Το να ασκηθεί δίωξη για ένταξη,συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης είναι κατά την άποψή μου υπερβολικό (εκτός αν αστυνομία ξέρει κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς οπότε πάσο) και δεν με νοιάζει για το μπάτσο-νταβατζή(αν και δεν νομίζω ότι τις έβγαλε με το ζόρι στο κλαρί) αλλά είναι σίγουρα άδικο να κατηγορηθούν για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και ενδεχομένως να πάνε φυλακή 2-3 κοπέλες επειδή είναι πουτάνες.
Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την γνώμη μου για την ουσιαστική αποποινικοποίηση της πορνείας (γιατί με τους περιορισμούς που υπάρχουν ουσιαστικά είναι παράνομη ίσως να ήταν νόμιμο ένα μπουρδέλο στην κορυφή του Ολύμπου).Γιατί αν αίρονταν οι ηλίθιοι περιορισμοί οι πορνοδεσποινίδες δεν θα είχαν ανάγκη τους διάφορους μαλάκες-νταβατζήδες θα μπορούσαν για παράδειγμα να απευθυνθούν σε μια εταιρεία security για την ασφάλεια τους καθώς πάντα κάποιος πελάτης μπορεί να ξεφύγει.
Ακόμα αν η πορνεία ήταν νόμιμη θα μπορούσε να ελεγχθεί καλύτερα και να φορολογηθεί (δεν εννοώ να κόβουν αποδείξεις γιατί αυτό πρακτικά είναι αδύνατο αλλά θα μπορούσαν να πληρώνουν ένα ετήσιο τέλος(κάτι σαν τους ταξιτζήδες παλιότερα
) ή κάποιο παράβολο όταν θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.