Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εγω δεν εχω αναγκη να κολλαω αφισες μικρο κομματοσκυλο
Εκτος απο προπαγανδα τι αλλο σε βαζουν να κανεις για να σε διορισουν?
Κωλαρακι στηνεις?
αναγκη και κοψιμο εχεις και την αφισοκολληση και το χαρτζιλικακι που σου σταζουνε
αντε ζαλωσου τωρα τις τυλιγμενες αφισες και την αλευροκολλα και κανε τη γυρα σου και σημερα στο σταθμο λαρισης
κατι θα σου δωσουν τα παιδια στο τελος

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αναγκη και κοψιμο εχεις και την αφισοκολληση και το χαρτζιλικακι που σου σταζουνε
αντε ζαλωσου τωρα τις τυλιγμενες αφισες και την αλευροκολλα και κανε τη γυρα σου και σημερα στο σταθμο λαρισης
κατι θα σου δωσουν τα παιδια στο τελος

Τα κομματικα τα εχω γραμμενα στα αρχιδια μου, απο το εξωτερικο πληρωνομαι
Το μονο που με απασχολεί ειναι το λαθρομεταναστευτικο στο οποιο ο Κουλης ειναι υπερ του λαθροεπικοισμου
Εσυ γιατι δεν παραδεχεσαι οτι σκουζεις για μια θεσουλα στο δημοσιο για την οποια εχεις δωσει και το κωλι σου?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
συντομο quiz:

απο ποιου κομματος την ιστοσελιδα ειναι η παρακατω ιδεολογικη θεση:

Πιστεύουμε σε μια οικονομία, υπηρέτη των εθνικών συμφερόντων και όχι σε ένα Κράτος, υπηρέτη της πλουτοκρατίας.

α) ΚΚΕ
β) ΜΛ-ΚΚΕ
γ) ΚΚΕ-μλ
δ) Ανταρσυα
ε) Χρυση αυγη

η απαντηση εντος ολιγου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
συντομο quiz:

απο ποιου κομματος την ιστοσελιδα ειναι η παρακατω ιδεολογικη θεση:

Πιστεύουμε σε μια οικονομία, υπηρέτη των εθνικών συμφερόντων και όχι σε ένα Κράτος, υπηρέτη της πλουτοκρατίας.

α) ΚΚΕ
β) ΜΛ-ΚΚΕ
γ) ΚΚΕ-μλ
δ) Ανταρσυα
ε) Χρυση αυγη

η απαντηση εντος ολιγου
απαντηση:

δεξιοι του κωλου

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
[move][size=40pt]σκασε βλακα[/size][/move]

Πουλι γαμημενο κομματοσκυλο.
Ηρθε η ωρα να σκασεις εσυ μαζι με την αγελη σου.
Ο σοδομισμος δεν φαινεται να σε πτοησε, απεναντιας τον ευχαριστιεσαι
Την επομενη φορα θα πεσει φολα κομματοσκυλο

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
τυπε μποκολη το ελαιω θεου ηταν αλτις η μινερβα;
αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν παιζεις κιθαρα και πας σε παρτι στις πανελληνιες
xereis-apo-kalo-elaiolado-750x400.jpg

μαθε πρωτα το ελεω Θεου και μετα μας εξηγεις αν υπαρχει η οχι Θεος

Γιατί δεν Γκουγκλάρεις, ώστα να μην ξεφτιλιστείς; απλά επιβεβαιώνεις την αγραμματοσύνη σου. Άρα δεν τελείωσες καν τη Β' Λυκείου, αφού εκεί το μάθαμε. "Ελέω θεού βασιλεία": πολιτική αντίληψη σύμφωνα με την οποία ο μονάρχης έχει λάβει την εντολή της εξουσίας από τον Θεό στον οποίο και μόνο λογοδοτεί. πηγή

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
λογικη μποκολη
ενας πιστος αυτοκτονησε απο ασιτια
ενας αθεος σκοτωθηκε σε αυτοκινητικο δυστυχημα
αρα: ειναι καλυτερο να εισαι αθεος
με την μποκολεια λογικη:
ο ωνασης που ηταν παμπλουτος ειχε μια ιδιοτυπη καταρα και τα παιδια του ειτε σκοτωθηκαν ειτε αυτοκτονησαν
ο μπαρμπα μπριλιος τρωει απο τα σκουπιδια απο τη φτωχεια αλλα τα παιδια του ζουν
αρα: ειναι καλυτερο να εισαι παμφτωχος παρα παμπλουτος
ραβδος εν γωνια αρα βρεχει

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ προσπαθείς να διαστρέψεις αυτά που έγραψα. Κάποιος σημείωσε ότι ο Μαθηματικός Γκέντελ θεωρούσε ότι απέδειξε την ύπαρξη του Θεού. Απάντησα ότι δεν είναι δυνατόν να δεχτώ την άποψη ενός ανθρώπου, τον οποίον συμπονώ, αφού επέλεξε να πεθάνει από ασιτία για να μην τον δηλητηριάσουν. Ο Άλεξ με ρώτησε αν το ίδιο ισχύει για τον σχιζοφρενή άθεο Νας. Και του απάντησα ότι ο άθεος Νας δεν λιμοκτόνησε μέχρι θανάτου, άρα αποδείχτηκε ότι είχε υγιέστερη στάση ζωής. Δεν ξεκίνησα εγώ τη σύγκριση, απλά απάντησα. Και σαν καλός πιστός, αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πόσο αγαπάς την αλήθεια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
1. ο Ιησους ασχετως αν καποιος αναγνωριζει τη θεικη η θεανθρωπινη η απλως ανθρωπινη φυση του, αποδεδειγνενα δεν ηταν ανυπαρκτος αλλα ηταν απολυτως υπαρκτο προσωπο το οποιο αναφερουν ρωμαιοι αλλα και αλλοι ιστορικοι της εποχης.
2) αυτο ισχυριζονται οι εβραιοι που δεν τον καταλαβαν

1ον. Επαναλαμβάνω και σε σένα την ίδια ερώτηση την οποία έχω  απευθύνει σε όλους τους θρήσκιους και στην οποία δεν πήρα απάντηση. Γράψε τα ονόματα δύο ανεξάρτητων ιστορικών του 1ου αιώνα οι οποίοι περιέγραφαν ότι υπήρξε ένας Ιουδαίος δάσκαλος τον οποίο ακολουθούσαν χιλιάδες, ο οποίος έθρεψε με 5 ψάρια χιλιάδες ανθρώπους, θεράπευσε κουφούς, τυφλούς, κουτσούς, ανάστησε νεκρό και όταν πέθανε έγινε ταυτόχρονα σεισμός, έκλειψη Ηλίου σε όλη τη Γη και οι νεκροί της Ιερουσαλήμ βγήκαν βόλτα στους δρόμους. Οι αόριστες πλαστογραφημένες προσθήκες σε Ιστορικούς που γράφτηκαν αιώνες μετά, δεν βοηθούν. Θέλω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ αναφορές των πολλών και απίθανων θαυμάτων που περιγράφει η Καινή Διαθήκη. Ήδη απάντησα στην αοριστολογία του Τάκιτου πιο πάνω. Να σε δω λοιπόν. Θα μου μιλήσεις για σύγχρονους ιστορικούς, ή θα αρχίσεις τις τάχα προφητείες από τις Σίβυλλες και τους υπόλοιπους που έγραψαν αιώνες μετά
2ον. Εξήγησέ μου γιατί οι Εβραίοι δεν τον κατάλαβαν και τον κατάλαβαν οι αγράμματοι χριστιανοί που αγνοούσαν την Εβραϊκή γλώσσα. Γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία δέχεται την Παλαιά Διαθήκη, τους Προφήτες, τους Κριτές κι όσους αναφέρονται εκεί 

Επισκέπτης
Άλλο ένα ψέμα. Η ποινή για τους Εβραίους που έφευγαν από τη θρησκεία ήταν ο λιθοβολισμός. Η Σταύρωση ήταν Ρωμαϊκή τιμωρία για τους Επαναστάτες

Καλά , τι είπες τώρα ;; Τι είχε δίπλα του ο Χριστός ;;;Ποινικούς ή κλέφτες ( δε θυμάμαι !) !!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Γιατί δεν Γκουγκλάρεις, ώστα να μην ξεφτιλιστείς; απλά επιβεβαιώνεις την αγραμματοσύνη σου. Άρα δεν τελείωσες καν τη Β' Λυκείου, αφού εκεί το μάθαμε. "Ελέω θεού βασιλεία": πολιτική αντίληψη σύμφωνα με την οποία ο μονάρχης έχει λάβει την εντολή της εξουσίας από τον Θεό στον οποίο και μόνο λογοδοτεί. πηγή
ελεω η ελαιω επιστημονα;

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.iloveithaki.gr/wp-content/uploads/2017/02/kostispalamas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αμα ειναι στα αρχιδια σου δεν θα ασχολιοσουν μαζι μου.

Μαλλον κατι μεσα σε τρωει. Κατωτεροτητα θα ελεγα

Επισκέπτης
Μήπως ο τίτλος έπρεπε να είναι "προσκαλεί η ένωση ... για κοψίδια ;;;"  Γιατί δεν προκαλεί κανέναν !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom