Επισκέπτης
κι εγώ θέλω να ξαναγαμήσω....μ'αρέσει που τσούζει ο κώλος μου όταν γαμώ....γραψε και μενα θελο να γαμισο
κι εγώ θέλω να ξαναγαμήσω....μ'αρέσει που τσούζει ο κώλος μου όταν γαμώ....γραψε και μενα θελο να γαμισο
ρε οταν σε γαμανε τσουζι χριαζεσε νεβροκοπρολογοκι εγώ θέλω να ξαναγαμήσω....μ'αρέσει που τσούζει ο κώλος μου όταν γαμώ....
ρε οταν σε γαμανε τσουζι χριαζεσε νεβροκοπρολογο
γραψε και μενα θελο να γαμισο
να βανις τοτε στο κολο σου λιγο τουμποφλο κανι και βουρβουλιθρες και τορα χορις κριο νεροΑφού μ'αρέσει ρεεεεε.......
Σιγά ρε, να μην μας έρθει και πιό ακριβά από CT ένα κωλοMBA.
ρε στο ΜΒΑ ολι η πεκτες γαμανε ετσι και γο κατι σα το τσιλντρεν θα μεΣιγά ρε, να μην μας έρθει και πιό ακριβά από CT ένα κωλοMBA.
ρε στο ΜΒΑ ολι η πεκτες γαμανε ετσι και γο κατι σα το τσιλντρεν θα με
εγο τις τσιρλιντερισες τον λακερςΕγώ προτιμώ το Στογιάκοβιτς...κ τον Κόμπι....
Λοιπόν γράφτηκα τελικά στην wwww(4w), δε ξέρω για τις συμφοιτήτριες γιατί ακόμη δεν άρχισα μάθημα, αλλά η γραμματέας είναι για τρελά και θεϊκά γαμήσια.24 χρονών, Ψηλή γύρω στο 1.75 λεπτή μαύρο μακρύ μαλλάκι ίσιο, [size=15pt]βυζάρες τούμπανο γύρω στο 4[/size] και κωλαράκι για πισωκολλητα,μαύρισμα καλό, μοιάζει στο σουλούπι με τη Φαρμάκη.
καλι τιχι και αμα γαμισις δοσε και σε μασΠήγα πρώτα στο Κουτσοδόντη αλλά δεν είχε θέσης για τώρα και γω τοχρειάζομαι,άμεσα.Πάντως μια χαρά μου φάνηκε το 4w και βέβαια θα κρίνω και απ τα αποτελέσματα.
θα παρατισις τι σ σπουδες στι μεσι,ελα εχο αναγκι απο οδιγουςΚαλά φίλε άμα γαμήσω τη γραμματέα.....αντε γειά......
Μπορεί κάποιος να μου συστήσει βιβλία για το Gmat?
Και γω ειχα γαμησει μια ξενερωτη οταν εκανα GRE στον Κουτσοδοντη.
Αμα το ηξερα εξ αρχης δεν θα την γαμαγα.
Σκροφα. Πηγε τελικα και εγινε δημοσιος υπαλληλος