You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pro evolution soccer 2009
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kakaras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δοκιμασες να παιξεις online??..αν δεν μου δωσουν τα λεφτα μου πισω απο το pro 2008,δεν ξανααγοραζω pro evolution...Το lag που ειχε περσι το online ηταν τρισαθλιο...Αγορασα το FIFA 09 αλλα και εκει με το online υπαρχει θεμα...οχι lag αλλα κανουν πουστιες οι αντιπαλοι και χανεις τον αγωνα...
Επισκέπτης
OR
PASS: irfree.com
Επισκέπτης
Το πρόβλημα ήταν δικό σου....κ όχι των server της ΚΟΝΑΜΙ...100% εγγυημένο αυτό...Δοκιμασες να παιξεις online??..αν δεν μου δωσουν τα λεφτα μου πισω απο το pro 2008,δεν ξανααγοραζω pro evolution...Το lag που ειχε περσι το online ηταν τρισαθλιο...Αγορασα το FIFA 09 αλλα και εκει με το online υπαρχει θεμα...οχι lag αλλα κανουν πουστιες οι αντιπαλοι και χανεις τον αγωνα...
Ευχαριστούμε McLein.
kakaras, τι διαφορές έχει σε σχέση με το περσινό? Εχώ ξενέρωσα τίγκα γιατί ήταν μεγάλη απογοήτευση για next gen. Φέτος άκουσα ότι έχασε τα δικαιώματα του ισπανικού πρωταθλήματος και διαφορές μεγάλες στο gameplay δεν υπάρχουν. Αν μπορείς δώσε και άλλες εντυπώσεις.
kakaras, τι διαφορές έχει σε σχέση με το περσινό? Εχώ ξενέρωσα τίγκα γιατί ήταν μεγάλη απογοήτευση για next gen. Φέτος άκουσα ότι έχασε τα δικαιώματα του ισπανικού πρωταθλήματος και διαφορές μεγάλες στο gameplay δεν υπάρχουν. Αν μπορείς δώσε και άλλες εντυπώσεις.
Φιλε το pes2008 ητανε η μεγαλυτερη μουφα μαζι με το pes2005.Ποτε δε τα επαιξα αυτα,πηγα απο το 4 στο 6 και τωρα στο καινουργιο.Οnline mode επαιξα και δε περιμενα να εχει τοσους ελληνες τοσο νωρις,ακομα οι servers δεν ειναι 100% ετοιμοι,αλλα δε υπηρχε unplayable lag.
Eχει champions league mode με ολα τα δικαιωματα υμνο κτλ.η ατμοσφαιρα ειναι γαματη,οπως οταν παρακολουθεις αγωνα champions league,ηχητικα εχει κανει θαυματα η konami επισης.Eχει ενα legend mode ,οπου ξεκινας εναν παικτη απο το μηδεν και τον ανεβαζεις,δεχεσε προσφορες απο clubs αναλογως ποσο καλα παιζεισ κτλ.και μπορεις να τον βαλεις και online να παιξει.Σαν gameplay οι παικτες κανουν γρηγορα ντριμπλες γινετε πολυ ευκινητο και γρηγορο game,τα σουτ παντως δε μπαινουν πολυ ευκολα,αλλα ειναι πολυ ρεαλιστικο και τα γραφικα τα σπανε.Αλλα θελει καποιες ελαχιστες απαιτησεις ,οποιος εχει ψιλοπαλιο υπολογιστη δε θα το σηκωνει το game.
Επισκέπτης
Σημερα το νοικιασε ενας φιλος και επαιξα το καινουργιο pro,απλα σπερνει..Τα καλυτερα γραφικα.
Πιστεύω οτι κάνεις λάθος...το Fifa έχει τέλεια γράφικα (ανέκαθεν είχε)...
Ακόμη κ τεχνικά να το δεις το θέμα....ο κώδικας του Fifa είναι 3πλάσιος...
Σαν gameplay κ χαρακτηριστικά γενικά μοιάζουν....
Στα μείον του PES09...οτι οι ομάδες που το σπονσοράρουν είναι απ'τις δυνατότερες....(όπως πχ Liverpool)....συν οι μεταγραφές που δεν υπάρχουν...ούτε καν αυτές που έγιναν στα μέσα του καλοκαιριού....
Γενικά οnline δεν παίζω ποτέ, πάντα με φίλους τουρνουά και έτσι.
Απάντησε σε όσα ξέρεις και μπορείς:
-Κάρτες δίνει για πλάκα?
-Έχει κολλήματα όταν έχουν μαζευτεί πολλοί παίχτες στη μεγάλη περιοχή?
-Πνίγουν γκολ για πλάκα οι τερματοφύλακες και διώχνουν τη μπάλα σε αδύναμα σουτ?
-Είδες νέες κινήσεις παιχτών?
-Κάρτες δίνει για πλάκα?
-Πνίγουν γκολ για πλάκα οι τερματοφύλακες και διώχνουν τη μπάλα σε αδύναμα σουτ?
Πιστεύω οτι κάνεις λάθος...το Fifa έχει τέλεια γράφικα (ανέκαθεν είχε)...
Ακόμη κ τεχνικά να το δεις το θέμα....ο κώδικας του Fifa είναι 3πλάσιος...
Σαν gameplay κ χαρακτηριστικά γενικά μοιάζουν....
Στα μείον του PES09...οτι οι ομάδες που το σπονσοράρουν είναι απ'τις δυνατότερες....(όπως πχ Liverpool)....συν οι μεταγραφές που δεν υπάρχουν...ούτε καν αυτές που έγιναν στα μέσα του καλοκαιριού....
Υπαρχουν πολλοι που διαφωνουν για το αν το φιφα η το προ ειναι το καλυτερο.Προσωπικα δεν εχω παιξει φιφα,μονο πολλα χρονια πριν που ητανε απατη,αλλα εχω ακουσει οτι εχει βελτιωθει παρα πολυ.Η κοναμι παντως αρχες νοεμβρη θα βγαλει patch με ολες τις νεες μεταγραφες που δε προλαβε να βαλει στο αρχικο.
Επισκέπτης
1.Ναι...αλλά τα τάκλιν (είτε απλό είτε σκληρό είναι τελείως διαφορετικά...θα το διαπιστώσεις παίζοντας)!Γενικά οnline δεν παίζω ποτέ, πάντα με φίλους τουρνουά και έτσι.
-Κάρτες δίνει για πλάκα?
2.Τι εννοείς κολλήματα ??
3.Διώχνουν σαν κουλοί την μπάλα οι ΤΦ + είναι δυσκολότερο να σουτάρεις...γιατί δεν είναι εύκολο να στοχεύσεις....κ τέλος,αν το μάθεις τα γκολ δεν μπαίνου δύσκολα...
4.Ναι υπάρχουν..ειδικά ο Κριστιάνο πετάει...xaxaxa
Επισκέπτης
Αντικειμενικά μιλάω..μιας κ είναι μαλακία το φίφα σαν gameplay...εδώ κ χρόνια...(αν κ φέτος στο θεμα ντριπλες κ κολπάκια είναι πολύ μπροστά)!....Πάντως σαν γραφικά είναι απίστευτο το φίφα...χωρίς πολλές βέβαια προσθήκες...αλλά στα χαρακτηριστηκά των παιχτών,τις ανακλάσεις κ τα σχετικά...αν έχεις καλό πισάκι το νιώθεις....Υπαρχουν πολλοι που διαφωνουν για το αν το φιφα η το προ ειναι το καλυτερο.Προσωπικα δεν εχω παιξει φιφα,μονο πολλα χρονια πριν που ητανε απατη,αλλα εχω ακουσει οτι εχει βελτιωθει παρα πολυ.Η κοναμι παντως αρχες νοεμβρη θα βγαλει patch με ολες τις νεες μεταγραφες που δε προλαβε να βαλει στο αρχικο.
Γενικά οnline δεν παίζω ποτέ, πάντα με φίλους τουρνουά και έτσι.
-Κάρτες δίνει για πλάκα?
-Στο κανονικο mode εχει εξαιρετικη διαιτησια δικαιες καρτες,και δε χαριζει γενικα,στο onlide mode με χαλασε που δινει πιο ευκολα κοκκινες..
-Για το κολληματα με πολλους παικτες αν θες διευκρινησε το γιατι δε το πολυκαταλαβα.
-Οχι δε πνιγουν ευκολα goals,μονο σε συνθηκες με βροχη κτλ μπορει να πνιξουν,η να μην αποκρουουν καλα,βεβαια σου λεω απο το λιγο που επαιξα
-Εχει νεες ντριμπλες που τις διαβασα στο εγχειριδιο,δε τις ξερω,καποιες κλασικες εχουν παραμεινει,αλλα καλες ντριπλες κανεις και μονο με τα βελακια ,αναλογα με τη κατευθυνση που θα δωσεις
Στο PS3 που έχω, είχε frame drops και πάγωνε η οθόνη σε ορισμένα στάδια. Έχω σύνδεση HDMI και καινούργια tv, αλλά στα περισσότερα στάδια όταν μαζεύονταν πολλοί παίχτες κοντά στο ένα τέρμα κόλλαγε λίγο και ήταν εκνευριστικό. Στο XBOX πάντως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.2.Τι εννοείς κολλήματα ??
Στο PS3 που έχω, είχε frame drops και πάγωνε η οθόνη σε ορισμένα στάδια. Έχω σύνδεση HDMI και καινούργια tv, αλλά στα περισσότερα στάδια όταν μαζεύονταν πολλοί παίχτες κοντά στο ένα τέρμα κόλλαγε λίγο και ήταν εκνευριστικό. Στο XBOX πάντως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.
Στο κανονικο mode δε διαπιστωσα κατι τετοιο,στο online τραβαγε κατι κολληματα αλλα μαλλον απο lag.Παντως αν δε κανω λαθος φιλε,στα setting εχει ορισμενα options για τετοια θεματα που λες,νομιζω το δικο σου το αναφερει χωρις να ειμαι σιγουρος,οπου το ρυθμιζεις
Επισκέπτης
Στο PS3,το 08 όντως είχε κολλήματα....έχεις δίκιο...επειδή όμως δεν έχω PS3,μόνο XBOX κ PC...μπορώ με βεβαιότητα να σου πω οτι το 09 δεν κολλάει...όπως δεν κολλούσε....Στο PS3 που έχω, είχε frame drops και πάγωνε η οθόνη σε ορισμένα στάδια. Έχω σύνδεση HDMI και καινούργια tv, αλλά στα περισσότερα στάδια όταν μαζεύονταν πολλοί παίχτες κοντά στο ένα τέρμα κόλλαγε λίγο και ήταν εκνευριστικό. Στο XBOX πάντως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.
Το μόνο FIFA που μου άρεσε ήταν το FIFA 99. Από τότε μόνο PES φανατικά. Από τα καλύτερα sports simulation games ever. Πάντως και εγώ πιστεύω πως τα γραφικά του PIPA δεν παίζονται & το live update που βάλανε φέτος.
Μάλλον θα το αγοράσώ το καινούργιο Pro. Πρέπει.
Μάλλον θα το αγοράσώ το καινούργιο Pro. Πρέπει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις