Παρατηρουνται καποια crashes στο παιχνιδι κυριως στο legend mode μετα απο καποιες πιστες,αλλα εχουν αναφερθει και σε αλλα modes,πιστευω οτι μετα το πρωτο patch που θα βγαλει η κοναμι αρχες νοεμβριου το game θα ειναι ολοκληρωμενο τεχνικα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pro evolution soccer 2009
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kakaras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Κι αυτη η αποψη οτι ειναι το καλυτερο PRO που εχει βγει,με διαφορα,ειναι απο 8 ατομα που το λιωσαμε κανα δωδεκαωρο χθες!Το μοναδικο ισως μεινεκτημα,αν και δεν το εχουμε παιξει οσο πρεπει,ειναι οταν κανεις αμυνα στον αντιπαλο που μοιαζει σαν να μπερδευονται οι παικτες μεταξυ τους κατα τα αλλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ
ΠροσκυνώΚι αυτη η αποψη οτι ειναι το καλυτερο PRO που εχει βγει,με διαφορα,ειναι απο 8 ατομα που το λιωσαμε κανα δωδεκαωρο χθες!Το μοναδικο ισως μεινεκτημα,αν και δεν το εχουμε παιξει οσο πρεπει,ειναι οταν κανεις αμυνα στον αντιπαλο που μοιαζει σαν να μπερδευονται οι παικτες μεταξυ τους κατα τα αλλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Υπαρχει λατρεμενος ενγχρωμος ρεφερι,γνωστος απο το προηγουμενο PRO,ο οποιος μοιραζει τις κοκκινες με το κιλο κι ανευ λογου-Κάρτες δίνει για πλάκα?
Επισκέπτης
Ενταξει,παιζετε pro...μπαφους πινετε?
Φίλε PIATSAS λες για το μαλάκα τον Κινέζο? Είναι και στο καινούργιο?Υπαρχει λατρεμενος ενγχρωμος ρεφερι,γνωστος απο το προηγουμενο PRO,ο οποιος μοιραζει τις κοκκινες με το κιλο κι ανευ λογου
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Οχι λεω για τον μαυρο ρεφερι!Τον κινεζο ευτυχως δεν τον πετυχα!Φίλε PIATSAS λες για το μαλάκα τον Κινέζο? Είναι και στο καινούργιο?
Yπαρχει σημαντικο προβλημα που εχει αναφερθει απο πολλους παικτες σχετικα με το οτι το παιχνιδι κανει συχνα crashes σε διαφορα modes.Η Κοναμι εχει κανει χοντρη μαλακια σε αυτο,ανακοινωθηκε οτι θα βγει patch,αλλα ειναι πολυ χοντρο bug,αν καποιος εχει βρει κανενα τροπο να γλιτωνουμε τα crashes ας ποσταρει
Επισκέπτης
Yπαρχει σημαντικο προβλημα που εχει αναφερθει απο πολλους παικτες σχετικα με το οτι το παιχνιδι κανει συχνα crashes σε διαφορα modes.Η Κοναμι εχει κανει χοντρη μαλακια σε αυτο,ανακοινωθηκε οτι θα βγει patch,αλλα ειναι πολυ χοντρο bug,αν καποιος εχει βρει κανενα τροπο να γλιτωνουμε τα crashes ας ποσταρει
Eγώ μετά απο αρκετές ώρες παιχνιδιού δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...
1680Χ1050 ανάλυση & Ηigh Όλα τα γραφικά....
Επισκέπτης
Είσαι δολοφόνος...αλλά στο είπα οτι τα μαρκαρίσματα είναι διαφορετικής φιλοσοφίας...Το πήρα χθες και έχω τρελαθεί. Στα γραφικά και σε κάποιες κινήσεις των παιχτών έχει γίνει πολύ δουλειά.
Το μόνο αρνητικό είναι η διαιτησία (ή εγώ είμαι λιγάκι δολοφόνος).
Forza Juve.
Επισκέπτης
Ένα μεγάλο πρόβλημα...που γίνονται 2 στην πορεία...που έχω ανακαλύψει...Τα crasharismata δεν ειναι λογω αναλυσης αλλα εχουνε να κανουν με τα data saves.Ειδικα στο legends mode μετα απο καποιες πιστες αλλα και στα αλλα modes οταν γινοντε saves τα data
είναι οτι αφενώς δε γίνεται να παίξεις καθαρά μόνο με το gamepad...κ πρέπει να δηλώνεις πάντα ως coach το keyboard...κ αφετέρου...όταν σώσεις μια τακτική σε αυτή την κατάσταση...δλδ να παίζεις solo game κ με coach το keyboard...κ μετά πας να κάνεις load την τακτική σε ένα 2πλό...(2 μαλάκεs Vs)...χαχαχαχα.....σ'αυτόν με το gamepad φορτώνεται κ ο coach...
Στο gameplay είδα διαφορές στο σουτ και στις πάσες. Έχω την εντύπωση ότι η μπάλα κινείται πιο αργά από τα προηγούμενα και πρέπει να σημαδεύεις καλά για να είσαι εύστοχος. Είδα καινούργια animation όταν κάνεις foul και σε κάποια γυριστά σουτ. Η άμυνα είναι πιο εύκολη και οι ντρίπλες πιο άμεσες. Τι άλλο να σου πω?διαφορές με το προηγούμενο ορατές υπάρχουνε?...κυρίως στο gameplay που είναι και το πιο βασικό?....γιατί τελευταία αντί να βελτιώνεται το παιχνίδι όλο και πλησιάζει προς το FIFA...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις