Νέα

Προγραμμα για αλλαγη IP ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παιδια γνωριζετε καποιο? εψαξα αρκετα στο google αλλα χωρις αποτελεσμα
Αν γινεται καποιο δοκιμασμενο γιατι αλλιως βρηκα πολλα αλλα κανενα δεν δουλεψε οπως ηθελα
Ευχαριστω

βασικα θελω στα σαιτ που ειμαι σε συνδεση να διχνει και διαφοερτικη ip απο αυτην εδω..

πχ οι μοντ βλεπουν παντα μια συγκεκριμενη ip για μενα, αυτο λεω, αλλες φορες να βλεπουν αλλη...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Τι πρόγραμμα και κουραφέξαλα.

Remove power plug from modem
Wait 30-50 seconds
Reinstall power.

Έχεις άλλη ΙΡ

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Μπες εδω διαλεξε εναν proxy πληκτρολογησε την διευθυνση σε ενα κενο κουτακι που σου χει και πλεον θα φαινεται σαν να μπαινεις απο αλλη χωρα

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Κατέβασε το tor για Mozilla Firefox. Κάθε φορά που θα μπαίνεις με tor θα σου έχει διαφορετική IP.

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
Αν γινεται καποιο δοκιμασμενο γιατι αλλιως βρηκα πολλα αλλα κανενα δεν δουλεψε οπως ηθελα
Ευχαριστω

βασικα θελω στα σαιτ που ειμαι σε συνδεση να διχνει και διαφοερτικη ip απο αυτην εδω..

πχ οι μοντ βλεπουν παντα μια συγκεκριμενη ip για μενα, αυτο λεω, αλλες φορες να βλεπουν αλλη...

an 8eleis steile mou pm na sou pw
yparxoun polla programmata

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
είχα δοκιμάσει Anonymizer, με συνδρομή για καμμιά 5ετία, αλλά πλέον οι συνδρομές είναι ακριβά σπορ. Πάντως αν και είναι βαρύ να συνδέεσαι εκτός και μετά πάλι πίσω, κάνει δουλειά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ευχαριστω

γιατι ρε μαν;θες να μας μπερδευεις; :2on1:

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι πρόγραμμα και κουραφέξαλα.

Remove power plug from modem
Wait 30-50 seconds
Reinstall power.

Έχεις άλλη ΙΡ

εξαιρετικα απιθανο να παρει αλλη ΙΡ. καθε γειτονια εχει δικο της πουλ και ειναι παγια τακτικη παγκοσμιως στο ΑΔΣΛ να δινουν ιδιες ΙΡ στα ιδια μοντεμ

markusvanbihten

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα αυτην την υπηρεσια η free εκδοση εχει περιορισμο αλλα surfareis ανωνυμα δεν αλλαζεις απλα ip αλλα παρεχει tunneling
Αν θες για να κατεβαζεις δοκιμασε αυτη τη λυση αλλιως στειλε μνμ και γραψε τι ακριβως θελεις παντως ασφαλης εμπορικο προγραμμα δεν παιζει να το ξερεις :2funny:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σας ευχαριστω ολους οσους με βοηθησατε..

αλλα υπαρχει ενα προβλημα, ολοι οι proxy servers που εχετε γραψει εχουν εδρα αμερικη, γερμανια, καναδα

υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που θελω ο server να ειναι στην ελλαδα..

και οχι στου διαολου την μανα ευχαριστω και παλι  :grin:

εψαξα εχτες για ελληνικους proxy server αλλα δεν βρισκω ακρη, δεν ξερω και παρα πολλα απο της βαθειες λειτουργιες του ιντερνετ, αυτα ειναι για ατομα πολυ εξπερ..

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26

αλλα υπαρχει ενα προβλημα, ολοι οι proxy servers που εχετε γραψει εχουν εδρα αμερικη, γερμανια, καναδα

εψαξα εχτες για ελληνικους proxy server αλλα δεν βρισκω ακρη, δεν ξερω και παρα πολλα απο της βαθειες λειτουργιες του ιντερνετ, αυτα ειναι για ατομα πολυ εξπερ..

στειλε pm να σου πω για προγραμμα και οχι για servers

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
εξαιρετικα απιθανο να παρει αλλη ΙΡ. καθε γειτονια εχει δικο της πουλ και ειναι παγια τακτικη παγκοσμιως στο ΑΔΣΛ να δινουν ιδιες ΙΡ στα ιδια μοντεμ

Aπο ποτε εγινε αυτο? το κονχ παντως μου δινει αλλη ιπ καθε φορα που το ανοιγοκλεινω....

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
στειλε pm να σου πω για προγραμμα και οχι για servers

και οχι στου διαολου την μανα ευχαριστω και παλι  :grin:

Λοιπον, οπεν προξυ στην Ελλαδα δυσκολα θα βρεις και αν βρεις ειναι θεμα χρονου να τον κατεβασουν. Δοκιμασε το ΤΟR -  αν σε νοιαζει η ανωνυμια σου για σερφαρισμα, για κατεβασμα δεν ειναι ιδανικο, εκτος απο αυτα αν δεν γινεις πολυ πιο συγκεκριμενος δεν παιζει να βρεις λυση.

Τα λοιπα που προτεινουν οι απο πανω οπως ανονυμαιζερ κτλ ειναι ημιλυσεις, αν δεν καταλαβαινεις το γιατι μην ασχολεισαι με ΙΡ

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Aπο ποτε εγινε αυτο? το κονχ παντως μου δινει αλλη ιπ καθε φορα που το ανοιγοκλεινω....

News to me φιλε μου. Δεν θελω να σε αμφισβητησω αλλα λογω πρωτοκολλου το ΑΔΣΛ δουλευει με πουλ ΙΡς τοπικα και εκτος αν εχουν φυγει ολοι απο την γειτονια σου η ολοι μαζι ανοιγοκλεινετε μοντεμς καθε 10 λεπτα τοτε ειναι εξαιρετικα σπανιο αυτο που σου συμβαινει.

Για να καταλαβεις το εσωτερικο ΙΡ του μοντεμ σου, το οποιο το βλεπει μονο ο Κονεξ και ειναι της μορφης 10.χ.χ.χ δεν αλλαζει ποτε μα ποτε, και βαση αυτου περνεις και το εξωτερικο που ειναι αυτο που βλεπεις εσυ απο τα κονφιγ του ρουτερ σου. Περα απο αυτο και επειδη δεν ξερω με ποιον μιλαω ελπιζω να μην εννοεις το 192.168.Χ.Χ που περνεις σαν εσωτερικο ΙΡ οταν κοιτας το ΙΡ του υπολογιστη σου..;

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
News to me φιλε μου. Δεν θελω να σε αμφισβητησω αλλα λογω πρωτοκολλου το ΑΔΣΛ δουλευει με πουλ ΙΡς τοπικα και εκτος αν εχουν φυγει ολοι απο την γειτονια σου η ολοι μαζι ανοιγοκλεινετε μοντεμς καθε 10 λεπτα τοτε ειναι εξαιρετικα σπανιο αυτο που σου συμβαινει.

Για να καταλαβεις το εσωτερικο ΙΡ του μοντεμ σου, το οποιο το βλεπει μονο ο Κονεξ και ειναι της μορφης 10.χ.χ.χ δεν αλλαζει ποτε μα ποτε, και βαση αυτου περνεις και το εξωτερικο που ειναι αυτο που βλεπεις εσυ απο τα κονφιγ του ρουτερ σου. Περα απο αυτο και επειδη δεν ξερω με ποιον μιλαω ελπιζω να μην εννοεις το 192.168.Χ.Χ που περνεις σαν εσωτερικο ΙΡ οταν κοιτας το ΙΡ του υπολογιστη σου..;

επειδη επαιζα με 2 λογαριασμους σε ενα παιχνιδι το εκανα αυτο.
αυτη τη στιγμη η ip μου ειναι 85.xx.xxx.xxx
αν ανοιγοκλείσω αλλάζουν μονο τα τελευταια τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια.
το τσεκάριζα τοτε θυμάμαι στο speednet που μου εβγαζε την ip μαζι με τα αποτελέσματα μετρησεων

εντιτ: οχι δεν εννοω την εσωτερικη που δινει το ρουτερ σε καθε pc
την εξωτερικη εννοω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

To ειναι με ελληνικη ip .

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επειδη επαιζα με 2 λογαριασμους σε ενα παιχνιδι το εκανα αυτο.
αυτη τη στιγμη η ip μου ειναι 85.xx.xxx.xxx
αν ανοιγοκλείσω αλλάζουν μονο τα τελευταια τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια.
το τσεκάριζα τοτε θυμάμαι στο speednet που μου εβγαζε την ip μαζι με τα αποτελέσματα μετρησεων

εντιτ: οχι δεν εννοω την εσωτερικη που δινει το ρουτερ σε καθε pc
την εξωτερικη εννοω.

πολυ σωστα τα λες γτ περνεις απο το ιδιο πουλ, περιεργο και παλι, να ρωτησω αν εισαι μεσα στην Αττικη η εκτος; θα εξηγουσε πολλα. Και παλι φιλολογικα αφου ο φιλος αλλο θελει να μαθει.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
πολυ σωστα τα λες γτ περνεις απο το ιδιο πουλ, περιεργο και παλι, να ρωτησω αν εισαι μεσα στην Αττικη η εκτος; θα εξηγουσε πολλα. Και παλι φιλολογικα αφου ο φιλος αλλο θελει να μαθει.

μέσα στην Αττικη ειμαι φίλε μου, και αυτο στο λέω για το conx για αλλες εταιριες δεν ξέρω τι γινεται..
και υπάρχουν προγράμματα που επενεκινουν το ρουτερ μονα τους για να κάνει αυτη την αλλαγη.
το jdownloader ετσι δεν δουλευει, για να ξεγελά rapidshare κλπ?

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μέσα στην Αττικη ειμαι φίλε μου, και αυτο στο λέω για το conx για αλλες εταιριες δεν ξέρω τι γινεται..
και υπάρχουν προγράμματα που επενεκινουν το ρουτερ μονα τους για να κάνει αυτη την αλλαγη.
το jdownloader ετσι δεν δουλευει, για να ξεγελά rapidshare κλπ?

δεν ξερω φιλε γιατι τα ραπιντσεαρ τα αποφευγω σαν την βλενορροια, μονο τορρεντ με ενκρυπτιον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom