Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν είμαι πουτάκιας δυστυχώς... κορμάρα είναι πρώτα από όλα! Και λουκ νυμφιδίου!
ΔΑΣΚΑΛΕ Καπετανιε ΜΕΓΙΣΤΕ παντα σωστος!!!!!
Νο πουτο!!!!!!!!!!!!Ευγε μονο χουφτωμα!!!!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
ΔΑΣΚΑΛΕ Καπετανιε ΜΕΓΙΣΤΕ παντα σωστος!!!!!
Νο πουτο!!!!!!!!!!!!Ευγε μονο χουφτωμα!!!!!!!!!!!

Όχι εντελώς νο πουτό αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις και με σκοπό το καλύτερο χούφτωμα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Όχι εντελώς νο πουτό αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις και με σκοπό το καλύτερο χούφτωμα
Με ποτο πριν χρονια στο μουσες εχουν γινει απιστευτες φραπεδοκαταστασεις στο τραπεζι....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραίο μωρό αλλά όταν την είχα πάρει απλό χουρό ήταν απλή διεκπεραίωση
Πριν από 3-4 χρόνια ήταν το νούμερο 1 του μαγαζιού..... Τώρα έχει φολέψει και στη συμεπεριφορά και στο χορό και έχει αποκτήσει και κυτταρίτιδα..  Γεράματα.....

Snakebite_1

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη ψες αργάμιση μετά απο αρκετή αλκοολοκατανάλωση, λίγες γενικά κοπέλες. Σταθερές αξίες Αλέξια, Κορίνα.-

Πολλές νεές φάτσες που πρέπει να τις μάθουμε σε νέα επίσκεψη.

goaltzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
7
Πόντοι
0
Ρε μαγκες, ξερει κανεις να μου πει αν  η Λαουρα η διμετρη ξανθια  ειναι ακομη στο εν λογω μαγαζι?

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μαγκες, ξερει κανεις να μου πει αν  η Λαουρα η διμετρη ξανθια  ειναι ακομη στο εν λογω μαγαζι?
Από ότι έχω δεί, ναι είναι.
Ψηλή και milf, αλλά κρατιέται αρκετά καλά.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

γιατι με τα μπαζα να ασχολουμαστε αραγε?θα ηταν εξυπνη ιδεα παντως αν ανοιγε καποιος στριπ με μιλφ-μπαζα.....θα γεμιζε πουτανομιλφομπαζοκαψουρηδες......ελεος!

OP
OP
R

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
πιγα χτεσ και ειχαμε ενα εκπλικτικο τριο,σαντρα ροζιτα και σοφια για χορο με τουσ φιλουσ μου.γλειπσειματα ολοι με ολουσ.φυσικα εχυσα τιν σαντρα που με καυλονει αφανταστα.δοκιμαστε το αξιζει :rockon:

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ξέρετε αν δουλεύει καμιά Αννέτα εκεί?Ψηλή με πράσινα μάτια?Τρελό μωρό από Ράσπουτιν....

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν?θα μου πει κάποιος?Από κάποια πρώην σοβιετική χώρα είναι...

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:tickedoff: ναι καλες σας πεφτουν οι milfs βλεπω σε μερικα threads αν πιασετε την μανουλα σας ομως με καναν αλλον περα απτον πατερα σας να δουμε τοτε τι ανατροφη εχετε για να το αντεξετε.ποσο μαλλον για να το αποτρεπατε. :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδιά ξέρετε αν δουλεύει καμιά Αννέτα εκεί?Ψηλή με πράσινα μάτια?Τρελό μωρό από Ράσπουτιν....

ενα ηταν το τρελλο μωρο αννετα!αυτη του baby gold!μιλαμε για τρελλο καυλετο!που να πηγε αραγε?

spygl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες. Νεο μελος και χαρουμενο που βρηκα ενα τετοιο φορουμ στο νετ. Τις προσεχεις μερες θα επισκευτουμε το εν λογω ιδρυμα με παρεα και θα ηθελα να μου προτεινετε κατι αξιολογο. Φραπες με ποιες παιζει? Ευχαριστω παλικαρια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γεια σας συναγωνιστες. Νεο μελος και χαρουμενο που βρηκα ενα τετοιο φορουμ στο νετ. Τις προσεχεις μερες θα επισκευτουμε το εν λογω ιδρυμα με παρεα και θα ηθελα να μου προτεινετε κατι αξιολογο. Φραπες με ποιες παιζει? Ευχαριστω παλικαρια.

Εκτός του μαύρου καφέ που θα πιεις τις ώρες πριν το ξημέρωμα, καλό φραπέ από τις λοιπές θα σου σερβίρει ο πορτιέρης και μάλιστα εάν τον κεράσεις και ποτό θα σου βάλει και γάλα.....
Σοβαρά τώρα..... εάν θες φραπέ και είστε παρέα τραβήξτε προς Ανατολή, ή BG μεριά..... Στα άλλα μάλλον θα αδειάσεις το φόλι-φόλι σου τσάμπα.....

spygl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
Εκτός του μαύρου καφέ που θα πιεις τις ώρες πριν το ξημέρωμα, καλό φραπέ από τις λοιπές θα σου σερβίρει ο πορτιέρης και μάλιστα εάν τον κεράσεις και ποτό θα σου βάλει και γάλα.....
Σοβαρά τώρα..... εάν θες φραπέ και είστε παρέα τραβήξτε προς Ανατολή, ή BG μεριά..... Στα άλλα μάλλον θα αδειάσεις το φόλι-φόλι σου τσάμπα.....

ευχαριστω για τη βοηθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom