barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.434
- Πόντοι
- 5.506
γεμισαμε με γαλαζιους στοκους
Μέχρι να ξεβρωμίσει η χώρα από τα πράσινα λαμόγια που εξέθρεψε ο μεγαλύτερος απατεώνας (αλλά μέγας λαοπλάνος, του το αναγνωρίζω).
γεμισαμε με γαλαζιους στοκους
Σας πονάει ο μπαμπάς σας, γι'αυτό τον βρίζετε ακόμη γαλάζιες λούγκρες.
Δεν αμφέβαλα καθόλου μικρό λιγδιάρικο οννεδιτάκι.
Μέχρι να ξεβρωμίσει η χώρα από τα λαμόγια που εξέθρεψε ο μεγαλύτερος απατεώνας (αλλά μέγας λαοπλάνος, του το αναγνωρίζω).
Εσύ να φέρεις το tweet καραγκιοζάκο.
ρε χαζο ομοφυλοφιλε ... παριστανεις τον βλακα η εισαι τελικα ;
Μέχρι να ξεβρωμίσει η χώρα από τα πράσινα λαμόγια που εξέθρεψε ο μεγαλύτερος απατεώνας (αλλά μέγας λαοπλάνος, του το αναγνωρίζω).
- «Μα κύριε Πρόεδρε, εγώ το 1978 προτίμησα τη ΝΔ διότι διαφωνούσα με την πολιτική σας» απάντησε ευγενικά αλλά ευθέως ο Παπακωνσταντίνου. «Όλα αυτά που λέγατε, δεν με εύρισκαν σύμφωνο. Πώς να έρθω στο ΠΑΣΟΚ;»
- «Με ποια πολιτική μας διαφωνούσες δηλαδή;» ρώτησε έκπληκτος ο Ανδρέας.
- «Ε πως; Μ’ όλα αυτά τα συνθήματα που είχατε: ‘’Όχι στην ΕΟΚ των μονοπωλίων’’, ‘’ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο’’, ‘’έξω οι βάσεις του θανάτου’’, ‘’έξω τώρα οι Αμερικάνοι’’, ‘’η Ελλάς δε ανήκει στην δύση, αλλά στους Έλληνες’’. Πώς να πάω σ’ ένα κόμμα που λέει τέτοια πράγματα;»
Ο Ανδρέας τον κοίταξε αποσβολωμένος από την απάντηση, μετά χαμογέλασε συγκαταβατικά, κούνησε το κεφάλι του σα να τον λυπόταν ελαφρά και του απάντησε:
- «Ώστε γι αυτά δεν ήρθες στο ΠΑΣΟΚ… Αχ βρε Μιχάλη μου… πίστεψες πως όσα έλεγα πριν τις εκλογές του ’81 θα τα έκανα και πράξη στην συνέχεια…σε θεωρούσα σοβαρό άνθρωπο…» :S
ο γιαννος ειναι αθωος μεχρι να καταδικαστει απο το δικαστηριο και τη θεοστραβη δικαιοσυνη - λεμε τωρα
οσο για μουτσο θα ποσταρω οποτε και οπου γουσταρω
και αν ζηταγες στα εδινε και τα επαιρνες εισαι το ιδιο λαμογιο
νταξει ρουφιανακο;
πηγαινε κλαψε τωρα
δηλαδή, εσύ κατάλαβες ότι εσένα εννοούσε ότι είσαι ο αλβανός που έχει κάψει φλάντζες...,
ο ένας και μοναδικός στο μπου...
διαβασα λιγο απο το θρεντ, καλα ρε παλικαρια πιστευετε οτι "καποιοι" απο το πολιτικο
διαβασα λιγο απο το θρεντ, καλα ρε παλικαρια πιστευετε οτι "καποιοι" απο το πολιτικο συστημα ειναι σοβαροι και καθαροι? μιλαμε σοβαρα? Εχετε δει καποιον απους πολιτικους ΟΛΩΝ των κομματων να βγαινουν απο την βουλη φτωχοτεροι απο οταν μπηκαν?? Εχετε δει πολλους να λενε οχι δεν θελω λεφτα θα υπηρετησω την πατριδα μου γιατι θελω το καλο της και
μονο? Ενας παπους κρητικος μου ειπε κατι και πιστευω πως απλα ειχε δικιο, ειπε οτι εαν υπαρξει στην ελλαδα καποιος πολιτικος ηγετης που να κανει τα ακολουθα 3 πραγματα θα τον ψηφιζε μεχρι θανατου και θα τον στηριζαν ολοι οι πολιτες. Τι ζητησε? Τρια απλα πραγματα:
1) Πολιτικοι= Θ ελεις να γινεις βουλευτης ? πολυ ωραια η αμοιβη σου θα ειναι οση και ενος δημοσιου υπαλληλου, 9μιας και αυτο ακριβως εισαι, υπηρετεις το δημοσιο καλο) και δεν εχει εξτραδακια για κανεναν λογω. Το πολυ ΕΝΑ αστυνομικο ετσι για το γαμωτο. Αφου σε ψηφισα και σε γουσταρω, τι φοβασαι? και γιατι ολα τα εξοδα σου πληρωμενα και καθε φορα που καπου πας να συζητησεις κατι σε πληρωνω εξτρα και γενικα ολα αυτες οι μαλακιες που ξερουμε οτι παιρνουν!
2) Πολιτικοι= Ισοι στο νομο οπως ολοι μας. Τι θα πει Βουλευτικη Ασυλια? Εκανες μαλακια ? στη διακαισυνη. Ενοχος? Φυλακη. Απλα πραγματα. Κατχραστηκες χρηματα? Κατασχεση οτι εχεις και δεν εχεις και δουλευε μεχρι να ξεχρεωσεις!
3) Δημοσιο= ΤΕΛΟΣ η μονιμοτητα! Αξιοποιηση, δουλευεις κι αποδιδεις? Πολυ ωραια συνεχιζεις και αναλογα προαγεσαι. Εισαι χαραμοφαης καφεδακιας? σπιτι σου να δουλεψεις στον ιδιωτικο τομεα να δεις τι γλυκα.
Και επισης σαν ορος στους πολιτικους, οταν κανουν εξαγγελιες θα εχουν χρονοδιαγραμμα πραγματοποιησης. Δεν το εκανες ? εφυγες ... ο επομενος! και ζητηση ευθυνων για το εαν ειπες ψεματα ή απλα ησουν ανικανος!
Τελος στο φορολογικο φραγμος στη μαλακια που επικρατει τοοοοσα χρονια πια. Καθε κυβερνηση αναλογα πρατει! Οχι αγαπητοι μου, οπως και στα δυτικα κρατη στα οποια θελουμε να μοιαζουμε, θα εφρμοσουμε το απλο συστημα που εφαρμοζεται και στην αμερικη απο ιδρυσεως του κρατους τους. ΑΓοραζω- Πουλαω- Πληρωνω. Εγω καθε χρονο εκανα την δηλωση μου μονος μου! Διοτι απλα ηταν ενα δισελιδο! Οσο μια κολα αναφορας! Συμπληρωνες τα στοιχεια σου, τα εσοδα σου, τις αγορες σου, την ιδιοκτησια σου, οτι εξτρα ειχες και τελος! Κι επειδη ολα ηταν ηλεκτρονικα δεν σε επαιρνε να κανεις μαλακια διοτι μετα η συνεπιες ηταν ... χεσε μεσα! Καλυτερα να κλεψεις μαγαζι παρα την εφορια. Και μη μου πει καποιος οτι εδω δεν εχουμε ηλεκτρονικα συστηματα και τετοια, γιατι ειναι θεμα χρονου εαν το θελουν να γινουν ολα ηλεκτρονικα! Αλλα ξερετε οτι εαν γινει αυτο, θα πρεπει να ξεκαθαρισουν ολα τα λαμογια, να χασουν θεσεις πολλοι χαραμοφαηδες κ.λ.π κ.λ.π Οποτε λοιπον στο Ελλαντα θα δινετε 30 ευρω στους λογιστες για να σας κανουν τη δηλωση και καθε χρονο θα ρωτατε : Τι αλλξε φετος? τι αλλο θα πληρωσω? ξερετε ....
Αυτα τα ολιγα!
Αλλα ειπαμε οι πολιτικοι μας ειναι ολοι τους πατριωτες και τα κανουν ολα αυτα για το καλο της πατριδας μας και το δικο μας. Οοοοχι βρε κουτα τα λεφτα αυτα ο καθε πολιτικος μας τα πηρε για αμοιβη απο τη δουλεια του ....... ποιος ? τι? ελαααααα ... ναιαιαι ... αμε οπως στα λεω.
ΒΡΕ ΔΕ ΓΑμ... αστο καλυτερα ειπα να μη βρισω σημερα!
Παρε την απάντηση στη μητρική σου γλωσσα...ο γιαννος ειναι αθωος μεχρι να καταδικαστει απο το δικαστηριο και τη θεοστραβη δικαιοσυνη - λεμε τωρα
οσο για μουτσο θα ποσταρω οποτε και οπου γουσταρω
και αν ζηταγες στα εδινε και τα επαιρνες εισαι το ιδιο λαμογιο
νταξει ρουφιανακο;
πηγαινε κλαψε τωρα
Παρε την απάντηση στη μητρική σου γλωσσα...