grgiannis@
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
τα παθη και τα λαθη τα πλερωνης
Θα του τα κλασει..Καλά αυτό ισχύει κανονικά. Αν εγκαταλείψει την συζυγική εστία παίρνει μηδέν! Όπως επίσης κι όταν εγκαταλείψει ο σύζυγος την συζυγική εστία, έχει άσχημα ξεμπερδέματα.
χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχαΘα του τα κλασει..
Θα του τα κλασει..
Την ημερα που ειναι να την κανεις.. πας σε μια ψ/χ κλινικη και αρχιζεις να το παιζειςΔεν είναι έτσι... αν είσαι παντρεμένος και θες να δεις τι πραγματικά ισχύει, κάνε το
Γελοίος.
ε μα....Αυτή την εποχή στον Καναδά έχει ψωφόκρυο. Μπορεί να κρύωνε ο άνθρωπας και να τά βαλε φωτιά να ζεσταθεί.
Αυτή την εποχή στον Καναδά έχει ψωφόκρυο. Μπορεί να κρύωνε ο άνθρωπας και να τά βαλε φωτιά να ζεσταθεί.
ε μα....
Την ημερα που ειναι να την κανεις.. πας σε μια ψ/χ κλινικη και αρχιζεις να το παιζεις
εγκλωβισμενος και αλλα τρελλα.. Απο την στιγμη που θα καταφερεις τον ψυχιατρο να σου γραψει καποια
ιατροφαρμακευτικη αγωγη, απο εκει και υστερα το παιζεις τρελιτσα και στα κλανει..
Η πρώην μου μια ζωή το έπαιζε φιλελεύθερη και ανεξάρτητη , ότι ο καθένας τα δικά του και τα γνωστά . Όταν της έκανα πρόταση και της ανέφερα και το προγαμιαίο άλλαξε τροπάρι απότομα.
....προγαμιαίο άλλαξε τροπάρι απότομα....
Δεν εχει νομικη ισχυ, αν εχει γατα δικηγορο θα σε γαμησει δικαστικα.
Και εγώ έτσι νομίζω. Όχι ότι θα παντρευτώ αλλά τουλάχιστον να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει η όχι Ελλάδα.
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος στο να κανεις κατι τετοιο.
Ειναι καταδικασμενο απο την αρχη στο να αποτυχει.
Υγεια, εμφανιση και τσεπη (εισοδημα). Τιποτα αλλο δεν πρεπει να απασχολει εναν αντρα με στοιχειωδη νοημοσυνη.
Οταν εχεις αυτα τα 3, τιποτα δεν μπορει να σε εμποδισει απο το να παιζεις μπαλα με οποια μουνια θελεις.
Τεμπελης και μαλακας να μην εισαι, αρκει για να γαμας εως να σωριαστεις κατω απο την εξαντληση.
Ειδικα στην εποχη μας που εχουμε γεμισει καθε ειδους τεμπελομαλακες-προβληματικους-ψυχωτικους τρολακηδες κανεις τη διαφορα αμεσως.
Οι γυναικες ειναι πλεον σε απογνωση απο τη κατασταση των "αντρων", πλεον διακρινουν απο χιλιομετρα τους αμπαλους και τους αγαμητους τρολακηδες. Εχουν φαει στη μαπα δεκαδες απο αυτους μηνα. Και μονο που δεν θα εισαι τεμπελομαλακας μαζι με υγεια-εμφανιση-τσεπη αρκει στο να γαμας συνεχως.
Για ποιο λογο να μπει ενας αντρας σε γαμο; Τι εχει να του προσφερει;