life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
~~~~~~*************~~~**πφφφφΦΦΦΦΦΦΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΡΡρρρρρρρπφπφπφφφφ***~~~~~~~~~~~~
κοριτσι πραμα τωρα εσυ..........επιτρεπεται?????
Θα χαλασει το ιματζ σου
~~~~~~*************~~~**πφφφφΦΦΦΦΦΦΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΡΡρρρρρρρπφπφπφφφφ***~~~~~~~~~~~~
εγω μια φορα εκλασα ενω μου εκανε τσιμπουκι η δικια μου.εφυγε και με αφησε με
τι να πω ρε γαμώτο,εσάς οι γκόμενες,γυναόκες ή όπως αλλιώς θες πες το ,κλάνουν ρε παιδιά?Πάντως εγώ δεν θα είχα πρόβλημα,ίσα ίσα θα έκλανα κι εγώ μετά πιο άνετα
ti αλλο θα δουνε τα ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ εδω μεσα...............Το κρυβουν...........ειναι το ιματζ που λεγαμε
κοριτσι πραμα τωρα εσυ..........επιτρεπεται?????
Θα χαλασει το ιματζ σου
Εγώ είχα παλιά μια φίλη (τώρα είναι πολύ μαλακισμένη) που έκλανε αβέρτα
Εγώ είχα παλιά μια φίλη (τώρα είναι πολύ μαλακισμένη) που έκλανε αβέρτα με τον γκόμενό της, και μια μέρα που τη γάμαγε στον κώλο δεν ξέρω τι είχε φάει αυτή και έκλανε με κάθε "προώθησή" του μέσα της, στο τέλος αναγκαστήκανε να σταματήσουν από τα γέλια
σε ζηλευω ρε το βραδυ θα γαμησης............Το πολύ κλανίδι την έκανε έτσι.
σε ζηλευω ρε το βραδυ θα γαμησης............
ευγε μονο μην πιης πολυ.
Μου θυμίσατε και εμένα ένα παλιό αστείο σκηνικό. Καλοκαίρι και καθώς πήγαινα για μπάνιο, ήμουν στο αμάξι μιας φίλης μου η οποία προφανώς όταν ήθελε να κλάσει, ανέβαζε την ένταση στο ράδιοCD και έκανε ότι τραγουδάει δυνατά για να μην ακουστεί. Εγώ δεν το είχα καταλάβει γιατί είχε ανοιχτά τα παράθυρα και είχε βάλει και ένα στάνταρ CD με κάτι τσιφτετελοελληνικές μαλακίες που τις άκουγε συνέχεια . Οπότε σε μία φάση λέει "Άκου τραγουδάρα που λες ότι δεν σου αρέσει" και καθώς πάει να δυναμώσει την ένταση, πέφτει σε μία μεγάλη λακούβα, κολλάει το CD και αμολάει μια τεράστια κλανιά. Αχαχαχαχα, εγώ γέλαγα δέκα λεπτά και αυτή είχε πάρει ένα αθώο ύφος και δεν ήξερε τι να πει.
Πορδοκλανίδι από τα λίγα.
life97 αυριο θα μας πη λεπτωμερειεςΜηδένα προ του τέλους μακάριζε..........
Μου θυμίσατε και εμένα ένα παλιό αστείο σκηνικό. Καλοκαίρι και καθώς πήγαινα για μπάνιο, ήμουν στο αμάξι μιας φίλης μου η οποία προφανώς όταν ήθελε να κλάσει, ανέβαζε την ένταση στο ράδιοCD και έκανε ότι τραγουδάει δυνατά για να μην ακουστεί. Εγώ δεν το είχα καταλάβει γιατί είχε ανοιχτά τα παράθυρα και είχε βάλει και ένα στάνταρ CD με κάτι τσιφτετελοελληνικές μαλακίες που τις άκουγε συνέχεια . Οπότε σε μία φάση λέει "Άκου τραγουδάρα που λες ότι δεν σου αρέσει" και καθώς πάει να δυναμώσει την ένταση, πέφτει σε μία μεγάλη λακούβα, κολλάει το CD και αμολάει μια τεράστια κλανιά. Αχαχαχαχα, εγώ γέλαγα δέκα λεπτά και αυτή είχε πάρει ένα αθώο ύφος και δεν ήξερε τι να πει.
Πορδοκλανίδι από τα λίγα.