στο εξωτερικο και μιντριντερ επισης.
απο τα γραφομενα του καθενος καταλαβαινεις
αυτος εδω ειναι μογγολακι
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
καλα εχει καμια σχεση ο τραμυς και ο αλεξ και ο λακης με αυτον τον μπετοβλακα;
Βρες δουλεια, βγαλε γκομενα και ισως βγεις απο την κατασταση αρουραιου που βρισκεσαι
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ακαποερα θα σου παρω λιγο με μπετονετα από την γλωσσα να το δωσω σε ένα συναδελφο που εχει εργαστηριο να δουμε αν εχεις 47 χρωμοσώματα ο πουλις εχει δικιοκαλα εχει καμια σχεση ο τραμυς και ο αλεξ και ο λακης με αυτον τον μπετοβλακα;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ειμαι αστροναυτης και γαμαω φοιτητριες απο τα τεφααΒρες δουλεια, βγαλε γκομενα και ισως βγεις απο την κατασταση αρουραιου που βρισκεσαι
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
εσυ εισαι αυτος που ελεγε οτι ο καζακης θα μας σωσει η αλλος ητανε;ακαποερα θα σου παρω λιγο με μπετονετα από την γλωσσα να το δωσω σε ένα συναδελφο που εχει εργαστηριο να δουμε αν εχεις 47 χρωμοσώματα ο πουλις εχει δικιο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
κατσε ρε ισοπεδωτη,ειμαι αστροναυτης και γαμαω φοιτητριες απο τα τεφαα
εγω δεν εχω γαμησει ποτέ σερβιτορα , κωμμοτρια 1, φοιτητριες παροτι θεωρούνται λογω τουπε και ορφωσης πιο δυσκολες επειδή ηταν ο κυκλος μου λογω σπουδων γαμησα 6 και καθηγητριες 5 και άλλες 20 ασχετες γκομενες όχι επαγγελματιες, επειδή είμαι της ποσοστητας.
ο ακαποερας εχει γαμησει ποιοτητα γιατι ειναι της ποιοτητας και οχι της ποσοστητας, πχ γαμησε στριπτητζουδες χωρις να τις πληρωσει για αυτο επειδη πουλαει πολυ το επαγγελμα του πιλοτου.
και καποιες φοιτητριες επισης.
εσυ τι δουλεια κανεις?
ποσο χρονων εισαι?
ποσες γκομενες ειχες?
για πες τα μας και λιγο, μην εισαι κανενας ψυχασθενης σαν τον πικερ που μεχρι τα 27 δεν σταρυωσε γκομενα?????
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν ξερω κανενα καζακηεσυ εισαι αυτος που ελεγε οτι ο καζακης θα μας σωσει η αλλος ητανε;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 9K