cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Ροζίτα + 16 . Ζήτω η Μολδαβία
Ωραίο μωρό αλλά όταν την είχα πάρει απλό χουρό ήταν απλή διεκπεραίωση
Ροζίτα + 16 . Ζήτω η Μολδαβία
Θελει πολλα πουτα ...γι αυτο μακρυα,εναι πολυ μουναρα ομως!!!!!!!!!!!!!Ωραίο μωρό αλλά όταν την είχα πάρει απλό χουρό ήταν απλή διεκπεραίωση
Θελει πολλα πουτα ...γι αυτο μακρυα,εναι πολυ μουναρα ομως!!!!!!!!!!!!!
ΔΑΣΚΑΛΕ Καπετανιε ΜΕΓΙΣΤΕ παντα σωστος!!!!!Δεν είμαι πουτάκιας δυστυχώς... κορμάρα είναι πρώτα από όλα! Και λουκ νυμφιδίου!
ΔΑΣΚΑΛΕ Καπετανιε ΜΕΓΙΣΤΕ παντα σωστος!!!!!
Νο πουτο!!!!!!!!!!!!Ευγε μονο χουφτωμα!!!!!!!!!!!
Με ποτο πριν χρονια στο μουσες εχουν γινει απιστευτες φραπεδοκαταστασεις στο τραπεζι....Όχι εντελώς νο πουτό αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις και με σκοπό το καλύτερο χούφτωμα
Ωραίο μωρό αλλά όταν την είχα πάρει απλό χουρό ήταν απλή διεκπεραίωση
Πριν από 3-4 χρόνια ήταν το νούμερο 1 του μαγαζιού..... Τώρα έχει φολέψει και στη συμεπεριφορά και στο χορό και έχει αποκτήσει και κυτταρίτιδα.. Γεράματα.....Ωραίο μωρό αλλά όταν την είχα πάρει απλό χουρό ήταν απλή διεκπεραίωση
Από ότι έχω δεί, ναι είναι.Ρε μαγκες, ξερει κανεις να μου πει αν η Λαουρα η διμετρη ξανθια ειναι ακομη στο εν λογω μαγαζι?
Ρε μαγκες, ξερει κανεις να μου πει αν η Λαουρα η διμετρη ξανθια ειναι ακομη στο εν λογω μαγαζι?
Παιδιά ξέρετε αν δουλεύει καμιά Αννέτα εκεί?Ψηλή με πράσινα μάτια?Τρελό μωρό από Ράσπουτιν....
Γεια σας συναγωνιστες. Νεο μελος και χαρουμενο που βρηκα ενα τετοιο φορουμ στο νετ. Τις προσεχεις μερες θα επισκευτουμε το εν λογω ιδρυμα με παρεα και θα ηθελα να μου προτεινετε κατι αξιολογο. Φραπες με ποιες παιζει? Ευχαριστω παλικαρια.
Εκτός του μαύρου καφέ που θα πιεις τις ώρες πριν το ξημέρωμα, καλό φραπέ από τις λοιπές θα σου σερβίρει ο πορτιέρης και μάλιστα εάν τον κεράσεις και ποτό θα σου βάλει και γάλα.....
Σοβαρά τώρα..... εάν θες φραπέ και είστε παρέα τραβήξτε προς Ανατολή, ή BG μεριά..... Στα άλλα μάλλον θα αδειάσεις το φόλι-φόλι σου τσάμπα.....