Νέα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
για τα 50 μυρια του σορος θα επιληφθει η θεοστραβη;

για τα διπλα βιβλια του γιδοβοσκου θα επιληφθει η θεοστραβη;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Εσύ δηλαδή κατάλαβες ότι εγώ στηρίζω Γιάννο και ότι πιστεύω πως είναι αθώος; Ο Γιάννος ήταν από τους αντιπαθέστερους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και ήμουν πεπεισμένος από την εποχή Σημίτη ότι είναι βρώμικος. Καθόλου δε τον λυπάμαι, όπως δε λυπήθηκα και τον Άκη.
Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα κάτσω να ανεχτώ τα γαλάζια λαμόγια να βγαίνουν και να ισοπεδώνουν τα πάντα, ξεχνώντας τα δικά τους καμώματα επί μπουχέσα της Ραφήνας και τις δικές τους βρωμιές. Δε θα μείνω μουγκός όταν κάτι γλοιώδη υποκείμενα τύπου αλεξάκου προσπαθούν να κάνουν το άσπορο μαύρο και να μας πείσουν ότι οι Νεοδημοκράτες είναι άμωμοι και πως επί των ημερών τους η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε Σουηδία στον τομέα της διαφθοράς.  
Οχι φιλε,δεν καταλαβα αυτα από το ποσταρισμά σου....Επικροτω τα λεγόμενά σου και με το παραπάνω..ΟΛΟΙ ειναι χωμενοι ως το λαιμό,ΚΑΝΕΙΣ από τους προηγούμενους κυβερνωντες δεν ειναι καθαρός..Όμως τα 15 χρόνια του ΠΑΣΟΚ γιγαντωσαν τα ελλείμματα και εφεραν τη χωρα στα σημερινά χαλια σε μεγαλυτερο ποσοσστο από τους ΝΔιτες..
1974-81 Καραμανλής, παρτυ με τις Βιομηχανίες και τα Δημόσια εργα με τρανό παραδειγμα το σημερινό χαλι της Αθηνας.
1981-1989 Παπανδρέου με ΜΟΠ,Δανεια απο την Ιαπωνία και "Τσοβολα δωστα ολα"..
1989-1996 Δεν εχω κατι στο μυαλο μου αν θες βοηθάς..
1996-2004 Κινεζος ,γνωστα αυτα που σκασανε-Τσοχατζο,Colgate,Τσουκάτος,Μαντέλης κλπ κλπ.
2004-2009 Μπουχεσας Κουρασμένος,Ολυμπιακοί,C4i,προσληψεις Παυλόπουλου κι εκτόξευση του Χρεους κατα 150%..
Ξερεις τι λεγανε οι ΝΔιτες το 2000 που χασανε τις εκλογές στο τσακ? "Δεν ανεχόμαστε να τρεφουμε εμεις τη γελαδα τοσα χρόνια και να την αρμέγουν αλλοι!!!"
Αυττή η νοοτροπία επικρατούσε κι επικρατεί,γι'αυτο κι εγω εχω αποστασιοποιηθεί και τους βρίζω ΟΛΟΥΣ φίλε..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
οσο και να βριζεις ρουφιανακο ρουφιανοκουμπο δεν παταω

δεν ειμαι σαν και σενα γλυφτης

πηγαινε τωρα κλαψου
Βλέπω ότι καταλαβαίνεις τα αλβανικά,δεν τα ξεχασες....

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ο γιαννος ειναι αθωος μεχρι να καταδικαστει απο το δικαστηριο και τη θεοστραβη δικαιοσυνη - λεμε τωρα

οσο για μουτσο θα ποσταρω οποτε και οπου γουσταρω

και αν ζηταγες στα εδινε και τα επαιρνες εισαι το ιδιο λαμογιο

νταξει ρουφιανακο;

πηγαινε κλαψε τωρα

ρε τζωνη τι χαλιεσαι?

κανεις δεν ειπε να καταδικαστει καποιος εαν δεν αποδειχτει οτι ειναι ενοχος.
αλλα το "κοινο αισθημα" με αυτα που ολοι μας "νιωθουμε" "γνωριζουμε" ΄η "υποψιαζομαστε" δεν αφηνει να ειμαστε και χαλαροι απεναντι σε τετοιες περιπτωσεις.
(ευτυχως) δεν ειμαστε εμεις οι δικαστες αλλα εχουμε καθε δικαιωμα να τα χωνουμε για τετοιες -εξοφθαλμες- περιπτωσεις.
πολυ περισσοτερο για εναν ακομα λογο:
ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ (οπως στην περιπτωση Ακη) δεν θα επιστραφουν ποτε τα δεκαδες-εκατονταδες εκατ Ευρω , τα οποιο βγηκανε μεσα απο τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ (και δικη σου) τσεπη. Αυτο για εμενα ειναι και το πιο μεγαλο χτυπημα:  ηθικο χτυπημα αλλα και ουσιαστικο (η απωλεια χρηματων που τοσο εχει αναγκη η κοινωνια μας)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
για τα 50 μυρια του σορος θα επιληφθει η θεοστραβη;

για τα διπλα βιβλια του γιδοβοσκου θα επιληφθει η θεοστραβη;

προσπαθω να σε αντιμετωπισω με ορθο τροπο.
αλλα κανεις σαν γατα που επεσε μεσα σε σακι.

χαλαρωσε και ανεπτυξε μια στιβαρη επειχειρηματολογια, δεν εχεις αδικο να θες καθαρση παντου (εγω ετσι το εκλαμβανω)
για την ωρα οι πρασινοι -κοινη γνωση- πυ τοσα χρονια μαινονταν το ελληνικο μελι μεσα στο βαζο "για καποιες περιεργες συγκυριες- πιαστηκαν απο καποιοα σελφι που βγαλανε εκεινη τη στιγμη.
ποιο ειναι το προβλημα να ξεσκαρταροιστουν οσοι τους αξιζει να ξεσκαρταριστουν?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Βλέπω ότι καταλαβαίνεις τα αλβανικά,δεν τα ξεχασες....

εγω μουτσε δεν καταλαβαινω τα αλβανικα γιατι ειμαι ελληνας

σε αντιθεση με σενα που τα καταλαβαινεις και τα γραφεις

για ψαξε το dna σου ολο και κατι θα βρεις

πηγαινε τωρα κλαψε ξερεις εσυ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
ενταξει καλο το μυθευμα για τους ανοητους

αλλα ας πουμε οτι ετσι ειναι σε τι ειχε αδικο ο αντρεας;

Σε τίποτα ρε μπούφο, ήταν ίδιος με το σημερινό ηγέτη σας, ΨΕΜΑ ΨΕΜΑ ΨΕΜΑ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
διαβασα λιγο απο το θρεντ, καλα ρε παλικαρια πιστευετε οτι "καποιοι" απο το πολιτικο συστημα ειναι σοβαροι και καθαροι? μιλαμε σοβαρα? Εχετε δει καποιον απους πολιτικους ΟΛΩΝ των κομματων να βγαινουν απο την βουλη φτωχοτεροι απο οταν μπηκαν?? Εχετε δει πολλους να λενε οχι δεν θελω λεφτα θα υπηρετησω την πατριδα μου γιατι θελω το καλο της και
μονο? Ενας παπους κρητικος μου ειπε κατι και πιστευω πως απλα ειχε δικιο, ειπε οτι εαν υπαρξει στην ελλαδα καποιος πολιτικος ηγετης που να κανει τα ακολουθα 3 πραγματα θα τον ψηφιζε μεχρι θανατου και θα τον στηριζαν ολοι οι πολιτες. Τι ζητησε? Τρια απλα πραγματα:
1) Πολιτικοι= Θ ελεις να γινεις βουλευτης ? πολυ ωραια η αμοιβη σου θα ειναι οση και ενος δημοσιου υπαλληλου, 9μιας και αυτο ακριβως εισαι, υπηρετεις το δημοσιο καλο) και δεν εχει εξτραδακια για κανεναν λογω. Το πολυ ΕΝΑ αστυνομικο ετσι για το γαμωτο. Αφου σε ψηφισα και σε γουσταρω, τι φοβασαι? και γιατι ολα τα εξοδα σου πληρωμενα και καθε φορα που καπου πας να συζητησεις κατι σε πληρωνω εξτρα και γενικα ολα αυτες οι μαλακιες που ξερουμε οτι παιρνουν!
2) Πολιτικοι= Ισοι στο νομο οπως ολοι μας. Τι θα πει Βουλευτικη Ασυλια? Εκανες μαλακια ? στη διακαισυνη. Ενοχος? Φυλακη. Απλα πραγματα. Κατχραστηκες χρηματα? Κατασχεση οτι εχεις και δεν εχεις και δουλευε μεχρι να ξεχρεωσεις!
3) Δημοσιο= ΤΕΛΟΣ η μονιμοτητα! Αξιοποιηση, δουλευεις κι αποδιδεις? Πολυ ωραια συνεχιζεις και αναλογα προαγεσαι. Εισαι χαραμοφαης καφεδακιας? σπιτι σου να δουλεψεις στον ιδιωτικο τομεα να δεις τι γλυκα.
Και επισης σαν ορος στους πολιτικους, οταν κανουν εξαγγελιες θα εχουν χρονοδιαγραμμα πραγματοποιησης. Δεν το εκανες ? εφυγες ... ο επομενος! και ζητηση ευθυνων για το εαν ειπες ψεματα ή απλα ησουν ανικανος!
Τελος στο φορολογικο φραγμος στη μαλακια που επικρατει τοοοοσα χρονια πια. Καθε κυβερνηση αναλογα πρατει! Οχι αγαπητοι μου, οπως και στα δυτικα κρατη στα οποια θελουμε να μοιαζουμε, θα εφρμοσουμε το απλο συστημα που εφαρμοζεται και στην αμερικη απο ιδρυσεως του κρατους τους. ΑΓοραζω- Πουλαω- Πληρωνω. Εγω καθε χρονο εκανα την δηλωση μου μονος μου! Διοτι απλα ηταν ενα δισελιδο! Οσο μια κολα αναφορας! Συμπληρωνες τα στοιχεια σου, τα εσοδα σου, τις αγορες σου, την ιδιοκτησια σου, οτι εξτρα ειχες και τελος! Κι επειδη ολα ηταν ηλεκτρονικα δεν σε επαιρνε να κανεις μαλακια διοτι μετα η συνεπιες ηταν ... χεσε μεσα! Καλυτερα να κλεψεις μαγαζι παρα την εφορια. Και μη μου πει καποιος οτι εδω δεν εχουμε ηλεκτρονικα συστηματα και τετοια, γιατι ειναι θεμα χρονου εαν το θελουν να γινουν ολα ηλεκτρονικα! Αλλα ξερετε οτι εαν γινει αυτο, θα πρεπει να ξεκαθαρισουν ολα τα λαμογια, να χασουν θεσεις πολλοι χαραμοφαηδες κ.λ.π κ.λ.π Οποτε λοιπον στο Ελλαντα θα δινετε 30 ευρω στους λογιστες για να σας κανουν τη δηλωση και καθε χρονο θα ρωτατε : Τι αλλξε φετος? τι αλλο θα πληρωσω? ξερετε ....
Αυτα τα ολιγα!
Αλλα ειπαμε οι πολιτικοι μας ειναι ολοι τους πατριωτες και τα κανουν ολα αυτα για το καλο της πατριδας μας και το δικο μας. Οοοοχι βρε κουτα τα λεφτα αυτα ο καθε πολιτικος μας τα πηρε για αμοιβη απο τη δουλεια του ....... ποιος ? τι? ελαααααα ... ναιαιαι ... αμε οπως στα λεω.
ΒΡΕ ΔΕ ΓΑμ... αστο καλυτερα ειπα να μη βρισω σημερα!
συμφωνω σε ορισμενα αλλα θα διαφωνησω σε καποια ζητήματα που αναφερες
1.αν οι πολιτικοι επερναν το μισθο δημοσιου τοτε και οι 300 θα εκλεβαν όχι τωρα ότι δεν κλεβουν αλλα τοτε θα εκλεβαν πολύ περισσοτερο.στην αμερικη οι αντιστοιχοι πολιτικοι υπεραμειβονται.επισης διαφωνω στη φυλαξη κάθε βουλευτη από ένα αστυνομικο γιατι ο αστυνόμος πρεπει να φυλαξει τους πολιτες όπως επισης και τα εξοδα του βουλευτη ναι μεν μπορουν να γινουν περικοπες στα εξοδα αλλα όχι να κοπουν τελιως.
3 σωστα τα λες αλλα δυστηχως το δημοσιο είναι ο πυλώνας του ελληνικου κατεστημενου με λιγα λογια κάθε κομμα εχει τα δικα του κομματόσκυλα τα οποια κανεις δεν θελει να τα πειραξει και αν πειραξει π.χ τα γαλαζια κομματόσκυλα τοτε θα πρεπει να διωξει και τα δικα του οποτε τα αφηνουν ανέγγιχτα για σιγουρα ψηφαλακια.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
προσπαθω να σε αντιμετωπισω με ορθο τροπο....
Εισαι και παλιος παναθεμά σε..Ρε συ,δεν τον εχεις μαθει ακόμα?Αλβανός λαθρο ειναι που κολλούσε αφισες στους δρόμους και του δινανε ενα 50ρικο δρχ οι Κλαδικάριοι του ΠΑΣΟΚ.Εχει λιγδωσει το  αντερό του τοσα χρόνια,μπορει να πει κακη κουβέντα?Το ασπρο μαύρο κανει, δεν αξιζει να κανει κανεις σοβαρή κουβέντα μαζί του....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Ποσταρω για όλους ΕΚΤΟΣ του Αλβανού που εχει καψει φλαντζες..
Κυριως για τον PX 75 που εχουμε πει και δυο σωστες κουβεντες αλλα και για οποιον θελει να συμμετασχει στην κουβεντα:
Λοιπόν, τον Γιαννο τον γνωρισα στο ΠΑ.ΠΕΙ, μας εκανε Χρηματοικονομικά και Στατιστικη..Ορθος λόγος,τεκμηριωμένος,το αμφιθέατρο γεμιζε στο μαθημά του και λόγω της πειστικής του διδασκαλίας διανθισμένης με επιχειρηματα...
Τον ξαναπετυχα στο ΥΠ.ΕΘ.Α σαν Υπουργό μας πια, όπου ΑΠΟ ΤΟΤΕ κυκλοφορούσανε οι ψιθυροι περί τεραστιας Βιλλας στη Συρο, με μαντρότοιχο 2 μετρων (!) και πανω στη "μυτη" του νησιού με θέα όλο το Αιγαίο.
Απόμακρος στο Υπουργείο,αλλα γαλαντόος στις "ψευτοπαροχές" στους Στρατιωτικούς,τους στυλ
-"ζηταμε αυξηση στα ειδικά μισθολόγια",
-"Καλά,παρτε 100 εως 200 ευρω το μήνα για "μαιμού" Φυλλα πορείας που δεν ειναι και θεσμοθετημενα και καταργουνται με την πρωτη ευκαιρια..Κι εμεις οι ζητουλες τα παιρναμ εκαι λεγαε κι ευχαριστω,τόση μαλακία μας διακατείχε..
Στη συνέχεια ηρθε και το κερασακι στην τουρτα με το Χρηματιστήριο, "αγοραστε όλοι,θα εκτοξευτεί το ΧΑΑ, πού ξανακούστηκε Υπουργος Οικονομικών να προπαγανδίζει τον τζόγο και να προτρέπει τον κόσμο να σπρωξει το υστερημα του για να ανεβει ο Δεικτης και να δειχνουμε εικονα υγιους Χωρας στους "πρωτογονους" Ευρωπαίους..
Αν μπορει καποιος φίλος να βρει και ποσταρει την πισω σελίδα της "Ημερησίας" και της "Αξίας" ,παραμονές του 2000, που διαφημιζαν το ΧΑΑ με εναν τυπο αραγμενο στην πολυθρόνα του με το Χρστουγεννιάτικο δεντρο να λαμποκοπάει διπλα του και να πίνει σαμπανια και να μας ευχεται "Ευτυχισμένο το  7.000 (!) ορμώμενος από το Γενικό Δείκτη του ΧΑΑ που τότε ηταν στις 6.400 κι εκανε καθε μερα limit ups..
Και μαζι και Κινεζος να προπαγανδιζει και αυτός το ΧΑΑ και την ενταξη στην ΟΝE με τα γνωστα Greek statistics....ΚΑι μπηκαμε στο ευρω και χασανε τον μπουσουλα....
Με αυτα τα ευχολόγια και τις ψευτικες υποσχεσεις φτασαμε εδω που φτασαμε, εξαπατημενοι για αλλη μια φορά απο του ηγετισκους που μας κυβερνούσαν με την δική μας ψηφο-και τη δική μου βεβαια-....Και ολοι αυτοί πλουτιζαν με τις μιζες και τα φακελακια..
Προσεχτε ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,οχι μονο οι "Πράσινοι"..
Σαπιο συστημα,σαπια κοινωνία και σαπια Δημοκρατία...

Όλοι έχουμε κάνει λάθη, το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε, να τα διορθώνουμε και να προχωράμε σοφότεροι.

Τα  :respect: :respect: μου.

:hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Εσύ δηλαδή κατάλαβες ότι εγώ στηρίζω Γιάννο και ότι πιστεύω πως είναι αθώος; Ο Γιάννος ήταν από τους αντιπαθέστερους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και ήμουν πεπεισμένος από την εποχή Σημίτη ότι είναι βρώμικος. Καθόλου δε τον λυπάμαι, όπως δε λυπήθηκα και τον Άκη.
Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα κάτσω να ανεχτώ τα γαλάζια λαμόγια να βγαίνουν και να ισοπεδώνουν τα πάντα, ξεχνώντας τα δικά τους καμώματα επί μπουχέσα της Ραφήνας και τις δικές τους βρωμιές. Δε θα μείνω μουγκός όταν κάτι γλοιώδη υποκείμενα τύπου αλεξάκου προσπαθούν να κάνουν το άσπορο μαύρο και να μας πείσουν ότι οι Νεοδημοκράτες είναι άμωμοι και πως επί των ημερών τους η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε Σουηδία στον τομέα της διαφθοράς. 

Βρε μπούφο, μόνοι μας βρίζουμε την εποχή της πασοκοποιημένης νδ και δε θέλουμε να ξαναγίνει έτσι ποτέ ξανά. Αλλά ο πασοκισμός είναι μια υπαρκτή καταστροφική έννοια, νεοδημοκρατισμός δεν υπήρξε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
προσπαθω να σε αντιμετωπισω με ορθο τροπο.
αλλα κανεις σαν γατα που επεσε μεσα σε σακι.

χαλαρωσε και ανεπτυξε μια στιβαρη επειχειρηματολογια, δεν εχεις αδικο να θες καθαρση παντου (εγω ετσι το εκλαμβανω)
για την ωρα οι πρασινοι -κοινη γνωση- πυ τοσα χρονια μαινονταν το ελληνικο μελι μεσα στο βαζο "για καποιες περιεργες συγκυριες- πιαστηκαν απο καποιοα σελφι που βγαλανε εκεινη τη στιγμη.
ποιο ειναι το προβλημα να ξεσκαρταροιστουν οσοι τους αξιζει να ξεσκαρταριστουν?

πρωτα απο ολα δεν ειναι πρασινοι

ολοι αυτοι εχουν διαγραφει απο το πασοκ  ειδικα ο παπαντωνιου απο το 2006 αμεσως μολις βγηκαν τα πρωτα στοιχεια

περιμενουμε και απο τους αλλους να κανουν το ιδιο αντι αυτου ο γιδοβοσκος ειναι υπουργος και ο  χοντροσαυρος περιφερεται απο καναλι σε καναλι και κατηγορει τον μπουλη

λοιπον απο τετοιους τυπους δεν ανεχομαι να το παιζουν οι λευκες περιστερες και τα τρολλ τους να βγαινουν στα σαιτ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Λέει το δίποδο ζώο που ακόμη περιμένει το μπουχέσα της Ραφήνας να έρθει καβάλα στο άσπρο άλογο να μας σώσει.

Στο έχω ξαναπεί, δε μπορεί να είσαι τόοοοοοοσο μαλάκας. Απλά, δε μπορεί.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Βρε μπούφο, μόνοι μας βρίζουμε την εποχή της πασοκοποιημένης νδ και δε θέλουμε να ξαναγίνει έτσι ποτέ ξανά.

Αλλά ο πασοκισμός είναι μια υπαρκτή καταστροφική έννοια, νεοδημοκρατισμός δεν υπήρξε.

παπαρακο δυο δεξιοι πρωθυπουργος και υπουργος γαλλιας και ισπανιας

ο ενας σε δικη και ο αλλος στην φυλακη μαντεψε η ψαξε

πασοκισμος δεν υπαρχει σαν εννοια

Υπηρχε και υπαρχει καραμανλισμος το απολυτο κακο ηδη απο το 50 οπως υπαρχει και η εννοια του απολυτου αυταρχικου κρατους της δεξιας 50-60-70

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Λέει το δίποδο ζώο που ακόμη περιμένει το μπουχέσα της Ραφήνας να έρθει καβάλα στο άσπρο άλογο να μας σώσει.

ο μπουχεσας το πολυ να ερθει απο μια ταβερνα με κρεατικα η απο το σαλονι με ενα ps

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
παπαρακο δυο δεξιοι πρωθυπουργος και υπουργος γαλλιας και ισπανιας

ο ενας σε δικη και ο αλλος στην φυλακη μαντεψε η ψαξε

πασοκισμος δεν υπαρχει σαν εννοια

Υπηρχε και υπαρχει καραμανλισμος το απολυτο κακο ηδη απο το 50 οπως υπαρχει και η εννοια του απολυτου αυταρχικου κρατους της δεξιας 50-60-70

Μλκ γελάνε και οι πέτρες στην Αλβανία με αυτά που γράφεις.

"όλοι οι σοσιαλιστές καθαροί, μόνο οι δεξιοί μουρντάρηδες".  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τρίζουν τα κόκκαλα του λαοπλάνου με αυτά που γράφεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μλκ γελάνε και οι πέτρες στην Αλβανία με αυτά που γράφεις.

"όλοι οι σοσιαλιστές καθαροί, μόνο οι δεξιοί μουρντάρηδες".  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τρίζουν τα κόκκαλα του λαοπλάνου με αυτά που γράφεις.

Σύλβιο Μπερλουσκόνι, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, έκανε δουλειές με την μαφία της Σικελίας, την Κόζα Νόστρα, για περίπου δυο δεκαετίες. Αυτό είναι το πόρισμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ρώμης.

Ροδρίγο Ράτο: Άλλος ένας κρίκος της αλυσίδας σκανδάλων
Ρ
Η πτώση του πρώην ισχυρού άνδρα του συστήματος στην Ισπανία

Ο «αυτουργός του ισπανικού οικονομικού θαύματος», ο «καλύτερος υπουργός Οικονομίας», το «σύμβολο για το Λαϊκό Κόμμα», ο Ροδρίγο Ράτο κατηγορείται και επίσημα πια για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σε δίκη ο Σαρκοζί για οικονομικές ατασθαλίες στις εκλογές του 2012

ελα μπρελοκ εβαλα και μπονους τον σιλβιο

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Στο έχω ξαναπεί, δε μπορεί να είσαι τόοοοοοοσο μαλάκας. Απλά, δε μπορεί.

εσυ λογικα εκπροσωπεις την  ομοφυλοφιλικη πλατφορμα της νδ ...
βαρβιτσιωτη , κακλαμανη , κικιλια , γεωργιαδη ( παιδοφιλο συμβουλο κουλη) κλπ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom