η μόνη λύση είναι να κλάνεις εσύ περισσότερο από αυτήν.... να πιει καμια 100αριά πορδές να σιχαθεί και μετά θα σου πω εγώ για πότε σταματάει
Αυτος ειναι ενας τροπος. ;)
ας κανει και αλλα σιχαμερα μπας και φιλοτιμηθει να τον βουλωσει.
η μόνη λύση είναι να κλάνεις εσύ περισσότερο από αυτήν.... να πιει καμια 100αριά πορδές να σιχαθεί και μετά θα σου πω εγώ για πότε σταματάει
Αυτος ειναι ενας τροπος. ;)
ας κανει και αλλα σιχαμερα μπας και φιλοτιμηθει να τον βουλωσει.
αν την πηδαει μονο απο τον κωλο;;;;;;;;;;;;;;;
δεν ειχα εικονιδιο που να βαζει ταπα στο κωλο και εβαλα το πιο κοντινο.
Σε πολλά ποστ που έχω γράψει , έχω αναφέρει για το μόνιμο μου πρόβλημα, που είναι το θεοβούβαλό που λέω γυναίκα μου . Συνειδητοποίσα ότι τελικά αυτό που μου την σπάει τελικά πάνω της , δεν είναι οι απέραντες δίπλες ( και τρίπλες ) από λίπος που έχει αλλά το κακό συνήθειο που έχει να κλάνει πανταχώθεν και παντιοτρόπος. Λένε ότι αυτές που είναι ηχηρές δεν βρωμάνε . Με την γυναίκα μου δεν ισχύει αυτό. Εκτός από τον φοβερό κρότο που κάνουνε (Μπραααααααααφ!!!!!) βρωμάνε σαν την κόλαση του Δάντη. Υποψιάζομαι ότι φταίει η διατροφή της , επείδη το παίζει Βετζετέριαν και τρώει μόνο ωμά ή στον ατμό λαχανικά και φρούτα .Αυτά και σοκολάτα και σιροπιαστά (πως κολάνε αυτά μην με ρωτάτε) . Το κακό είναι όταν καμιά φορά με πίανει η διαστροφή μου και κάνω σεξ μαζί της, πάνω στον ενθουσιασμό της ρίχνει μερικές γρήγορες σαν μυδράλιο . Το χειρότερο είναι ότι καμιά φορά με ξεγελάει να κάνουμε οθωμανικό και ενώ τον έχω βάλει βαθιά μέσα της μου τραβάει κάτι βρωμερές και ο πούτσος μου μυρίζει σαν ψοφίμη για μέρες . Και όλο υπερηφάνεια μου λέει : για να δω ποια θα το βάλει μέσα στο στόμα της τώρα!!! Ρε παιδιά βοηθήστε με , υπάρχει καμια σκόνη η χαπάκι , ώστε αν το βάλω κρυφά στο φαγητό της , να μην κλάνει τόσο; Η τουλάχιστόν τόσο Βρομερά ; Είμαι απελπισμένος!!!
ρε φιλε απο την μια: δεν θα κλανει την ωρα που πηδιουνται
και απο την αλλη: θα της κανει τον κωλο ταληρο [ αν εχει τα προσοντα...χεχε ] κι ετσι θα γλιτωσει την "ηχορυπανση"!!!
Το χειρότερο είναι ότι καμιά φορά με ξεγελάει να κάνουμε οθωμανικό και ενώ τον έχω βάλει βαθιά μέσα της μου τραβάει κάτι βρωμερές και ο πούτσος μου μυρίζει σαν ψοφίμη για μέρες . Και όλο υπερηφάνεια μου λέει : για να δω ποια θα το βάλει μέσα στο στόμα της τώρα!!!
ρε φιλε απο την μια: δεν θα κλανει την ωρα που πηδιουνται
και απο την αλλη: θα της κανει τον κωλο ταληρο [ αν εχει τα προσοντα...χεχε ] κι ετσι θα γλιτωσει την "ηχορυπανση"!!!
Tύπε μου όπως βλέπεις αυτό είναι χειρότερο!!!
και αυτη δε κανει λιγο κρατει πια ουτε στο γαμησι?
τι στο διαολο 24 ωρες κλανει συνεχεια.
γεννητρια κλανιας στο κωλο εχει βαλει.
ας της βαλει ενα μπαλονι στο φιναλε και να το αλλαζει οποτε φουσκωνει.
δε ξερω πια τι αλλο να πω.
να την πηδαει απο την πισω πορτα και μονο!!! αυτο λεω!!
φανταζεσαι να τον "τρεχει" για το αλλαγμα των μπαλονιων...ασε που μπορει να χρησιμοποιησει το αεριο της γυναικας του στην κουζινα ή να το πουλαει οπως γινεται με το ρευμα των ηλιακων..
Που να την Αφήσω!!! Η καριόλα τα έχει όλα !!!Εγώ δεν έχω τίποτα . Ας όψετε χαραμίστικά στον βωμό του χρήματος. Είναι το τίμημα μου για να μένω σε πολυτελή μαιζονέτα και να έχω το καινούργιο Audi A5 !!!Αλλιώς ακόμα ταβάνια θα έβαφα!!!
ειδες τον αχαριστο προσπαθει να του κανει οικονομια και αυτος γκρινιαζει.
στον αερα μην τα αφησουν μονο γιατι το φαινομενο του θερμοκηπιου καραδοκει.
εμεις γελαμε αν οντως αληθευει ομως ειναι.....
εγω δεν γελαω...προτασεις κανω... μπουχαχα..
ρε φιλε γιατι δεν την χωριζεις που ειπε και ο συναδελφος παραπανω;;
τα λεφτα ειναι γλυκα.
ε τοτε τι κλαιγεται;;;
θελει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο;;; κατι θα χασει...μαλλον θα πιει...ΤΟ ΚΛΑΝΙΔΙ...χαχα
ειχες καμια αμφιβολια??? ;)
Σε πολλά ποστ που έχω γράψει , έχω αναφέρει για το μόνιμο μου πρόβλημα, που είναι το θεοβούβαλό που λέω γυναίκα μου .