You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Οσες φορες περασα φιλε, δεν ηταν καμια του γουστου μου.
Τελευταια φορα επισκεφτηκα το monikas οπου και πηρα την Μαρια για ακομα μια φορα.
Εχω να περασω αρκετο καιρο φιλε. Για περιεγραψε μας την Αντζελα λιγο. υψος, χρωμα μαλλιων, ηλικια στο περιπου, σωμα, βυζια κιλα
giant123
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 174
- Πόντοι
- 1
Από Λάππα πηγαίνοντας προς Μποντέϊκα, αντί να στρίψετε δεξιά για την εθνική οδό, προχωράτε ευθεία και καταλήγετε σε ένα αδιέξοδο όπου εκεί είναι το studio. Ανοίγει από τις τρεις και μετά. Ωραίος χώρος γενικά, μια φορά που πήγα εγώ δεν θα έλεγα ότι έμεινα και πολύ ικανοποιημένος από την κοπέλα που ήταν, αλλά ενδεχομένως να πέσετε σε καλή περίπτωση. Αυτά.
Χτεσινη επισκεψη μιας και περναγα απο το δρομο προς καλαματα. Εμφάνισή στηκε ενα κοριτσακι ξερακιανο και αβυζο καθολου του γουστου μου. Τζουλια το ελεγαν το οποιο ακομα κι αν εμπαινα θα φοβομουν να το γαμησω λογω του οτι θα το σκορπαγα. Γουστα ειναι αυτα βεβαια.....μια αλλη φορα ισως με κατι καλύτερο
ντουκερ 13 εχεις κατεβει μποντεικα?
Οσες φορες περασα φιλε, δεν ηταν καμια του γουστου μου.
Τελευταια φορα επισκεφτηκα το monikas οπου και πηρα την Μαρια για ακομα μια φορα.
περασα μια βολτα από εκει ωραιος χωρος κοπελα ειχε την αντζελα δεν ηταν του γουστου μου κ πολύ!!! ντουκερ 13 μονο αυτή είναι εκει?
Εχω να περασω αρκετο καιρο φιλε. Για περιεγραψε μας την Αντζελα λιγο. υψος, χρωμα μαλλιων, ηλικια στο περιπου, σωμα, βυζια κιλα
KAVLIARIS33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 201
Καλησπερα που βρισκετε αυτο ?ξερει καποιος να μας πει?
οπως στριβεις για καλογρια απο εθνικη θα το δεις δεξια σου σε ενα δρομακι. φαινεται απο εθνικη.Καλησπερα που βρισκετε αυτο ?ξερει καποιος να μας πει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις