To GMAT θέλει φροντιστήριο. Όχι τόσο γιατί είναι δύσκολο όσο γιατί θέλει προπόνηση. Κύριος αντίπαλος είναι ο χρόνος, στο φροντιστήριο μαθαίνουν ορισμένους αυτοματισμούς (κύρια στα μαθηματικά κομμάτια) που κερδίζεις.
Tips:
Την πρώτη φορά που θα δώσεις, κάνε επίτηδες, ένα λάθος γράμμα στο όνομα σου (που τοι γράφεις Λατινικά). Αμα δεν πάς καλά, είναι ως μη γενόμενο (τα τέστ που θα δώσει κανείς ''αθρίζονται'' κατα κάποιο τρόπο, ένα κακό τεστ, είναι πολύ κακό γενικά). Αν πας καλά, το στέλνεις στα πανεπιστήμια. Σπανίως βλέπουν αυτή τη λεπτομέρεια. Αν τη δούν, την περνάς ώς typing error.
Το φροντηστήριο στην Αλεξάνδρας και Κηφισίας ειναι το παλαιώτερο και με την μεγαλύτερη πείρα.΅Εκεί πήγα και εγώ το 1990 (!!!). Είχα γραψει, τότε, 705, πρέπει να ήμουν στο 2% παγκοσμίως. Πάνω από 600 αν θυμάμαι (και δεν έχει αλλάξει) είναι καλά.
Επίσης, επειδή έχει και πολλά κοριτσάκια απο το ΝΤΙΡΙ, 80% θα γαμήσεις κιόλας. Εγώ είχα γαμήσει 2. Μιά Θεσ/κιά και μια ΒΠ γκόμενα. Αμφότερες εξαιρετικές. Είναι εξαιρετικο timing για γαμήσια μιά και όλοι/ες είναι φευγάτοι(ες) λόγω επικείμενης αναχώρησης στο εξωτερικό και οι αντιστάσεις είναι πεσμένες όπως και ο ορίζοντας της σχεσης.