Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
και κλεινω με το καλυτερο

-Σαμαράς1.jpg

λεζαντα: Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ  :heavymetalbig:

καληνυχτες

Μισες δουλειες εκανε με τον παναθηναικακια
Ο κοσμος σας παιρνει χαμπαρι ποσο διεφθαρμενοι ειστε και θα σας στειλει εκτος βουλης..
Ακομα και ο θειος σου θα πρεπει να βρει κανονικη δουλεια για να ζησει

Επισκέπτης
Δεν εχεις δικαιο. Η ΝΔ πρεπει να καταστραφει διοτι εξυπηρετει τον εποικισμο της χωρας μας απο αφροασιατες
Οι μονοι εντος βουλης που αντιτιθενται ειναι οι ΧΑυγιτες
Αυτο αρκει για να εχουν την στηριξη μας

Και γιατί πρέπει να δώσουμε ψήφο μόνο σε όσους βρίσκονται εντός Βουλής αυτή τη στιγμή ;;;;

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96

Εχω διδακτορικο σε θετικες επιστημες

..... Αν πηδαμε συνεχεια απο τη μια θεωρια στην αλλη αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ..... μπουρδολογουμε ......

:headbang: :headbang: :headbang:

αναρωτιεμαι αν υπαρχει το ρημα/ η λεξη : αυτοτρολαρεσαι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το τι πιστευεις μου ειναι αδιαφορο οσο το κρατας για τον εαυτο σου και μεσα στους ναους σου

οταν το βγαζεις δημοσια - ε θα φας την κριτικη σου

για να αρχισω και εγω τωρα τις σοφιστειες :

τι εκανε ο θεος πριν την δημιουργια ? το ειχε ριξει στο μπαρμπουτι οπως δεν πιστευε ο αινσταιν ? ή ηταν σε κανενα απο τα φημισμενα τσιμπουσια στον ολυμπο μαζι με τους δικους μου 12 ?

Μεταξύ μας τώρα γουστάρω το δωδεκάθεο . Γαμικουλες πουτανιαρηδες πότες καλοφαγάδες ... ωραίοι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
παντως αν το παρεις καθαρα απο την ωφελιμιστικη σκοπια ενας πιστος ειναι σε πολυ καλυτερη θεση απο εναν αθεο διοτι αν εχει δικιο ο αθεος και δεν υπαρχει τιποτα, μετα το θανατο του πιστου δε θα γινει τιποτα
αν ομως εχει δικιο ο πιστος και υπαρχει θεος, μετα το θανατο του αθεου, θα τσουξει το κωλαρακι του

είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι το στοίχημα του Πασκάλ αν και έχει καταρριφθεί από την πρώτη στιγμή, επαναφέρεται ΣΥΝΕΧΩΣ από τα χριστιανά, τουλάχιστον. Δείχνει τις μόνιμες βλάβες που έχει επιφέρει στη λογική τους. Ο Πασκάλ δημοσίευσε αυτό που έμεινε στην ιστορία σαν στοίχημα του Πασκάλ. Αν ο θεός δεν υπάρχει και τον πιστεύεις δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν όμως υπάρχει και δεν τον πιστεύεις, τότε θα πας στην Κόλαση. ΑΡΑ πίστευε. Δεν αντέχει σε λογική κριτική, γιατί ΥΠΟΥΛΑ θεωρεί δεδομένο ότι δεν υπάρχουν άλλοι θεοί. Αν πιστεύεις στο χριστιανικό θεό και ο πραγματικός θεός είναι ο Σίβα, θα σε μετατρέψει σε πεινασμένο φάντασμα. Αν πιστεύεις στο χριστιανικό θεό και ο πραγματικός θεός είναι ο Δίας, θα σε στείλει στα Τάρταρα. Αν πιστεύεις στο χριστιανικό θεό και ο πραγματικός θεός είναι ο Αλλάχ, θα χάσεις τα βουνά με τα πιλάφια, τα ποτάμια με το κρασί, τις λίμνες με το μέλι και τις μαυρομάτες ουρί. Και ούτω καθεξής. Αν τους το αντιστρέψεις με τον Άγιο Βασίλη θα καγχάσουν, κι όμως είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Γιατί να μην πιστεύουμε στην ύπαρξη του Άγιου Βασίλη; Αν κάνουμε λάθος, δεν χάνουμε τίποτα. Αν όμως υπάρχει, θα δώσει το δώρο που του ζητήσαμε στο γράμμα που του στείλαμε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Για τον διασημο μαθηματικο Νας, που ηταν αθεος και σχιζοφρενης με διπλωμα, ισχυει το ιδιο?

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΟΥ. Η σύγκριση του τέλους του Γκέντελ συγκρινόμενη με το τέλος του Νας δείχνει τι επίπτωση έχει η θρησκεία στη ζωή των ανθρώπων συγκρινόμενη με την αντίστοιχη της αθεΐας. Ας τους συγκρίνουμε λοιπόν. Η θρησκευτική πίστη οδήγησε τον Γκέντελ στον φρικτό θάνατο από ασιτία μέσα σε μια Κοινωνία αφθονίας. Η αθεΐα ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΕ τον Νας στο θάνατο, ο άνθρωπος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.  Σε ευχαριστώ για το παράδειγμα που μου πρόσφερες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Tύπε μου γιατι μιλάς σαν αριστερός?
Οποιος δεν συμφωνει με την θρησκεια/Μαρξ ειναι φασιστας και αγραμματος ανωριμος?
Ασε τις καραμελες πουλι

Δεν καταλαβαίνω την παρατήρησή σου. Ο Μαρξ είπε ότι η θρησκεία είναι το όπιο των λαών. Από τη μεριά του, είχε απόλυτο δίκιο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Βασιλιάδες της Ευρώπης υπέγραφαν ως Ελαίω Θεού Ηγεμόνες (μας λυπήθηκε ο θεούλης και μας έστειλε τον καλό Βασιλιά). Δεν υπάρχει Δεσποτεία, Βασιλιάς, Τσάρος, Αυτοκράτορας, στην Ευρώπη που να μη στέφθηκε από κάποιο παπά. Γι αυτό και τους δίνουν όλα αυτά τα προνόμια. Και γι αυτό τώρα που έπαψαν να έχουν τη Βια όλων αυτών μαζί τους έχουν συνεχείς απώλειες είτε από την αυξανόμενη αθεΐα, είτε από την αναγέννηση των Εθνικών θρησκειών της Ευρώπης.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
ο ιουδαισμος ειναι εβραικη θρησκεια
ο χριστιανισμος ειναι παγκοσμια θρησκεια
αποδειξη οτι οι εβραιοι δεν το καταλαβαν και σταυρωσαν το χριστο

Με λίγα λόγια. Οι Εβραίοι, που κράτησαν τη θρησκεία τους τόσους αιώνες, και είχαν ειδική τάξη Ιερέων να την μελετούν και να την εξηγούν, δεν την κατάλαβαν. Έρχονται οι χριστιανοί, που δεν ήξεραν καλά Εβραϊκά, και κατάλαβαν καλύτερα τις Γραφές και τις προφητείες από τους Εβραίους. Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Οι Ινδοί έχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια μια θρησκεία η οποία περιγράφεται στις Βέδες και υπάρχει ειδική κάστα Ιερωμένων (Οι Βραχμάνοι) που την εξηγούν. Έρχεται κάποιος γεννημένος σε άλλο Κοινωνικοπολιτικοοικονομικό Σύστημα, μαθαίνει Σανσκριτικά και τους λέει. Ακούστε με, κάνατε λάθος τόσους αιώνες, θα σας πω ΕΓΩ τι πραγματικά σημαίνουν οι Βέδες.  Εκτός από γέλια, τι άλλο θα προκαλούσε; Κι όμως, ακριβώς αυτό ισχυρίζεσαι εσύ. Οι Εβραίοι δεν κατάλαβαν την παράδοσή τους. Αλλά εσύ, την κατάλαβες. Ας σε δοξάσουμε, λοιπόν 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
νταξει δε θες να απαντησεις, το σεβομαι
απλα επειδη η ορολογια ελληνες και εβραικη θρησκεια χρησιμοποιειται πολυ απο τα παιδια λεω μπας και εισαι κι εσυ κατα κει
που και τα 2 ειναι λαθος δηλαδη ελληνας τοτε δε σημαινε εθνικα ελληνας αλλα ειδωλολατρης και ο χριστιανισμος δεν ειναι εβραικη θρησκεια

Θα σε πληροφορήσω ότι ο Ανύπαρκτος ήταν Εβραίος από τη γενιά του Δαβίδ. Κήρυττε στις συναγωγές (όπου δεν γίνονταν δεκτοί αλλόφυλοι) και οι μαθητές του τον ονόμαζαν Ραβί, που σημαίνει τον Εβραίο Δάσκαλο του Νόμου. Ο Χριστιανισμός είναι Εβραϊκή Αίρεση 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Και ο Χριστος Εβραιος δεν ηταν?
Τουλαχιστον η μανα του..
Εβραιοι σταυρωσαν Εβραιο, τι θα σταυρωναν Σουηδο?

Άλλο ένα ψέμα. Η ποινή για τους Εβραίους που έφευγαν από τη θρησκεία ήταν ο λιθοβολισμός. Η Σταύρωση ήταν Ρωμαϊκή τιμωρία για τους Επαναστάτες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Πανταχου παρων και τα παντα πληρων ... Αρα ξερει καλυτερα απο σενα και μενα :-)

Μα αυτη δεν ειναι η υποθεση που κανουμε? Να εμφανιστει μπροστα μου ... Πριν 2,000 χρονια και σε καποιους αλλους δε μου κανει ...

Ο Ιησούς που εμφανίστηκε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ (που ήταν μαθητής του, και πάλι δεν τον πίστεψε) δεν είχε καμία καούρα να εμφανιστεί μπροστά στους Ευρωπαίους και να τους απαγορεύσει να κάνουν θρησκευτικούς πολέμους, λέγοντάς τους ποιο είναι το πραγματικό δόγμα και να μην κυνηγάνε, βασανίζουν, σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Τι κάνει; Ανάβει κάθε χρονιά το Άγιο Φως στα Ιεροσόλυμα. Είναι σημαντικότερο, γι αυτόν     

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
αυτο δεν ειναι ατρανταχτο επιχειρημα - ειναι προσωπικη μαρτυρια που δεν αποδεικνυει τιποτα

Σωστο μεν οπως τα λες, αλλα ας μη κολησουμε σε technicalities... Για μενα αυτο θα ηταν αποδειξη, για τους αλλους (πιθανον) η δικια μου προσωπικη εμπειρια δεν ειναι τιποτα...

Μα για μενα μιλαμε ουτως ή αλλως ... Ο καθε αλλος εχει το δικο του τροπο για να πειστει ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom