ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Οχι φιλε,δεν καταλαβα αυτα από το ποσταρισμά σου....Επικροτω τα λεγόμενά σου και με το παραπάνω..ΟΛΟΙ ειναι χωμενοι ως το λαιμό,ΚΑΝΕΙΣ από τους προηγούμενους κυβερνωντες δεν ειναι καθαρός..Όμως τα 15 χρόνια του ΠΑΣΟΚ γιγαντωσαν τα ελλείμματα και εφεραν τη χωρα στα σημερινά χαλια σε μεγαλυτερο ποσοσστο από τους ΝΔιτες..Εσύ δηλαδή κατάλαβες ότι εγώ στηρίζω Γιάννο και ότι πιστεύω πως είναι αθώος; Ο Γιάννος ήταν από τους αντιπαθέστερους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και ήμουν πεπεισμένος από την εποχή Σημίτη ότι είναι βρώμικος. Καθόλου δε τον λυπάμαι, όπως δε λυπήθηκα και τον Άκη.
Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα κάτσω να ανεχτώ τα γαλάζια λαμόγια να βγαίνουν και να ισοπεδώνουν τα πάντα, ξεχνώντας τα δικά τους καμώματα επί μπουχέσα της Ραφήνας και τις δικές τους βρωμιές. Δε θα μείνω μουγκός όταν κάτι γλοιώδη υποκείμενα τύπου αλεξάκου προσπαθούν να κάνουν το άσπορο μαύρο και να μας πείσουν ότι οι Νεοδημοκράτες είναι άμωμοι και πως επί των ημερών τους η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε Σουηδία στον τομέα της διαφθοράς.
1974-81 Καραμανλής, παρτυ με τις Βιομηχανίες και τα Δημόσια εργα με τρανό παραδειγμα το σημερινό χαλι της Αθηνας.
1981-1989 Παπανδρέου με ΜΟΠ,Δανεια απο την Ιαπωνία και "Τσοβολα δωστα ολα"..
1989-1996 Δεν εχω κατι στο μυαλο μου αν θες βοηθάς..
1996-2004 Κινεζος ,γνωστα αυτα που σκασανε-Τσοχατζο,Colgate,Τσουκάτος,Μαντέλης κλπ κλπ.
2004-2009 Μπουχεσας Κουρασμένος,Ολυμπιακοί,C4i,προσληψεις Παυλόπουλου κι εκτόξευση του Χρεους κατα 150%..
Ξερεις τι λεγανε οι ΝΔιτες το 2000 που χασανε τις εκλογές στο τσακ? "Δεν ανεχόμαστε να τρεφουμε εμεις τη γελαδα τοσα χρόνια και να την αρμέγουν αλλοι!!!"
Αυττή η νοοτροπία επικρατούσε κι επικρατεί,γι'αυτο κι εγω εχω αποστασιοποιηθεί και τους βρίζω ΟΛΟΥΣ φίλε..