Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
132
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Η δήλωση αυτή του Κολοκοτρώνη λέχθηκε κατά την ομιλία του στην Πνύκα οπότε αποκλείεται να πλαστογραφηθηκε!Οι άθεοι λένε τις θρησκείες ότι σκότωσαν κόσμο αλλά οι άθεοι επι ΕΣΣΔ κτλ έσφαξαν πολύ περισσότερους! Λίγη ιστορία αρκεί!
 

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
132
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Ξαναρωτω:Παπαφλέσσας,Γερμανός, Διάκος, Ησαιας κτλ παπάδες δεν ήταν; Τι θρησκεία είχαν οι αγωνιστές του 21;Μπορείτε να μου πείτε ένα αγωνιστή ένα μόνο που ήταν άθεος κι όχι Ορθόδοξος;
 

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
132
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Τύπε δε ξερεις τι λες, δεν ξέρω απο που να αρχίσω. Φέρεις λίγο χριστιανοταλιμπάν και δεν βγάζεις νόημα, σταμάτα το κατηχητικό και τράβα καμιά μαλακία να νιώσεις
Εσύ καλύτερα φιλε άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας.Αν εχουν @@@ οι άθεοι ας πάνε να τα κάνουν αυτά στους Κόπτες, τους Αιθίοπες και τους μουσουλμάνους; Τολμανε;Οχι!Κοτουλες!
 

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
τελικα για να καταλαβω ρε μαγκες

τα κοψιδια τελικα για παρασκευη στην γυριστρουλα ισχυουνε ??

θα μαζευτουμε τελικα ?
 

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Μηνύματα
2.376
Like
1
Πόντοι
16
:rockon:

41-yKj2yghL._SY355_.jpg
 

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
285
Like
210
Πόντοι
21
όπως πάντα, οι Χριστιανοί έχουν διπλά κριτήρια. Ενοχλούνται όταν κάποιος τους υπενθυμίζει ότι αποτελούν μια ασήμαντη σέχτα στον Παγκόσμιο πληθυσμό και δηλώνουν ότι προσβάλλονται. Οι ίδιοι, νοιώθουν ότι δικαιούνται να προσβάλλουν το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που τρώνε κρέας προσβάλλουν τους Βέγκανς όλου του κόσμου, αλλά και της Ελλάδας. Όταν βγαίνουν στους δρόμους με τον επιτάφιο και τα κεριά, προσβάλλουν τους άθεους / λογικούς / Ιουδαιστές / Ινδουιστές / Βουδιστές / Ισλαμιστές / Παγανιστές / Ανιμιστές, δηλ πάνω από το 70% του Παγκόσμιου Πληθυσμού.  Όταν τρώνε μοσχάρι προσβάλλουν 828.000.000 Ινδουιστές και 500.000.000 Βουδιστές. Όταν τρώνε χοιρινό προσβάλλουν  1.650.000.000 Ισλαμιστές και 18.000.000 Ιουδαιστές. Όταν γιορτάζουν κατά κανόνα σε διαφορετική ημερομηνία το Πάσχα προσβάλλουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Καθολικών.  Πλην όμως, έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να γιορτάζουν / πενθούν με τον τρόπο που τους αρέσει. Οι άλλοι, όχι, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να γλεντήσουν όπως θέλουν. Πρέπει να το κάνουν κρυφά, λες και είναι ναρκομανείς. Αλλά αυτό επιτάσσει η θρησκεία τους. Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου. ΤΟ τέλειο κήρυγμα μισαλλοδοξίας
χριστιανοι-μουσουλμανοι-ινδουιστες κλπ δεν προσβαλουν ο ενας τον άλλο αν τρωνε μοσχαρι-αρνι η χοιρινο αν αυτό δεν γινεται μπροστα σε καποια γιορτη τους.μονο οι τζιχαντιστες ενοχλουνται.σιγα μην ασχολειται ενας ινδος αν αυριο εγω φαω μοσχαρι.στο θεμα αν προσβαλουν οι αθεοι τρώγοντας κοψιδια την μεγαλη παρασκευη όχι δεν προσβαλουν αν όμως στησουν μια ψησταριά εκει που περνα ο επιταφιος προσβαλουν και δημιουργουν προβλημα.οπως εγω θα προσεβαλα έναν γειτονα  μουσουλμανο αν στο ραμαζανι χτυπαγα την πορτα του να του δωσω χοιρινο.δεν καταλαβαινω όμως αυτό το μενος για την μεγαλη παρασκευη.μια φορα τον χρονο γινεται ο επιτάφιος, ακομα και σε ένα ετησιο πανηγυρι  αν ερθει η θωδη καποιος μπορει να παει να βαλει ramones και να πει εγω ετσι θελω να γλεντησω;κανεις μας δεν δικαιούται να γλεντησει-πενθησει όπως θελει υπαρχουν κανονες σου εδωσα παραδείγματα.εγω πιστευω ότι ο θανατος είναι περασμα σε μια καλυτερη ζωη μπορω να παω σε μια κηδεια να βαλω κλαρινα;το μονο θεμα για συζητηση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αν αυτή η τελετη-παραδοση-πανηγυρι πες το όπως θελεις δημιουργει πρόβλημα.πχ πριν μερικους μηνες εγινε περιφορα λειψανου καποιου μητροπολιτη στην λαμια.εμενα δεν με ενοχλει.καποιος άλλος και πολύ λογικα νοιωθει απεχθεια για αυτό το θεαμα αν εχει ένα παιδι δεν θα ηθελε να το δει.επρεπε να γινει μονο στον περιβολο της εκκλησιας και αφου υπαρξει ανακοινωση στην εξωπορτα.
 

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Μηνύματα
39
Like
6
Πόντοι
0
Εχει ωραίες γκομενες σαν μέλη αυτή η ένωση άθεων; Αν ναι τότε πρέπει μάλλον να φάνε ένα καλό γαμήσι για να στρωσουν.
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.570
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
Μα ειναι δυνατον να λες οτι η Εκκλησια αφορισε την επανασταση του 1821;Ο Πατριαρχης αφορισε μεχρι και τον Υψηλαντη,αληθεια  ειναι αυτο,αλλα αυτο εγινε υπο την συνεχη επαπειλουμενη μαχαιρα του Σουλτανου.Η οποια μαχαιρα επεσε μετα τις επιτυχιες των Ελληνων στην Πελοποννησο εξοργισε τους Τουρκους και κρεμασαν τον Πατριαρχη στη πυλη του πατριαρχειου.Οπως κρεμασαν και τον μητροπολιτη Αδριανουπολεως μαζι με πολλους προκριτους.Οι πιο πολλοι παπαδες ηταν μυημενοι στη Φιλικη Εταιρεια.Και μυουσαν κι αλλους.Γιατ το καναν,επειδη δεν ηταν πατριωτες;Κατα τ αλλα ο αφορισμος σε μαρανε.Οι ξενοι κατηγορουν την ελληνικη εκκλησια οτι ειναι αρκουντως εθνικιστικη και πιεστικη στο να εξελληνιζει μη ελληνικους πληθυσμους στο περασμα των αιωνων.Και ερχεσαι εσυ λογω ιδεολογικων παρωπιδων να πεις για τη σταση της εκκλησιας.Συνεισφορα στην εκπαιδευση,στη διατηρηση της εθνικης ταυτοτητας,ολα αυτα ειναι γνωστα.Οσο για την αποψη της Εκκλησιας οτι καλυτερα τουρκικο φεσι παρα παπικη τιαρα,αποδειχθηκε και σε αυτο σωστη τοσους αιωνες μετα.Η Οθωμανικη κατοχη με το συστημα των Μιλιετ και την θρησκευτικη ανοχη υπηρξε ευεργετικη για τον ελληνισμο.Σε σχεση με τη φραγκικη κατοχη που απ οπου περασε υπηρξε αφορητα σκληρη και μη ανεκτικη με την ελληνορθοδοξια και τον ελληνισμο.
ο σουλτανος απειλουσε να σφαξει τον αρχιεπισκοπο και αυτος αφορισε την επανασταση.δεκτο.γιατι η ανατολικη εκκλησια ομως δε δεχεται την ιδια δικαιολογια στο σχισμα των εκκλησιων;ο παπας της ρωμης,υπο την απειλη του θανατου του απο τους νορμανδους αναθεματισε την ανατολικη εκκλησια.αυτο λεγεται 2 μετρα 2 σταθμα.
η φιλικη εταιρεια ιδρυθηκε απο μασωνους αλλα η εκκλησια τους κατηγορει.και σε αυτο μπερδευομαι.
αυτ το τελευταιο που γραφεις δεν ισχυει.αφενως οι περισσοτεροι υπερασπιστες της κωνσταντινουπολης ηταν λατινοι,αφεταιρου τη βοηθεια του παπα της ρωμης δεν τη δεχθηκε η ανατολικη εκκλησια.η εκκλησια που αναθεματιζε τον παλαιολογο οταν εψαχνε βοηθεια στη δυση.
 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ανιστόρητος. Οι Κούρδοι εξισλαμίστηκαν. Δεν είδα να Τουρκέψουν. Το ίδιο και οι Αλβανοί. Πάλι δεν Τούρκεψαν. Πως δηλώνεις ότι οι Βόσνιοι έχουν Τουρκική συνείδηση; Και οι ίδιοι οι Οθωμανοί, άλλες, παγανιστικές θρησκείες είχαν πριν εξισλαμιστούν. Δεν εξαραβίστηκαν. Η Χριστιανική Θρησκεία είχε το ρόλο της να κρατάει τους σκλάβους υποταγμένους, γι αυτό και της επέτρεψαν οι Οθωμανοί να υπάρχει. Και τις έδωσαν τεράστιες εκτάσεις. Και κουνάνε στα μούτρα μας τα φιρμάνια του Σουλτάνου που τους τις παραχώρησε δηλώνοντας με θρασύτητα ότι είναι νόμιμα. Αλλά για στάσου. Αν είσαι πραγματικός χριστιανός τι δουλειά έχεις στο bourdela.com; Αν πραγματικά πιστεύεις στις διδαχές της Ορθόδοξης Εκκλησίας θα πας στην Κόλαση. Μου εξηγείς λοιπόν τη λογική σου; 
Οι Βόσνιοι έχουν μόνο Βοσνιακή συνείδηση. Απλά νοιώθουν κοντά στην Τουρκία ως φιλικό και ομόθρησκο έθνος...
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.424
Κριτικές
15
Like
6.108
Πόντοι
1.496
Οι Βοσνιοι κι αν ειναι περιπτωση.Ξανθοι Γιουγκοσλαβοι που ενω η Οθωμανικη Αυτοκρατορια εχει φυγει απο τα Βαλκανια εδω και εναν αιωνα εκεινοι επιμενουν να ειναι Τουρκοι.Γι αυτο εξαλλου σκοτωθηκαν με τα αδερφια τους τους υπολοιπους Σλαβους της Βοσνιας,Σερβους και Κροατες.Ευτυχως ελαβαν μερος στον πολεμο της Βοσνιας και ολιγαριθμη ομαδα Ελληνων που πολεμησαν τους εκει Τουρκους.Μερικοι ανθρωποι ειναι αξιοι επαινων.Αφησαν τον τοπο τους,τις οικογενειες τους για να πανε εθελοντικα να αγωνιστουν εναντιον των Τουρκων.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656
Η δήλωση αυτή του Κολοκοτρώνη λέχθηκε κατά την ομιλία του στην Πνύκα οπότε αποκλείεται να πλαστογραφηθηκε!Οι άθεοι λένε τις θρησκείες ότι σκότωσαν κόσμο αλλά οι άθεοι επι ΕΣΣΔ κτλ έσφαξαν πολύ περισσότερους! Λίγη ιστορία αρκεί!

φυσικά και πλαστογραφήθηκε. Σου απάντησα για ποιο λόγο ο Κολοκοτρώνης είχε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΙΣΟΣ απέναντι στην Εκκλησία
και αποκλείεται να τα είπε αυτά. Σαν αγράμματος ήταν ανίκανος να τα ελέγξει. Τα απομνημονεύματά του τα υπαγόρευε και έχουν γίνει τεράστιες διορθώσεις. Σε ένα σημείο που είχα διαβάσει έλεγε επί λέξει ... Οι τούρκοι αντιστάθηκαν λυσσωδώς των θέσεών τους ... θα τρελαθούμε τελείως; είναι δυνατόν να μίλαγε έτσι ο Κολοκοτρώνης; Για παράδειγμα της αλλαγής το έγραψα που υπέστησαν όσα είπε. Ποιός ποτέ σκότωσε στο όνομα της Αθείας; Πληροφόρησέ με. Πρώτα από όλα μία συνηθισμένη πρακτική των Χριστιανών είναι να προσπαθήσουν να βγάλουν τη ρετσινιά των εκατοντάδων εκατομμυρίων φόνων και των αιώνων διώξεων και βασανιστηρίων λέγοντας ότι υπάρχουν και άθεοι που μπλα μπλα. Ποια παραδείγματα χρησιμοποιούν; 1. τον Χίτλερ. ΨΕΎΔΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΆ. Ο Χίτλερ πολύ γούσταρε την εικόνα του Ιησού που βάραγε με το φραγγέλιο τους πραματευτάδες, το γράφει και στο Ο Αγών μου. Στο You tube υπάρχουν οι ομιλίες του, δες τι λέει εκεί για το Χριστιανισμό. 2. Τον Στάλιν. Ο Στάλιν εκπαιδεύτηκε σε Ιερατική Σχολή, για Ορθόδοξος παπάς πήγαινε, αλλά όπως και ο Ρασπούτιν βρήκε κάτι καλύτερο για να κυριαρχήσει στη χώρα του. Προσπάθησε να οργανώσει σύστημα προσωπολατρίας,  με τον ίδιο στο κέντρο. 3. Τον Πολ – Ποτ. Ο άνθρωπος ήταν Βουδιστής, τώρα  κι εγώ μπορώ να δηλώνω απόγονος του Τσενγκίς Χαν, πόσο αλήθεια είναι το καταλαβαίνουμε. 4. Βόρεια Κορέα. Μα αν υπάρχει μια οικογένεια που προσπαθεί να κάνει δυναστεία κάτι σαν Φαραώ, είναι οι τρεις αυτοί άνθρωποι, ο παππούς, ο πατέρας και τώρα αυτός, ο εγγονός. Ποια αθεΐα συζητάς; 
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656
Ξαναρωτω:Παπαφλέσσας,Γερμανός, Διάκος, Ησαιας κτλ παπάδες δεν ήταν; Τι θρησκεία είχαν οι αγωνιστές του 21;Μπορείτε να μου πείτε ένα αγωνιστή ένα μόνο που ήταν άθεος κι όχι Ορθόδοξος;

Η Επίσημη Εκκλησία αφόρισε την Επανάσταση και όλα τα στελέχη της. Σίγουρα, υπήρχαν κα΄ποιοι που την προσεταιρίστηκαν με αδιαφανή κίνητρα. Ο Παπαπφλέσσας σύμφωνα με το Στρατηγό Μακρυγιάννη ήταν απατεώνας και πήγε και σκότωσε τα παλληκάρια στο  Μανιάκι αντί να οχυρωθεί πιο ψηλά. όσο για τη θρησκεία που δήλωναν, αυτοί κι αν ήταν Χριστιανοί από τα Λιντλ. Πολέμαρχοι ήταν που απλά ήταν στη δικιά μας μεριά. Άλλοι πολέμαρχοι διάλεξαν τη μεριά των Οθωμανών, ας πούμε ο Νενέκος
 

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
132
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
φυσικά και πλαστογραφήθηκε. Σου απάντησα για ποιο λόγο ο Κολοκοτρώνης είχε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΙΣΟΣ απέναντι στην Εκκλησία
και αποκλείεται να τα είπε αυτά. Σαν αγράμματος ήταν ανίκανος να τα ελέγξει. Τα απομνημονεύματά του τα υπαγόρευε και έχουν γίνει τεράστιες διορθώσεις. Σε ένα σημείο που είχα διαβάσει έλεγε επί λέξει ... Οι τούρκοι αντιστάθηκαν λυσσωδώς των θέσεών τους ... θα τρελαθούμε τελείως; είναι δυνατόν να μίλαγε έτσι ο Κολοκοτρώνης; Για παράδειγμα της αλλαγής το έγραψα που υπέστησαν όσα είπε. Ποιός ποτέ σκότωσε στο όνομα της Αθείας; Πληροφόρησέ με. Πρώτα από όλα μία συνηθισμένη πρακτική των Χριστιανών είναι να προσπαθήσουν να βγάλουν τη ρετσινιά των εκατοντάδων εκατομμυρίων φόνων και των αιώνων διώξεων και βασανιστηρίων λέγοντας ότι υπάρχουν και άθεοι που μπλα μπλα. Ποια παραδείγματα χρησιμοποιούν; 1. τον Χίτλερ. ΨΕΎΔΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΆ. Ο Χίτλερ πολύ γούσταρε την εικόνα του Ιησού που βάραγε με το φραγγέλιο τους πραματευτάδες, το γράφει και στο Ο Αγών μου. Στο You tube υπάρχουν οι ομιλίες του, δες τι λέει εκεί για το Χριστιανισμό. 2. Τον Στάλιν. Ο Στάλιν εκπαιδεύτηκε σε Ιερατική Σχολή, για Ορθόδοξος παπάς πήγαινε, αλλά όπως και ο Ρασπούτιν βρήκε κάτι καλύτερο για να κυριαρχήσει στη χώρα του. Προσπάθησε να οργανώσει σύστημα προσωπολατρίας,  με τον ίδιο στο κέντρο. 3. Τον Πολ – Ποτ. Ο άνθρωπος ήταν Βουδιστής, τώρα  κι εγώ μπορώ να δηλώνω απόγονος του Τσενγκίς Χαν, πόσο αλήθεια είναι το καταλαβαίνουμε. 4. Βόρεια Κορέα. Μα αν υπάρχει μια οικογένεια που προσπαθεί να κάνει δυναστεία κάτι σαν Φαραώ, είναι οι τρεις αυτοί άνθρωποι, ο παππούς, ο πατέρας και τώρα αυτός, ο εγγονός. Ποια αθεΐα συζητάς; 
Δε θέλω να σε απογπητευσω αλλά ο Κολοκοτρώνης ο Μακρυγιάννης, ο επίσκοπος Σολονων Ησαιας,ο Αθανάσιος Διάκος υπήρξαν ένθερμοι μαχητές της πίστης κι αυτό φαίνεται σε πολλές μαρτυρίες κι όχι σε μία! Οποιον ιστορικό κι αν ψαξεις επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου!Ο Στάλιν έστελνε Χριστιανούς στα γκούλαγκ όπως κάνανε σε όλα τα κομμουνιστικά/αθεϊστικό κράτη! Εχεις αλλεργία στην ιστορία μου φαίνεται!
 

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
132
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Η Επίσημη Εκκλησία αφόρισε την Επανάσταση και όλα τα στελέχη της. Σίγουρα, υπήρχαν κα΄ποιοι που την προσεταιρίστηκαν με αδιαφανή κίνητρα. Ο Παπαπφλέσσας σύμφωνα με το Στρατηγό Μακρυγιάννη ήταν απατεώνας και πήγε και σκότωσε τα παλληκάρια στο  Μανιάκι αντί να οχυρωθεί πιο ψηλά. όσο για τη θρησκεία που δήλωναν, αυτοί κι αν ήταν Χριστιανοί από τα Λιντλ. Πολέμαρχοι ήταν που απλά ήταν στη δικιά μας μεριά. Άλλοι πολέμαρχοι διάλεξαν τη μεριά των Οθωμανών, ας πούμε ο Νενέκος
Λες να ήθελε να σκοτωθεί ο Παπαφλέσσας;Τόση ανθελληνικότητα  δεν ξαναειδα!
 

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
132
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
φυσικά και πλαστογραφήθηκε. Σου απάντησα για ποιο λόγο ο Κολοκοτρώνης είχε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΙΣΟΣ απέναντι στην Εκκλησία
και αποκλείεται να τα είπε αυτά. Σαν αγράμματος ήταν ανίκανος να τα ελέγξει. Τα απομνημονεύματά του τα υπαγόρευε και έχουν γίνει τεράστιες διορθώσεις. Σε ένα σημείο που είχα διαβάσει έλεγε επί λέξει ... Οι τούρκοι αντιστάθηκαν λυσσωδώς των θέσεών τους ... θα τρελαθούμε τελείως; είναι δυνατόν να μίλαγε έτσι ο Κολοκοτρώνης; Για παράδειγμα της αλλαγής το έγραψα που υπέστησαν όσα είπε. Ποιός ποτέ σκότωσε στο όνομα της Αθείας; Πληροφόρησέ με. Πρώτα από όλα μία συνηθισμένη πρακτική των Χριστιανών είναι να προσπαθήσουν να βγάλουν τη ρετσινιά των εκατοντάδων εκατομμυρίων φόνων και των αιώνων διώξεων και βασανιστηρίων λέγοντας ότι υπάρχουν και άθεοι που μπλα μπλα. Ποια παραδείγματα χρησιμοποιούν; 1. τον Χίτλερ. ΨΕΎΔΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΆ. Ο Χίτλερ πολύ γούσταρε την εικόνα του Ιησού που βάραγε με το φραγγέλιο τους πραματευτάδες, το γράφει και στο Ο Αγών μου. Στο You tube υπάρχουν οι ομιλίες του, δες τι λέει εκεί για το Χριστιανισμό. 2. Τον Στάλιν. Ο Στάλιν εκπαιδεύτηκε σε Ιερατική Σχολή, για Ορθόδοξος παπάς πήγαινε, αλλά όπως και ο Ρασπούτιν βρήκε κάτι καλύτερο για να κυριαρχήσει στη χώρα του. Προσπάθησε να οργανώσει σύστημα προσωπολατρίας,  με τον ίδιο στο κέντρο. 3. Τον Πολ – Ποτ. Ο άνθρωπος ήταν Βουδιστής, τώρα  κι εγώ μπορώ να δηλώνω απόγονος του Τσενγκίς Χαν, πόσο αλήθεια είναι το καταλαβαίνουμε. 4. Βόρεια Κορέα. Μα αν υπάρχει μια οικογένεια που προσπαθεί να κάνει δυναστεία κάτι σαν Φαραώ, είναι οι τρεις αυτοί άνθρωποι, ο παππούς, ο πατέρας και τώρα αυτός, ο εγγονός. Ποια αθεΐα συζητάς; 
Οι Σοβιετικοί και οι κομμουνιστές σκότωναν στο όνομα της αθειας για να εξαφανίσουν τη θρησκεία! Σύντροφε λίγη ιστορία δε σας μαθαίνουν εκεί στο κόμμα;
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656
Οι Σοβιετικοί και οι κομμουνιστές σκότωναν στο όνομα της αθειας για να εξαφανίσουν τη θρησκεία! Σύντροφε λίγη ιστορία δε σας μαθαίνουν εκεί στο κόμμα;


Η άγνοιά σου, μόνο θυμηδία μου προκαλεί. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με φωτογραφίες του Στάλιν με τους παπάδες 




 

Συνημμένα

  • stalin1.jpg
    stalin1.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • stalin2.jpg
    stalin2.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 15
  • stalin3.jpg
    stalin3.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656
το σάιτ λέγεται bourdela.com. Μέλη και επισκέπτες του ανταλλάσσουν πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τη συνεύρεση με πόρνες. Τιμές, υπηρεσίες, κριτικές για πόρνες. Ποια πόρνη κάνει καλό στοματικό, ποια πόρνη κάνει καλό πρωκτικό, ποια αφήνει να χύνουν στα βυζιά της, ποια δέχεται ακάποτο τσιμπούκι και τα καταπίνει. Είτε Ελληνίδες, είτε Αλλοδαπές. Σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία αυτές οι πράξεις σε στέλνουν στην Κόλαση. Και υπάρχουν άνθρωποι που στεναχωριούνται γιατί κάποιοι θα φάνε κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή, όπως δισεκατομμύρια  κάτοικοι του πλανήτη που δεν πιστεύουν στο Χριστιανισμό. Ποιος μπορεί να με πληροφορήσει, πως είναι δυνατόν τα μέλη και οι επισκέπτες του σάιτ να κάνουν πράξεις οι οποίες πιστεύουν ότι θα τους στείλουν σε αιώνια καταδίκη και βασανιστήρια μέσα στη φωτιά; Οποιαδήποτε εξήγηση δεκτή 
 

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
132
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
το σάιτ λέγεται bourdela.com. Μέλη και επισκέπτες του ανταλλάσσουν πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τη συνεύρεση με πόρνες. Τιμές, υπηρεσίες, κριτικές για πόρνες. Ποια πόρνη κάνει καλό στοματικό, ποια πόρνη κάνει καλό πρωκτικό, ποια αφήνει να χύνουν στα βυζιά της, ποια δέχεται ακάποτο τσιμπούκι και τα καταπίνει. Είτε Ελληνίδες, είτε Αλλοδαπές. Σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία αυτές οι πράξεις σε στέλνουν στην Κόλαση. Και υπάρχουν άνθρωποι που στεναχωριούνται γιατί κάποιοι θα φάνε κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή, όπως δισεκατομμύρια  κάτοικοι του πλανήτη που δεν πιστεύουν στο Χριστιανισμό. Ποιος μπορεί να με πληροφορήσει, πως είναι δυνατόν τα μέλη και οι επισκέπτες του σάιτ να κάνουν πράξεις οι οποίες πιστεύουν ότι θα τους στείλουν σε αιώνια καταδίκη και βασανιστήρια μέσα στη φωτιά; Οποιαδήποτε εξήγηση δεκτή 
Ο Σταλιν προς το τελος με τη γερμανικη εισβολη τα γυρισε.Πιο πριν στα γκουλαγκ εσφαζε χριστιανους κατα εκατομυρια!Δεν είμαι πολύ θρήσκος αλλά όταν βλέπω να γίνεται παραχάραξη ιστορίας τότε επεμβσινω.Για απάντησε μου κι εσύ τώρα πες μου ένα μόνο όνομα άθεου αγωνιστή του 1821.
 

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Μηνύματα
1.541
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
το σάιτ λέγεται bourdela.com. Μέλη και επισκέπτες του ανταλλάσσουν πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τη συνεύρεση με πόρνες. Τιμές, υπηρεσίες, κριτικές για πόρνες. Ποια πόρνη κάνει καλό στοματικό, ποια πόρνη κάνει καλό πρωκτικό, ποια αφήνει να χύνουν στα βυζιά της, ποια δέχεται ακάποτο τσιμπούκι και τα καταπίνει. Είτε Ελληνίδες, είτε Αλλοδαπές. Σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία αυτές οι πράξεις σε στέλνουν στην Κόλαση. Και υπάρχουν άνθρωποι που στεναχωριούνται γιατί κάποιοι θα φάνε κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή, όπως δισεκατομμύρια  κάτοικοι του πλανήτη που δεν πιστεύουν στο Χριστιανισμό. Ποιος μπορεί να με πληροφορήσει, πως είναι δυνατόν τα μέλη και οι επισκέπτες του σάιτ να κάνουν πράξεις οι οποίες πιστεύουν ότι θα τους στείλουν σε αιώνια καταδίκη και βασανιστήρια μέσα στη φωτιά; Οποιαδήποτε εξήγηση δεκτή  
ποιος τα λεει αυτα?που τα ειδες?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom