You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριτς..αμάν αυτά τα αέρια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 375
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
Εβίβα !!!
ντάξει να σου πω κάτι στο φιλάλε, και αυτό που λες, θάρρος θέλει!
Νομίζεις δεν το δοκίμασα !!! Που να με αφήσει ήσυχο ο σατανάς!!!Δεν αλλάζει δωμάτιο ύπνου καλύτερα;!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Χαχααα !!! πηγαινε την στην πετρογκαζ ρε φιλε , να βγαλεις και κανα φραγκο !!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
ελάτε να κλάσουμε όλοι μαζί για συμπαράσταση στο φίλο...
δις στον αέρα κλάσατε!
Επισκέπτης
Eεεε πάνε σε ξενοδοχείο,κόψε της τα φρένα από το αυτοκίνητο και παρουσιασέ το ως ατύχημα!!!Νομίζεις δεν το δοκίμασα !!! Που να με αφήσει ήσυχο ο σατανάς!!!
Αμέτρητές οι λύσεις,θέλω να υπάρχει!!!
Πηγαινε την για κλυσμα.
Μάλλον για τάπωμα πάει!!!
Οι υπολογιστές μεταφέρουν εικόνα και ήχο, ευτυχώς που δεν μεταφέρουν και πορδο-μυρωδιές!!!
Είσαι σίγουρος; Οι κλανίες της γυναίκας μου σπάνε τα όρια των κανόνων τις φυσικής !!!
Τουλάχιστον θα κλάνεις και εσύ ελεύθερα φαντάζομαι...
Μπα δεν το έχω . Είναι χάρισμα εκ γεννετής!!!Τουλάχιστον θα κλάνεις και εσύ ελεύθερα φαντάζομαι...
Επισκέπτης
Εγώ φίλε επειδή έχω φάει του σκασμού πειράζει αν ρεύομαι;!
ελάτε να κλάσουμε όλοι μαζί για συμπαράσταση στο φίλο...
δις στον αέρα κλάσατε!
Αέρια είναι και αυτά απλά από άλλη τοποθεσία!!!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Οι υπολογιστές μεταφέρουν εικόνα και ήχο, ευτυχώς που δεν μεταφέρουν και πορδο-μυρωδιές!!!
Θαχαμε κοψει λασπη τωρα..! :S
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
Εγώ φίλε επειδή έχω φάει του σκασμού πειράζει αν ρεύομαι;!
τέλοσπάντων! άντε!
Eεεε πάνε σε ξενοδοχείο,κόψε της τα φρένα από το αυτοκίνητο και παρουσιασέ το ως ατύχημα!!!
σημμασία έχει η καλή πρόθεση!!!Εγώ φίλε επειδή έχω φάει του σκασμού πειράζει αν ρεύομαι;!
Είμαι 38 και έχω πάει Πεζικό , όποτε μάλλον ήταν κάποιος άλλος παθών. Μήπως μπορείς να τον βρεις να κάνουμε και σύλλογο; Συλλογος Κλανιοπαθούντων συζήγων "Το Ευοσμό "ποσο χρωνών ειναι μήπως ειμασταν μαζί στις Διαβιβάσεις?????
δυστηχώς πιστεύω στον θεό και στον παράδεισο . Ελπίζω δηλαδή για να ξεφύγω από την κόλαση που ζω !!!Eεεε πάνε σε ξενοδοχείο,κόψε της τα φρένα από το αυτοκίνητο και παρουσιασέ το ως ατύχημα!!!
Σε πολλά ποστ που έχω γράψει , έχω αναφέρει για το μόνιμο μου πρόβλημα, που είναι το θεοβούβαλό που λέω γυναίκα μου . Συνειδητοποίσα ότι τελικά αυτό που μου την σπάει τελικά πάνω της , δεν είναι οι απέραντες δίπλες ( και τρίπλες ) από λίπος που έχει αλλά το κακό συνήθειο που έχει να κλάνει πανταχώθεν και παντιοτρόπος. Λένε ότι αυτές που είναι ηχηρές δεν βρωμάνε . Με την γυναίκα μου δεν ισχύει αυτό. Εκτός από τον φοβερό κρότο που κάνουνε (Μπραααααααααφ!!!!!) βρωμάνε σαν την κόλαση του Δάντη. Υποψιάζομαι ότι φταίει η διατροφή της , επείδη το παίζει Βετζετέριαν και τρώει μόνο ωμά ή στον ατμό λαχανικά και φρούτα .Αυτά και σοκολάτα και σιροπιαστά (πως κολάνε αυτά μην με ρωτάτε) . Το κακό είναι όταν καμιά φορά με πίανει η διαστροφή μου και κάνω σεξ μαζί της, πάνω στον ενθουσιασμό της ρίχνει μερικές γρήγορες σαν μυδράλιο . Το χειρότερο είναι ότι καμιά φορά με ξεγελάει να κάνουμε οθωμανικό και ενώ τον έχω βάλει βαθιά μέσα της μου τραβάει κάτι βρωμερές και ο πούτσος μου μυρίζει σαν ψοφίμη για μέρες . Και όλο υπερηφάνεια μου λέει : για να δω ποια θα το βάλει μέσα στο στόμα της τώρα!!! Ρε παιδιά βοηθήστε με , υπάρχει καμια σκόνη η χαπάκι , ώστε αν το βάλω κρυφά στο φαγητό της , να μην κλάνει τόσο; Η τουλάχιστόν τόσο Βρομερά ; Είμαι απελπισμένος!!!
χυνωωωωωωωωωωωωωω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
και μετα λενε για εμας...ου κραξεςςςςςςςςςςςςς
[ πηγαινε στο θρεντ με την σχολη γυναικων ]
Επισκέπτης
Φίλε δεν υπάρχει σωτηρία,μία πέτρα στο λαιμό αφού πρώτα μου γράψεις ότι έχεις και δεν έχεις και στο καλό!!!σημμασία έχει η καλή πρόθεση!!! Είμαι 38 και έχω πάει Πεζικό , όποτε μάλλον ήταν κάποιος άλλος παθών. Μήπως μπορείς να τον βρεις να κάνουμε και σύλλογο; Συλλογος Κλανιοπαθούντων συζήγων "Το Ευοσμό "δυστηχώς πιστεύω στον θεό και στον παράδεισο . Ελπίζω δηλαδή για να ξεφύγω από την κόλαση που ζω !!!
Επισκέπτης
Παιδιά έχεις?Κλάνουν κι αυτά?
φιλε εδω ρωτα τι να κανεις!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
η μόνη λύση είναι να κλάνεις εσύ περισσότερο από αυτήν.... να πιει καμια 100αριά πορδές να σιχαθεί και μετά θα σου πω εγώ για πότε σταματάει
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 664K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις