Νέα

Προγραμμα για hide ΙP/delete cookies

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poulopaixtis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ξερετε καποιο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια και να δουλευει?
Αν πχ. μπαναριστεις απο ενα forum να μπορεις αμεσως να ξαναμπεις χωρις να σε καταλαβουν.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
βγαλε απο τη πριζα το ρουτερ αστο ενα λεπτο
μπες παλι διεγραψε τα κουκις και μπες μετα απο αλλο browser σε περιπτωση που χρησιμοποιεις κανεναν σπανιο
που δε χρησιμοποιουν πολλοι..

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
αν παλι δε θες να φαινεται η ip σου βαλε το tor !!!
αργει λιγο αλλα κανει δουλεια :cheesy:

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ ενδιαφερον το θεματακι. Ελπιζω να δωσει καποιος τα φωτα. Απ'οσο γνωριζω αυτο που λες γινεται μονο μεσω anonymous proxy server. Υπαρχουν καποια προγραμματακια γι'αυτη τη δουλεια αλλα για την ωρα δεν εχω καταφερει να μου δουλεψει κανενα anonymous. Ενα καλο προγραμματακι που ειχα χρησιμοποιησει ηταν το proxy switcher το οποιο σου εβρισκε proxy servers και συνδεοσουν μεσω αυτων ομως δεν ειχε καταφερει να μου βρει καποιον ανωνυμο οποτε δωρον αδωρον :)

Οσο γι'αυτο που λεει ο BOX3R 13 ισχυει μιας και ολοι οι παροχεις στην Ελλαδα δινουν dynamic ip πραγμα που σημαινει οτι σε καθε restart του μοντεμ σου δινει νεα ip αλλα αυτο μπορει να σου φανει χρησιμο μονο σε ορισμενα site γιατι καποια αλλα καταγραφουν την ταυτοτητα σου(οχι απο ip) οποτε και να αλλαξεις ip παλι δε καταφερνεις τιποτα

OP
OP
P

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
βγαλε απο τη πριζα το ρουτερ αστο ενα λεπτο
μπες παλι διεγραψε τα κουκις και μπες μετα απο αλλο browser σε περιπτωση που χρησιμοποιεις κανεναν σπανιο
που δε χρησιμοποιουν πολλοι..
Γνωστο αυτο αλλα δεν δουλευει στα forums, ευκολα θα σε εντοπισουν.
Δουλευει μεν στο Rapidshare αλλα οχι σε forums.
Τα cookies(μονο αυτα που θελω) πως τα διαγραφω?...

αν παλι δε θες να φαινεται η ip σου βαλε το tor !!!
αργει λιγο αλλα κανει δουλεια :cheesy:
Τι ειναι αυτο το "tor"?
H ΙP μαλλον θα πρεπει να φαινεται να να μπορεις να κανεις εγγραφη/log in. Απλα να μην ειναι η δικη μας:)

Πολυ ενδιαφερον το θεματακι. Ελπιζω να δωσει καποιος τα φωτα. Απ'οσο γνωριζω αυτο που λες γινεται μονο μεσω anonymous proxy server. Υπαρχουν καποια προγραμματακια γι'αυτη τη δουλεια αλλα για την ωρα δεν εχω καταφερει να μου δουλεψει κανενα anonymous. Ενα καλο προγραμματακι που ειχα χρησιμοποιησει ηταν το proxy switcher το οποιο σου εβρισκε proxy servers και συνδεοσουν μεσω αυτων ομως δεν ειχε καταφερει να μου βρει καποιον ανωνυμο οποτε δωρον αδωρον :)
Ομοιως κι εγω, ως τωρα δεν εχω βρει κατι που να δουλευει...

Αλλα οι συμφορουμιτες μας εδω ειναι χιλιαδες, ισως βρεθει καποιος να βοηθησει  :)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ξέρει κανείς για το peer guardian?

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Γνωστο αυτο αλλα δεν δουλευει στα forums, ευκολα θα σε εντοπισουν.
Δουλευει μεν στο Rapidshare αλλα οχι σε forums.
Τα cookies(μονο αυτα που θελω) πως τα διαγραφω?...
Τι ειναι αυτο το "tor"?
H ΙP μαλλον θα πρεπει να φαινεται να να μπορεις να κανεις εγγραφη/log in. Απλα να μην ειναι η δικη μας:)
Ομοιως κι εγω, ως τωρα δεν εχω βρει κατι που να δουλευει...

Αλλα οι συμφορουμιτες μας εδω ειναι χιλιαδες, ισως βρεθει καποιος να βοηθησει  :)

και σε φορουμ δουλευει...
τα κουκις τα διαγραφεις απο τις επιλογες του browser επανω στο μενου.
το tor ειναι το προγραμματακι που χρησιμοποιει αλλες ip απο αλλες χωρες .
ειναι μια χαρα γιαυτο που θες και δουλευει μια χαρα. για οποιον ξερει να το χρησιμοποιει βεβαια...

OP
OP
P

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και σε φορουμ δουλευει...
τα κουκις τα διαγραφεις απο τις επιλογες του browser επανω στο μενου.
το tor ειναι το προγραμματακι που χρησιμοποιει αλλες ip απο αλλες χωρες .
ειναι μια χαρα γιαυτο που θες και δουλευει μια χαρα. για οποιον ξερει να το χρησιμοποιει βεβαια...

Φιλε μου...

Το εκανες σε "υποψιασμενο"  forum και σου δουλεψε δηλαδη? Αν θες να δεχτεις τη προκληση να σου πω εγω ενα κι αν μπορεσεις να μπεις με 2ο λογ/σμο να μου σφυριξεις κλεφτικα :cheesy:

Το ξερω πως διαγραφονται τα cookies, εγω σου μιλησα για κατι διαφορετικο: Πως να διαγραψεις συγκεκριμενα cookies. Προφανως θα γινεται με καποιο προγραμμα? Πχ. θελω να διαγραψω μόνο τα cookies του ταδε φορουμ, οχι ολα και μετα να ψαχνομαι...

Που βρισκεται αυτο το tor να το χρησιμοποιησω, εφοσον δουλευει οπως λες?
Ειναι free/trial ή μονο επι πληρωμη?
Οταν λες "για οποιον ξερει να το χρησιμοποιει" εννοεις οτι θελει ειδικες γνωσεις?

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6

τραβα εδω και κατεβασε το.δωρεαν ειναι.
δουλευει με μοζιλα.ειναι σχετικα ευκολο.
ποιο ειναι αυτο το φορουμ να μπω?

τωρα για τα κουκις δε ξερω πως γινεται να σβησεις κατι μεμονωμενο..
διεγραψε τα ολα σιγα και τι θα γινει...σωσε οτι θες και μετα σβησε τα..

OP
OP
P

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οk, θα το δοκιμασω αυτο το tor και θα σου πω αν δουλευει.
Τι ακριβως κανει? proxy? κανονιζει και τα cookies?
Λεει οτι :Warning: Want Tor to really work? ...then please don't just install it and go on. You need to change some of your habits, and reconfigure your software! Tor by itself is NOT all you need to maintain your anonymity. Please take time to read the warning to familiarize yourself with the pitfalls and limits of Tor"
Τι σημαινει αυτο? Εγκυμονουνται τιποτα κινδυνοι?
Μοτζιλα δεν χρησιμοποιω αλλα θα το βαλω μονο γιαυτο το λογο.

Το forum θα στο πω με pm.
Aλλα δεν μου απαντησες εαν εσυ εχεις δοκιμασει.

Το να σβησεις ολα τα cookies ειναι το πιο ευκολο πραγμα αλλα μετα θα μπεις σε μεγαλο μπελα γιατι δεν θα μπορεις πλεον να μπαινεις κατευθειαν στα sites που ζητανε log in... Που να θυμασαι τα nicks και τα passwords?

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Οk, θα το δοκιμασω αυτο το tor και θα σου πω αν δουλευει.
Τι ακριβως κανει? proxy? κανονιζει και τα cookies?
Λεει οτι :Warning: Want Tor to really work? ...then please don't just install it and go on. You need to change some of your habits, and reconfigure your software! Tor by itself is NOT all you need to maintain your anonymity. Please take time to read the warning to familiarize yourself with the pitfalls and limits of Tor"
Τι σημαινει αυτο? Εγκυμονουνται τιποτα κινδυνοι?
Μοτζιλα δεν χρησιμοποιω αλλα θα το βαλω μονο γιαυτο το λογο.

Το forum θα στο πω με pm.
Aλλα δεν μου απαντησες εαν εσυ εχεις δοκιμασει.

Το να σβησεις ολα τα cookies ειναι το πιο ευκολο πραγμα αλλα μετα θα μπεις σε μεγαλο μπελα γιατι δεν θα μπορεις πλεον να μπαινεις κατευθειαν στα sites που ζητανε log in... Που να θυμασαι τα nicks και τα passwords?

το εχω δοκιμασει ρεσυ πολλες φορες.ετσι για πλακα στο λεω? νομιζεις;
κανενας κινδυνος δεν υπαρχει.
ρωτα και τον rafman απο εδω που το χρησιμοποιει και αυτος!

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
εν ολιγεις περναει μεσα απο πολλες ip και καταληγει σε μια αλλης χωρας(διαλεγεις εσυ...)

OP
OP
P

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το εχω δοκιμασει ρεσυ πολλες φορες.ετσι για πλακα στο λεω? νομιζεις;
κανενας κινδυνος δεν υπαρχει.
ρωτα και τον rafman απο εδω που το χρησιμοποιει και αυτος!

Για ποιο μιλας οτι εχεις δοκιμασει? το tor ή το "κλεισε router-σβησε cookies"?

Oταν λεω να εχεις δοκιμασει εννοω το εξης:

Κανεις registration σε ενα forum. Το forum αυτο δεν επιτρεπει 2ο λογ/σμο απ το ιδιο ατομο. Κανεις 2ο λογ/σμο ή κανεις κατι αλλο που παραβιαζει τους κανονες του forum και σε bannάρουν. Ξανακανεις registration και σε ξαναμπαναρουν. Ξανακανεις registration αλλα αυτη τη φορα με το τροπο που προτεινες(κλεινω router-σβηνω cookies) και δεν σε ξαναμπαναρουν γιατι δεν σε καταλαβαινουν.

Εχουν γινει αυτα τα βηματα? Γιατι μονο τοτε ξερεις οτι δουλευει ;)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
θελεις ταυτοχρονα να εισαι στο φορουμ με τους 2 λογαριασμους?

OP
OP
P

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θελω αυτο που περιγραφεται στο 1ο post αυτου thread... :s&m_2:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Για ποιο μιλας οτι εχεις δοκιμασει? το tor ή το "κλεισε router-σβησε cookies"?

Oταν λεω να εχεις δοκιμασει εννοω το εξης:

Κανεις registration σε ενα forum. Το forum αυτο δεν επιτρεπει 2ο λογ/σμο απ το ιδιο ατομο. Κανεις 2ο λογ/σμο ή κανεις κατι αλλο που παραβιαζει τους κανονες του forum και σε bannάρουν. Ξανακανεις registration και σε ξαναμπαναρουν. Ξανακανεις registration αλλα αυτη τη φορα με το τροπο που προτεινες(κλεινω router-σβηνω cookies) και δεν σε ξαναμπαναρουν γιατι δεν σε καταλαβαινουν.

Εχουν γινει αυτα τα βηματα? Γιατι μονο τοτε ξερεις οτι δουλευει ;)

φιλε το πολυ το κυριλεισον το βαριεται και ο παπας.
σου ειπα τι να κανεις,τωρα αμα βαριεσαι εσυ να βαλεις το τορ τι να σου πω.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
το τορ που σου ειπαν ειναι το πιο διαδεδομενο. παντως υπαρχουν και πιο απλοι τροποι. να βρεις ενα proxy site και να μπεις απο εκει.

OP
OP
P

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε το πολυ το κυριλεισον το βαριεται και ο παπας.
σου ειπα τι να κανεις,τωρα αμα βαριεσαι εσυ να βαλεις το τορ τι να σου πω.
Φιλε μου, ασε το tor... Eσυ ησουν που αμφισβητησες οτι με τη μεθοδο "κλεισε router-σβησε cookies" δεν υπαρχει αποτελεσμα στα 'υποψιαμενα' forums.
Aπ οτι φαινεται δεν εκανες ποτέ τα απαιτουμενα βηματα που περιεγραψα, μιλησες μόνο υποθετικα, τι θα πρεπει να συμβαινει στη θεωρια...
Εμεις ομως που καιγομαστε για πραξη ειμαστε περισσοτερο ψαγμενοι :)

το τορ που σου ειπαν ειναι το πιο διαδεδομενο. παντως υπαρχουν και πιο απλοι τροποι. να βρεις ενα proxy site και να μπεις απο εκει.

Τα ιδια ισχυουν και για σενα φιλε τελευταιε, αν διαβαζες ολο το thread θα ηξερες οτι αυτα εχουν ηδη δοκιμαστει, δεν ειμαστε νιουμπηδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom