Σε πολλά ποστ που έχω γράψει , έχω αναφέρει για το μόνιμο μου πρόβλημα, που είναι το θεοβούβαλό που λέω γυναίκα μου . Συνειδητοποίσα ότι τελικά αυτό που μου την σπάει τελικά πάνω της , δεν είναι οι απέραντες δίπλες ( και τρίπλες ) από λίπος που έχει αλλά το κακό συνήθειο που έχει να κλάνει πανταχώθεν και παντιοτρόπος. Λένε ότι αυτές που είναι ηχηρές δεν βρωμάνε . Με την γυναίκα μου δεν ισχύει αυτό. Εκτός από τον φοβερό κρότο που κάνουνε (Μπραααααααααφ!!!!!) βρωμάνε σαν την κόλαση του Δάντη. Υποψιάζομαι ότι φταίει η διατροφή της , επείδη το παίζει Βετζετέριαν και τρώει μόνο ωμά ή στον ατμό λαχανικά και φρούτα .Αυτά και σοκολάτα και σιροπιαστά (πως κολάνε αυτά μην με ρωτάτε) . Το κακό είναι όταν καμιά φορά με πίανει η διαστροφή μου και κάνω σεξ μαζί της, πάνω στον ενθουσιασμό της ρίχνει μερικές γρήγορες σαν μυδράλιο . Το χειρότερο είναι ότι καμιά φορά με ξεγελάει να κάνουμε οθωμανικό και ενώ τον έχω βάλει βαθιά μέσα της μου τραβάει κάτι βρωμερές και ο πούτσος μου μυρίζει σαν ψοφίμη για μέρες . Και όλο υπερηφάνεια μου λέει : για να δω ποια θα το βάλει μέσα στο στόμα της τώρα!!! Ρε παιδιά βοηθήστε με , υπάρχει καμια σκόνη η χαπάκι , ώστε αν το βάλω κρυφά στο φαγητό της , να μην κλάνει τόσο; Η τουλάχιστόν τόσο Βρομερά ; Είμαι απελπισμένος!!!