Νέα

Προγράμματα για download αρχείων μουσικής/video/κτλ.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Πείτε τίποτα!!! :helpplea:

Χρησιμοποιώ το emulete αλλά τα ζώα μου αργά!!! :headbang:

Υ.Γ.Linewire και toreents δεν τα μπορώ,τα βρίσκω μη λειτουργικά,οτιδήποτε άλλο σχετικά εύκολο!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Πείτε τίποτα!!! :helpplea:

Χρησιμοποιώ το emulete αλλά τα ζώα μου αργά!!! :headbang:

Υ.Γ.Linewire και toreents δεν τα μπορώ,τα βρίσκω μη λειτουργικά,οτιδήποτε άλλο σχετικά εύκολο!!!
URL]]

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κατα την ταπεινη μου αποψη θα επρεπε να συμβιβαστεις με τα τορρεντ! Εφοσον δε μπορεις να το κανεις αυτο το υπαρχουν πολλοι τρακερ που ανεβαζουν αρχεια να τα παρεις απο rapidshare το οποιο για να δουλεψει σουπερ θα χρειαστει μια συνδρομη της ταξης των περιπου 5 ευρω/μηνα (εξαρταται απο το πακετο που θα παρεις). Το παλιο και κλασικο dc++ αλλα εκει μη περιμενεις τρελες ταχυτητες καθως "παιρνεις" μονο απο ενα ατομο τη φορα...

Επισκέπτης
Κατα την ταπεινη μου αποψη θα επρεπε να συμβιβαστεις με τα τορρεντ! Εφοσον δε μπορεις να το κανεις αυτο το υπαρχουν πολλοι τρακερ που ανεβαζουν αρχεια να τα παρεις απο rapidshare το οποιο για να δουλεψει σουπερ θα χρειαστει μια συνδρομη της ταξης των περιπου 5 ευρω/μηνα (εξαρταται απο το πακετο που θα παρεις). Το παλιο και κλασικο dc++ αλλα εκει μη περιμενεις τρελες ταχυτητες καθως "παιρνεις" μονο απο ενα ατομο τη φορα...
Καταλαβά,emulete και πάλι καλά!!! :cheesy:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
παπαζολη, αφιερωμενο

smokehm8.gif

Επισκέπτης