Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ελλάδα αρχοντική με πλούτη και αξία, αφού τα όλα έλυσε, το μεταφυσικό την έχει σε αγωνία. Των αθέων ο σύλλογος "ταβέρνα ο Θεοχάρης" πολύ λαό εκούνησε, ξεπέρασε τον Σαμ τον Χάρις :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αυτο που περιγραφεις το εκανες εσυ.αυτο που εκανα εγω ηταν να διαχωρισω τον αθεο απο τον αντιθεο χωρις να παρω θεση τι πιστευω ή τη δεν πιστευω.απο την πρωτη σου απαντηση,κοιταξες πως θα με φιμωσεις και υπηρξες επιθετικος σε καθε αντιθετο με τις αντιληψεις σου.εσυ εισαι λοιπον ο φασιστας και οχι οι αλλοι.αν θες να φας κρεας παντως την ερχομενη παρασκευη,μπορεις να το κανεις χωρις να σε ενοχλησει κανενας γιατι σε αντιθεση με ο,τι πιστευεις,ο νομος δεν προστατευει μονο τις θρησκειες αλλα προστατευει και τους αθεους.

Δεν διαχωρισες τον αθεο απο τον ενθεο.

Αφαιρεσες εναν λογο απο τον οποιονδηποτε να ασκησει ενα δικαιωμα του, σου αρεσει δε σου αρεσει. Αυτο ειναι φασισμος. Το αν εχει λογο ο αλλος να ενημερωσει αν θα φαει κρεας η μπροκολο, ειναι κατι που δε θα επρεπε να αφορα κανεναν. Μπορεις να κρινεις και να χλευασεις, να επιδοκιμασεις κλπ, οχι ομως να πεις "δεν εχει λογο να το κανει". Εχει 1 τρισεκατομμυριο λογους να το κανει.

Δεν κοιταξα πως να σε φιμωσω, καπου το πηρες στραβα. Επι του θεματος, φανταζομαι πως καταλαβαινεις οτι το θεμα για το οποιο συζηταμε ειναι εντελως γελοιο;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δεν διαχωρισες τον αθεο απο τον ενθεο.

Αφαιρεσες εναν λογο απο τον οποιονδηποτε να ασκησει ενα δικαιωμα του, σου αρεσει δε σου αρεσει. Αυτο ειναι φασισμος. Το αν εχει λογο ο αλλος να ενημερωσει αν θα φαει κρεας η μπροκολο, ειναι κατι που δε θα επρεπε να αφορα κανεναν. Μπορεις να κρινεις και να χλευασεις, να επιδοκιμασεις κλπ, οχι ομως να πεις "δεν εχει λογο να το κανει". Εχει 1 τρισεκατομμυριο λογους να το κανει.

Δεν κοιταξα πως να σε φιμωσω, καπου το πηρες στραβα. Επι του θεματος, φανταζομαι πως καταλαβαινεις οτι το θεμα για το οποιο συζηταμε ειναι εντελως γελοιο;
για τον ενθεο δεν υπηρξε καποια διχογνωμια,αρα ηταν περιττο.στα πλαισια της δημοκρατιας,μπορω να πω οτι δε βρισκω λογο να ανακοινωνει ο καθενας τι τρωει,τι γαμαει,αν γαμαει,αν παιζει το πουλακι του κτλ.δε βλαπτω κανενα ουτε καταπατω την ελευθερια κανενος.
και για να το κλεισουμε,οσο μαλακα θεωρω τον ηλιθιο χριστιανοταλιμπαν των καλαβρυτων που περσι παρακαλουσε να σαπισουν τα στομαχια αυτων που θα πανε στο ιβεντ αυτο,τοσο μαλακες θεωρω και αυτους που διαλεγουν αυτο τον τροπο για να ανακοινωσουν την αθεια τους,που δεν αφορα κανενα παρα μονο τους ιδιους.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
οσο μαλακα θεωρω τον ηλιθιο χριστιανοταλιμπαν των καλαβρυτων που περσι παρακαλουσε να σαπισουν τα στομαχια αυτων που θα πανε στο ιβεντ αυτο, τοσο μαλακες θεωρω και αυτους που διαλεγουν αυτο τον τροπο για να ανακοινωσουν την αθεια τους, που δεν αφορα κανενα παρα μονο τους ιδιους.

Facebook έχεις?
(Δε σε ρωτάω για να μου το πεις. Μόνο αν έχεις σε ρωτάω).

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
για τον ενθεο δεν υπηρξε καποια διχογνωμια,αρα ηταν περιττο.στα πλαισια της δημοκρατιας,μπορω να πω οτι δε βρισκω λογο να ανακοινωνει ο καθενας τι τρωει,τι γαμαει,αν γαμαει,αν παιζει το πουλακι του κτλ.δε βλαπτω κανενα ουτε καταπατω την ελευθερια κανενος.
και για να το κλεισουμε,οσο μαλακα θεωρω τον ηλιθιο χριστιανοταλιμπαν των καλαβρυτων που περσι παρακαλουσε να σαπισουν τα στομαχια αυτων που θα πανε στο ιβεντ αυτο,τοσο μαλακες θεωρω και αυτους που διαλεγουν αυτο τον τροπο για να ανακοινωσουν την αθεια τους,που δεν αφορα κανενα παρα μονο τους ιδιους.

Συμφωνουμε στο οτι ειναι και οι δυο μαλακες, απλα ο ενας το κανει γνωριζοντας ποσο ειρωνικη ειναι αυτη η κινηση ( παρασκευη ειμαστε καλοι χριστιανοι και κυριακη σκοτωνουμε 5-6 εκατομμυρια αρνια για να γιορτασουμε την ανασταση του θεου που πεθανε -- για 3 μερες μονο -- για παρτη μας ) ενω ο αλλος το κανει επειδη ειναι ενα κλικ παραπανω μαλακας.

Δεν πολυδιαφερουν, απλα ειναι μαλακες για διαφορετικους λογους, στο ιδιο θεμα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Facebook έχεις?
(Δε σε ρωτάω για να μου το πεις. Μόνο αν έχεις σε ρωτάω).
κανονικα δεν πρεπει να σου πω γτ δε σε αφορα  :grin:,αλλα εχω.χρησιμοποιω ομως μονο το μεσεντζερ με φιλους γτ ειμαι εκτος ελλαδας.δεν εκθετω τη ζωη μου μεσω φβ.

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
Αυτή η είδηση, όπως είπαν κάποιοι άλλοι, όντως έχει σκοπό μόνο να προκαλέσει. Πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Η νηστεία δεν περιορίζεται μόνο στο φαγητό, αλλά είναι και πνευματική. (Σήμ.: Δεν περιμένω οι αξεστοι  ελληναρες να καταλάβουν).

Με τη νηστεία αποφεύγουμε έστω και για λίγο καιρό τις υπερβολές, σταματάμε να είμαστε άπληστοι. Να είναι όμως τώρα κάποιοι και να βγάζουν και χασταγκ για προκαλέσουν, είναι εξαιρετικά άθλιο. Είναι σαν να λες να φάμε μαζικά μπέικον κατά τις ημέρες της κορύφωσης του ραμαζανιου.

Νομίζω ότι αυτά τα άτομα έχουν πρόβλημα με τον χριστιανισμό πάρα με τις άλλες θρησκείες. Μερικές φορές φτάνουν στα όρια του φασιστικου. Αν κάποιος θέλει να πιστέψει, θα πιστέψει, αν κάποιος δεν θέλει, δεν θα πιστέψει. Deal with it.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
( παρασκευη ειμαστε καλοι χριστιανοι και κυριακη σκοτωνουμε 5-6 εκατομμυρια αρνια για να γιορτασουμε την ανασταση του θεου που πεθανε -- για 3 μερες μονο -- για παρτη μας )
δε διαφωνω σ αυτο

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
Πάντως δεν έχουμε παράπονο, την Μ. Παρασκευή θα προσκυνησει ο σουλτάνος στην Αγία Σοφια, και οι εδώ άθεοι θα φάνε κοψίδια. Αναρωτιέμαι ποιος έχει το πιο πολύ μίσος.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
κανονικα δεν πρεπει να σου πω γτ δε σε αφορα  :grin:, αλλα εχω.

Δεν το ρωτάω προσωπικά.
Αλλά κάτι δεν καταλαβαίνεις.
Όταν η μισή ανθρωπότητα (μην πω παραπάνω?) έχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ (ναι, αυτό είναι το ρήμα που ταιριάζει) να αισθάνεται την ανάγκη να κοινοποιεί στην άλλη μισή τα καθημερινά της δρώμενα (σήμερα αγόρασα αυτό, χτες έκλασα θυμάρι, να πως στέκεται όρθιος ο γάτις μου, πήγα στην καφετέρια με το Γιώργο κλπ), σε πειράζει που κάποιοι (λίγοι) είπαν "πάμε την γιγάντια Παρασκευή να φάμε κοψίδια" ??
Ή που κάποιοι άλλοι (πολλοί) βγαίνουν με τα κεριά και περιφέρονται όπισθεν του "στολισμένου" επιταφίου για να εκδηλώσουν τη θλίψη τους που πέθανε, ή τη χαρά τους (two days later σουβλίζοντας αρνιά) που την κοπάνησε από ό,τι την κοπάνησε?
Δε δε πάνε να γαμηθούνε απαξάπαντες?
Ας ανακοινώνουν και ότι ρεύτηκαν!
Εσένα τι σε πειράζει?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Με τη νηστεία αποφεύγουμε έστω και για λίγο καιρό τις υπερβολές, σταματάμε να είμαστε άπληστοι. Να είναι όμως τώρα κάποιοι και να βγάζουν και χασταγκ για προκαλέσουν, είναι εξαιρετικά άθλιο. Είναι σαν να λες να φάμε μαζικά μπέικον κατά τις ημέρες της κορύφωσης του ραμαζανιου.

Τι λες ρε φίλε!
Και γιατί πρέπει να μου πει κάποιος άλλος (το παπαδαριό το ορθόδοξο εν προκειμένω) πότε εγώ πρέπει να σταματήσω τις υπερβολές και πότε να πάψω να είμαι άπληστος? Δεν ξέρω να το κανονίζω μόνος μου?

Όσο για το μπέϊκον και το ραμαζάνι, ναι, εγώ τρώω εκείνες τις μέρες.
Απλώς δεν πάω να το τηγανίσω έξω από την αυλή του τζαμιού.
Κι απ' ότι ξέρω, το ψητοπωλείο «Η Γυριστρούλα» στο Θησείο δεν είναι σε περίβολο κάποιας εκκλησίας.

Επομένως που είναι το πρόβλημα?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.219
Πόντοι
506
Tι λες ρε μεγαλε, εισαι σοβαρος? Ποιον υποχρεωσαν και με ποιον τροπο οι χριστιανοι να κανει νηστεια την Μεγαλη Παρασκευη? Ποιος σε καταραστηκε δηλαδη? Τι ανοησιες ειναι αυτες που λες? Οι μουσουλμανοι δηλαδη ειναι ανεκτικοι και οι χριστιανοι οχι. Καλα, κούνα το κεφαλι σου.
ανοησιες?αλεξ για δηλωσε αυτες τις μεες οτι εισαι αθεος και δε νηστευεις και ελα μετα να  μας πεις πως ομορφα σε αντιμετοπισανε οι καλοι οι χριστιανοι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
"Ο θεος δεν εχει θρησκεία".

ειπε ο Μαχατμα Γκαντι.

Και τα ειπε ολα σε πεντε λεξεις. :hi: :hi:

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
Τι λες ρε φίλε!
Και γιατί πρέπει να μου πει κάποιος άλλος (το παπαδαριό το ορθόδοξο εν προκειμένω) πότε εγώ πρέπει να σταματήσω τις υπερβολές και πότε να πάψω να είμαι άπληστος? Δεν ξέρω να το κανονίζω μόνος μου?

Όσο για το μπέϊκον και το ραμαζάνι, ναι, εγώ τρώω εκείνες τις μέρες.
Απλώς δεν πάω να το τηγανίσω έξω από την αυλή του τζαμιού.
Κι απ' ότι ξέρω, το ψητοπωλείο «Η Γυριστρούλα» στο Θησείο δεν είναι σε περίβολο κάποιας εκκλησίας.

Επομένως που είναι το πρόβλημα?
Φυσικά και μπορεί ο καθένας οπότε θέλει να σταματήσει τις υπερβολές. Δεν το κάνει όμως. Το Πάσχα είναι μια καλή αφορμή για να το πράξει κανεις.

Όσον αφορά το άλλο, όπως το ψητοπωλείο γυριστρουλα δεν είναι σε περίβολο εκκλησίας, έτσι και η ομάδα των αθεων δεν χρειάζεται να πλημμυρίσει το ίντερνετ με την αναγγελία της συγκεκριμένης πράξης.

Βέβαια όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν περιμενω από αξεστους ελληναρες να καταλάβουν.

άρρωστος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
727
Πόντοι
990
Εδώ και 2000 χρόνια οι θρησκείες που πρεσβευονται τη μοναδική αλήθεια (χριστιανισμος-μουσουλμανισμός κτλ) μας πήγαν πίσω. Ελπίζω να είναι μια παροδική ασθένεια της ανθρωπότητας και να απαλαγουμε σύντομα από αυτές...

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Οταν επιλεγεις δειπνο "φανερο" με κοψιδια την Μεγαλη Παρασκευη, τοτε δεν εισαι Αθεος. Εισαι απλώς αντιχριστιανός. Γιατι δεν επιλεγουν κατι κατα το Ραμαζανι ας πουμε? Οι τύποι αυτοι απλώς ετεροπροσδιοριζονται ως αντιθετοι στον χριστιανισμο, οχι ως αθεοι. Κι αυτο εχει τεραστια διαφορα, γιατι δεν ειναι αθεοι αλλά απλώς επιθυμουν να προκαλούν τους χριστιανους. Ο άθεος απλώς αδιαφορει. Δεν προκαλεί.
Εχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Δεν υπάρχουν άθεοι , υπάρχουν μόνο αντιχριστιανοί.
Τι είναι αυτό που είπες τώρα; Είσαι σοβαρός;

Η θρησκεια και ολες της οι εννοιες ΠΡΕΠΕΙ να ξεφτυλιζονται σε ΚΑΘΕ ευκαιρια.
Κι εδώ θα συμφωνήσω!!!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.219
Πόντοι
506
Εδώ και 2000 χρόνια οι θρησκείες που πρεσβευονται τη μοναδική αλήθεια (χριστιανισμος-μουσουλμανισμός κτλ) μας πήγαν πίσω. Ελπίζω να είναι μια παροδική ασθένεια της ανθρωπότητας και να απαλαγουμε σύντομα από αυτές...
αν και συμφωνώ μαζί σου δυστυχώς δεν θα απαλάγουμε από αυτές. Είναι μια ψυχοση που πρέπει να θεραπευτεί αλλά έτσι όπως είναι η κοινωνία δε θα γίνει αυτό ποτέ. Με παρηγορεί το γεγονός όμως που βλέπω περισσότερους ανθρώπους να στρεφονται μακριά από αυτές

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Οποτε κανονιστηκε ?

Γυριστρουλα ολη την Παρασκευη για κοψιδια ???  :rockon: :rockon: :rockon: