Νέα

Προαγωγός υπεράνω υποψίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nukteros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
2.537

Η οποια ηταν η φιλη της ρωσιδας γυναικας του μπατσου?  :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ακόμα αν η πορνεία ήταν νόμιμη θα μπορούσε να ελεγχθεί καλύτερα και να φορολογηθεί (δεν εννοώ να κόβουν αποδείξεις γιατί αυτό πρακτικά είναι αδύνατο αλλά θα μπορούσαν να πληρώνουν ένα ετήσιο τέλος(κάτι σαν τους ταξιτζήδες παλιότερα :grin:) ή κάποιο παράβολο όταν θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Κι όμως τα μπουρδέλα έχουν ταμιακή, κόβουν αποδείξεις και αποδίδουν ΦΠΑ (το λέω με βεβαιότητα αυτό)!

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
901
Η οποια ηταν η φιλη της ρωσιδας γυναικας του μπατσου?  :think:
Η Veronica είναι η γυναίκα του μπάτσου η άλλη μάλλον είναι η Κωνσταντίνα και μάλλον Ελληνίδα δεν το λέω με βεβαιότητα καθώς την τελευταία δεν την είχα συναντήσει.

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
901
Κι όμως τα μπουρδέλα έχουν ταμιακή, κόβουν αποδείξεις και αποδίδουν ΦΠΑ (το λέω με βεβαιότητα αυτό)!
Μην μου πεις ότι ζητάς απόδειξη από το μπουρδέλα, εγώ δεν ζητάω καν από τα μαγαζιά (στα μπουρδέλα-studio δεν πάω) και αν εσύ ζητάς για τους άλλους που δεν ζητάνε πιστεύεις ότι υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος να ελεγχθεί;

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
901

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μην μου πεις ότι ζητάς απόδειξη από το μπουρδέλα, εγώ δεν ζητάω καν από τα μαγαζιά (στα μπουρδέλα-studio δεν πάω) και αν εσύ ζητάς για τους άλλους που δεν ζητάνε πιστεύεις ότι υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος να ελεγχθεί;
Στα χανια υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΑ της εχω δει στο τραπεζι την ταμειακη

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Αυτοί είναι μπάτσοι, ρε! Όχι οι άλλοι οι καραφλοί πούστηδες, που διώχνουν τα πιατσοκόριτσα, και αφήνουν τα τραβέλια βιτρίνα!

Επίσης μή βρίζετε το ζευγάρι. Η δουλειά ΔΕΝ είναι ντροπή. Και αφού ήταν και οι δυο συννενοημένοι και αυτοί μεταξύ τους δεν είχαν παρεξηγήσεις και προβλήματα, δεν υπάρχει λόγος ΕΣΕΙΣ, οι "τίμιοι" και "ηθικοί", να πέφτετε να τους φάτε...

Εγώ ένα από τα καλύτερα κρεββάτια που απόλαυσα ποτέ, ήταν στο σπίτι ζευγαριού έναντι αμοιβής. Οπότε, χαμηλά τη μπάλα.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Μεσουράνουν και τώρα τυπε 

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Εφόσον κάνει η κοπέλα άριστα την δουλειά της ποιος νοιάζεται τη δουλειά κάνει ο άντρας της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom