Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
εγώ πάντως συνήθιζα μόνο την Μεγάλη Παρασκευή να τρώω ένα κόκκινο αυγό

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Άνετα τρώω μπριζόλες βραδιάτικα και γαμάω με το άκουσμα της καμπάνας κάνα καλό μουνί την Μ.Παρασκευή. Όλα είναι μαλακίες.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Πόσο ξεπερασμένα είναι όλα αυτά ...
Εδώ λέμε να σταματήσουμε την σφαγή των ζώων και αυτοί κάνουν νηστεία για να φάνε άντερα και σουβλιστα αρνιά

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πόσο ξεπερασμένα είναι όλα αυτά ...
Εδώ λέμε να σταματήσουμε την σφαγή των ζώων και αυτοί κάνουν νηστεία για να φάνε άντερα και σουβλιστα αρνιά

Ποιος το λεει αυτο; Κατι ημιβλακες που δεν τρωνε μελι επειδη εξαγεται με "βιαιο" τροπο απο τη μελισσα;

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Ποιος το λεει αυτο; Κατι ημιβλακες που δεν τρωνε μελι επειδη εξαγεται με "βιαιο" τροπο απο τη μελισσα;
πάμε ανάποδα, ποιοί είναι οι θρησκευόμενοι αυτού του κόσμου;
Οι Τελευταίοι είναι η απάντηση μου

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δεν το ρωτάω προσωπικά.
Αλλά κάτι δεν καταλαβαίνεις.
Όταν η μισή ανθρωπότητα (μην πω παραπάνω?) έχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ (ναι, αυτό είναι το ρήμα που ταιριάζει) να αισθάνεται την ανάγκη να κοινοποιεί στην άλλη μισή τα καθημερινά της δρώμενα (σήμερα αγόρασα αυτό, χτες έκλασα θυμάρι, να πως στέκεται όρθιος ο γάτις μου, πήγα στην καφετέρια με το Γιώργο κλπ), σε πειράζει που κάποιοι (λίγοι) είπαν "πάμε την γιγάντια Παρασκευή να φάμε κοψίδια" ??
Ή που κάποιοι άλλοι (πολλοί) βγαίνουν με τα κεριά και περιφέρονται όπισθεν του "στολισμένου" επιταφίου για να εκδηλώσουν τη θλίψη τους που πέθανε, ή τη χαρά τους (two days later σουβλίζοντας αρνιά) που την κοπάνησε από ό,τι την κοπάνησε?
Δε δε πάνε να γαμηθούνε απαξάπαντες?
Ας ανακοινώνουν και ότι ρεύτηκαν!
Εσένα τι σε πειράζει?
μια χαρα καταλαβαινω τι γραφω και τι με ρωτησες.εγραψα οτι με πειραζει ή οτι δε βρισκω λογο να το κανουν;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Δεν το ρωτάω προσωπικά.
Αλλά κάτι δεν καταλαβαίνεις.
Όταν η μισή ανθρωπότητα (μην πω παραπάνω?) έχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ (ναι, αυτό είναι το ρήμα που ταιριάζει) να αισθάνεται την ανάγκη να κοινοποιεί στην άλλη μισή τα καθημερινά της δρώμενα (σήμερα αγόρασα αυτό, χτες έκλασα θυμάρι, να πως στέκεται όρθιος ο γάτις μου, πήγα στην καφετέρια με το Γιώργο κλπ), σε πειράζει που κάποιοι (λίγοι) είπαν "πάμε την γιγάντια Παρασκευή να φάμε κοψίδια" ??
Ή που κάποιοι άλλοι (πολλοί) βγαίνουν με τα κεριά και περιφέρονται όπισθεν του "στολισμένου" επιταφίου για να εκδηλώσουν τη θλίψη τους που πέθανε, ή τη χαρά τους (two days later σουβλίζοντας αρνιά) που την κοπάνησε από ό,τι την κοπάνησε?
Δε δε πάνε να γαμηθούνε απαξάπαντες?
Ας ανακοινώνουν και ότι ρεύτηκαν!
Εσένα τι σε πειράζει?

τυπε κατσε να δεις κατι ανακοινωσεις που θα βγουν στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο το πασχα  :grin: :grin: :grin:

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Tι λες ρε μεγαλε, εισαι σοβαρος? Ποιον υποχρεωσαν και με ποιον τροπο οι χριστιανοι να κανει νηστεια την Μεγαλη Παρασκευη? Ποιος σε καταραστηκε δηλαδη? Τι ανοησιες ειναι αυτες που λες? Οι μουσουλμανοι δηλαδη ειναι ανεκτικοι και οι χριστιανοι οχι. Καλα, κούνα το κεφαλι σου.

Θα σου θυμίσω εγώ ποιος θρησκευτικός ταγός εκστόμιζε κατάρες! Στο 0:55

Αμβρόσιος Καλαβρύτων! Να το χαίρονται.

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Και για να τελειώνει το παραμύθι.

Οι πεποιθήσεις κάθε ανθρώπου πρέπει να είναι σεβαστές. Όπως λοιπόν έχουν το δικαίωμα οι χριστιανοί να νηστεύουν να κλαίνε και να οδύρονται την Μεγάλη - κατ' αυτούς - Παρασκευή και παράλληλα να καλούν τον κόσμο στις εκκλησίες τους, έτσι έχουν δικαίωμα και κάποιοι άλλοι να τρώνε κοψίδια, να καλούν σε πάρτυ, να γαμάνε, και να πίνουνε! So simple.

Εγώ πάντα φροντίζω να τρώω κρέας φανερά την Μ.Παρασκευή όχι τόσο με σκοπό να προκαλέσω αλλά με σκοπό να καταδείξω ότι υπάρχει και νορμάλ κόσμος που σκέφτεται διαφορετικά και δεν υπακούει τυφλά σε αμφιβόλου εγκυρότητας διατάξεις και περιορισμούς.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.133
Πόντοι
506
Και για να τελειώνει το παραμύθι.

Οι πεποιθήσεις κάθε ανθρώπου πρέπει να είναι σεβαστές. Όπως λοιπόν έχουν το δικαίωμα οι χριστιανοί να νηστεύουν να κλαίνε και να οδύρονται την Μεγάλη - κατ' αυτούς - Παρασκευή και παράλληλα να καλούν τον κόσμο στις εκκλησίες τους, έτσι έχουν δικαίωμα και κάποιοι άλλοι να τρώνε κοψίδια, να καλούν σε πάρτυ, να γαμάνε, και να πίνουνε! So simple.

Εγώ πάντα φροντίζω να τρώω κρέας φανερά την Μ.Παρασκευή όχι τόσο με σκοπό να προκαλέσω αλλά με σκοπό να καταδείξω ότι υπάρχει και νορμάλ κόσμος που σκέφτεται διαφορετικά και δεν υπακούει τυφλά σε αμφιβόλου εγκυρότητας διατάξεις και περιορισμούς.

πολυ σωστος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Εστω οτι ισχυει! Να ρωτησω..Αν σε καποιον απο εσας που κατακρινετε κατσει ενα σκηνικο για σεξ με μια κοπελα που γουσταρετε αρκετα..θα πειτε οχι?

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Η κοπέλα μου είναι αθεη Τουρκάλα ενώ γεννήθηκε σε μια κοσμική μουσουλμανική οικογενεια.Αυτο δε με εμποδίζει να είμαι μαζί της γιατί υπάρχει συναίσθημα και χημεία.Απο σεξ μαζί της δε σταματω ποτέ ούτε το Πάσχα. Είμαι χριστιανός ορθόδοξος όπως οι πιο πολλοί Ελληνες της Ελλάδας(γιατί οι Ελληνες της Τουρκίας, της Αιγύπτου, των ΗΠΑ κτλ είναι πιο θρήσκοι).Μπορούσαν να πάνε να φάνε κρέας αλλά η ανακοίνωση της Ενωσης Αθεων είναι τουλάχιστον προκλητική. Μπορούσαν να δείξουν πιο πολύ σεβασμό.Αλλωστε καλώς η κακώς αν οι Ελληνες δεν παρέμεναν Ορθόδοξοι κι είχαν εξισλαμιστεί τώρα θα ήταν Τούρκοι. Εδώ στην Πόλη ειδικά που σπουδαζω οι Ρωμιοί που ζουν εδώ (εγώ είμαι φοιτητής από την Ελλάδα που απλά σπουδαζω Κων/πόλη) έχουν το Πατριαρχείο και την εκκλησία σαν μόνο κριτήριο ελληνικότητάς και σαν κεντρο της ζωής τους.

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Μην ξεχνάμε ότι η χριστιανική εκκλησία επέτρεψε να κυρηχθεί παράνομη και να απαγορευτεί η θρησκεία τους. Κάτι που εξ ορισμου ειναι αντίθετο στις διδασκαλίες του χριστού.

Αρα έχουν κάθε δικαίωμα να είναι αντιχριστιανοί και είναι λογικό άλλωστε.
Στην Ελλάδα πάντως που είναι θεωρητικά τουλάχιστον χροστιανικο κράτος κανείς αθεος δε συλλαμβάνεται και δεν εκτελείται όπως ισχύει σε ορισμένα ισλαμικά (Ιράν,Σαουδική Αραβία) ή ακόμη και χριστιανικά κράτη (Αιθιοπία, Κένυα, Φιλιππίνες κτλ).

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Η κοπέλα μου είναι αθεη Τουρκάλα ενώ γεννήθηκε σε μια κοσμική μουσουλμανική οικογενεια.Αυτο δε με εμποδίζει να είμαι μαζί της γιατί υπάρχει συναίσθημα και χημεία.Απο σεξ μαζί της δε σταματω ποτέ ούτε το Πάσχα. Είμαι χριστιανός ορθόδοξος όπως οι πιο πολλοί Ελληνες της Ελλάδας(γιατί οι Ελληνες της Τουρκίας, της Αιγύπτου, των ΗΠΑ κτλ είναι πιο θρήσκοι).Μπορούσαν να πάνε να φάνε κρέας αλλά η ανακοίνωση της Ενωσης Αθεων είναι τουλάχιστον προκλητική. Μπορούσαν να δείξουν πιο πολύ σεβασμό.Αλλωστε καλώς η κακώς αν οι Ελληνες δεν παρέμεναν Ορθόδοξοι κι είχαν εξισλαμιστεί τώρα θα ήταν Τούρκοι. Εδώ στην Πόλη ειδικά που σπουδαζω οι Ρωμιοί που ζουν εδώ (εγώ είμαι φοιτητής από την Ελλάδα που απλά σπουδαζω Κων/πόλη) έχουν το Πατριαρχείο και την εκκλησία σαν μόνο κριτήριο ελληνικότητάς και σαν κεντρο της ζωής τους.

Από που συμπεραίνεις ότι αν δεν ήταν Ορθόδοξοι θα ήταν Τούρκοι; ίσα - ίσα η Εκκλησία τους κράτησε υποταγμένους τόσα χρόνια, γι αυτό και της έδωσαν τόσα προνόμια. Η Εκκλησία είχε αφορίσει όλους τους κλέφτες του Μωριά, τους Κολοκοτρωναίους, τον Υψηλάντη, τη Μπουμπουλίνα, το Ρήγα Φεραίο, αλλά και την Επανάσταση. Ακόμα και σήμερα συνεχίζει να διδάσκει ότι ο Θεός μας έστειλε τους Τούρκους να μας φυλάνε πηγή  

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Οι Τούρκοι τι νομίζεις ότι είναι; Εξισλαμισμένοι Ελληνες!Είχα πάει στην Πόλη που σπουδαζω σε ένα μαγαζί που το είχε ένας Κέναν Δημητρογλου.Αυτός μου είπε ότι παλιότερα ήταν Ελληνας που έγινε Τούρκος!

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Και για να πούμε την αλήθεια ο Κολοκοτρώνης είπε "πρώτα υπέρ πίστεως κι έπειτα υπέρ πατρίδος". Ολοι οι αγωνιστές του 1821 είτε ήταν παπάδες (Παλαιών Πατρών Γερμανός, Παπαφλέσσας, Αθανάσιος Διάκος) είτε άλλοι (Μακρυγιάννης, Κολοκοτρώνης, Κανάρης κτλ) ήταν πολύ θρήσκοι. Βέβαια αυτό ήταν πριν 200 χρόνια καλως η κακώς άλλαξαν οι καταστάσεις από τότε.Πες μου τι θρησκεία είχαν οι αγωνιστές του 1821;Υπήρχε έστω κι ένας άθεος ανάμεσα τους;

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Εμένα προσωπικά μολονότι δεν είμαι πολύ θρησκος με εκνευρίζει που οι άθεοι θέλουν να έχουν και λόγο στην εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων.Υπήρχε έστω ένας άθεος ανάμεσα στους ήρωες του 1821 ή του 1940 η οπουδήποτε ιστορικώς αλλου;Τι πρόσφεραν οι άθεοι στο Ελληνικό κράτος και τη δημιουργία του;Τίποτα!

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
καλα τα λες ουτε γω ειμαι αθεος..να σου υπενθυμισω ομως οτι εχει χυθει πολυ αιμα στο ονομα των θρησκειων..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Από που συμπεραίνεις ότι αν δεν ήταν Ορθόδοξοι θα ήταν Τούρκοι; ίσα - ίσα η Εκκλησία τους κράτησε υποταγμένους τόσα χρόνια, γι αυτό και της έδωσαν τόσα προνόμια. Η Εκκλησία είχε αφορίσει όλους τους κλέφτες του Μωριά, τους Κολοκοτρωναίους, τον Υψηλάντη, τη Μπουμπουλίνα, το Ρήγα Φεραίο, αλλά και την Επανάσταση. Ακόμα και σήμερα συνεχίζει να διδάσκει ότι ο Θεός μας έστειλε τους Τούρκους να μας φυλάνε πηγή  
Μα ειναι δυνατον να λες οτι η Εκκλησια αφορισε την επανασταση του 1821;Ο Πατριαρχης αφορισε μεχρι και τον Υψηλαντη,αληθεια  ειναι αυτο,αλλα αυτο εγινε υπο την συνεχη επαπειλουμενη μαχαιρα του Σουλτανου.Η οποια μαχαιρα επεσε μετα τις επιτυχιες των Ελληνων στην Πελοποννησο εξοργισε τους Τουρκους και κρεμασαν τον Πατριαρχη στη πυλη του πατριαρχειου.Οπως κρεμασαν και τον μητροπολιτη Αδριανουπολεως μαζι με πολλους προκριτους.Οι πιο πολλοι παπαδες ηταν μυημενοι στη Φιλικη Εταιρεια.Και μυουσαν κι αλλους.Γιατ το καναν,επειδη δεν ηταν πατριωτες;Κατα τ αλλα ο αφορισμος σε μαρανε.Οι ξενοι κατηγορουν την ελληνικη εκκλησια οτι ειναι αρκουντως εθνικιστικη και πιεστικη στο να εξελληνιζει μη ελληνικους πληθυσμους στο περασμα των αιωνων.Και ερχεσαι εσυ λογω ιδεολογικων παρωπιδων να πεις για τη σταση της εκκλησιας.Συνεισφορα στην εκπαιδευση,στη διατηρηση της εθνικης ταυτοτητας,ολα αυτα ειναι γνωστα.Οσο για την αποψη της Εκκλησιας οτι καλυτερα τουρκικο φεσι παρα παπικη τιαρα,αποδειχθηκε και σε αυτο σωστη τοσους αιωνες μετα.Η Οθωμανικη κατοχη με το συστημα των Μιλιετ και την θρησκευτικη ανοχη υπηρξε ευεργετικη για τον ελληνισμο.Σε σχεση με τη φραγκικη κατοχη που απ οπου περασε υπηρξε αφορητα σκληρη και μη ανεκτικη με την ελληνορθοδοξια και τον ελληνισμο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σαν όλα τα προβλήματα μας να τα έχουμε λυμένα στην Ελλάδα και ασχολούμαστε με τέτοιες μαλακίες ! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom