Νέα

Προαγωγός υπεράνω υποψίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nukteros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.987
Πόντοι
3.715
σκουπιδοείδηση από ένα σκουπιδομέσο, που αφορά τα γαμήσια μιας σκουπιδοπόρνης συζύγου ενός σκουπιδόμπατσου, πρώην φύλακα ενός σκουπιδολαμόγιου (βλ. υπουργού) ενός σκουπιδοκόμματος, που κυβερνάει μια σκουπιδοχώρα, κατακλυζόμενη στην πλειοψηφία από σκουπιδανθρώπους......

με λίγα λόγια:

star.bmp

μαζέψτε τα...

xomateri.jpg

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Για να δούμε...θα σταματήσει εδώ ή θα απλωθεί περισσότερο το ψάξιμο των Ε.Χ.Ε.Γ. μέσω internet???? :huh:

Εχει απλωθει εδω και καιρο γι αυτο στελνουν δυσκολα στους καινουριους τους οι πιο πολλοι...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Οι φωτο γράφουν πάντως  :-*

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.012
Πόντοι
96
ππάντως για σάιτ που έχει θέμα τις πόρνες και την πορνεία, έχει κάποια μέλη με πολύ αυστηρές ηθικές αρχές ......

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Και θα βούταγα το δάχτυλο αυτο το σ/κ...  Τυχερός που δεν έμπλεξα ή άτυχος που δεν πρόλαβα?
Εγώ που έπαιρνα τηλέφωνο χθες το μεσημέρι και δεν απαντούσε? Ευτυχώς που δεν το σήκωσαν οι μπάτσοι.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Λινκ για βερονικα;

akis5496

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
επ τι εγινε πιασανε βερονικα και ολο το γραφειο....ηταν γυναικα αστυνομικου γραφουν!!!

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
901
Το να ασκηθεί δίωξη για ένταξη,συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης είναι κατά την άποψή μου υπερβολικό (εκτός αν αστυνομία ξέρει κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς οπότε πάσο) και δεν με νοιάζει για το μπάτσο-νταβατζή(αν και δεν νομίζω ότι τις έβγαλε με το ζόρι στο κλαρί) αλλά είναι σίγουρα άδικο να κατηγορηθούν για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και ενδεχομένως να πάνε φυλακή 2-3 κοπέλες επειδή είναι πουτάνες.
Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την γνώμη μου για την ουσιαστική αποποινικοποίηση της πορνείας (γιατί με τους περιορισμούς που υπάρχουν ουσιαστικά είναι παράνομη ίσως να ήταν νόμιμο ένα μπουρδέλο στην κορυφή του Ολύμπου).Γιατί αν αίρονταν οι ηλίθιοι περιορισμοί οι πορνοδεσποινίδες δεν θα είχαν ανάγκη τους διάφορους μαλάκες-νταβατζήδες θα μπορούσαν για παράδειγμα να απευθυνθούν σε μια εταιρεία security για την ασφάλεια τους καθώς πάντα κάποιος πελάτης μπορεί να ξεφύγει.
Ακόμα αν η πορνεία ήταν νόμιμη θα μπορούσε να ελεγχθεί καλύτερα και να φορολογηθεί (δεν εννοώ να κόβουν αποδείξεις γιατί αυτό πρακτικά είναι αδύνατο αλλά θα μπορούσαν να πληρώνουν ένα ετήσιο τέλος(κάτι σαν τους ταξιτζήδες παλιότερα :grin:) ή κάποιο παράβολο όταν θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το να ασκηθεί δίωξη για ένταξη,συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης είναι κατά την άποψή μου υπερβολικό (εκτός αν αστυνομία ξέρει κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς οπότε πάσο) και δεν με νοιάζει για το μπάτσο-νταβατζή(αν και δεν νομίζω ότι τις έβγαλε με το ζόρι στο κλαρί) αλλά είναι σίγουρα άδικο να κατηγορηθούν για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και ενδεχομένως να πάνε φυλακή 2-3 κοπέλες επειδή είναι πουτάνες.
Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την γνώμη μου για την ουσιαστική αποποινικοποίηση της πορνείας (γιατί με τους περιορισμούς που υπάρχουν ουσιαστικά είναι παράνομη ίσως να ήταν νόμιμο ένα μπουρδέλο στην κορυφή του Ολύμπου).Γιατί αν αίρονταν οι ηλίθιοι περιορισμοί οι πορνοδεσποινίδες δεν θα είχαν ανάγκη τους διάφορους μαλάκες-νταβατζήδες θα μπορούσαν για παράδειγμα να απευθυνθούν σε μια εταιρεία security για την ασφάλεια τους καθώς πάντα κάποιος πελάτης μπορεί να ξεφύγει.
Ακόμα αν η πορνεία ήταν νόμιμη θα μπορούσε να ελεγχθεί καλύτερα και να φορολογηθεί (δεν εννοώ να κόβουν αποδείξεις γιατί αυτό πρακτικά είναι αδύνατο αλλά θα μπορούσαν να πληρώνουν ένα ετήσιο τέλος(κάτι σαν τους ταξιτζήδες παλιότερα :grin:) ή κάποιο παράβολο όταν θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

τυπε και για σενα σερνεται μια φημη στους διαδρομους  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Νταξ ο άλλο μου έστειλε που μου και μου ζητάει το τηλέφωνο του γραφείου (?).

Τύπε είτε το τηλέφωνο του γραφείου πάρεις είτε στο 100 το ίδιο είναι.

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
901
  Ξέχασα να πω ότι η Veronica ήταν μια καλή περίπτωση (αν και εγώ προτιμώ τις Ελληνίδες και δεν έχω στις πρώτες μου επιλογές τις κοπέλες του πρώην ανατολικού μπλοκ) και είναι κρίμα που τη χάσαμε,προς το παρόν τουλάχιστον.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
2.537

Τελικα ισχυει για Βερονικα???

Την ειχα νο1 στοχο κι εγω  :headbang: