Νέα

Προγραμμα για hide ΙP/delete cookies

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poulopaixtis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Φιλε μου, ασε το tor... Eσυ ησουν που αμφισβητησες οτι με τη μεθοδο "κλεισε router-σβησε cookies" δεν υπαρχει αποτελεσμα στα 'υποψιαμενα' forums.
Aπ οτι φαινεται δεν εκανε ποτέ τα απαιτουμενα βηματα που περιεγραψα, μιλησες μόνο υποθετικα, τι θα πρεπει να συμβαινει στη θεωρια...
Εμεις ομως που καιγιομαστε για πραξη ειμαστε περισσοτερο ψαγμενοι :)

Τα ιδια ισχυουν και για σενα φιλε τελευταιε, αν διαβαζες ολο το thread θα ηξερες οτι αυτα εχουν ηδη δοκιμαστει, δεν ειμαστε νιουμπηδες...

δε φταιει κανεις ....
εγω φταιω που καθησα και σου απαντησα τι να κανεις... :jerking:

OP
OP
P

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δε φταιει κανεις ....
εγω φταιω που καθησα και σου απαντησα τι να κανεις... :jerking:

Τι μου απαντησες, αυτα που ηξερα ηδη?... :jerking: :jerking:

Καταλαβαινω οτι εχεις αγνοια σε αυτο που ζηταω, αλλα υπαρχει κανενας λογος να κατεβαζεις το επιπεδο?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
btguard εχει δοκιμασει κανεις?

Π

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
poulopaixtis οπως σου ειπα και σε προηγουμενο μου ποστ αυτο μαλλον γινεται μοναχα απο ανωνυμους proxy. Διστυχως κι εγω δεν εχω βρει ακομα κανενα free παρα μονο επι πληρωμης. Ας ελπισουμε οτι υπαρχει καποιος που μπορει να μας διαφωτισει και τους 2. Οσο αφορα τα cookies...στον firefox μπορεις να σβησεις μονο οποια θες. Αν πας (στα αγγλικα τον εχω τωρα στα ελληνικα πιστευω θα το βρεις) tools-options-privacy και επιλεξεις Show cookies τοτε σου βγαζει μια λιστα με τα cookies απο ολα τα σαιτ που εχεις μπει. Πληκτολογοντας το σαιτ που θες(πχ bourdela) τοτε σου εμφανιζει οτι cookies εχει απο το συγκεκριμενο σαιτ τ οποια μπορεις να τα σβησεις μεμονομενα! Οσο αφορα αυτο που ειπες για τα passwords καλο θα ηταν ετσι κι αλλιως να εχεις καπου back up τους κωδικους σου γιατι ετσι που τα λες με ενα ιο - format την εκατσες τη βαρκα :)

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Τι μου απαντησες, αυτα που ηξερα ηδη?... :jerking: :jerking:

Καταλαβαινω οτι εχεις αγνοια σε αυτο που ζηταω, αλλα υπαρχει κανενας λογος να κατεβαζεις το επιπεδο?

τι ηξερες ρε χαιβανι????
ηξερες το tor? ? ? ?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

και πολυ ασχοληθηκα με τη παρτυ σου.

DrBig

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Δοκιμάσατε το tor και δεν δούλεψε?
Κάτι λάθος κάνετε.
Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε αγγλικά τότε οk πάω πάσο αλλά
είναι πολύ απλή η λειτουργία του.
Googlarete στην τελική και θα βρείτε οδηγίες για χρήση tor για αρχάριους.

Από κει και πέρα δεν ξέρω σε τι forum θες να μπείς κλπ πάντως το ότι σε banarane εμένα κάτι μου λέει,anyway.
Αν ασχολείσαι με το θέμα κάνεις ότι θές σε ένα forum.Μέχρι pass admin μέχρι ότι θέλει η ψυχή σου.

Ο BOX3R 13 πάντως μια χαρά στα λέει checkare το tor.

Δεν γίνονται όλα μαγικά..θέλω αυτό εδώ και τώρα..ξέχασε το.
Ειδικά άμα είσαι αρχάριος.Διάβασμα πείραμα κλπ.Χρόνο δλδ.
Επειδή εσύ και αρχάριος είσαι και βιάζεσαι κατέβα σε ένα net cafe και
κάνε νέο λογαριασμό από κει να ξεμπερδεύεις.

OP
OP
P

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι ηξερες ρε χαιβανι????
ηξερες το tor? ? ? ?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

και πολυ ασχοληθηκα με τη παρτυ σου.

Μα δεν μιλάμε για το tor ρε γαιδουρι ξεσαμάρωτο... :2funny: Για τα υπολοιπα λεμε.
Οσο για το tor θα το δοκιμασω εφοσον μου αναφερει καποιος φιλος οτι οντως δουλευει(δηλ. εφοσον εχει ακολουθησει τα αναγκαια βηματα που περιεγραψα), αλλιως χανουμε το χρονο μας.

Και ελπιζω οντως να μην "ξανασχοληθεις με τη παρτυ μου" γιατι δεν θα βγαλω κατι απο εναν θρασυ ασχετο  οπως εισαι εσυ.

OP
OP
P

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δοκιμάσατε το tor και δεν δούλεψε?
Κάτι λάθος κάνετε.
Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε αγγλικά τότε οk πάω πάσο αλλά
είναι πολύ απλή η λειτουργία του.
Googlarete στην τελική και θα βρείτε οδηγίες για χρήση tor για αρχάριους.
Από κει και πέρα δεν ξέρω σε τι forum θες να μπείς κλπ πάντως το ότι σε banarane εμένα κάτι μου λέει,anyway.
Αν ασχολείσαι με το θέμα κάνεις ότι θές σε ένα forum.Μέχρι pass admin μέχρι ότι θέλει η ψυχή σου.
Ο BOX3R 13 πάντως μια χαρά στα λέει checkare το tor.
Δεν γίνονται όλα μαγικά..θέλω αυτό εδώ και τώρα..ξέχασε το.
Ειδικά άμα είσαι αρχάριος.Διάβασμα πείραμα κλπ.Χρόνο δλδ.
Επειδή εσύ και αρχάριος είσαι και βιάζεσαι κατέβα σε ένα net cafe και
κάνε νέο λογαριασμό από κει να ξεμπερδεύεις.
Σε ποιον απευθυνεσαι? ξεκινας με πληθυντικο και μετα το γυριζεις στον ενικο...
Τι μπορει να σου λεει ενα ban? Συνηθως ενα ban μπορει να μην σημαινει τιποτα, μπορει πχ. καποιος να ειναι σαν τον box3r 13, oποτε θα σε μπαναρει σε καθε περιπτωση ακομα κι αν εχει αδικο. Anyway, το τι μπορει να σου λεει εσενα ή οποιουδηποτε αλλου δεν εχει καμμια σημασια.
"Pass admin και οτι θελει η ψυχη" σου μονο εφοσον εισαι master hacker.
Δεν ειπαμε "να γινει κατι μαγικα" ή "εδω και τωρα". Πως σου ηρθε παλι αυτο?
Αρχαριος δεν ειμαι εσυ παντως δινεις την εικονα αρχαριου, και συνηθως αρχαριος ειναι αυτος που ενω δεν γνωριζει κατι παριστανει οτι το γνωριζει πολυ καλα και ταυτοχρονα επιτιθεται στο συνομιλητη του και τον βγαζει αχρηστο  :rolleyes:
Τελος οσο για το tor(παλι), το χρησιμοποιησες εσυ με τα βηματα που περιεγραψα και σου δουλεψε?....

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Παιδες ποιο ειναι το καλυτερο free προγραμμα spyware τυπου spybot να κατεβασω γιατι εχω προβλημα με καποια κολληματα?

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ο ένας είναι banned, ο άλλος είναι muted - ε ρε κάτι ξεφτίλες που μαζεύονται εδώ μέσα... :jerking:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Καποιο προγραμματακι απο καποιον μη mute/banned ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε μου, ασε το tor... Eσυ ησουν που αμφισβητησες οτι με τη μεθοδο "κλεισε router-σβησε cookies" δεν υπαρχει αποτελεσμα στα 'υποψιαμενα' forums.
Aπ οτι φαινεται δεν εκανες ποτέ τα απαιτουμενα βηματα που περιεγραψα, μιλησες μόνο υποθετικα, τι θα πρεπει να συμβαινει στη θεωρια...
Εμεις ομως που καιγομαστε για πραξη ειμαστε περισσοτερο ψαγμενοι :)

Τα ιδια ισχυουν και για σενα φιλε τελευταιε, αν διαβαζες ολο το thread θα ηξερες οτι αυτα εχουν ηδη δοκιμαστει, δεν ειμαστε νιουμπηδες...

Σε τι ακριβως εισαι ψαγμενος ρε φιλε? Στο να αναβεις και να σβηνεις το ρουτερ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Και αυτο που λες ειναι μια μπουρδα και μιση. Δεν χρειαζεται να κλεισεις το ρουτερ για να αλλαξεις την IP που παιρνεις
για να βγεις στο ιντερνετ... εισαι ασχετος - απαιδευτος , ασχολεισαι και με χαζομαρες και επιμένεις κιολας 3 σε 1.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Spyware is a type of malware that can be installed on computers, and which collects small pieces of information about users without their knowledge. The presence of spyware is typically hidden from the user, and can be difficult to detect. Typically, spyware is secretly installed on the user's personal computer. Sometimes, however, spywares such as keyloggers are installed by the owner of a shared, corporate, or public computer on purpose in order to secretly monitor other users

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελα καταλαβες μη με ταλαιπωρεις  :tickedoff:

Εσυ ταλαιπωρεις τον εαυτο σου...

Πως μπορεις να κολλησεις καποιο Spyware?
Ξερεις?

Και αν εγκαταστησεις καποιο λογισμικο Anti-spyware στον υπολογιστη σου πως εισαι σιγουρος
οτι θα σε προστατεψει απο ολους τους τυπους του Spyware?

Να το βλεπεις πιο σφαιρικα το ζητημα.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εσυ ταλαιπωρεις τον εαυτο σου...

Πως μπορεις να κολλησεις καποιο Spyware?
Ξερεις?

Και αν εγκαταστησεις καποιο λογισμικο Anti-spyware στον υπολογιστη σου πως εισαι σιγουρος
οτι θα σε προστατεψει απο ολους τους τυπους του Spyware?

Να το βλεπεις πιο σφαιρικα το ζητημα.
Δεν ειμαι ειδικος αλλα εκτος απο τους ιους υπαρχουν και αλλα κακοβουλα λογισμικα απο οσο γνωριζω trojans κ.α.

Γι αυτο και υπαρχουν και τα προγραμματακια τυπου adaware,spybot κ.τ.λ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom