Νέα

Προετοιμασία GMAT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Εντάξει ξέρω είναι λίγο εως πολύ άκυρο με τη θεματολογια τοθ site,αλλά όλο και κάποιος απο δω μέσα θα έχει ασχοληθεόι μ το περίφημο gmat που απαιτείται για την είσοδο σε μεταπτυχιακά Πανεπιστημίων.Επειδή θέλω να κάνω μήπως κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο καλό φροντηστήριο στην Αθήνα?Ευχαριστώ και συγνώμη αν ξεφεύγω απο τη θεματολογία του site. :helpplea:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το κορυφαίο σε αυτά είναι το φροντιστηριο Κουτσοδόντης κάπου στους Αμπελόκηπους.Κοίταξε λίγο στο Google και θα το βρεις.Σωστη και οργανωμένη δουλειά.Σε λίγο θα έχω πιο πολλές πληροφορίες,απλά πέρασαν λίγο τα χρόνια κ έχω ξεχάσει.Θα σου πω σε λίγο.

Α ρε τι μου θύμησες

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και ο Αργυρόπουλος (ή Αργυρακόπουλος?) στη Μασσαλίας, απέναντι από την Ελληνοαμερικανική.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ε όχι και φροντιστήριο γι' αυτά τα τεστ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε στρώστε τον πισινό σας να διαβάσετε....

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Βρήκα απο το google,Ευρωδιάσταση και wwww(4w),έχει κανείς σας γνώμη για αυτά?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι μιλας ρε κωλόγερε.Που ξέρεις εσύ από GMAT στην ηλικία που είσαι;;;το GMAT θέλει φροντιστηριο όντως.Είναι πολύ δύσκολο τεστ.

Και ο Κουτσοδόντης είναι Κηφισίας κ Πανόρμου.Εχει κ σάιτ για τα περαιτέρω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βρήκα απο το google,Ευρωδιάσταση και wwww(4w),έχει κανείς σας γνώμη για αυτά?

Το Ευρωδιάσταση νομιζω ότι είναι στον Πειραιά.Μακριάαααααααααααααααα.Πήγαινε στον Κουτσοδόντη,είναι κάτι σαν τον Εθνικό μας φροντιστηριά σε TOEFL και GMAT.Akoυσέ με .Εχω φάει τα χρόνια μου τα φοιτητικά σε αυτα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
To GMAT θέλει φροντιστήριο. Όχι τόσο γιατί είναι δύσκολο όσο γιατί θέλει προπόνηση. Κύριος αντίπαλος είναι ο χρόνος, στο φροντιστήριο μαθαίνουν ορισμένους αυτοματισμούς (κύρια στα μαθηματικά κομμάτια) που κερδίζεις.

Tips:

Την πρώτη φορά που θα δώσεις, κάνε επίτηδες, ένα λάθος γράμμα στο όνομα σου (που τοι γράφεις Λατινικά). Αμα δεν πάς καλά, είναι ως μη γενόμενο (τα τέστ που θα δώσει κανείς ''αθρίζονται'' κατα κάποιο τρόπο, ένα κακό τεστ, είναι πολύ κακό γενικά). Αν πας καλά, το στέλνεις στα πανεπιστήμια. Σπανίως βλέπουν αυτή τη λεπτομέρεια. Αν τη δούν, την περνάς ώς typing error.

Το φροντηστήριο στην Αλεξάνδρας και Κηφισίας ειναι το παλαιώτερο και με την μεγαλύτερη πείρα.΅Εκεί πήγα και εγώ το 1990 (!!!). Είχα γραψει, τότε, 705, πρέπει να ήμουν στο 2% παγκοσμίως. Πάνω από 600 αν θυμάμαι (και δεν έχει αλλάξει) είναι καλά.

Επίσης, επειδή έχει και πολλά κοριτσάκια απο το ΝΤΙΡΙ, 80% θα γαμήσεις κιόλας. Εγώ είχα γαμήσει 2. Μιά Θεσ/κιά και μια ΒΠ γκόμενα. Αμφότερες εξαιρετικές. Είναι εξαιρετικο timing για γαμήσια μιά και όλοι/ες είναι φευγάτοι(ες) λόγω επικείμενης αναχώρησης στο εξωτερικό και οι αντιστάσεις είναι πεσμένες όπως και ο ορίζοντας της σχεσης.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
To GMAT θέλει φροντιστήριο. Όχι τόσο γιατί είναι δύσκολο όσο γιατί θέλει προπόνηση. Κύριος αντίπαλος είναι ο χρόνος, στο φροντιστήριο μαθαίνουν ορισμένους αυτοματισμούς (κύρια στα μαθηματικά κομμάτια) που κερδίζεις.

Tips:

Την πρώτη φορά που θα δώσεις, κάνε επίτηδες, ένα λάθος γράμμα στο όνομα σου (που τοι γράφεις Λατινικά). Αμα δεν πάς καλά, είναι ως μη γενόμενο (τα τέστ που θα δώσει κανείς ''αθρίζονται'' κατα κάποιο τρόπο, ένα κακό τεστ, είναι πολύ κακό γενικά). Αν πας καλά, το στέλνεις στα πανεπιστήμια. Σπανίως βλέπουν αυτή τη λεπτομέρεια. Αν τη δούν, την περνάς ώς typing error.

Το φροντηστήριο στην Αλεξάνδρας και Κηφισίας ειναι το παλαιώτερο και με την μεγαλύτερη πείρα.΅Εκεί πήγα και εγώ το 1990 (!!!). Είχα γραψει, τότε, 705, πρέπει να ήμουν στο 2% παγκοσμίως. Πάνω από 600 αν θυμάμαι (και δεν έχει αλλάξει) είναι καλά.

Επίσης, επειδή έχει και πολλά κοριτσάκια απο το ΝΤΙΡΙ, 80% θα γαμήσεις κιόλας. Εγώ είχα γαμήσει 2. Μιά Θεσ/κιά και μια ΒΠ γκόμενα. Αμφότερες εξαιρετικές. Είναι εξαιρετικο timing για γαμήσια μιά και όλοι/ες είναι φευγάτοι(ες) λόγω επικείμενης αναχώρησης στο εξωτερικό και οι αντιστάσεις είναι πεσμένες όπως και ο ορίζοντας της σχεσης.

Έλα μωρέ και με ένα ρολόϊ κάνεις την δουλειά σου.

Αυτά τα τεστ μία φορά τα δίνουμε. Δεν είμαστε Αμερικανάκια.

Για το @@σι έχεις δίκηο. Δεν το είχα σκεφθεί ποτέ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Έλα μωρέ και με ένα ρολόϊ κάνεις την δουλειά σου.

Αυτά τα τεστ μία φορά τα δίνουμε. Δεν είμαστε Αμερικανάκια.

Για το @@σι έχεις δίκηο. Δεν το είχα σκεφθεί ποτέ.
kιριουλι να λαβο και γο μερος θελο και γο να γαμισο

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν γράφτηκα τελικά στην wwww(4w), δε ξέρω για τις συμφοιτήτριες γιατί ακόμη δεν άρχισα μάθημα, αλλά η γραμματέας είναι για τρελά και θεϊκά γαμήσια.24 χρονών, Ψηλή γύρω στο 1.75 λεπτή μαύρο μακρύ μαλλάκι ίσιο, βυζάρες τούμπανο γύρω στο 4 και κωλαράκι για πισωκολλητα,μαύρισμα καλό, μοιάζει στο σουλούπι με τη Φαρμάκη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Λοιπόν γράφτηκα τελικά στην wwww(4w), δε ξέρω για τις συμφοιτήτριες γιατί ακόμη δεν άρχισα μάθημα, αλλά η γραμματέας είναι για τρελά και θεϊκά γαμήσια.24 χρονών, Ψηλή γύρω στο 1.75 λεπτή μαύρο μακρύ μαλλάκι ίσιο, βυζάρες τούμπανο γύρω στο 4 και κωλαράκι για πισωκολλητα,μαύρισμα καλό, μοιάζει στο σουλούπι με τη Φαρμάκη.
Για ακαπωτο ρωτησες..?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καλ γαμισια κρατα μια θεσι για μενα!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
χαχα έλεος ρε δεν είναι studio,φροντηστήριο είναι. :headbang:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

ρε συ παλικάρι, εδώ κάναμε 10 λεπτά να γράψουμε την απάντηση και να σου συστήσουμε κατα πλειοψηφία να πας στο άλλο της Κηφισίας στους αμπελόκηπους που έίναι 20 χρόνια μαγαζί και εσύ κάνεις τελικά του κεφαλιού σου :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Άμα είναι έτσι θα πάω να γραφτώ και εγώ.
Μου χρειάζεται μία επανάληψη.
Πόσο πάει το μαλλί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom