Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Σωστο μεν οπως τα λες, αλλα ας μη κολησουμε σε technicalities... Για μενα αυτο θα ηταν αποδειξη, για τους αλλους (πιθανον) η δικια μου προσωπικη εμπειρια δεν ειναι τιποτα...

Μα για μενα μιλαμε ουτως ή αλλως ... Ο καθε αλλος εχει το δικο του τροπο για να πειστει ...

σου ειπα .... μετα απο αυτο αν αρχισεις να το λες δημοσια ή θα γινεις σαουλ/παυλος ή σε βλεπω με κανενα πουκαμισακι απο αυτα που δενουν τα μανικια στην πλατη  :2funny:

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
σου ειπα .... μετα απο αυτο αν αρχισεις να το λες δημοσια ή θα γινεις σαουλ/παυλος ή σε βλεπω με κανενα πουκαμισακι απο αυτα που δενουν τα μανικια στην πλατη  :2funny:

ε, θα το κρατησω για  τον εαυτο μου τοτε ...

Ομως, σκεψου λιγο παρακατω, θεωρουμε δεδομενο οτι οποιος δει τον Θεο ειναι για ζουρλομανδια ... κατι λεει αυτο για τα περι Θεου ... :-)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
ε, θα το κρατησω για  τον εαυτο μου τοτε ...

Ομως, σκεψου λιγο παρακατω, θεωρουμε δεδομενο οτι οποιος δει τον Θεο ειναι για ζουρλομανδια ... κατι λεει αυτο για τα περι Θεου ... :-)

δεν ισχυει για ολους αυτο ... το ιερατειο και τα εκαστοτε κολληταρια του εχουν το ακαταδιωκτο

(θυμησου και τη δηλωση του χριστοδουλου οτι ο θεος του μιλησε και του ειπε να οδηγησει το ποιμνιο - κατι πολυ καλο πρεπει να ηπιε ο μπαγασας)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ο Ιησούς που εμφανίστηκε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ (που ήταν μαθητής του, και πάλι δεν τον πίστεψε) δεν είχε καμία καούρα να εμφανιστεί μπροστά στους Ευρωπαίους και να τους απαγορεύσει να κάνουν θρησκευτικούς πολέμους, λέγοντάς τους ποιο είναι το πραγματικό δόγμα και να μην κυνηγάνε, βασανίζουν, σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Τι κάνει; Ανάβει κάθε χρονιά το Άγιο Φως στα Ιεροσόλυμα. Είναι σημαντικότερο, γι αυτόν     
:S :S :S

Συνημμένα

• anaptiras-mple-piso-s.jpg
    anaptiras-mple-piso-s.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 15

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
262
Πόντοι
21
Ο Ζησιμοπουλος ειναι εξαιρετικος τύπος, πρωην αξιωματικος των Ειδικών Δυναμεων
Στα ψηφοδελτια τους υπαρχουν και σοβαροι ας επιλεξουμε αυτους λοιπον
Για  το  Ζησιμοπουλο  ρωτα  με  ........  εχω  πολλα  να  σου  πω .... θα  νιωσεις  τρομερη  απογοτευση !!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν είναι τυχαίο ότι οι Βασιλιάδες της Ευρώπης υπέγραφαν ως Ελαίω Θεού Ηγεμόνες...
τυπε μποκολη το ελαιω θεου ηταν αλτις η μινερβα;
αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν παιζεις κιθαρα και πας σε παρτι στις πανελληνιες

xereis-apo-kalo-elaiolado-750x400.jpg

μαθε πρωτα το ελεω Θεου και μετα μας εξηγεις αν υπαρχει η οχι Θεος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΟΥ. Η σύγκριση του τέλους του Γκέντελ συγκρινόμενη με το τέλος του Νας δείχνει τι επίπτωση έχει η θρησκεία στη ζωή των ανθρώπων συγκρινόμενη με την αντίστοιχη της αθεΐας. Ας τους συγκρίνουμε λοιπόν. Η θρησκευτική πίστη οδήγησε τον Γκέντελ στον φρικτό θάνατο από ασιτία μέσα σε μια Κοινωνία αφθονίας. Η αθεΐα ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΕ τον Νας στο θάνατο, ο άνθρωπος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.  Σε ευχαριστώ για το παράδειγμα που μου πρόσφερες
λογικη μποκολη
ενας πιστος αυτοκτονησε απο ασιτια
ενας αθεος σκοτωθηκε σε αυτοκινητικο δυστυχημα
αρα: ειναι καλυτερο να εισαι αθεος

με την μποκολεια λογικη:
ο ωνασης που ηταν παμπλουτος ειχε μια ιδιοτυπη καταρα και τα παιδια του ειτε σκοτωθηκαν ειτε αυτοκτονησαν
ο μπαρμπα μπριλιος τρωει απο τα σκουπιδια απο τη φτωχεια αλλα τα παιδια του ζουν

αρα: ειναι καλυτερο να εισαι παμφτωχος παρα παμπλουτος

ραβδος εν γωνια αρα βρεχει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θα σε πληροφορήσω ότι ο Ανύπαρκτος ήταν Εβραίος από τη γενιά του Δαβίδ. Κήρυττε στις συναγωγές (όπου δεν γίνονταν δεκτοί αλλόφυλοι) και οι μαθητές του τον ονόμαζαν Ραβί, που σημαίνει τον Εβραίο Δάσκαλο του Νόμου. Ο Χριστιανισμός είναι Εβραϊκή Αίρεση  
1. ο Ιησους ασχετως αν καποιος αναγνωριζει τη θεικη η θεανθρωπινη η απλως ανθρωπινη φυση του, αποδεδειγνενα δεν ηταν ανυπαρκτος αλλα ηταν απολυτως υπαρκτο προσωπο το οποιο αναφερουν ρωμαιοι αλλα και αλλοι ιστορικοι της εποχης.
2) αυτο ισχυριζονται οι εβραιοι που δεν τον καταλαβαν

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ρε πουλι ακομα εδω περιφερεις το σοδομισμενο σου κουφαρι?
Βρηκες τις δηλωσεις του αρχηγου σου η ακομα ψαχνεις ψευτρακο?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε πουλι ακομα εδω περιφερεις το σοδομισμενο σου κουφαρι?
Βρηκες τις δηλωσεις του αρχηγου σου η ακομα ψαχνεις ψευτρακο?
ωπ εσκασε μυτη και ο αφισοκολλητης μονο για ελληνες
γιατι μου λουφαξες χτες ρε εγερθουτου;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο ακαποειρουλης - τσαντισμενο κανις ειναι γνωστος και ως δεξιος απο τα λιντλ

13321847_1552676925037101_6448951293645113860_n.jpg

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ωπ εσκασε μυτη και ο αφισοκολλητης μονο για ελληνες
γιατι μου λουφαξες χτες ρε εγερθουτου;

Ψευτρακο τις δηλωσεις τις βρηκες?
Δεν κολλαω εγω αφισες γλυφτρακι της ΝΔ
Χαζουλι εδω δεν ειναι ΔΑΠ να λες οτι μαλακια σου κατεβει ατιμωρητος
Για καθε ψεμα θα τρως εξευτελιστικο σοδομισμο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο ακαποειρουλης - τσαντισμενο κανις ειναι γνωστος και ως δεξιος απο τα λιντλ

Κανισακι εισαι εσυ κομματοσκυλο
Ειναι κανονικος ο θειος απο την ΝΔ που σου εταξε θεσουλα η ειναι κανας μπαρμπας που τσιμπουκωνεις?
Ειστε και δροσεροι εκει στο γαλαζιο πασοκ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τσιμπα και τις δηλωσεις οταν εθεσε υποψηφιοτητα για προεδρος μικρε ψηστη σουβλακιων μονο για ελληνες σε θερινο καμπινγκ της ΧΑ

Ζητώ από όλους που αγαπάμε τη Νέα Δημοκρατία να την κάνουμε ξανά μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, που θα προσελκύει γυναίκες και άνδρες, τα πιο παραγωγικά στρωματά της ελληνικής κοινωνίας, από τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας μέχρι τη δυναμική δεξιά.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ειναι κανας μπαρμπας που τσιμπουκωνεις?
Ειστε και δροσεροι εκει στο γαλαζιο πασοκ
εγω δεν παω στη μυκονο σαν κι εσενα που σε γαμανε κι οι πελεκανοι

Σιγουρα θα αραξω Σαντορινη. Περσι ημουν Μυκονο μπορει να ξαναπαω μετα την Σαντορινη διπλα ειναι
:gay:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τσιμπα και τις δηλωσεις οταν εθεσε υποψηφιοτητα για προεδρος μικρε ψηστη σουβλακιων μονο για ελληνες σε θερινο καμπινγκ της ΧΑ

Ζητώ από όλους που αγαπάμε τη Νέα Δημοκρατία να την κάνουμε ξανά μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, που θα προσελκύει γυναίκες και άνδρες, τα πιο παραγωγικά στρωματά της ελληνικής κοινωνίας, από τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας μέχρι τη δυναμική δεξιά.

Τσιμπουκακια παιρνεις στον θειο?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ρε τραβα κολλα καμια αφισα στον αγιο παντελεημονα να σου τσιμπησει το μαγουλακι ο γερμενης με τον αλβανικο φουρνο

Εγω δεν εχω αναγκη να κολλαω αφισες μικρο κομματοσκυλο
Εκτος απο προπαγανδα τι αλλο σε βαζουν να κανεις για να σε διορισουν?
Κωλαρακι στηνεις?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αριστερος εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ακαποειρουλης που τα βραδια το παιζει σκληρο δεξιο αγορι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom