You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριτς..αμάν αυτά τα αέρια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 375
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Το χάλασες ρε συ - στο σχολείο λέγαμεβήχω κλανω,εχω φόβο να πεθάνω;
χύνω και κλάνω, λες να πεθάνω;
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
παλια ημουνα λατρεις του κλασιματος!θυμαμαι πριν παω στο σχολειο καθε πρω'ι' ετρωγα φασολαδα επητιδες κρυα.μετα πηγαινα σχολειο και θυμαμαι 2η-3η ωρα απο τη μποχα αδειαζε η ταξη!πολυ βρωμια!αν ειμαι με γκομενα στο αμαξι και η γκομενα ειναι καπνηστρια.περιμενω να αρχισει να καπνιζει και σιγα σιγα κλανω!
θυμαμαι ο πατερας μου μισουσε της κλανιες μου!οταν το καλοκαιρι ηταν ξαπλω,εμος πηγαινα και εκλανα μπροστα στον ανεμηστιρα!και του 'ρχοταν ολη η κλανια!ειχαμε και ενα σκυλακι και οταν εχεζε εβαζα ενα πιατο και επαιρνα τα σκατα του και του τα εβαζα και αυτα μπροστα στον ανεμιστηρα οταν κοιμοταν!
ααχαχαχαχαχαχαχαχα αρχοντας εισαι....η γιαγια μου οταν την εκλανα μου ελεγε ΠΙΦ ΠΙΦ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΩς ΜΟΙΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΣΟΥ!να πηγαινεις στο μερος να τα κανεις!ειναι σαν να κανεις κακα σου!πολυ γελιο!
Ανασύρω από την σκόνη της λύθης ένα ξεχασμένο θρεντ, ως ένας νέος ΑΝΔΡΟΝΙΚΟς (ο αρχαιολόγος της Βεργίνας) γιατί τότε είμουνα απλός επισκέπτης του σαιτ.
Καταρχήν δεν έχει αναλυθεί διεξοδικά το θεμα "Πορνοκλανίδι" γιατί κανεις δεν ετόλμισε εκ των επιστημόνων του σαιτ να κάνει ποιοτική και αναλογική κατάταξη και ομαδοποίηση των αέριων και ηχηρών εκφράσεων του κώλου μας.
Διότι άλλο η κλανιά και αλλο΄η πορδή και φυσικά αλλό το πορδοκλανίδι.
Η κλανιά έχει την ηχητική σήμανση της εκφράσεως
Η πορδή έχει την οσφριτική σήμανση και το πορδοκλανίδι και τα δύο.
Υπάρχουν όμως υποκατηγορίες όπως :
η σκατο-κλανια
η τσουφια πορδή
η φλογερή (εκ της φλογός) πορδή
η κλανίτσα
η πορδίτσα
η βρομοκλανια κλπ
Στην πάντα πολιτισμικά προηγμένη Κέρκυρα, ύπήρχαν οι κινητές και σταθεράς κλανιόλες.
Οι κινητές κλανιόλες ειχαν περιπου την μορφή μικρού ναργιλέ, δλδ ένα μπουκάλι με μικρό λεπτό λαιμό οπου εφαρμοζε ένας ελαστικος σωλίνας οπού τοποθετούσαν την λεπτή άκρη του στον προκτό κατα την διάρκεια του ύπνου τα ζευγάρια. όποτε όταν αμολούσαν καμία δεν συνέβενε αυτό και μετά αυτό
Καταρχήν δεν έχει αναλυθεί διεξοδικά το θεμα "Πορνοκλανίδι" γιατί κανεις δεν ετόλμισε εκ των επιστημόνων του σαιτ να κάνει ποιοτική και αναλογική κατάταξη και ομαδοποίηση των αέριων και ηχηρών εκφράσεων του κώλου μας.
Διότι άλλο η κλανιά και αλλο΄η πορδή και φυσικά αλλό το πορδοκλανίδι.
Η κλανιά έχει την ηχητική σήμανση της εκφράσεως
Η πορδή έχει την οσφριτική σήμανση και το πορδοκλανίδι και τα δύο.
η σκατο-κλανια
η τσουφια πορδή
η κλανίτσα
η πορδίτσα
η βρομοκλανια κλπ
Στην πάντα πολιτισμικά προηγμένη Κέρκυρα, ύπήρχαν οι κινητές και σταθεράς κλανιόλες.
Οι κινητές κλανιόλες ειχαν περιπου την μορφή μικρού ναργιλέ, δλδ ένα μπουκάλι με μικρό λεπτό λαιμό οπου εφαρμοζε ένας ελαστικος σωλίνας οπού τοποθετούσαν την λεπτή άκρη του στον προκτό κατα την διάρκεια του ύπνου τα ζευγάρια. όποτε όταν αμολούσαν καμία δεν συνέβενε αυτό και μετά αυτό
electra(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Διάλημμα για διαφημήσεις
τι ειναι αυτος ρε συ ??? μηπως ειναι ψιλομουφα? πως το κανε αυτο το πραμα!!
Όταν το έχεις μέσα σου ......τόσο μεγάλο.....ταλέντο.
Λογικό ειναι να εκφράζεσαι ως καλλιτέχνης.
Για να συνεχίσω τα περί κλανιόλας, θα σας ομιλησω για την "σταθερή κλανιόλα"
Η σταθερή λοιπον κλανιόλα λέγονταν έτσι γιατί, δεν ήταν κινητή, δλδ δεν μεταφέρονταν από κρεβάτι σε κρεβάτι και από κώλο σε κώλο.
Αποτελόυσε μέρος της αρχιτεκτωνηκής δομισης της οικίας, δλδ ήταν ένας μικρός φεγκήτης προέκταση του παραθύρου στο κάτω μέρος του, που έφτανε στο ύψος του κώλου του ιδιοκτήτη.
Πήγενε λοιπόν ο κύριος ή η κυρία διακριτικά στο παράθυρο (δεν το άνοιγε για να μην καρφοθεί ή γιατί εκανε κρύο) ξερόβυχε δυνατά και επανηλλημένος ΜΠΟΥΧΟΥ-ΜΠΟΥΧΟΥ και τις αμολούσε διακριτικά προς τον φεγκίτη-κλανιόλα
Την σταθερή κλανιόλα, μπορούμε να συναντήσουμε ακόμη σε κορφιάτικα αρχοντόσπιτα. Τα φτωχόσπιτα (όπως του παππού μου) δεν ειχαν ούτε κινητή ούτε ακίνητη κλανιόλα γιατί η κλανιά χρησήμευε ως αποσμιτικό χώρου, δλδ για να σκεπα΄ζει πιο δυσάρεστες οσμές.
Λογικό ειναι να εκφράζεσαι ως καλλιτέχνης.
Για να συνεχίσω τα περί κλανιόλας, θα σας ομιλησω για την "σταθερή κλανιόλα"
Η σταθερή λοιπον κλανιόλα λέγονταν έτσι γιατί, δεν ήταν κινητή, δλδ δεν μεταφέρονταν από κρεβάτι σε κρεβάτι και από κώλο σε κώλο.
Αποτελόυσε μέρος της αρχιτεκτωνηκής δομισης της οικίας, δλδ ήταν ένας μικρός φεγκήτης προέκταση του παραθύρου στο κάτω μέρος του, που έφτανε στο ύψος του κώλου του ιδιοκτήτη.
Πήγενε λοιπόν ο κύριος ή η κυρία διακριτικά στο παράθυρο (δεν το άνοιγε για να μην καρφοθεί ή γιατί εκανε κρύο) ξερόβυχε δυνατά και επανηλλημένος ΜΠΟΥΧΟΥ-ΜΠΟΥΧΟΥ και τις αμολούσε διακριτικά προς τον φεγκίτη-κλανιόλα
Την σταθερή κλανιόλα, μπορούμε να συναντήσουμε ακόμη σε κορφιάτικα αρχοντόσπιτα. Τα φτωχόσπιτα (όπως του παππού μου) δεν ειχαν ούτε κινητή ούτε ακίνητη κλανιόλα γιατί η κλανιά χρησήμευε ως αποσμιτικό χώρου, δλδ για να σκεπα΄ζει πιο δυσάρεστες οσμές.
Επισκέπτης
Αυτό θα πει μας έχει όλους κλασμένους
Δεν παίζονται αυτά τα αμερικανά.
Την κλανιάρα ΥΠ.ΕΞ. ?
Ήμαρτον ρε πούστη μου!
τι ειναι αυτος ρε συ ??? μηπως ειναι ψιλομουφα? πως το κανε αυτο το πραμα!!
παρολο που φαινεται οντως ψιλομουφα αν θεωρησουμε οτι ειναι αληθινο πως δε του εφυγε κανα να τρεχει μετα??!!
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η σκατο-κλανια
η τσουφια πορδή
η κλανίτσα
η πορδίτσα
η βρομοκλανια κλπ
Ως πιο συντηρητικός, αναγνωρίζω μόνο τις κάτωθι τρεις (3) κλασικές (λογοπαίγνιο ακούσιον) κατηγορίες:
Α. Η βροντερή και ακίνδυνος
Β. Η συρτή και αηδιαστική
Γ. Η υπόκωφος και δηλητηριώδης (αγγλιστί: whispering death)
Cheers.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K