Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
ποιος τα λεει αυτα?που τα ειδες?
Είναι θεωρητικά αμαρτίες οι οποίες όμως είναι μικρές εφόσον δεν είσαι παντρεμένος. Στο χριστιανικό Βυζάντιο είχαν πορνεία όπως σε όλα τα χριστιανικά/ισλαμικά κτλ κράτη.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Είναι θεωρητικά αμαρτίες οι οποίες όμως είναι μικρές εφόσον δεν είσαι παντρεμένος. Στο χριστιανικό Βυζάντιο είχαν πορνεία όπως σε όλα τα χριστιανικά/ισλαμικά κτλ κράτη.
αυτα με κολαση και φωτιες ηταν παλια για κατι γιαγιαδες στα χωρια. δεν ισχυουν φυσικα και δεν αναφερονται πουθενα. ο δικος μας θεος τουλαχιστον ειναι αγαπη(για οσους πιστευουν),ειναι πατερας,δεν ειναι τιμωρος και εκδικητικος.

επισης καποιο "νουμερο" ,νομιζω σε αυτο το φορουμ, εγραψε κατι για χαμηλο επιπεδο ιερωμενων, πιστων κλπ. αμορφωτων και κατι τετοια. να του δωσω μερικα βιογραφικα να πεσει να προσκυναει....

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
το σάιτ λέγεται bourdela.com. Μέλη και επισκέπτες του ανταλλάσσουν πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τη συνεύρεση με πόρνες. Τιμές, υπηρεσίες, κριτικές για πόρνες. Ποια πόρνη κάνει καλό στοματικό, ποια πόρνη κάνει καλό πρωκτικό, ποια αφήνει να χύνουν στα βυζιά της, ποια δέχεται ακάποτο τσιμπούκι και τα καταπίνει. Είτε Ελληνίδες, είτε Αλλοδαπές. Σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία αυτές οι πράξεις σε στέλνουν στην Κόλαση. Και υπάρχουν άνθρωποι που στεναχωριούνται γιατί κάποιοι θα φάνε κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή, όπως δισεκατομμύρια  κάτοικοι του πλανήτη που δεν πιστεύουν στο Χριστιανισμό. Ποιος μπορεί να με πληροφορήσει, πως είναι δυνατόν τα μέλη και οι επισκέπτες του σάιτ να κάνουν πράξεις οι οποίες πιστεύουν ότι θα τους στείλουν σε αιώνια καταδίκη και βασανιστήρια μέσα στη φωτιά; Οποιαδήποτε εξήγηση δεκτή  
Φιλε εδώ μέσα οι πιο πολλοί είμαστε ορθόδοξοι όχι βέβαια θεουσοι είμαστε στο βαθμό που οι πιο πολλοί Ελληνες της Ελλαδας είναι. Κανονικά ναι αυτά που λες συζηταμε εσείς πηγατε το θέμα στη θρησκεία. Το να ασχολειστε με μια ένωση που το 90% των Ελλήνων αγνοεί την ύπαρξη της και τα μέλη της είναι κάτι γραφικοί περιθωριακοί ρίχνει το επίπεδο σας.Η γκομενα μου είναι αθεη Τουρκάλα εδώ στην Κων/πολη που σπουδαζω να σας φέρω την ένωση άθεων Τούρκων να τα πείτε με αυτούς;

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Φιλε εδώ μέσα οι πιο πολλοί είμαστε ορθόδοξοι όχι βέβαια θεουσοι είμαστε στο βαθμό που οι πιο πολλοί Ελληνες της Ελλαδας είναι. Κανονικά ναι αυτά που λες συζηταμε εσείς πηγατε το θέμα στη θρησκεία. Το να ασχολειστε με μια ένωση που το 90% των Ελλήνων αγνοεί την ύπαρξη της και τα μέλη της είναι κάτι γραφικοί περιθωριακοί ρίχνει το επίπεδο σας.Η γκομενα μου είναι αθεη Τουρκάλα εδώ στην Κων/πολη που σπουδαζω να σας φέρω την ένωση άθεων Τούρκων να τα πείτε με αυτούς;
τι αντιμετωπιση εχει/εχουν εκει απο την κοινωνια συνηθως?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ποιος τα λεει αυτα?που τα ειδες?

αν δεν τρολάρεις, θα σου δώσω ΛΙΓΑ από τα αμαρτήματα
Μια (αποκλειστική) Επιλογή Αμαρτημάτων

– Αν είχες ερωτικές σχέσεις πριν από το Γάμο ή εξωσυζυγικές σχέσεις μέσα στο Γάμο, αν είχες παρά φύση ερωτικές σχέσεις ή αν έχεις παιδί εκτός Γάμου, αν είσαι χωρισμένος ή έχεις κάνει δεύτερο ή τρίτο Γάμο ή αν ενώ είσαι έγγαμος ή έγγαμη εμποδίζεις την τεκνογονία.
– Αν είσαι ομοφυλόφιλος (ομοφυλόφιλη).
– Αν μοίχευσες.
– Αν επιθύμησες ποτέ ο,τιδήποτε ανήκει σε άλλον (ακόμα και τον ή την σύζυγό του).
– Αν έκανες ποτέ έκτρωση (για τις γυναίκες), αν οδήγησες ποτέ κάποια γυναίκα σε έκτρωση ή αν ενθάρρυνες ποτέ κάποια γυναίκα να κάνει κάτι τέτοιο.
– Αν αυνανίστηκες ποτέ (δηλαδή αν ικανοποιήθηκες μόνος σου ερωτικά με μαλακία).
– Αν έβρισες ποτέ ή βρίζεις τα Θεία ή αν ακούς να τα βρίζουν και δεν διαμαρτύρεσαι , ή αν χρησιμοποιείς τα Θεία και τα Ιερά της Πίστεώς μας άσκοπα, για να παρομοιάσεις κάτι, για να κάνεις αστεία ή για πονηρούς λόγους.
– Αν στέλνεις στον διάβολο ή αν βρίζεις τους άλλους.
– Αν κάνεις έρωτα όταν η σύζυγος έχει περίοδο ή είναι έγκυος ή αν δεν έχει ακόμα σαραντήσει και απογαλακτήσει, ή ακόμη τις Τετάρτες, τις Παρασκευές, τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις μεγάλες Εορτές, τρεις ημέρες πριν να Κοινωνήσεις, την ημέρα που Κοινώνησες, όπως επίσης και κατά τις Νηστείες.
– Αν καπνίζεις ή κάνεις κατάχρηση στα ποτά ή μεθάς, αν παίρνεις ναρκωτικά ή αν ξενυχτάς σε άσεμνα μαγαζιά .
– Αν κυκλοφορείς γυμνός (γυμνή) ή με προκλητική και έξαλλη εμφάνιση, αν σκανδαλίζεις γενικότερα με την εμφάνιση και τη συμπεριφορά σου ή αν πας σε παραλίες γυμνιστών.
– Αν δεν πηγαίνεις την Κυριακή το πρωί αλλά και τις μεγάλες Εορτές από νωρίς στην Εκκλησία, αν δεν διαβάζεις την Αγία Γραφή και αν δεν προσεύχεσαι το πρωί και το βράδυ τουλάχιστον, ή αν δεν κάνεις το Σταυρό και την προσευχή σου πριν και μετά το φαγητό.
– Αν δεν Εξομολογείσαι και δεν Κοινωνάς τακτικά, αν δεν κάνεις τακτικά ελεημοσύνη, αν δεν κάνεις τις Νηστείες της Εκκλησίας χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ή χωρίς να έχεις τη συγκατάθεση του Πνευματικού σου.
– Αν συμμετείχες ποτέ σε καρναβάλια ή «αποκριάτικες διασκεδάσεις», αν μασκαρεύτηκες ποτέ ή αν κάνεις το ίδιο και στο παιδί σου. πηγή

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...ρε πουτανιαρηδες για τι πραγμα μιλατε?   αφου δεν υπαρχει θεος....  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Ο Σταλιν προς το τελος με τη γερμανικη εισβολη τα γυρισε.Πιο πριν στα γκουλαγκ εσφαζε χριστιανους κατα εκατομυρια!Δεν είμαι πολύ θρήσκος αλλά όταν βλέπω να γίνεται παραχάραξη ιστορίας τότε επεμβσινω.Για απάντησε μου κι εσύ τώρα πες μου ένα μόνο όνομα άθεου αγωνιστή του 1821.

σου είπα. Χριστιανοί από τα Λιντλ. Πολέμαρχοι όλοι που έσφαζαν και δήλωναν Χριστιανοί. Τι δεν κατάλαβαν από την εντολή Ου φονεύσεις; Που είναι το γύρισμα του μάγουλου για δεύτερο χαστούκι; Και πριν ποστάρω τις φωτογραφίες του Στάλιν σε αγιογραφία κι αγκαλιά με τους παπάδες έκανες ότι τις αγνοούσες. Αν υπάρχει πάντως ο θεός των Χριστιανών, είσαι στην κόλαση. Διάβασε τον κατάλογο των αμαρτημάτων που ποστάρησα και σκέψου πόσα διέπραξες. Δήλωναν Χριστιανοί χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα τι έλεγε η Αγία Γραφή, όπως άλλωστε οι περισσότεροι Χριστιανοί σήμερα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Α, οι άθεοι μας πείραξαν τώρα.

Το ότι μετά τον επιτάφιο ξεχύνονται όλοι στις ταβέρνες και τα τσιπουράδικα - στο Βόλο είναι γεμάτα - δεν πείραξε κανένα.

Ε βέβαια το σημαντικό είναι να μην τρως κοψίδια.

Τις σαρδέλλες, τις γαρίδες και τα μυδοπίφαλα μπορείς όμως να τα ξετινάξεις.

Αρμόζει άλλωστε η τσιπουροκατάσταση με την κατάνυξη της ημέρας.

Αλλά αφού τον βάλαμε στον τάφο να μην το γιορτάσουμε λιγάκι.

Αντέχουν μωρέ οι Χριστιανοί μέχρι την Ανάσταση; Έτσι θα την βγάλουν;

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
μαλακιες κομπλεξικων,αθεοι και παπαριες,μαγκια δεν ειναι να φας κρεας την Μ. Παρασκευη,αλλα να πας για μακαροναδα την Κυριακη του Πασχα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α, οι άθεοι μας πείραξαν τώρα.

Το ότι μετά τον επιτάφιο ξεχύνονται όλοι στις ταβέρνες και τα τσιπουράδικα - στο Βόλο είναι γεμάτα - δεν πείραξε κανένα.

Ε βέβαια το σημαντικό είναι να μην τρως κοψίδια.

Τις σαρδέλλες, τις γαρίδες και τα μυδοπίφαλα μπορείς όμως να τα ξετινάξεις.

Αρμόζει άλλωστε η τσιπουροκατάσταση με την κατάνυξη της ημέρας.

Αλλά αφού τον βάλαμε στον τάφο να μην το γιορτάσουμε λιγάκι.

Αντέχουν μωρέ οι Χριστιανοί μέχρι την Ανάσταση; Έτσι θα την βγάλουν;

ναι ρε παπάρα ... μετά την κηδεία δεν γίνεται τραπέζι ?? έχεις δει πόσος κράσος αναλίσκεται ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Ζήτησα να με πληροφορήσει όποιος μπορεί πως είναι δυνατόν κάποια μέλη και επισκέπτες του σάιτ να δηλώνουν Χριστιανοί, ενώ η θρησκεία αυτή απαγορεύει οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη δεν έχει σκοπό την τεκνοποίηση, κι αυτή συγκεκριμένες μέρες. Πραγματικά έχεις την εντύπωση ότι αυτά που έγραψες απαντάνε στην απορία μου;  

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
αν δεν τρολάρεις, θα σου δώσω ΛΙΓΑ από τα αμαρτήματα
Μια (αποκλειστική) Επιλογή Αμαρτημάτων

– Αν είχες ερωτικές σχέσεις πριν από το Γάμο ή εξωσυζυγικές σχέσεις μέσα στο Γάμο, αν είχες παρά φύση ερωτικές σχέσεις ή αν έχεις παιδί εκτός Γάμου, αν είσαι χωρισμένος ή έχεις κάνει δεύτερο ή τρίτο Γάμο ή αν ενώ είσαι έγγαμος ή έγγαμη εμποδίζεις την τεκνογονία.

– Αν συμμετείχες ποτέ σε καρναβάλια ή «αποκριάτικες διασκεδάσεις», αν μασκαρεύτηκες ποτέ ή αν κάνεις το ίδιο και στο παιδί σου. πηγή
την κολαση,φωτιες,καψιματα κλπ που τα ειδες? αυτο ρωτησα

τα παραπανω ειναι κανονες. πιθανον αν τα ακολουθουσαν οι ανθρωποι να ειχαμε καλυτερες κοινωνιες,πιθανον λεω.
αν τα παρουμε ενα ενα για αναλυση,θα φαμε πολλα βραδια,δε λεει.

ενα παραδειγμα,οσον αφορα την εκτρωση,κανονικα ειναι δολοφονια. κατι που εχω κανει και πιθανον να ξανακανα ,εχω βαλει δηλαδη την κοπελα μου να κανει. οπως και να το παρεις ειναι φονος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ναι ρε παπάρα ... μετά την κηδεία δεν γίνεται τραπέζι ?? έχεις δει πόσος κράσος αναλίσκεται ?

Α, έτσι τον λέμε τώρα τον καφέ της παρηγοριάς.

Και τον γάβρο τον βαφτίζουμε ψαρόσουπα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α, έτσι τον λέμε τώρα τον καφέ της παρηγοριάς.

Και τον γάβρο τον βαφτίζουμε ψαρόσουπα.
εεε ο καφές είναι για τους πολλούς ρε... υπάρχει και το τραπέζι για τους συγγενείς και κολλητούς ...  ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
την κολαση,φωτιες,καψιματα κλπ που τα ειδες? αυτο ρωτησα

τα παραπανω ειναι κανονες. πιθανον αν τα ακολουθουσαν οι ανθρωποι να ειχαμε καλυτερες κοινωνιες,πιθανον λεω.
αν τα παρουμε ενα ενα για αναλυση,θα φαμε πολλα βραδια,δε λεει.

ενα παραδειγμα,οσον αφορα την εκτρωση,κανονικα ειναι δολοφονια. κατι που εχω κανει και πιθανον να ξανακανα ,εχω βαλει δηλαδη την κοπελα μου να κανει. οπως και να το παρεις ειναι φονος.

δηλαδή δεν λένε οι παπάδες ότι οι αμαρτίες σε στέλνουν στην κόλαση; Ποιος στα λ΄΄ει αυτά άνθρωπε μου; Ο ίδιος λές ότι έχεις βάλει την κοπέλα σου να κάνει έκτρωση. Δεν το καταλαβαίνεις ότι πας σούμπιτος για κόλαση; πως εύχεσαι να είναι αληθινή αυτή η θρησκεία; Το εδάφιο πάντως που το λ΄΄ει είναι “αιώνια φωτιά, που είναι ετοιμασμένη για τον διάβολο και για τους αγγέλους του” (Ματθαίου 25:41).  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ζήτησα να με πληροφορήσει όποιος μπορεί πως είναι δυνατόν κάποια μέλη και επισκέπτες του σάιτ να δηλώνουν Χριστιανοί, ενώ η θρησκεία αυτή απαγορεύει οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη δεν έχει σκοπό την τεκνοποίηση, κι αυτή συγκεκριμένες μέρες. Πραγματικά έχεις την εντύπωση ότι αυτά που έγραψες απαντάνε στην απορία μου; 
Δυο τινα συμβαινουν. Ειτε εχεις αποριες δεκαχρονου, ειτε οι απορίες σου ειναι απλώς "προβοκατορικες".

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

και από πότε είναι κάποιος ότι δηλώνει..
και εγώ δηλώνω γκόμενος της lady gaga..είμαι ?  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
κάποιοι εδώ λοιπόν αμφισβητούν την ύπαρξη της Κόλασης!!!! Τέτοια άγνοια!!! Πέντε λεπτά έρευνα στο ίντερνετ ήταν αρκετή. .... Υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι ο Θεός δεν θα επιτρέψει την κόλαση ούτε και στον διάβολο και θα γίνει αποκατάσταση των πάντων,γιατι είναι φιλάνθρωπος. H άποψη αυτή είναι μία αίρεση που καταδίκασε η Εκκλησία μας.Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι ενάρετος χριστιανός,προσεύχεται,νηστεύει,μελετά την Αγία Γραφή, κάνει ελεημοσύνη,και κάποιος άλλος δεν πιστεύει στο Θεό,βρίζει χυδαία τους χριστιανούς,τους ειρωνεύεται,πορνεύει,κλέβει,σκοτώνει.Είναι δίκαιο μετά θάνατον ο αμαρτωλός που περιγράψαμε να ζήσει αιώνια στον Παράδεισο μαζί με τον πιστό;Ακόμα και ο διάβολος πιστεύει και τρέμει σχετικά με την κόλαση·αυτό φαίνετα στην συνομιλία του με τον Χριστό στην θεραπεία του δαιμονισμένου των Γεργεσηνών στο Ευαγγέλιο,όπου παρακαλούσε τον Κύριο να μην τον στείλει στα βασανιστήρια της κολάσεως πριν την ώρα του,αλλά να επιτρέψει να μπει στην αγέλη με τους χοίρους που βρισκόταν κοντά,όπου και έπνιξε στα νερά της λίμνης.Η σκέψη ότι δεν υπάρχει κόλαση είναι μία παγίδα που παραπλανά τους αμελείς...... πηγή

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δυο τινα συμβαινουν. Ειτε εχεις αποριες δεκαχρονου, ειτε οι απορίες σου ειναι απλώς "προβοκατορικες".

βόηθησε λοιπόν το φουκαριάρικο το δεκάχρονο να καταλάβει

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom